BiH - Oman
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1 BiH - Oman
Zna li neko sastav, kad se tacno igra i ima li prenosa preko sopcasta/interneta.
I naravno prognoze
I naravno prognoze
- Edin H.
#2 Re: BiH - Oman
S obzirom da vjerujem u nase legalno izabrane predstavnike Saveza uvjeren sam da je mec dogovoren iz cisto sportskih razloga u koje ja pak kao pasivni promatrac ne mogu da proniknem.
Stoga bih zamolio dousnike i pobornike Saveza sa ovoga foruma da mi pomognu da razrijesim ovu nejasnocu.
Unaprijed zahvalan.
Stoga bih zamolio dousnike i pobornike Saveza sa ovoga foruma da mi pomognu da razrijesim ovu nejasnocu.
Unaprijed zahvalan.
-
sajosarajlija
#3 Re: BiH - Oman
Evo par info za utakmicu protiv NOVINARSKE SELEKCIJE U PETAK NA GRBAVICI (ILI NA KOŠEVU???)
Mahir Hadžirešić prvi pristigao u "Hungariu"
Iako zvanično okupljanje selekcije novinara je zakazano za sutra u Hotelu Hungaria na Ilidži, već danas u popodnevnim satima u kamp novinarske reprezentacije pristigao je Mahir Hadžirešić, mladi i izuzetno talentovani vezni igrač koji se kako je domaćoj javnosti već poznato nalazi pred potpisivanjem ugovora života sa londonskim West Ham-om.
Mahir koji je do Bosne i Hercegovine putovao preko dvadeset sati i promijenio četiri avionske linije za --- NO LINKS --- izjavio je
"Osjećam se odlično i jedva čekam da upoznam saigrače i trenera. Iako sam dugo putovao uopšte nisam umoran, vjerovatno zbog velike želje da nastupim za selekciju novinara. Imam puno toga da pokažem i jedva čekam da mi se pruži prilika."
Napominjemo da Mahira od potpisa za West Ham dijeli samo radna dozvola koju bi mu obezbjedio internacionalni nastup za bilo koju BH selekciju.
Sutra do 14:00 sati u Hotel Hungariu trebali bi pristići: Romeo Mitrović (Kecskemeti TE), Denis Mujkić (Sloboda), Suvad Grabus (Interblock), Elvir Čolić (Velež), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Elmir Kuduzović (Sloboda), Vlastimir Jovanović (Slavija), Kaja Rogulj (Slaven Belupo), Tarik Cerić (Rijeka), Bojan Regoje (Slavija), Mehmed Alispahić (Šibenik), Mario Božić (Ujpest), Muhamed Mujić (Sloboda), Đorđe Kamber (Diosgyor), Jusuf Dajić (Tubise), Samir Bekrić (Željezničar), Edin Husić (Cibalija), Velibor Đurić (Zrinjski), Alen Škoro (Sarajevo), Emir Hadžić (Čelik), Ajdin Mahmutović (Teplice) i Dalibor Pandža (Sarajevo).
http://www.reprezentacija .net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=302:mahir-hadirei-prvi-pristigao-u-qhungariuq&catid=1:latest-news&Itemid=57
Vasilić i Jovanović ostaju u reprezentaciji, Spahić propušta novinare
Velibor Vasilić i Vlastimir Jovanović zadobili su simpatije selektora Miroslava Ćire Blaževića te će sutra i zvanično dobiti poziv da ostanu u kampu A reprezentacije Bosne i Hercegovine sve do ponedjeljka, odnosno utakmice sa Omanom. Selektor Blažević je tako ispunio najavljena obećanja kako će igračima koji zadovolje njegove kriterije na utakmici protiv Uzbekistana pružiti priliku i u najboljoj državnoj selekciji.
Zanimljivo je da je kapiten Emir Spahić pošteđen nastupa u petak protiv selekcije novinara, te će kapitensku traku nositi Zvjezdan Misimović.
Ekspedicija A reprezentacije od sutra se ponovo nalazi u Hotelu Hercegovina, gdje je za 12:00 sati zakazana i press konferencija od strane Edina Džeke u kojoj će javnost izvjestiti o svojim planovima za budućnost.
http://www.reprezentacija. net/site/index.p...s&Itemid=57
Iako zvanično okupljanje selekcije novinara je zakazano za sutra u Hotelu Hungaria na Ilidži, već danas u popodnevnim satima u kamp novinarske reprezentacije pristigao je Mahir Hadžirešić, mladi i izuzetno talentovani vezni igrač koji se kako je domaćoj javnosti već poznato nalazi pred potpisivanjem ugovora života sa londonskim West Ham-om.
Mahir koji je do Bosne i Hercegovine putovao preko dvadeset sati i promijenio četiri avionske linije za --- NO LINKS --- izjavio je
"Osjećam se odlično i jedva čekam da upoznam saigrače i trenera. Iako sam dugo putovao uopšte nisam umoran, vjerovatno zbog velike želje da nastupim za selekciju novinara. Imam puno toga da pokažem i jedva čekam da mi se pruži prilika."
Napominjemo da Mahira od potpisa za West Ham dijeli samo radna dozvola koju bi mu obezbjedio internacionalni nastup za bilo koju BH selekciju.
Sutra do 14:00 sati u Hotel Hungariu trebali bi pristići: Romeo Mitrović (Kecskemeti TE), Denis Mujkić (Sloboda), Suvad Grabus (Interblock), Elvir Čolić (Velež), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Elmir Kuduzović (Sloboda), Vlastimir Jovanović (Slavija), Kaja Rogulj (Slaven Belupo), Tarik Cerić (Rijeka), Bojan Regoje (Slavija), Mehmed Alispahić (Šibenik), Mario Božić (Ujpest), Muhamed Mujić (Sloboda), Đorđe Kamber (Diosgyor), Jusuf Dajić (Tubise), Samir Bekrić (Željezničar), Edin Husić (Cibalija), Velibor Đurić (Zrinjski), Alen Škoro (Sarajevo), Emir Hadžić (Čelik), Ajdin Mahmutović (Teplice) i Dalibor Pandža (Sarajevo).
http://www.reprezentacija .net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=302:mahir-hadirei-prvi-pristigao-u-qhungariuq&catid=1:latest-news&Itemid=57
Vasilić i Jovanović ostaju u reprezentaciji, Spahić propušta novinare
Velibor Vasilić i Vlastimir Jovanović zadobili su simpatije selektora Miroslava Ćire Blaževića te će sutra i zvanično dobiti poziv da ostanu u kampu A reprezentacije Bosne i Hercegovine sve do ponedjeljka, odnosno utakmice sa Omanom. Selektor Blažević je tako ispunio najavljena obećanja kako će igračima koji zadovolje njegove kriterije na utakmici protiv Uzbekistana pružiti priliku i u najboljoj državnoj selekciji.
Zanimljivo je da je kapiten Emir Spahić pošteđen nastupa u petak protiv selekcije novinara, te će kapitensku traku nositi Zvjezdan Misimović.
Ekspedicija A reprezentacije od sutra se ponovo nalazi u Hotelu Hercegovina, gdje je za 12:00 sati zakazana i press konferencija od strane Edina Džeke u kojoj će javnost izvjestiti o svojim planovima za budućnost.
http://www.reprezentacija. net/site/index.p...s&Itemid=57
- zecko_kupuz
#4 Re: BiH - Oman
Ma Vasilić super-talent. Šteta što i u petak pada kiša, najbolji igrači će se štedjeti.
Usput govoreći, prošao sam danas blizu Koševa oko 20h, neko je imao trening. Jesu li to novinari ili..?
Usput govoreći, prošao sam danas blizu Koševa oko 20h, neko je imao trening. Jesu li to novinari ili..?
- and
#5 Re: BiH - Oman
ne spadam u gore navedene,ali evo i švabe sa prvim timom odoše u dubai sigurno ne iz sportskih razloga i 7:2 dobiše.Edin H. wrote:S obzirom da vjerujem u nase legalno izabrane predstavnike Saveza uvjeren sam da je mec dogovoren iz cisto sportskih razloga u koje ja pak kao pasivni promatrac ne mogu da proniknem.
Unaprijed zahvalan.
mislim da ovo nije loša provjera za ove 2 "lakše" utakmice na strani koje nas čekaju.
- rado_vidjen
#6 Re: BiH - Oman
sajosarajlija wrote:Evo par info za utakmicu protiv NOVINARSKE SELEKCIJE U PETAK NA GRBAVICI (ILI NA KOŠEVU???)
Mahir koji je do Bosne i Hercegovine putovao preko dvadeset sati i promijenio četiri avionske linije za --- SPAM --- izjavio je
Sutra do 14:00 sati u Hotel Hungariu trebali bi pristići: Romeo Mitrović (Kecskemeti TE), Denis Mujkić (Sloboda),Suvad Grabus (Interblock), Elvir Čolić (Velež), Ognjen Vranješ (Crvena zvezda), Elmir Kuduzović (Sloboda), Vlastimir Jovanović (Slavija), Kaja Rogulj (Slaven Belupo), Tarik Cerić (Rijeka), Bojan Regoje (Slavija), Mehmed Alispahić (Šibenik), Mario Božić (Ujpest), Muhamed Mujić (Sloboda), Đorđe Kamber (Diosgyor), Jusuf Dajić (Tubise), Samir Bekrić (Željezničar), Edin Husić (Cibalija), Velibor Đurić (Zrinjski), Alen Škoro (Sarajevo), Emir Hadžić (Čelik), Ajdin Mahmutović (Teplice) i Dalibor Pandža (Sarajevo).
sastav je da se pocepas od smeha
vjerovatno je i taj mahir kesiro. cisto sumnjam da ga oni zovu iz mjera prevencije pouceni prethodnim iskustvima, da ga se kaparise na vakat i sl.
znaci. mislim da su novinari kanalizacija ovog drustva!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7 Re: BiH - Oman
Kad si vec pomenuo malog Pandzu iz Sarajeva,i to da je dao manje od 5 golova,prvo se raspitaj koliko je utakmica igrao za prvi tim Sarajeva,i koliko minuta po utakmici koju je igraorado_vidjen wrote:igraca koji u bh. premiershipu nisu skupili ni 5 golova (mujic, pandza i co.)
Raspitaj se da li je mozda decko igrao i za juniorsku ekipu Sarajeva,i koliko je tamo golova dao,i da li je tek onda za vikned igrao za prvu ekipu. Znaci svaka dva-tri dana,sto za juniore ,sto za prvu ekipu,i da bas zbog toga nije ni imao previse minutaze za prvu ekipu Sarajeva. I raspitaj se ,da li taj "anonimus",po tebi,ne igra slucajno i za nasu mladu reprezentaciju
Najbolji su mi ovi vrli strucnjaci koji se javljaju da ismijavaju pojedine igrace,a veze nemaju o cemu se zapravo radi.
Statistika,minute,golovi,je super stvar,ali vrlocesto zna zavarati,ako nekoga igraca nisi gledao uzivo,i zapravo vidio ,tek tada,njegove realne kapacitete,narocito ako je taj igrac vrlo mlad,kao sto je u ovom slucaju recimo.
Prije samo "par "godina,i za Dzeku su neki "strucnajci" ovako pricali,pa tek kada je momak potvrdio svoju kvalitetu u nekom od stranih klubova,onda su ga bas ti prvi poceli u zvjezde uzdizati,klasicno nase bosnjacko.
I da,usput receno,trenutna nezvanicna ponuda,tj. pregovori i cifre od strane jednog bundesligasa,za tog "smijesnog","ne perspektivnog" Pandzu je 750.000 eura.
-
anlayan12
#8 Re: BiH - Oman
ja ne znam zašto o Novinarskoj selekciji ne pišete ovdje??? http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=63358
-
Zmaj Ciro
#10 Re: BiH - Oman
Najbolje ti je da na takve ne obracas paznju, vazno je da se ipak krece (BiH nogomet) tj. da karavane prolaze...Ono drugo necu.-LIBERO- wrote:Kad si vec pomenuo malog Pandzu iz Sarajeva,i to da je dao manje od 5 golova,prvo se raspitaj koliko je utakmica igrao za prvi tim Sarajeva,i koliko minuta po utakmici koju je igraorado_vidjen wrote:igraca koji u bh. premiershipu nisu skupili ni 5 golova (mujic, pandza i co.)
Raspitaj se da li je mozda decko igrao i za juniorsku ekipu Sarajeva,i koliko je tamo golova dao,i da li je tek onda za vikned igrao za prvu ekipu. Znaci svaka dva-tri dana,sto za juniore ,sto za prvu ekipu,i da bas zbog toga nije ni imao previse minutaze za prvu ekipu Sarajeva. I raspitaj se ,da li taj "anonimus",po tebi,ne igra slucajno i za nasu mladu reprezentaciju![]()
Najbolji su mi ovi vrli strucnjaci koji se javljaju da ismijavaju pojedine igrace,a veze nemaju o cemu se zapravo radi.
Statistika,minute,golovi,je super stvar,ali vrlocesto zna zavarati,ako nekoga igraca nisi gledao uzivo,i zapravo vidio ,tek tada,njegove realne kapacitete,narocito ako je taj igrac vrlo mlad,kao sto je u ovom slucaju recimo.
Prije samo "par "godina,i za Dzeku su neki "strucnajci" ovako pricali,pa tek kada je momak potvrdio svoju kvalitetu u nekom od stranih klubova,onda su ga bas ti prvi poceli u zvjezde uzdizati,klasicno nase bosnjacko.
I da,usput receno,trenutna nezvanicna ponuda,tj. pregovori i cifre od strane jednog bundesligasa,za tog "smijesnog","ne perspektivnog" Pandzu je 750.000 eura.
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#11 Re: BiH - Oman
Omanu je ovo prvi put u 5 godina da igra sa reprezentacijom iz Evrope. Zadnji put su igrali 2005. sa Fincima 0:0.
- rado_vidjen
#12 Re: BiH - Oman
Ja ne znam koliko pandza ima golova, je li standardan, igra li za juniore?-LIBERO- wrote:Kad si vec pomenuo malog Pandzu iz Sarajeva,i to da je dao manje od 5 golova,prvo se raspitaj koliko je utakmica igrao za prvi tim Sarajeva,i koliko minuta po utakmici koju je igraorado_vidjen wrote:igraca koji u bh. premiershipu nisu skupili ni 5 golova (mujic, pandza i co.)
Raspitaj se da li je mozda decko igrao i za juniorsku ekipu Sarajeva,i koliko je tamo golova dao,i da li je tek onda za vikned igrao za prvu ekipu. Znaci svaka dva-tri dana,sto za juniore ,sto za prvu ekipu,i da bas zbog toga nije ni imao previse minutaze za prvu ekipu Sarajeva. I raspitaj se ,da li taj "anonimus",po tebi,ne igra slucajno i za nasu mladu reprezentaciju![]()
Htio si uzdici momka, a samo si ga jos vise oblatio priznanjem da jos nije ni u standardan u Sarajevu, kamoli sta drugo...ja to nisma htio napominjati, ali nek' si ti
To sto je talentovan, ne znaci da po difoltu zasluzuje poziv. Pa, onda je trebalo i Handzica zvati, on je makar nesto zabio u premierhsipu, bez obzira sto je decko ogranicenih mogucnosti i kratke pameti. Misle poljaci, ako je Stilic dobar, valjace i parmak koji trci k'o kakva pickica
Prije bi zvao Adisa Obada i Sevala Zahirovica, od ove teletine sto kojekakvi menadzeri zele utusiti
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#13 Re: BiH - Oman
De bolan,svoju mrznju perma f.k Saraejvu ostavi za nekoga drugoga,recimo kod sebe kuci.
Pricamo o momku koji je do nedavno bio maloljetan,koji je radi bitnosti ostavljen da igra za juniore Sarajeva,u jednoj extra talentovanoj juniorskoj ekipi Sarajeva,a prikljucen je prvom timu iskljucivo radi kvalitete i radi toga sto je sa svojih 17 godina daleko prerastao,fudbalski,svoje vrsnjake.
I te price da mi mali Pandza nije rod,pa ga branim,to je toliko isfucana fraza i opaska
Govorim ti samo zato sto sam decka gledao vise puta i za juniorsku ekipu,a i za prvu ekipu,i kazem ti da si ga neopravdano u negativnoj konotaciji nabrojao u svome osvrtu.
Handzic koji je otisao iz Sarajeva je isto tako solidan mladi igrac,ali vjeruj mi,Pandza je duplo brzi,prodorniji i startniji...i igra apsolutno bez kompromisa.
Svoj animozitet prama Sarajevu ostavi za neke druge teme,pricam ti o mladom talentovanom igracu u reprezentaciji,nista vise.
Pricamo o momku koji je do nedavno bio maloljetan,koji je radi bitnosti ostavljen da igra za juniore Sarajeva,u jednoj extra talentovanoj juniorskoj ekipi Sarajeva,a prikljucen je prvom timu iskljucivo radi kvalitete i radi toga sto je sa svojih 17 godina daleko prerastao,fudbalski,svoje vrsnjake.
I te price da mi mali Pandza nije rod,pa ga branim,to je toliko isfucana fraza i opaska
Govorim ti samo zato sto sam decka gledao vise puta i za juniorsku ekipu,a i za prvu ekipu,i kazem ti da si ga neopravdano u negativnoj konotaciji nabrojao u svome osvrtu.
Handzic koji je otisao iz Sarajeva je isto tako solidan mladi igrac,ali vjeruj mi,Pandza je duplo brzi,prodorniji i startniji...i igra apsolutno bez kompromisa.
Svoj animozitet prama Sarajevu ostavi za neke druge teme,pricam ti o mladom talentovanom igracu u reprezentaciji,nista vise.
-
Ripicipi
#14 Re: BiH - Oman
Oman jarabi nije los, daju dobre golove
Oman - Irak 4:0 Golf kup
http://www.youtube.com/watch?v=-fvPhBOE ... re=related
Oman - Irak 4:0 Golf kup
http://www.youtube.com/watch?v=-fvPhBOE ... re=related
-
sajosarajlija
#15 Re: BiH - Oman
Stigao i Misimović, danas u Parlamentu BiH

U večernjim satima u stožer fudbalske A rerpezentacije Bosne i Hercegovine u Hotel Hercegovina pristigao je Zvjezdan Misimović. Njegovim dolaskom kompletiran je kvorum pozvanih igrača za utakmice protiv selekcije novinara i Omana. Zbog dopusta koji je Emir Spahić dobio za sutrašnju utakmicu na Koševu protiv selekcije novinara uloga kapitena najbolje fudbalske državne vrste pripast će upravo Zvjezdanu Misimoviću.
Za danas u 10:00 sati planirani su treninzi kako A selekcije, tako i novinarske, koji će se prvenstveno svoditi na lagano razgibavanje i pripremu za nešto jače i kompleksnije popodnevne treninge. Napominjemo, Ćirni zmajevi će i danas trenirati na Grbavici u 18:00 sati.
Presica u 11:30
Selektor Blažević, održat će u 11:30 sati u Hotelu Hercegovina press konferenciju na kojoj će i zvanično rezimirati utakmicu protiv Uzbekistana, kao i najaviti vjerovatni sastav koji će istrčati u petak u 20:15 sati na Stadionu Asim Ferhatović Hase.
Druženje sa parlamentarcima
Najbolji državni fudbaleri zajedno sa stručnim štabom predvođeni Miroslavom Ćirom Blaževićem, u 14:00 sati bit će ugošćeni u zgradi Zajedničkih institucija Bosne i Hercegovine od strane domaćina, članova oba doma Parlamentarne skupštine BiH.
http://www.reprezentacija . net /site/index.p...s&Itemid=57

U večernjim satima u stožer fudbalske A rerpezentacije Bosne i Hercegovine u Hotel Hercegovina pristigao je Zvjezdan Misimović. Njegovim dolaskom kompletiran je kvorum pozvanih igrača za utakmice protiv selekcije novinara i Omana. Zbog dopusta koji je Emir Spahić dobio za sutrašnju utakmicu na Koševu protiv selekcije novinara uloga kapitena najbolje fudbalske državne vrste pripast će upravo Zvjezdanu Misimoviću.
Za danas u 10:00 sati planirani su treninzi kako A selekcije, tako i novinarske, koji će se prvenstveno svoditi na lagano razgibavanje i pripremu za nešto jače i kompleksnije popodnevne treninge. Napominjemo, Ćirni zmajevi će i danas trenirati na Grbavici u 18:00 sati.
Presica u 11:30
Selektor Blažević, održat će u 11:30 sati u Hotelu Hercegovina press konferenciju na kojoj će i zvanično rezimirati utakmicu protiv Uzbekistana, kao i najaviti vjerovatni sastav koji će istrčati u petak u 20:15 sati na Stadionu Asim Ferhatović Hase.
Druženje sa parlamentarcima
Najbolji državni fudbaleri zajedno sa stručnim štabom predvođeni Miroslavom Ćirom Blaževićem, u 14:00 sati bit će ugošćeni u zgradi Zajedničkih institucija Bosne i Hercegovine od strane domaćina, članova oba doma Parlamentarne skupštine BiH.
http://www.reprezentacija . net /site/index.p...s&Itemid=57
-
sajosarajlija
#16 Re: BiH - Oman
Neće izgleda igrati za repku Damjanović Muslimović Vladavić i već ranije Ibišević Bajramović ... puno povreda brate... možda ćiro još nekog priključi
-
Paco
#17 Re: BiH - Oman
Izgleda da ce na BHT biti direktan prijenos:
...
14:00 BHT vijesti
14:05 Govor tišine
15:25 Šumska mačka
16:15 BHT vijesti
16:25 Društvo znanja
17:00 Nogomet: Prijateljska utakmica
18:50 Celestin
18:57 I ovo je Bosna i Hercegovina
19:00 Dnevnik
...
...
...
- Eweleen
#18 Re: BiH - Oman
zar nije u 20:45? piše na onim plakatima po graduPaco wrote:Izgleda da ce na BHT biti direktan prijenos:
...
...
EDIT: zamjenio sam Oman i novinare
Oman jarabi
-
sajosarajlija
#20 Re: BiH - Oman
VIDEO+PHOTO: Zmajevi trenirali na Ilidži

PHOTO: "Novinari" odradili prvi ozbiljan trening

Sadašnji dragulj MISKE i budući MAHIR HADŽIREŠIĆ AKO BOG DA INŠALLAH!

PHOTO: "Novinari" odradili prvi ozbiljan trening

Sadašnji dragulj MISKE i budući MAHIR HADŽIREŠIĆ AKO BOG DA INŠALLAH!
-
Rambo-Amadeus
#21 Re: BiH - Oman
Kad već pominjete ove(anti)talente, ne bih da ulazim u raspravu, nego mene licno interesuje sta se desilo sa Jusufom Dajićem, koliko se sjećam momak je bio dosta talentovan i perspektivan, sjecam ga se iz one generacije mlade reprezentacije koja je igrala u baražu sa Češkom, čini mi se...zašto je "propao" da tako kažem, u čemu je kvaka... 
- Lakat Jebić
#22 Re: BiH - Oman
ma kako prop'o, evo gaRambo-Amadeus wrote:Kad već pominjete ove(anti)talente, ne bih da ulazim u raspravu, nego mene licno interesuje sta se desilo sa Jusufom Dajićem, koliko se sjećam momak je bio dosta talentovan i perspektivan, sjecam ga se iz one generacije mlade reprezentacije koja je igrala u baražu sa Češkom, čini mi se...zašto je "propao" da tako kažem, u čemu je kvaka...
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrad ... om-dajicem
-
Rambo-Amadeus
#23 Re: BiH - Oman
dobro je, sad mi je lakse...sjetim se nadrealista odmah kad komentator govori : "eee momak, ne moze se curica ganjat i sportom bavit' " (iz serije "Ko ce duze izdrzati zrak tuđe teritorije ili tako nekako, kad onaj pade mrtav na protivnicku teritoriju)Lakat Jebić wrote:ma kako prop'o, evo gaRambo-Amadeus wrote:Kad već pominjete ove(anti)talente, ne bih da ulazim u raspravu, nego mene licno interesuje sta se desilo sa Jusufom Dajićem, koliko se sjećam momak je bio dosta talentovan i perspektivan, sjecam ga se iz one generacije mlade reprezentacije koja je igrala u baražu sa Češkom, čini mi se...zašto je "propao" da tako kažem, u čemu je kvaka...
http://www.dnevniavaz.ba/showbiz/estrad ... om-dajicem
bez zezancije, mislio sam da ce nesto biti od njega vise...jbg, zajebah se ocigledno
- zecko_kupuz
#24 Re: BiH - Oman
Dajića je Dragan Jović najavio u prvoj postavi novinara. Čudi me da pored izuzetno raspoloženog Mahmutovića on gleda kako da progura Škoru ili onog svog Kordića u prvi tim. Ustvari, to je već gotova stvar
.
-
anlayan12
#25 Re: BiH - Oman
Škoro i Mahmutović su povrijeđeni...zecko_kupuz wrote:Dajića je Dragan Jović najavio u prvoj postavi novinara. Čudi me da pored izuzetno raspoloženog Mahmutovića on gleda kako da progura Škoru ili onog svog Kordića u prvi tim. Ustvari, to je već gotova stvar.