Pozvati vodje ovih gore, napraviti organizaciju, sazvat savez da proda istocnu tribinu i sjevernu i juznu navijacima koji ce navijati 110 minuta i ljepota.Rob_Atl wrote:Fazon je sto Horde ne prate reprezentaciju, a vec je poznato da na utakmicama reprezentacije najmanje bude "pravih" navijaca , bitno je janje okrenut i narokat se i biti vidjen , a stanje na terenu je u drugom planu. Dok se HZ,TM,RZ,RA i Fukare ne organizuju da jednu tekmu zajedno stanu i bodrimo nema od tog nista. Onda bi bilo svejedno gdje igramo, kad 5000 ljudi konstanto navija, a ne 200-300 (bhf) , al sta je tu je...
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- moa
#1876 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-
miske
#1877 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Očito nisi bio ni na Koševu ni na BPmotachjointa wrote:ja bih volio da hoce suspendovati zenicu, stadion je premal. Za ovako vaznu utakmicu je malo 10 000 ljudi plus teren je blago receno katastrofalan. Ako prebace na Kosevo kao kompenzaciju ce nam pustiti i zapad i niko me ne moze ubijediti da je losa atmosfera kad je na stadionu 40 000 ljudi, pa da svi sapcu to je opet bucnije od 10 hiljada u Zenici. Znam dobro kako 500 hordasa grmi kad se navija a ne 40 hiljada.
Nisu bez razloga igraći uvjek za BP a sada i Sušić kada se uvjerio.
Neka igraju na Koševu pa da ih opet izvižde kao što su znali
- horion_bosona
#1878 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
e buraz, biće prije da se trava pase na sve strane, jer se ovom narodu godinama razvlači pamet i od njega pravi stoka krupnog zuba...simonese wrote:zato se pusi gdje trebahorion_bosona wrote:U svijetlu najnovijih dešavanja (čitaj bradata spodoba)... Cristini i društvu je upućena nedvosmislena poruka - Sarajevo je nesigurno za primadone, Bilino polje vam ne gine, a samim tim i težak poraz...alica.k wrote:
a evo i slika![]()
kod nas ni trava ne raste gdje treba...jbg...
ovim momcima, zmajevima na pleća je natovaren teret da vuku društvo ka nečemu pozitivnom... reprezentacija je jedino što ovu simulaciju od države, barem na koji sat učini da liči na pravu državu...
i pored silne love koja ode na birokratiju, mi ne možemo imati pristojne livade...
- motachjointa
#1879 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
miske wrote:Očito nisi bio ni na Koševu ni na BPmotachjointa wrote:ja bih volio da hoce suspendovati zenicu, stadion je premal. Za ovako vaznu utakmicu je malo 10 000 ljudi plus teren je blago receno katastrofalan. Ako prebace na Kosevo kao kompenzaciju ce nam pustiti i zapad i niko me ne moze ubijediti da je losa atmosfera kad je na stadionu 40 000 ljudi, pa da svi sapcu to je opet bucnije od 10 hiljada u Zenici. Znam dobro kako 500 hordasa grmi kad se navija a ne 40 hiljada..Na BP se čitavo vrjeme navija
i prava je fudbalska atmosfera(ne treba više to spominjati već je 100x govoreno).Koševo nije akustično,nema tribina,staza....i đaba ti navijanje.
a ko god misli da je paklenije u zenici pred deset milja od 40 u Sarajevo on nije dobar u glavu, bio sam u divnoj zenici i kazem ti 500 ljudi na tekmi Sarajeva pravi bolju atmosferu na kosevu od 10 000 navijaca na tekmi repke u Zenici!
- just principe
#1880 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Danny i Bruno Alves se vracaju za Portugal 
- pirmin
#1881 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne mogu da vjerujemJoseMujica wrote:aj nemrem vjerovatRob_Atl wrote:
imamo dosta kvakica, samo ne znam sta ce onaj upitnik gore![]()
![]()
i chec listu mu uslikali
![]()
![]()
koja smo mi banda
-
miske
- quasar
#1883 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Koliko mogu da razaznam ovo je stranica koja se odnosi na svlacionice. Druga rijec odozgo gdje je upitnik je : lockers.pirmin wrote:Ne mogu da vjerujemJoseMujica wrote:aj nemrem vjerovatRob_Atl wrote:
imamo dosta kvakica, samo ne znam sta ce onaj upitnik gore![]()
![]()
i chec listu mu uslikali
![]()
![]()
koja smo mi banda
![]()
![]()
![]()
- BHF_Manijak
#1884 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jarane, ima li ista?! Cuj nema tribina...Ja na cemu ljudi sjede, a skelama?!miske wrote: Očito nisi bio ni na Koševu ni na BP.Na BP se čitavo vrjeme navija
i prava je fudbalska atmosfera(ne treba više to spominjati već je 100x govoreno).Koševo nije akustično,nema tribina,staza....i đaba ti navijanje.
Sto se te famozne atmosfere tice, mozes pricati nekom Amerikancu(bukvalno) koji nikad nije bio na tekmi, meni koji idem ne mozes, ja u Zenici ne pamtim kad se orilo i navijalo, bio protiv Bjelorusa zadnju, Portugala u barazu, Belgije itd...Dakle i ta prica pada u vodu, 2x Bosna je sampion, jednom-dvaput prije tekme Bosnom behar probeharao i to je to..Mukla tisina sem BHF-a!
-
Frankyee
#1885 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ko kazejust principe wrote:Danny i Bruno Alves se vracaju za Portugal
- seketa88
#1886 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma nemamo mi sanse bez obzira gdje igrali...nemoze nam ni bilino ni kosevo ni sto hiljada gledalaca pomoc...ima da primimo 5 komada odma u prvoj tekmi..i da nas ismijava citava evropa..ovo ne trba ni gledat..samo se mozemo osramotit kao i danas u sarajevu sto smo se obrukali u ocima cijelog svijeta..
-
palermo
#1887 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Dakle, da se igra u Sarajevu.BHF_Manijak wrote:Jarane, ima li ista?! Cuj nema tribina...Ja na cemu ljudi sjede, a skelama?!miske wrote: Očito nisi bio ni na Koševu ni na BP.Na BP se čitavo vrjeme navija
Neka igraju na Koševu pa da ih opet izvižde kao što su znali![]()
![]()
![]()
Sto se te famozne atmosfere tice, mozes pricati nekom Amerikancu(bukvalno) koji nikad nije bio na tekmi, meni koji idem ne mozes, ja u Zenici ne pamtim kad se orilo i navijalo, bio protiv Bjelorusa zadnju, Portugala u barazu, Belgije itd...Dakle i ta prica pada u vodu, 2x Bosna je sampion, jednom-dvaput prije tekme Bosnom behar probeharao i to je to..Mukla tisina sem BHF-a!A koje su to tribine akusticne Bogati na BP, jug, sjever?!
Zapad je akustican jedino, ako se ono i moze nazvati akustikom, jer je bukvalno samo zapadna tribina natkrivena, recimo Grbavicin sjever je 5 puta akusticniji, ali kakva ti korist od zapada kad su tamo vecinom ljudi kojima i nije do navijanja sem kad je 100% prilika bila ili nakon gola, navijacke tribine su sjever i jug a one nisu natkrivene, tako da...
Jebo te, uvijek pogled seže samo do kraja svoga sokaka (ne mislim samo na tebe).Jesu li igrači rekli zenica. Jesu, pa što smo onda mi pametniji od njih, a i zar jednom ne možemo onako zajedno stati iza nečega (a bogami ovaj put i iza samih igrača) i reći, ko vas jebe portugalci, ima u Zenici da se igra.
ne imadoh vremena ovih , pa malo kasnim.....LSD
- just principe
#1888 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Frankyee wrote:ko kazejust principe wrote:Danny i Bruno Alves se vracaju za Portugal
ma ovi klocevi http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=27322
- BHF_Manijak
#1889 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ama ne pisem kontra Zenice i zato sto ne volim Zenicu, vec govorim sta je meni, dakle kao pojedincu, bolja opcija, a to je vidjeti 38.000 dusa nego li 15-tak! A i vala nerviraju me razni mitovi, te ukleto Kosevo, te tamo nam nema pobjede, te luda i nezaboravna atmosfera u Zenici itd...
-
palermo
#1890 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa šta kažu igrači ?BHF_Manijak wrote:Ama ne pisem kontra Zenice i zato sto ne volim Zenicu, vec govorim sta je meni, dakle kao pojedincu, bolja opcija, a to je vidjeti 38.000 dusa nego li 15-tak! A i vala nerviraju me razni mitovi, te ukleto Kosevo, te tamo nam nema pobjede, te luda i nezaboravna atmosfera u Zenici itd...
Naravno, shvatio sam ja da ti pišeš kao pojedinac. Zato i rekoh, pogled seže do kraja sokaka.
- phillie
#1891 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
@seketa88
ne dipr svega ti....
@palermo
svaka cast.
Samo mi jedno nije jasno, da li za baraz vrijede neki drugi propisi i regulative o stadionima u odnosu na kvalifikacije ? Hajd sve i da proguraju pricu o neuslovnom travnjaku na Bilinom (zbog novembra mjeseca i blago receno nase aljkavosti) iako je bio dobar i rumunima i albancima i luxemburzanima, kako ce progurati pricu o neuslovnosti stolica na zapadu Koseva? valjale su protiv Francuza, sad ne valjaju protiv Portugalaca?
ne dipr svega ti....
@palermo
svaka cast.
Samo mi jedno nije jasno, da li za baraz vrijede neki drugi propisi i regulative o stadionima u odnosu na kvalifikacije ? Hajd sve i da proguraju pricu o neuslovnom travnjaku na Bilinom (zbog novembra mjeseca i blago receno nase aljkavosti) iako je bio dobar i rumunima i albancima i luxemburzanima, kako ce progurati pricu o neuslovnosti stolica na zapadu Koseva? valjale su protiv Francuza, sad ne valjaju protiv Portugalaca?
- just principe
#1892 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
BHF_Manijak wrote:Ama ne pisem kontra Zenice i zato sto ne volim Zenicu, vec govorim sta je meni, dakle kao pojedincu, bolja opcija, a to je vidjeti 38.000 dusa nego li 15-tak! A i vala nerviraju me razni mitovi, te ukleto Kosevo, te tamo nam nema pobjede, te luda i nezaboravna atmosfera u Zenici itd...
moras imati na umu da nasi igraci su navikli igrati na BP kao i da se bolje osjecaju tj igraju na istom...
S finansijskog aspekta je samo bolje 38 ooo, mada to ti ga dodje isto jer bi ovi odmah smanjili cijene karata..Dok sa rezultatskog je bolje 15 ooo...
Ovako ce ti svaki igrac reprezentacije reci kao i selektor, tako da treba njih slusati a ne vas/nas
- slobodni armirach
#1893 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
imal kakvih slika sa Koseva u kakvom je on stanju?
niko se od nas ne sekira ako se ne bude igralo u Zenici,
niko se od nas ne sekira ako se ne bude igralo u Zenici,
- tvrtko 1. kotromanić
#1894 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jesi li ti gledao BIH - Danska na Koševu. Da jesi sve bi ti bilo jasno.BHF_Manijak wrote:Ama ne pisem kontra Zenice i zato sto ne volim Zenicu, vec govorim sta je meni, dakle kao pojedincu, bolja opcija, a to je vidjeti 38.000 dusa nego li 15-tak! A i vala nerviraju me razni mitovi, te ukleto Kosevo, te tamo nam nema pobjede, te luda i nezaboravna atmosfera u Zenici itd...
Treba da završimo sa ovim prepucavanjem.
Igramo na BP po našem izboru i našoj volji. Tačka. Ako UEFA naredi drugačije igramo drugdje. Tačka.
-
miske
#1895 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Sa finansijskog aspekta je bolje da se kvalificiramo nego zarada od tih 38ooo navijaća(iako se ne sjećam kad ih je bilo tolko).Ja sam 100% za BP ali me isto nerviraju te priče o ukletosti Koševa .To su sranja i babske priče,jednostavno stadion nije fudbalski.....već pričano....just principe wrote:BHF_Manijak wrote:Ama ne pisem kontra Zenice i zato sto ne volim Zenicu, vec govorim sta je meni, dakle kao pojedincu, bolja opcija, a to je vidjeti 38.000 dusa nego li 15-tak! A i vala nerviraju me razni mitovi, te ukleto Kosevo, te tamo nam nema pobjede, te luda i nezaboravna atmosfera u Zenici itd...
moras imati na umu da nasi igraci su navikli igrati na BP kao i da se bolje osjecaju tj igraju na istom...
S finansijskog aspekta je samo bolje 38 ooo, mada to ti ga dodje isto jer bi ovi odmah smanjili cijene karata..Dok sa rezultatskog je bolje 15 ooo...
Ovako ce ti svaki igrac reprezentacije reci kao i selektor, tako da treba njih slusati a ne vas/nas
- BHF_Manijak
#1896 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa dobro onda, treba reci fudbaleri i selektor zele na BP da igraju prvenstveno jer je fudbalski stadion, tribine blizu i slicno, a ne da se prica o nekakvim basnoslovnim atmosferama, pa nemojte me lagat ba na vlastite usi i oci, znam sta sam gledo znam sta sam sluso, i to pricam kao aktivni navijac i znam sta znaci dobra atmosfera, tako da nemojmo se bezze lagat, ako neko i dalje misli da je san snova Bosna je sampion x puta i x puta Bosnom behar probeharao, onda ok, imamo najfreneticniju atmosferu na planeti!
Ne kazem da bi bila na Kosevu bolja, isti je repertoar, iste pjesme, no broj je drugaciji odnosno veci!
I ja zavrsavam na ovu temu, gdje god se igralo najbitnije je da se ostvari dobar rezultat i da prodjemo, taman igrali u GabelI!

Ne kazem da bi bila na Kosevu bolja, isti je repertoar, iste pjesme, no broj je drugaciji odnosno veci!
I ja zavrsavam na ovu temu, gdje god se igralo najbitnije je da se ostvari dobar rezultat i da prodjemo, taman igrali u GabelI!
-
5 0 5
#1897 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
motachjointa wrote:miske wrote:Očito nisi bio ni na Koševu ni na BPmotachjointa wrote:ja bih volio da hoce suspendovati zenicu, stadion je premal. Za ovako vaznu utakmicu je malo 10 000 ljudi plus teren je blago receno katastrofalan. Ako prebace na Kosevo kao kompenzaciju ce nam pustiti i zapad i niko me ne moze ubijediti da je losa atmosfera kad je na stadionu 40 000 ljudi, pa da svi sapcu to je opet bucnije od 10 hiljada u Zenici. Znam dobro kako 500 hordasa grmi kad se navija a ne 40 hiljada..Na BP se čitavo vrjeme navija
Neka igraju na Koševu pa da ih opet izvižde kao što su znali![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NCFKOrk58TU toliko o tome kako kosevo nije akusticno i ne moze se napraviti atmosfera!
a ko god misli da je paklenije u zenici pred deset milja od 40 u Sarajevo on nije dobar u glavu, bio sam u divnoj zenici i kazem ti 500 ljudi na tekmi Sarajeva pravi bolju atmosferu na kosevu od 10 000 navijaca na tekmi repke u Zenici!
Najbolja je akustika na Grbavici
- tvrtko 1. kotromanić
#1898 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nemojte se šaliti sa tim nadnaravnim - Koševo može biti ukleto.
Malo sam bez ikakve pristrasnosti koristeći nadnaravne metode postavio par pitanja:
Da li igramo na BP? DA
Da li ćemo pobijediti? NE
Da li će biti neriješeno? DA
Da li ćemo pobijediti u Portugalu? DA
Da li će biti 0:1? NE
Da li će biti 0:2? DA
Odgovori nisu po mojim očekivanjima ali su mi se svidjeli.
Evo neka stoji zapisano pa živi bili pa vidjeli, ABD.
Malo sam bez ikakve pristrasnosti koristeći nadnaravne metode postavio par pitanja:
Da li igramo na BP? DA
Da li ćemo pobijediti? NE
Da li će biti neriješeno? DA
Da li ćemo pobijediti u Portugalu? DA
Da li će biti 0:1? NE
Da li će biti 0:2? DA
Odgovori nisu po mojim očekivanjima ali su mi se svidjeli.
Evo neka stoji zapisano pa živi bili pa vidjeli, ABD.
- karanana
#1899 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sudeci po danasnjim slikama sa koseva gdje su igrane tekme turnira/kvalifikacija za kadetsko EP U17, usporedjujuci ga sa BP-om, travnjak u zenici izgleda fenomenalno. doduse vidi se samo onaj golmanski dio, ali nije dobro vrijeme da se igraju te tekme na kosevu pred tu inspekciju.
svi u banjaluku!
svi u banjaluku!
Last edited by karanana on 28/10/2011 23:29, edited 1 time in total.
-
miske
#1900 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U pravu si što se reportoara tiče,ko izmisli taj kretenski reportoarBHF_Manijak wrote:Pa dobro onda, treba reci fudbaleri i selektor zele na BP da igraju prvenstveno jer je fudbalski stadion, tribine blizu i slicno, a ne da se prica o nekakvim basnoslovnim atmosferama, pa nemojte me lagat ba na vlastite usi i oci, znam sta sam gledo znam sta sam sluso, i to pricam kao aktivni navijac i znam sta znaci dobra atmosfera, tako da nemojmo se bezze lagat, ako neko i dalje misli da je san snova Bosna je sampion x puta i x puta Bosnom behar probeharao, onda ok, imamo najfreneticniju atmosferu na planeti!
I ja zavrsavam na ovu temu, gdje god se igralo najbitnije je da se ostvari dobar rezultat i da prodjemo, taman igrali u GabelI!![]()
Ali hajde što kažeš da završimo stom temom bitno je da odigramo dobro i zajednički pomognemo našim momcima
Pozdrav