BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bosanski_kralj

#2401 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Bosanski_kralj »

Bubalo1 wrote:Da se ne zaboravi :D Uz pomoc najvaternijeg navijaca do pobjede :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
:lol:

Zbog njega smo trebali igrati na Koševu, na BP nema dovoljno prostora da raširi svoja krila.
slobodni armirach

#2402 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by slobodni armirach »

star(i)mo wrote:FanatiKi su bola' krivi. Sve karte pokupovase! :D :-)
fataj se ti svoje svicarske, herkane :lol: :lol:
star(i)mo

#2403 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by star(i)mo »

slobodni armirach wrote:
star(i)mo wrote:FanatiKi su bola' krivi. Sve karte pokupovase! :D :-)
fataj se ti svoje svicarske, herkane :lol: :lol:
Polako ti prelazi u naviku. :wink: A hebi ga, moram i ja u taj Mordor dok fanatiKi ne naprave novi stadion. :D
ja71

#2404 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ja71 »

Ljudi, i Dzeko i Ibisevic danas dali go.
Ili su ga zabili :D
luckylaka

#2405 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by luckylaka »

Nesto citam od jutros oko rasprodaje ovih karata ustvari sverca karata pa nesto kontam ,,BiH fanaticosi otprilike dolaze organizovano njih 2-3000 otprilike bez karata.Nakupci,prekupci,mafijasi,muljatori jedva cekaju tekva.Sad bi se scenario trebao malo mijenjati pa pofatati te tapkarose dobro ih nalemati oteti karte i ostaviti im pare po regularnoj cijeni.I neko onda ocekuje paklenu atmosferu u Zenici koja ni kriva ni duzna ispasta hirove navijaca.Interesovanje za utakmicu je sigurno za stadion 50-60.000 hiljada a nasi igraju pred 3-4.000 navijaca i 5-60.000 facebook sminkera.Bruka i sramota.P.S.Imal kakva nova slika sa oranice,hocel se oporaviti(hoce al u qrcu)
Corola

#2406 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

luckylaka wrote:Nesto citam od jutros oko rasprodaje ovih karata ustvari sverca karata pa nesto kontam ,,BiH fanaticosi otprilike dolaze organizovano njih 2-3000 otprilike bez karata.Nakupci,prekupci,mafijasi,muljatori jedva cekaju tekva.Sad bi se scenario trebao malo mijenjati pa pofatati te tapkarose dobro ih nalemati oteti karte i ostaviti im pare po regularnoj cijeni.I neko onda ocekuje paklenu atmosferu u Zenici koja ni kriva ni duzna ispasta hirove navijaca.Interesovanje za utakmicu je sigurno za stadion 50-60.000 hiljada a nasi igraju pred 3-4.000 navijaca i 5-60.000 facebook sminkera.Bruka i sramota.P.S.Imal kakva nova slika sa oranice,hocel se oporaviti(hoce al u qrcu)
To su problemi jos od bivseg saveza a ovi iz komiteta samo ''uspjesno'' nastavili niz.
Oranica je nastala bas zbog oranja repki po tom stadionu i terenu a pfeninga nebi ulozili u njega.E hebiga nije ni to u redu.
Sto se tice Portuglavaca naorali su i uz duz i poprijeko.
mekaba

#2407 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mekaba »

Bit ce "paklena" atmosfera jbt. kad zagrme politicari+njihove kurave+estrada+tzv. biznismeni :lol: jos da su pravi navijaci dosli do karata gorilo bi ko` visoka pec :lol: :lol:
Janjicar

#2408 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

Pjanic za sada dvije asistencije :r
jos samo da gol postigne :bih:

Centrotrans,Sverceri,Kurve jedne :dance:
zlajaBHF

#2409 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zlajaBHF »

...i to kakva asistenicja :thumbup:
Janjicar

#2410 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

Nakon objavljenog saopstenja Centrotransa koji kaze da je dobio 4 000 karata od Saveza mnogi od vas se pitaju gdje su te karte ???

Da vam ne lazem,

Moja tetka radi u Centrotrans centrali u Sarajevu i rekAo sam da mi sacuva 50 ulaznica ( za mene ,moje jErane,komsije)

Otac mi je u kantonalnom savezu ( rekao sam da ostavi 200 karti, jer bolje je da ja imam karte neg Tuzla ? ) tako da mi je i on obezbijedio nesto malo

Eh moj jEran koji ide samnom u skolu je inace unuk od Osima pa je on obecao onako da podijeli po razredu po 10 ulaznica ( nije nesto al jbg ubrat ce se para kad se proda )

Amidza je ratni profiter i poduzetnik je u Sarajevu i nesto kao malo pokrovitelj Saveza,sta ja znam, kad su kakve vecere i to on ih pocasti cevapima,sudzukama,picem,burekom,janjetinom itd. tako da je on dobro me ispostovao, jbg 500 karti nije mala stvar, a kako se cijene krecu Bgm Adžo moj eto i mene u poduzetnike...

Drugi Amidza je isto ratni profiter, al od njega nisam nista dobio, on kaze ko jebe fudbal to je i onako za sirotinju , mi bogatuni gledamo Nogomet normalno. ( ponudio mi je ulaznice za Hrvatsku-Turska al nisam htio )

I ev sad citam neki momci se bune nema karti, centrotrans ih zeznuo ??

E moja omladino ne moze se doci u 1 ,2 pa cekat do 9 karta to se dodje dan prije ili dva da se osiguras. I jos me razljutilo sto sam vidio da ljudi svercaju karte, i to Jug prodaju po 70-80 KM ??? Kako to tako ? jel smo se dogovorili ispod 100 KM ne damo ?Jbm ti bezobrazluk kad mi nismo narod od rijeci...
Corola

#2411 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

:-) Sad se ko biva raja sjetila pratiti repku,ili ko onaj probuseni Zagor da gleda Rokija,Dedu i Nanija. :lol:
A tokom kvalifikacija Kosevo protiv Francuske praznih mjesta koliko hoces,u Zenici jedino je da je bio masala pun BP protiv Rumunije,ostale tekme se uvijek moglo naci mjesta i rupa.
Mi se izgleda palimo od baraza do baraza,e hebiga ljudovi.
samo_ti

#2412 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by samo_ti »

Corola wrote::-) Sad se ko biva raja sjetila pratiti repku,ili ko onaj probuseni Zagor da gleda Rokija,Dedu i Nanija. :lol:
A tokom kvalifikacija Kosevo protiv Francuske praznih mjesta koliko hoces,u Zenici jedino je da je bio masala pun BP protiv Rumunije,ostale tekme se uvijek moglo naci mjesta i rupa.
Ti mozes mahati usima, ali u Zenici karata nije bilo nikada, osim Luxa ( kisa ona i to ) ...bar to mi znamo, koji svaku, ali svaku utakmicu imamo problema sa tim tapkarosima, dok karata u Centrotransu ili nekoj drugoj prodaji nema ... dakle, mjesta mozda i bude, neki coskovi, ali karata u Zenici ne bude :) ...tako da ta prica od baraza do baraza ne pije vodu
bahonnen

#2413 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Corola wrote::-) Sad se ko biva raja sjetila pratiti repku,ili ko onaj probuseni Zagor da gleda Rokija,Dedu i Nanija. :lol:
:thumbup: :thumbup:
Baudelaire

#2414 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Zašto policija ne radi svoj posao u vezi sa tapkarošima? Mislim, nisu to svaki put novi likovi, uvijek su isti. Bar u Sa, uvijek imaš istih 4-5 likova koji dilaju karte za sve, od koncerta do sahrane.
Janjicar

#2415 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

samo_ti wrote:
Ti mozes mahati usima, ali u Zenici karata nije bilo nikada, osim Luxa ( kisa ona i to ) ...bar to mi znamo, koji svaku, ali svaku utakmicu imamo problema sa tim tapkarosima, dok karata u Centrotransu ili nekoj drugoj prodaji nema ... dakle, mjesta mozda i bude, neki coskovi, ali karata u Zenici ne bude :) ...tako da ta prica od baraza do baraza ne pije vodu
Bilo je protiv Bjelorusije u Sarajevu karti
Utakmica u utorak a ja slucajno se u petak zadesio u Sarajevu (inace iz tuzle) kad kod Katedrale covjek iz saveza prodaje karte bez guzve i bez iceg tako da sam tu lahko karte jedino uhvatio ...
samo_ti

#2416 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by samo_ti »

Janjicar wrote:
samo_ti wrote:
Bilo je protiv Bjelorusije u Sarajevu karti
Utakmica u utorak a ja slucajno se u petak zadesio u Sarajevu (inace iz tuzle) kad kod Katedrale covjek iz saveza prodaje karte bez guzve i bez iceg tako da sam tu lahko karte jedino uhvatio ...
ja govorim za Zenicu ;-)
Janjicar

#2417 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

trcicu trceci wrote:a francuska imala uvijek pun stadion tokom kvalifikacija ? de ba ljudi pa logicno je da je vece interesovanje za velike utakmice :run: :run:
Drug nije niko rekAo da interesovanje nije veliko
ali Centrotrans jedno predstavlja a drugo radi
1. Kazu 3 ulaznice po osobi ( U zenici bilo 2 po osobi )
2.Kazu 1700 ulaznica u Zenicu stiglo ( to je oko 550 ljudi je trebalo dobiti karte , ako uzmemo da je ogranicenje bilo po dvije onda je trebalo 850 ljudi a znamo koliko ih je dobilo )
3. 800 Karti ostale dijelove BiH ??? ??? ??? Molim ??? Ostali dijelovi ??? Ja ako sam direktor i ako vec vrsim prodaju karti trebao bih znati gdje je zavrsilo 50 karti a ne 800

Pitamo se sto ljudi iz Hercegovine ne jebu Drzavu BiH, ako je ovako zapostavljena sto se tice Ulaznica za jebeni baraz mogu onda misliti sta je u svakodnevnici... :thumbup: :thumbup:
Kralj Tvrtko I.

#2418 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Kralj Tvrtko I. »

luckylaka wrote:Nesto citam od jutros oko rasprodaje ovih karata ustvari sverca karata pa nesto kontam ,,BiH fanaticosi otprilike dolaze organizovano njih 2-3000 otprilike bez karata.Nakupci,prekupci,mafijasi,muljatori jedva cekaju tekva.Sad bi se scenario trebao malo mijenjati pa pofatati te tapkarose dobro ih nalemati oteti karte i ostaviti im pare po regularnoj cijeni.I neko onda ocekuje paklenu atmosferu u Zenici koja ni kriva ni duzna ispasta hirove navijaca.Interesovanje za utakmicu je sigurno za stadion 50-60.000 hiljada a nasi igraju pred 3-4.000 navijaca i 5-60.000 facebook sminkera.Bruka i sramota.P.S.Imal kakva nova slika sa oranice,hocel se oporaviti(hoce al u qrcu)
BHFanaticosi se pise....i ne dolazimo bez karata...ne kupujemo od tapkarosa...ne tucemo narod po cesti...nismo huligani...verstehen? Ja, sicher 8-)
Baudelaire

#2419 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Vala, imaju i Fanatikosi aferima i stvari radi kojih su me nekad nervirali, ali sve bih halalio kad bi pošteno pretukli ove tapkaroše, kad već neće policija da se pozabavi njima. Pa nek tapkaju onda dok hodaju, a ne da nam tapkaju sa kartama.
Janjicar

#2420 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

Proricem sudbinu, ogledam u karte :lol: i to Jug :D :lol:

Ako nemamo karti barem se moRemo zajebavat :D
ProbuseniDolar

#2421 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ProbuseniDolar »

Zasto svi napadaju svercere? Zasto niko ne napada savez, centrotrans, komitet? Svako od nas da ima priliku doci do 50-100 karata i da ih preproda jedva bi docekao da to uradi. Ne vjerujem ko god kaze da ne bi. Scerceri su uzeli po 500 karata jutros u Sa i Ze, a savez jos uvijek ima 12000-13000. Al eto krivi su ljudi koji su svunoc se mrzli da bi zaradili koji dinar. Vidim i mene se proziva (nije probuseni zagor, vec dolar, izvinuces :D ) da idem da gledam Ronalda i Nanija. Ja sam bar iskren, uostalom briga nekog zasto ja idem. Dosao sam do karte i niko mi nece zabraniti da idem na tekmu. Uostalom ako svi govorite o patriotizmu, pravim navijacima, gdje ste bili na tekmama prije par godina kada je na Kosevu ili BP bivalo po par hiljada ljudi?
Janjicar

#2422 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Janjicar »

ProbuseniDolar wrote:Zasto svi napadaju svercere? Zasto niko ne napada savez, centrotrans, komitet? Svako od nas da ima priliku doci do 50-100 karata i da ih preproda jedva bi docekao da to uradi. Ne vjerujem ko god kaze da ne bi. Scerceri su uzeli po 500 karata jutros u Sa i Ze, a savez jos uvijek ima 12000-13000. Al eto krivi su ljudi koji su svunoc se mrzli da bi zaradili koji dinar. Vidim i mene se proziva (nije probuseni zagor, vec dolar, izvinuces :D ) da idem da gledam Ronalda i Nanija. Ja sam bar iskren, uostalom briga nekog zasto ja idem. Dosao sam do karte i niko mi nece zabraniti da idem na tekmu. Uostalom ako svi govorite o patriotizmu, pravim navijacima, gdje ste bili na tekmama prije par godina kada je na Kosevu ili BP bivalo po par hiljada ljudi?
Onda hvataj se prvog reda da poljubis i C.Ronalda i Nanija :zzzz:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2423 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

@Dolar,je l' ti neprijatno ici zbog igraca iz reprezentacije koja igra protiv reprezentacije tvoje zemlje???

Jos ti sa ponosom to svako malo potenciras... :run:
kolo naokolo

#2424 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by kolo naokolo »

Vidim neki spominju BHF da dolaze bez karte...Nije istina i nemojte mjesati BHF u ove relacije.BHF uredno na vrijeme dostavi spisak svojih clanova koji ce biti na utakmici i uredno plati sve karte po cijenama koje vaze za sve.To sto ih BHF dobije prije ostalih valjda je i posteno jer ljudi godinama prate reprezentaciju u bilo kom dijelu Evrope da se igra...i idu o svom trosku...Na isti nacin dobiju karte iz obavezne kvote na gostovanjima i uredno ih plati, svako iz svog djepa.Zar nije logicno da ih prije svega dobije BHF jer ljudi idu srcem na utakmicu ma gdje se ona igrala.Moze se nekome BHF svidjati ili ne svidjati ali cinjenica je jedna, a to je da su ti ljudi srcem uz Reprezentaciju i najmanje sto Savez i Reprezentacija mogu uciniti za te ljude je da im obezbjede karte, ne besplatne naravno.
ProbuseniDolar

#2425 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ProbuseniDolar »

Ne potenciram ja to s ponosom. Jednostavno me reprezentativni i nas klupski fudbal ne interesuju. Interesuje me evropski klupski fudbal. Fan sam Man Utd-a, i kao takav volio bih vidjeti jednog aktuelnog i jednog bivseg igraca tog kluba.

Pokusacu dati prikladno poredjenje. Mnogi bosanci i hercegovci bi htjeli otici na koncert, Metallice, Gunsa, U2 .... Ali se zato jeze na evroviziju i nase predstavnike. Ipak je i to neka promocija nase zemlje i 3 minute kad smo u centru Evrope.
Locked