Ako je Mujo dobar u tricama a Haso u prodoru a Suljo u bloku pa nek Haso ide u prodor a Mujo neka ceka na trici dok Suljo pravi blok za prodor .. A ne daj loptu Hasi a ostali nek blijedo gledaju i cekaju da im se odbije
BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#1651 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Musa ima strasno brze ruke i u driblinzima se to vidi.. I ne znam sto ne rade akcije gdje ce se cistiti njemu da ide 1 na 1 gdje ce se nacrtati i mogucnosti da doda ako ga zatvore.. Treba trener da iskoristi potencijal svakoga a ne ovako kako do koga dodje lopta da on pokusava..
Ako je Mujo dobar u tricama a Haso u prodoru a Suljo u bloku pa nek Haso ide u prodor a Mujo neka ceka na trici dok Suljo pravi blok za prodor .. A ne daj loptu Hasi a ostali nek blijedo gledaju i cekaju da im se odbije
- Mali_Vuk
#1652 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Vicevi su ti na drugom podforumu 
- Capajebo
#1653 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
de nam provjeri nekako jel' Edin prenosi na BHT?BHF_Manijak wrote:Nisam upratio ba, ne mogu svaki post sa zadnjih 15 strana procitati, sta je rec'??Mustang1 wrote:A objasnjeno ti je vec![]()
-
Mustang1
#1654 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Trebao sam koristiti Muju,Peru i BanetaMali_Vuk wrote:Vicevi su ti na drugom podforumu
- Mali_Vuk
#1655 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Samo nije ni kod strašnih i sistematičnih Španaca sinoć bilo previše izrađenih akcija. I oni isto puno soliraju i frljacaju.
Najčešće prave blok za igrača na trici, i onda umjesto da odigraju lagani pick and roll, ispucavaju se bezveze iz kontakta. Imali su puno nepotrebnih šuteva sa distance.
Još da im onaj mali Martinez nije bio onako ludo raspoložen, raspali bi se puno ranije
Najčešće prave blok za igrača na trici, i onda umjesto da odigraju lagani pick and roll, ispucavaju se bezveze iz kontakta. Imali su puno nepotrebnih šuteva sa distance.
Još da im onaj mali Martinez nije bio onako ludo raspoložen, raspali bi se puno ranije
-
kakavdanakneiskustvu
- Mali_Vuk
#1657 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
E što neko reče, ne gledo im ja vala..
- It_is_a_Leclerc
#1658 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ma kakav Edin Avdić na BHT-u...
Niti javni servisi imaju para da plate najboljeg komentatora u regiji, niti on može tako sa Arene ići tezgariti. I ja ću gledati na FACE-u. Progutat ću nekako i Bahine idiotluke, jer smatram da nije korektno ponašanje BHT-a koji je sve utakmice mogao prenositi i ranije, a ne samo finale
No, sjetih se jedne velike Bahine gluposti koja me strašno nervirala. Kaže - "Kako ga puštamo da šutiramo.. Nevjerovatno", a Španac rešeta preko dvije ruke... Pa šta treba ?! Da ulete klizeći ?
No, sjetih se jedne velike Bahine gluposti koja me strašno nervirala. Kaže - "Kako ga puštamo da šutiramo.. Nevjerovatno", a Španac rešeta preko dvije ruke... Pa šta treba ?! Da ulete klizeći ?
- zeleni xy
#1659 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Samo reprizu napraviti i to je to
Pogledajte kako se Litvanija provela posljednji put protiv Muse i društva
Kadeti Bosne i Hercegovine i Litvanije sastali su se i na prošlogodišnjem Eurobasketu.
Tada su naši košarkaši u direktnom duelu za plasman u četvrtfinale pobijedili rezultatom 89:80 uz briljantnu partiju Džanana Muse.
Musa je meč okončao sa 37 poena. Briljirao je i trenutni član juniorske selekcije Ammar Gegić sa 24 poena.
Osim Muse od igrača iz trenutnog sastava za našu ekipu su tada još nastupili Njegoš Sikiraš i Emir Čerkezović.
https://www.youtube.com/watch?v=VceGmiO11TA
http://scsport.ba/vijesti/pogledajte-ka ... stva/97013
Pogledajte kako se Litvanija provela posljednji put protiv Muse i društva
Kadeti Bosne i Hercegovine i Litvanije sastali su se i na prošlogodišnjem Eurobasketu.
Tada su naši košarkaši u direktnom duelu za plasman u četvrtfinale pobijedili rezultatom 89:80 uz briljantnu partiju Džanana Muse.
Musa je meč okončao sa 37 poena. Briljirao je i trenutni član juniorske selekcije Ammar Gegić sa 24 poena.
Osim Muse od igrača iz trenutnog sastava za našu ekipu su tada još nastupili Njegoš Sikiraš i Emir Čerkezović.
https://www.youtube.com/watch?v=VceGmiO11TA
http://scsport.ba/vijesti/pogledajte-ka ... stva/97013
- It_is_a_Leclerc
#1660 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
S tim da Litvanci igraju pred 10.000 košarkaških fanova, uz vjerovatno pogodan kriterij suđenja... Litvanci imaju nevjerovatne procente za 3 poena. Pogađaju po 10-12, koliko žele. Ako uspijemo pritisak publike okrenuti u svoju korist i visokom peterkom smanjiti procente za 3 -sve je moguće.
-
Mustang1
#1661 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Majer ce valjda prenositi
Kako god ja cu Bahu slusati
Jbg bolje slusati nekog ko ce prenositi srcem a nema pojma o kosarci nego nekog ko ce dva puta povisiti ton 
-
Mustang1
#1662 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
E vala nijednom nisu bile dvije rukeIt_is_a_Leclerc wrote:Ma kakav Edin Avdić na BHT-u...Niti javni servisi imaju para da plate najboljeg komentatora u regiji, niti on može tako sa Arene ići tezgariti. I ja ću gledati na FACE-u. Progutat ću nekako i Bahine idiotluke, jer smatram da nije korektno ponašanje BHT-a koji je sve utakmice mogao prenositi i ranije, a ne samo finale
![]()
- It_is_a_Leclerc
#1663 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja se sjećam situacije kad Čampara izlazi na igrača sa rukom i iza njega Čerkezović trči, i ovaj opali (onaj br. 5 njihov), a Baho - "Pa kako ih puštamo.." 
- phillie
#1664 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
100% ce V. Majer raditi ovaj prenos, jer nema ko drugi na BHT-u ko poznaje kosarku da bi je mogao raditi.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.fokus.ba/98224/sport/ostali- ... -na-bht-1/
A mozda ce se reaktivirati Belmin Karamehmendovic (kad vec moze Baho)
- red evil
#1665 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Sljedeće godine, ovi isti igrači će igrati + možda par pojačanja (Radončić).Rob_Atl wrote:Ne razumijem se bas kako ide, jesmo li se mi plasirali sad na U16 svjetsko ili u17? Jer kontam sta ako neko ima 16 godina sto je igrao veceras i nece imati pravo nastupa na svjetskom u16, jer pretpostavljam da je slijedece godine ili cak za dvije nisam upoznat. Sad kako to ide ako zna neko da pojasni
Avdić će prenosit EP za seniore. Ali bilo bi odlično kad bi i večeras.
- It_is_a_Leclerc
#1666 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ima Aleksandar Babićphillie wrote:100% ce V. Majer raditi ovaj prenos, jer nema ko drugi na BHT-u ko poznaje kosarku da bi je mogao raditi.kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.fokus.ba/98224/sport/ostali- ... -na-bht-1/
A mozda ce se reaktivirati Belmin Karamehmendovic (kad vec moze Baho)![]()
Jos pamtim njegov biser kad je komentarisao. "Ovo nam se nije smjelo desiti" kod svakog jbnog kosa protivnika
![]()
![]()
-
Mustang1
#1667 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja mislim da nisuIt_is_a_Leclerc wrote:Ja se sjećam situacije kad Čampara izlazi na igrača sa rukom i iza njega Čerkezović trči, i ovaj opali (onaj br. 5 njihov), a Baho - "Pa kako ih puštamo.."
- Edin H.
#1668 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Mene nesto drugo zanima, zasto smo mi kosarkaska velesila?
Odakle dolazi, taj nicim izazvan, gigantizam?
- It_is_a_Leclerc
#1669 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Kao i sve bosanske samoobmane - iz čistog neznanja.Edin H. wrote:Mene nesto drugo zanima, zasto smo mi kosarkaska velesila?![]()
-
Mustang1
#1670 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Nesto kontam mozda je Senad ufatio Edina danas jer jucer svakako kasno su saznali da ce prenositi a on je bio u Mostaru jucer. Ima najava za specijalnu emisiju pred utakmicu u pola 8 pa cemo da vidimo
- MOSALJOZE
#1671 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ma jebe mi se ko ce radit samo da pobjedimo 
- Mali_Vuk
#1672 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Hoćemo Seada Hadžijahića na BHT-u!
"Danas se sastaju Tunis i Saudijska Arabija dvije reprezentacije iz AFRIKE"
- It_is_a_Leclerc
#1673 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Edin je uposlenik Arena korporacije iz Beograda i ne smije tek tako nastupati na drugim televizijama. Pred Eurobasket on potpiše ugovor neki sa ovima, pa mu oni dozvole da honorarno radi na FTV-u... Tako da, nevjerujem. A uostalom, vidim da je većini Bahino komentiranje - "super patriotsko, sjajno,iz srca i duše, prkosno, kao zemlja bosanska po kojoj liju suze majki bosanskih" i slične gluposti, pa će ga vjerovatno i večeras pustiti.Mustang1 wrote:Nesto kontam mozda je Senad ufatio Edina danas jer jucer svakako kasno su saznali da ce prenositi a on je bio u Mostaru jucer. Ima najava za specijalnu emisiju pred utakmicu u pola 8 pa cemo da vidimo
- Kal El
#1674 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Ja ću gledati tamo gdje je najbolja slika,ako FACE prenosi sa neta, neću gledati, bolje mi je da sam sebi nađem stream..BHT će sigurno prenositi uživo a ne sa streama, samo što će sigurno opet biti neki debilni komentator
-
Mustang1
#1675 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta
Jest, BHT ce maksuz poslati svoju ekipu da radi prijenos
Budi sretan sto su se ikako sjetili da prenose
A za Edina mozda i moze jbg sad je Euro
A za Edina mozda i moze jbg sad je Euro