BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
denimb

#1501 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by denimb »

Ne mogu, jednostavno ne mogu da vjerujem...odigrati onako drugi produzetak, pa Boze...
north

#1502 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by north »

Neko napisa, @leško čini mi se, da je košarka najzajebaniji sport za živce i zdravlje, e baš tako...u fudbalu primiš gol, malo se sjebeš i poravniš brzo, ovdje stalno neki preokreti, za tili čas nekoliko razlike prokockaš ili stigneš, i tako unedogled, pa se svaki put iznerviraš oko izgubljene lopte ili skoka koji ne braniš, i svaki put herciga udara li udara :-) ...E ovo je pregolemo, ovo je napokon skidanje onog jebenog prokletog mentalnog sklopa i čuveno "malo nam je falilo", dva produžetka sa špancima za finale i dobiješ :shock: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: .....Aferim omladino, ruke vam se pozlatile :thumbup: :thumbup: ....Jeste U-16, ali ovo je istorijski rezultat svih reprezentativnih sportova (sem sjedeće odbojke) od nezavisnosti države :thumbup: ....Dajte taj zadnji produžetak sa Bahom da ponovo pogledamo :oops:
GandalfSivi

#1503 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by GandalfSivi »

Kako opet kroz sve ovo sutra proci, nije mi dobro nikako...
Klavikula

#1504 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Klavikula »

kamen spoticanja wrote:
Klavikula wrote:Sikiras je masina.
A jos bosanski
bosanski, nego sta.
trcicu trceci

#1505 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by trcicu trceci »

insaneinthebrain wrote:
trcicu trceci wrote:svaka cast momci, ludilo pravooooo :bih: :bih: :bih:

sta je to bilo sa bahom, nisam upratio?
i kad smo ubacili zadnji kos on rece gooool :lol:
:lol: :lol: koji je to lik, ali volim ga pa to ti je

bravo momci ja sam jos pod nekim blagim sokom, komsije su vristale kada je bosna dala tricu 7 sekundi prije kraja, cuo sam i neke djevojke, more bit padne i jos neko deranje kod njih, sto se mene tice i ovo mi je dovoljno za veceras
strong69

#1506 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by strong69 »

Sto sam gled´o kosarku gled´o sam. Glas mi drhti. Nazvao rodjaka i uplasio ga kako sam zvucao.
svi u napad

#1507 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by svi u napad »

Placem ko malo dijete. Hvala momcima, selektoru i svima uz ovu repku na ovim predivnim trenucima. Cestitam im od sveg srca i nadam se da nam komsije i susjedi nece ukrasti nekog od ovih dragulja kao sto to oni obicno rade. Divno i ponosno je bilo veceras biti navijac Bosne i Hercegovine. Zelim im puno uspjeha u buducnosti. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
phillie

#1508 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by phillie »

Muda do poda imaju ova nasa djeca. Nemam rijeci za ovu utakmicu, bogde mi fali da tablu apaurina popijem.

Baho kritican totalno.
ketronsd1

#1509 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by ketronsd1 »

north wrote:Neko napisa, @leško čini mi se, da je košarka najzajebaniji sport za živce i zdravlje, e baš tako...u fudbalu primiš gol, malo se sjebeš i poravniš brzo, ovdje stalno neki preokreti, za tili čas nekoliko razlike prokockaš ili stigneš, i tako unedogled, pa se svaki put iznerviraš oko izgubljene lopte ili skoka koji ne braniš, i svaki put herciga udara li udara :-) ...E ovo je pregolemo, ovo je napokon skidanje onog jebenog prokletog mentalnog sklopa i čuveno "malo nam je falilo", dva produžetka sa špancima za finale i dobiješ :shock: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: .....Aferim omladino, ruke vam se pozlatile :thumbup: :thumbup: ....Jeste U-16, ali ovo je istorijski rezultat svih reprezentativnih sportova (sem sjedeće odbojke) od nezavisnosti države :thumbup: ....Dajte taj zadnji produžetak sa Bahom da ponovo pogledamo :oops:
I sto je najbitnije...... je to da nema vise 3/4
mega_mashcine

#1510 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by mega_mashcine »

Necu se ni oporaviti od ovog šoka, valja sutra opet gledat finale. :D :bih:
Ali, momcima, od srca hvala na ovome sto su nam priredili. :bih: :bih:

Da li ce biti negdje snimak svih nasih koseva? Sjecam se prije da je za Mirzu Teletovica sazetak pravio neki lik sa nikom Pjanic, ako se ne varam, dobro bilo kad bi i za ovu utakmicu slicno bilo, da se posjetimo svih poena. :D
denimb

#1511 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by denimb »

GandalfSivi wrote:Kako opet kroz sve ovo sutra proci, nije mi dobro nikako...
Sutra druze sta god da bude, ovo veceras je bilo iskustvo koje se ne moze parama platiti...iznijeti teret polufinala EP protiv Spanije sa 16 godina, kapa do poda..ovako se rađaju veliki igraci.
Murat Sabanovic

#1512 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Murat Sabanovic »

hrasno38 wrote:Pandza produzetke vodio ko Phil Jackson.......kapu mu skidam!!!!! Kako je pametno odmorio po minutu Camparu a ovaj mu vratio kosevima.
Uuuuhhhhhh bit cu iskren ali nakon sto sudija odsvira kraj same suze krenuse a zaboravio sam kako to i izgleda. Koliki je ovo uspjeh tek cemo shvatiti kad se uhvatimo analize ostalih reprezentacija i uslova u kojima rade. Ja sam to vec ponalo i gledao i mi radimo ali ono ubjedljivo u najgorim uslovima i bez pisljivog cvonjka. Halo 100.000 KM je dato za koliko 4.5.6 nasih reprezentativnih selekcija a toliko kosta pola auta kojeg duzi Zvizdic.
Ovo je impresivno i do sada nedozivljeno i zivo me interesuje kako cemo docekati ove momke. Srbija je bila na nogama i 100.000 u BG je docekalo njihove mlade fudbalere. Jesmo li ljudi ili smo samo bolesnici bordo i plave boje koje ne da nisu do koljena ovim momcima nego su ciste nule.

SVAKA CAST BIH!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
da smo zijanili ne bi napisao ovo boldirano...

ja u cijeloj utakmici nisam kolektiv vidio... spanci kao kolektiv svjetlosnu godinu ispred nas ... mnogo su zrelija ekipa od nase...veceras je individualnost pobijedila kolektiv...

protiv litvanije bice puna sala... sve u svemu svaka cast djeci...
strong69

#1513 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by strong69 »

Murat Sabanovic wrote:
ja u cijeloj utakmici nisam kolektiv vidio... spanci kao kolektiv svjetlosnu godinu ispred nas ... mnogo su zrelija ekipa od nase...veceras je individualnost pobijedila kolektiv...
Ne kontam. Ali mrsko mi da raspravljam.
emmir1

#1514 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by emmir1 »

Volim zaista Bahu, a morao sam ugasit ton.

Smorio me i još mi više pritisak podignuo sa dramom.

Inače u reprezentaciji ima pripadnika svih naroda i šta sada doček im napravit i zabijeli se od zastava sa ljiljanima.

Ja volim ljiljane a znamo kako druga dva naroda gledaju na ljiljane.

Zato bi trebali možda vodit računa o tome ako već hoćemo BiH
p206

#1515 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by p206 »

Pa svi i trebaju da imaju muda ko ovi večeras,jer nemamo šta izgubiti,samim takvim stavom dobio si pola utakmice,drugo pola je kvalitet,a ova djeca ga imaju,samo im treba omogućiti pravilan razvoj,da se ne desi da ove Špance gledamo u Realu i Barci,a da oni sa 20 god.propadnu.
insaneinthebrain

#1516 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by insaneinthebrain »

hrasno38 wrote:Pandza produzetke vodio ko Phil Jackson.......kapu mu skidam!!!!! Kako je pametno odmorio po minutu Camparu a ovaj mu vratio kosevima.

:
pandzab je kurac vodio produzetke, djeca su ga vodila. kad je trebao da im naredi da idu na faul pri napadu spanije i nasem vodstvu od 3 razlike nigdje ga nije bilo
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1517 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by hrasno38 »

Murat Sabanovic wrote:
Uuuuhhhhhh bit cu iskren ali nakon sto sudija odsvira kraj same suze krenuse a zaboravio sam kako to i izgleda. Koliki je ovo uspjeh tek cemo shvatiti kad se uhvatimo analize ostalih reprezentacija i uslova u kojima rade. Ja sam to vec ponalo i gledao i mi radimo ali ono ubjedljivo u najgorim uslovima i bez pisljivog cvonjka. Halo 100.000 KM je dato za koliko 4.5.6 nasih reprezentativnih selekcija a toliko kosta pola auta kojeg duzi Zvizdic.
Ovo je impresivno i do sada nedozivljeno i zivo me interesuje kako cemo docekati ove momke. Srbija je bila na nogama i 100.000 u BG je docekalo njihove mlade fudbalere. Jesmo li ljudi ili smo samo bolesnici bordo i plave boje koje ne da nisu do koljena ovim momcima nego su ciste nule.

SVAKA CAST BIH!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
da smo zijanili ne bi napisao ovo boldirano...

protiv litvanije bice puna sala... sve u svemu svaka cast djeci...
napisao bih jer kad ne valjas onda ne valjas a kad valjas onda te treba pohvaliti.
spinel_

#1518 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by spinel_ »

Mirza Teletovic feeling proud
29 mins ·

E pa svaka cast momci! Uzivam gledajuci vas, a jos vise uzivam u cinjenici da ste se plasirali u finale EP-a... Slobodno mogu reci da ste nas ponos i uz vas i sjajne nase juniore, ne trebamo brinuti za buducnost nase kosarke! Bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, fantasticno... Zaista sam ponosan

Kapiten odmah cestita :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1519 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by -LIBERO- »

Jel' ima negdje snimak produzetaka? :D

Hvala.
spree

#1520 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by spree »

emmir1 wrote:Volim zaista Bahu, a morao sam ugasit ton.

Smorio me i još mi više pritisak podignuo sa dramom.

Inače u reprezentaciji ima pripadnika svih naroda i šta sada doček im napravit i zabijeli se od zastava sa ljiljanima.

Ja volim ljiljane a znamo kako druga dva naroda gledaju na ljiljane.

Zato bi trebali možda vodit računa o tome ako već hoćemo BiH
:thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1521 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Truba »

svaka cast :sax:
trcicu trceci

#1522 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by trcicu trceci »

zamolio bih ako imaju negdje produzetci, ko prvi naleti na snimak neka postavi

hvala :kiss:
denimb

#1523 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by denimb »

insaneinthebrain wrote:

:
pandzab je kurac vodio produzetke, djeca su ga vodila. kad je trebao da im naredi da idu na faul pri napadu spanije i nasem vodstvu od 3 razlike nigdje ga nije bilo

Ovo mu je najveca greska, i to ne shvatam nikako.
denimb

#1524 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by denimb »

insaneinthebrain wrote:

:

Ovo mu je najveca greska, i to ne shvatam nikako.
Mister Yes

#1525 Re: BiH nacionalne selekcije mlađih uzrasta

Post by Mister Yes »

insaneinthebrain wrote:majstore sa Palaaaaaaaaaa :D :izet:
Plačem od sreće. Sigurno bih plakao i da nema Njegoša ali ovako plačem i drhtim od sreće. Nikada u životu nisam bio sretniji

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Post Reply