BiH online shopping stranice

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
armin_tz

#1 BiH online shopping stranice

Post by armin_tz »

Ima li toga u nas ?:D Nacini placanja, dostava, cekanje... postarine?... i sve sto spada pod ovu temu
van Basten

#2 Re: BiH online shopping stranice

Post by van Basten »

bila je jedno vrijeme gift.ba stranica... nisam siguran kako je fercerala jer nisam ništa lično pazario, ali znam par ljudi koji su kupovali ponešto preko nje. Stranica je ugašena, čini mi se, kada ukucam gift.ba prebaci me na Ask.com Web Search.
tanko, izgleda
d2

#3 Re: BiH online shopping stranice

Post by d2 »

armin_tz wrote:Ima li toga u nas ?:D Nacini placanja, dostava, cekanje... postarine?... i sve sto spada pod ovu temu
koliko znam kod nas uopste nije moguce placanje preko kartica onim sistemom da dodjes na web ukucas karticu i platis, radi toga nema ni prodavnica
armin_tz

#4 Re: BiH online shopping stranice

Post by armin_tz »

d2 wrote:
armin_tz wrote:Ima li toga u nas ?:D Nacini placanja, dostava, cekanje... postarine?... i sve sto spada pod ovu temu
koliko znam kod nas uopste nije moguce placanje preko kartica onim sistemom da dodjes na web ukucas karticu i platis, radi toga nema ni prodavnica
a paypal... sta ce nam onda ako trebam nesto iz francuske il tamo negdje da narucujem... prije je bilo ja mislim na neckermann.ba, al vise nema te stranice
d2

#5 Re: BiH online shopping stranice

Post by d2 »

armin_tz wrote:
d2 wrote:
a paypal... sta ce nam onda ako trebam nesto iz francuske il tamo negdje da narucujem... prije je bilo ja mislim na neckermann.ba, al vise nema te stranice
paypal ti ne salje pare u bih samim tim preko njega ne mozes nista naplatiti ovdje
koliko znam ima par funkcionalnih stranica sto se tice online placanja ali to sve ide preko neke druge zemlje uz masnu proviziju
alica.k

#6 Re: BiH online shopping stranice

Post by alica.k »

moneybookers radi za bih, i primanje a bogami i placanje. al je moneybookers meni uzasno komplikovan...
sto se tice on line prodavnica, ja samo znam da http://www.interliber.ba/ funkcionise.
flora09

#7 Re: BiH online shopping stranice

Post by flora09 »

ja sam kupovala preko http://www.bazar.ba. super su!
Post Reply