BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1826 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Predlazem da se igra u Semizovcu! 
- ganjeta
#1827 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zar nisu trebali danas to pogledati?
- ReD aka Socijalista
#1828 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
A dolaze danas, sad nevjerujem da ce odmah to pregledati...mozda i hoce. Bolje sutra.ganjeta wrote:Zar nisu trebali danas to pogledati?
- ganjeta
#1829 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Zbog vegetacije.ReD aka Socijalista wrote:A dolaze danas, sad nevjerujem da ce odmah to pregledati...mozda i hoce. Bolje sutra.ganjeta wrote:Zar nisu trebali danas to pogledati?
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1830 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
brine me ova Pjanićeva povreda... nadam se da će se oporaviti skroz do Portugala 
-
Mustang1
#1831 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Pa receno je da nam treba sunce/kisa/oblacno ? Evo trenutno je sunce u Zenici ... kakvo takvo sunce se vidi 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1832 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bubalo pošto si zeničanin...de nam reci tvoje utiske jesil išao do stadiona i na šta to liči?Bubalo1 wrote:Pa receno je da nam treba sunce/kisa/oblacno ? Evo trenutno je sunce u Zenici ... kakvo takvo sunce se vidi
-
Mustang1
#1833 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma nisam mrsko mi dole ici sada da je neko prije pomenuo otisao bih
Vidjet cu ima ovih sto hodaju dole stalno pitat cu kakav je teren
-
miske
#1834 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Bio sam ja prije sat vremena,ulazio na teren.Izgleda dobro,nema nigdje blata,sve normalno.Rade nešto,onaj Šumaher sa valjkom vozi,ostaju une pruge i tako.Meni izgleda sve kao i prije što je bilo.
- Romanista 101%
#1835 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
da li bi portugalci bili zadovoljni da im ponudimo da obje tekme
igramo u Lisabonu?? mislim da bi razmisljali o tome...
igramo u Lisabonu?? mislim da bi razmisljali o tome...
-
Chuckie
#1836 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Daj nam slikaj to ako ti nije mrsko, evo još sunce grije, voljeli bismo vidjet te pruge,miske wrote:Bio sam ja prije sat vremena,ulazio na teren.Izgleda dobro,nema nigdje blata,sve normalno.Rade nešto,onaj Šumaher sa valjkom vozi,ostaju une pruge i tako.Meni izgleda sve kao i prije što je bilo.
ona oranica prije dan dva nam se vrti u glavi.
- Gandalf
#1837 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Teren za ovo doba godine izgleda prilično dobro - prije par sati sam bacio pogled s kapije.
- no za očekivati je proteste Portupapaka što će u Novembru biti puno hladnije nego u Julu, a to ne odgovara C.Ronaldovom gelu, zatim ptice manje cvrkuću u Novembru, a iz samog Hotela, kol'ko se god Nani na prste propinjao Eifelov toranj se jednostavno ne vidi
- no za očekivati je proteste Portupapaka što će u Novembru biti puno hladnije nego u Julu, a to ne odgovara C.Ronaldovom gelu, zatim ptice manje cvrkuću u Novembru, a iz samog Hotela, kol'ko se god Nani na prste propinjao Eifelov toranj se jednostavno ne vidi
- Romanista 101%
- alica.k
#1839 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

a evo i slika
- dinty2
#1840 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
meni je ta prica oko stadiona " nidje veze" jer je do tekme ostalo 13 dana.
i šta sad ako se uefa i odluči za Bilino jer je eto danas teren o prihvatljivom stanju,,,,,,za 13 dana može pasti more kiše,,a i snijega i da to opet bude za kurac
teren na Bilinom
izgleda ko što je uvjek i izgledao,,nije pirota ,,a ni sta de france,,,odigrane su čitave kvalifikacije na tom terenu i ne vidim ama baš nikakvog razloga da se ne igra u ze(Bilno ispunjava sve uvjete,,,a teren nije toliko katastrofa da se ne može igrati na njemu,,,,širom Evrope igralo se i na puno lošijim terenima zbog vremenskih neprilika.
Portugalci seru ko foke i definitivno igraju prlavo jer su se prepali.
i šta sad ako se uefa i odluči za Bilino jer je eto danas teren o prihvatljivom stanju,,,,,,za 13 dana može pasti more kiše,,a i snijega i da to opet bude za kurac
teren na Bilinom
izgleda ko što je uvjek i izgledao,,nije pirota ,,a ni sta de france,,,odigrane su čitave kvalifikacije na tom terenu i ne vidim ama baš nikakvog razloga da se ne igra u ze(Bilno ispunjava sve uvjete,,,a teren nije toliko katastrofa da se ne može igrati na njemu,,,,širom Evrope igralo se i na puno lošijim terenima zbog vremenskih neprilika.
Portugalci seru ko foke i definitivno igraju prlavo jer su se prepali.
-
Chuckie
#1841 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Meni teren izgleda solidan, ravan je, jest da trava nije perfektna, ali ne vidim razlog zbog kojeg se
tu nebi trebala igrati tekma. Vjerovatno će do utakmice biti još bolji.
tu nebi trebala igrati tekma. Vjerovatno će do utakmice biti još bolji.
- pirmin
- ReD aka Socijalista
#1843 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nisam bas siguran da je ovo teren za baraza. Ipak je jako bitna tekma. A dvije sedmice do tekme.alica.k wrote:
a evo i slika
-
Rob_Atl
#1844 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma cim oni idu jos do Sarajeva da pogledaju, znaci nisu zadovoljni terenom u Zenici. Da su zadovoljni oni bi direktno iz Zenice zapucali kucama svojim , poslali bi portugalcima pismo da ne seru i da je teren odlican, ovako Boga mi smrdi na nesto. Ne bitno gdje cemo igrati ako ce na Kosevu za 10 dana postaviti stolice 
- horion_bosona
#1845 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
U svjetlu najnovijih dešavanja (čitaj bradata spodoba)... Cristini i društvu je upućena nedvosmislena poruka - Sarajevo je nesigurno za primadone, Bilino polje vam ne gine, a samim tim i težak poraz...alica.k wrote:
a evo i slika
kod nas ni trava ne raste gdje treba...jbg...
- simonese
#1846 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
zato se pusi gdje trebahorion_bosona wrote:U svjetlu najnovijih dešavanja (čitaj bradata spodoba)... Cristini i društvu je upućena nedvosmislena poruka - Sarajevo je nesigurno za primadone, Bilino polje vam ne gine, a samim tim i težak poraz...alica.k wrote:
a evo i slika![]()
kod nas ni trava ne raste gdje treba...jbg...
-
miske
#1847 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Izvini Chuckie ,mislio sam uslikati, ne stigo, ali evo vidjeli ste ove slike što su novinari slikali.
Što reće neko maloprije teren ko što je uvjek bio.Ako nam promjene teren znaći da nas niko ne +ebe ni 5%.Naši da hoće da se igra na BP sigurno bi mogli uticati ali i oni mute nešto garant.Kad može Španija igrat da ovi indijanci ne mogu ??
Rekao mi je prijatelj još prije 2 dana da se takvo što sprema.
Što reće neko maloprije teren ko što je uvjek bio.Ako nam promjene teren znaći da nas niko ne +ebe ni 5%.Naši da hoće da se igra na BP sigurno bi mogli uticati ali i oni mute nešto garant.Kad može Španija igrat da ovi indijanci ne mogu ??
-
Frankyee
#1848 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
realno gleadajuci trava i ne postoji ispred gola, to je obicna livada ,,,i zemlja. Stvarno je tuzno,,...
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/insp ... olje/67039[/img]
-
Frankyee
#1849 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kvalitet terena je ispod nivoa ovakve utakmice, fino se na slikama vidi da ispred gola skoro i nema trave , a cijelom duzinom su neke brazde od blata kao da je neko traktorom slajfao,... dok nisam vidio ove slike nisam ni znao kako je loz teren.miske wrote:Izvini Chuckie ,mislio sam uslikati, ne stigo, ali evo vidjeli ste ove slike što su novinari slikali.
U ovo vrijeme kada postoje kvalitetne vrste trave koje mogu izdrzati i zimu i led ovo je sramota.
- ReD aka Socijalista
#1850 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma katastrofaFrankyee wrote:realno gleadajuci trava i ne postoji ispred gola, to je obicna livada ,,,i zemlja. Stvarno je tuzno,,...