BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
simonese

#2076 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by simonese »

Temos bolas maiores
splend

#2077 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by splend »

slobodni armirach wrote:ma ne predstavlja Ronaldo problem, ..problem je Nani,..bez Nanija Ronaldo nije potpun
bas tako. on je u madridu, bez nanija, u 100 utakmica dao samo 100 golova :mrgreen:
slobodni armirach

#2078 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by slobodni armirach »

splend wrote:
slobodni armirach wrote:ma ne predstavlja Ronaldo problem, ..problem je Nani,..bez Nanija Ronaldo nije potpun
bas tako. on je u madridu, bez nanija, u 100 utakmica dao samo 100 golova :mrgreen:
dobro si ja zaboravio da ovdje govorimo o klubskom fudbalu :lol: :lol: :lol: :lol:
xXBl0odXx

#2079 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by xXBl0odXx »

perverzno perverzno :mrgreen:
Baudelaire

#2080 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Baš nije potpun. Jbg, nije mala stvar onako kad Ronaldo baci na usta odbranu Španije kako ih niko u historiji nije pobacao i lobuje Casillasa, a onda mu Nani svojom sebičnošću sjebe takvu golčinu. Tek tad vidimo potpunog Ronalda.
Bosanski_kralj

#2081 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Bosanski_kralj »

Joj štete što neće biti Papca i Mujdže, siguran sam da bi sa njima u sastavu rutinski uzeli Portugalce. Ovako me baš strah kako će naša odbrana izgledati. :-?
hAruNN990

#2082 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by hAruNN990 »

U ime svih nas iz devedeset i neke
za zakletvu Papetu ja spev'o sam stih.
Ne spominjem prošlost ni duele daleke,
jer rođen sam tek posle njih.

Al' život pred nama još utakmica skriva
i prijeti nam, prijeti, k'o duboki vir.
Ja znam da nas čeka još sto ofanziva,
jer moramo čuvati mir.

Računajte na nas. :bih:

Sumnjaju neki da nosi nas pogrešan tok,
jer slušamo Merlina i sviramo rok.
Al' negdje u nama je utakmica plam,
i kažem vam, šta dobro znam:
računajte na nas.
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
horion_bosona

#2083 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by horion_bosona »

amidzazeher wrote:Jest malo stara ali moze se prepraviti :skoljka:

izuzetnoooooo-izuzetnooooo-izuzetnooooo!!!

od juce sam se zarazio ovom melodijom :-D "izuzetnooo" mi postala postapalica... :D

kad bi ova gospoda bila revnosna :-D da napavi neki blesav spot pred tekmu (uz minimalnu korekciju teksta), da se podigne atmosfera i razbije ovaj pesimizam koji vlada kod vecine... nek preduhitre Gljivu, inace ona njegova mi je goli qrc... mi i nemamo tih navijackih da valjaju sem one "Igraj Bosno, ne daj se...", cim ju cujes podize...

PS. s tim da "Baraz" od Dvadesetorice treba zabraniti da se pusta u novembru... :-D
Mahalac

#2084 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mahalac »

Sto se mene tice ovu utakmicu samo u kost "ukratko, Amidza Hatunic je za mene mala maca" :bih: ...bez ikakvih nadanja.

Eh sad,
...kad bi procitao negdje ovih dana kao onda prije Francuske da su Pape i Osim I. proveli noc u zajednickoj veceri, onda bi se ko i mogo necem nadati, malo :skoljka:
1bosna

#2085 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 1bosna »

evo taktike za portugal

:-D :-D
Rotring *.*

#2086 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

1bosna wrote:evo taktike za portugal

:-D :-D
to je ta baklava :lol: :lol:
arzuhal

#2087 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

xXBl0odXx wrote:
perverzno perverzno :mrgreen:
Perverzija nije u tome, nego što oni ništa ne mogu bez onano-tehnologije. Mali je tehničar :mrgreen:
bahonnen

#2088 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by bahonnen »

Osim na FTV, maloprije, parafraziram:
- Zašto oni insistiraju da samo njima smeta loš teren? Mogli smo se i mi žaliti. :P :P
Voditeteljica (jel' Aida Delić?) - opet parafraziram:
- Nećemo otkriti kakav ishod je iza kamera Osim prognozirao. No, reći ćemo da je bio više nego optimističan. :D
ProbuseniDolar

#2089 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ProbuseniDolar »

Pitanje vezano za karte? Koliko ce tesko biti doci do karata u subotu? Koliko ce karata biti u Sarajevu i gdje se to tacno prodaje? Sve imamosjecaj da ce ovi iz saveza pola uzeti za "svoje", a ostatak ce uzeti preprodavaci.
necu

#2090 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by necu »

Prodaja će se vršiti isključivo u poslovnicama Centrotransa, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Cijene ulaznica su 40 KM (zapad), 30 (istok) i 20 (sjever i jug).
ProbuseniDolar

#2091 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ProbuseniDolar »

Vidio sam to. Vise me interesuje koliko ce karata biti dostupno za obicne gradjane. Strah me da ce to planuti i prije pocetka prodaje.
Rotring *.*

#2092 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

ProbuseniDolar wrote:Pitanje vezano za karte? Koliko ce tesko biti doci do karata u subotu? Koliko ce karata biti u Sarajevu i gdje se to tacno prodaje? Sve imamosjecaj da ce ovi iz saveza pola uzeti za "svoje", a ostatak ce uzeti preprodavaci.
paa, dosta će biti onih kojima ce glavni problem biti "uhh, zapade mi košpa za zube". Neki će doći da vide Ronalda..
svakodnevno to čujem od svojih kolega, pa onda razne cure hoće da vide Ronalda, pa će doći na utakmicu.. Smučilo mi se to odmah.. tužno :sad:
Baudelaire

#2093 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Baudelaire »

Ne bih da zvučim prepotentno, ali gdje to vi ljudi živite, i u kakvim se krugovima ljudi krećete? Pa kod mene šire društvo, dakle 90% ljudi koje znam jebe mater Ronaldu otkad smo izvukli Portugal i moli Boga da on nogu slomi prije baraža, koliko god to okrutno bilo.
Max Bunker

#2094 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Max Bunker »

necu wrote:Prodaja će se vršiti isključivo u poslovnicama Centrotransa, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Cijene ulaznica su 40 KM (zapad), 30 (istok) i 20 (sjever i jug).
Znaci, opet ce atmosfera pasti k*rcu za usi, opet cemo imati Selme Bajrami i ostale sminkercice po tribinama :roll:
Rotring *.*

#2095 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

Baudelaire wrote:Ne bih da zvučim prepotentno, ali gdje to vi ljudi živite, i u kakvim se krugovima ljudi krećete? Pa kod mene šire društvo, dakle 90% ljudi koje znam jebe mater Ronaldu otkad smo izvukli Portugal i moli Boga da on nogu slomi prije baraža, koliko god to okrutno bilo.
Volio bi da je i tako kod mene. Inače živim u centru Tuzle :D
Vjeruj, ovdje prilično dosta njih voli Ronalda, i žele u Zenicu da ga vide..
Ima i onih normalnih, al dosta takvih se odlučilo da gleda pred malim ekranima..
Mustang1

#2096 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Pa govorio sam cim je izvucen Portugal i cim su doticne dame saznale za to ... "Ronaldo (srce ono :D ) " "Ronaldo ljubavi (srce)" "Jedva cekam da ga vidim jaooooo Ronaldo (srce)" I vjeruj da ce takvih biti nemalo :D Najvise bih volio da naprave karte tako da kad dodju zenama u ruke struje ih zdrma :D :lol: :lol:
ProbuseniDolar

#2097 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ProbuseniDolar »

Istina mnogi idu da vide Ronalda Nanija i co. Po meni je to u redu. Ipak mi nemamo puno prilike za ovakve utakmice u BiH, a vecina nije u prilici da posjecuje evropske stadione i gleda vrhunski fudbal. Ipak se ne moze nekom zabraniti da kupi kartu samo da bi vidio Ronalda. Ono sto sam ja htio da kazem je da ce vjerovatno jedan dio razgrabiti savez za svoju famEliju, jedan dio ce uzeti preprodavaci i pred stadionom fatati dijasporce i njima prodavati po trostruko vecoj cijeni. Ostatak (minoran dio) ce biti dostupno u "normalnoj" prodaji. Stadion je mali a potraznja velika. Mislim da ni kosevo ne bi bilo dovoljno veliko za sve one koji bi htjeli na utakmicu. Iskreno na utakmice Reprezentacije ne idem, kao sto ne idem ni na tekme nase lige. Sad je atraktivan protivnik, bitna je tekma i to su razlozi zbog kojih bi htio otici. Zato pitam koliko realno mogu ocekivati da cu u subotu uspjeti kupiti kartu?
Rotring *.*

#2098 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Rotring *.* »

ProbuseniDolar wrote:Istina mnogi idu da vide Ronalda Nanija i co. Po meni je to u redu. Ipak mi nemamo puno prilike za ovakve utakmice u BiH, a vecina nije u prilici da posjecuje evropske stadione i gleda vrhunski fudbal. Ipak se ne moze nekom zabraniti da kupi kartu samo da bi vidio Ronalda. Ono sto sam ja htio da kazem je da ce vjerovatno jedan dio razgrabiti savez za svoju famEliju, jedan dio ce uzeti preprodavaci i pred stadionom fatati dijasporce i njima prodavati po trostruko vecoj cijeni. Ostatak (minoran dio) ce biti dostupno u "normalnoj" prodaji. Stadion je mali a potraznja velika. Mislim da ni kosevo ne bi bilo dovoljno veliko za sve one koji bi htjeli na utakmicu. Iskreno na utakmice Reprezentacije ne idem, kao sto ne idem ni na tekme nase lige. Sad je atraktivan protivnik, bitna je tekma i to su razlozi zbog kojih bi htio otici. Zato pitam koliko realno mogu ocekivati da cu u subotu uspjeti kupiti kartu?
Šator ispred prodajnog mjesta, i možda uspiješ. Ako ne tako, onda jedina solucija su ti preprodavači. :D
neo7

#2099 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by neo7 »

Hoce li biti sta organizovano iz Sarajeva (centrotrans), tj paket karta+prevoz ?
vernes81

#2100 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by vernes81 »

Vidim Ronaldo sije strah kod jednih a kod drugih budi tople osjecaje :mrgreen: .
Vala noc prije utakmice podmititi recepciju da pusti sve njegove fanove ( domace dame). U sobu pa nek ga poderu ko Dnevni Avaz. :mrgreen:
Locked