BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakabanja213
#676 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Vidio sam. Ovi nisu normalni. Autobusom tamo autobusom ovamo. U Cuaibu samo na utakmicu pa kad zavrsi mrtav umoran opet na avion pa u Sao Paolo????!!! I tako opet za koji dan u Salvador. Nevjerovatno sta su kod nas u stanju smisliti.
-
Timotije
#677 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Upravo. Ko da je to do Zenice trknuti iz Sarajeva pa se vratiti istu noc.kakabanja213 wrote:Vidio sam. Ovi nisu normalni. Autobusom tamo autobusom ovamo. U Cuaibu samo na utakmicu pa kad zavrsi mrtav umoran opet na avion pa u Sao Paolo????!!! I tako opet za koji dan u Salvador. Nevjerovatno sta su kod nas u stanju smisliti.
Ugovorili sa jednim hotelijerom povoljno i ne placa im se na drugim stranama. Patnja, i to samo takva.
Hotelijeri i drze kljuceve ovog prvenstva, otjerace masu ljudi svojom pohlepom...
-
Kaunas
#678 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Poslije pobjede u Litvaniji su vikali ``idem u Brazil`` sada kada se euforija smirila i kada su izasle ponude od 3000-6000 € se pocela raja hladiti. Centrotrans i svi drugi koji nude ponude su mogli ovo sve jeftinije ponuditi. Poslati covjeka iz agencije u Brazil da napravi posao i to je to. Oni su izgleda sve iz svog ureda u Sarajevu obavili a nisu ni koraka napravili. Ja koji nemam pojma u trgovackom poslu sam nasao sve ove letove i hotele po istoj cjeni, onda mi i ne treba nikakva agencija.
Oni rade na bazi minimum 250 putnika, sto znaci da ce dobiti sve povoljnije nego ja koji trazim za 2 putnika.
Da je Brazil za vrijeme SP 2014 skup ne treba govoriti, ali ako jedna agencija nudi mogucnost putovanja na prvenstvo onda moraju napraviti ponudu koja se ne moze odbiti.......3000€ platiti za jedan i po dan u Brazilu i ne znas ni gdje si bio ni sta si radio
Oni rade na bazi minimum 250 putnika, sto znaci da ce dobiti sve povoljnije nego ja koji trazim za 2 putnika.
Da je Brazil za vrijeme SP 2014 skup ne treba govoriti, ali ako jedna agencija nudi mogucnost putovanja na prvenstvo onda moraju napraviti ponudu koja se ne moze odbiti.......3000€ platiti za jedan i po dan u Brazilu i ne znas ni gdje si bio ni sta si radio
- hatemondays
#679 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Jedan od mojih gostiju na aplikaciji je otkazao odlazak u Brazil, ako ko zeli da kupi karte za Bih grupna faza ,3 tekme 1.kategorija nek se javi na pm.
-
Timotije
#680 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Je li neko skontao kako dobiti ulaznice na kucnu adresu. Pise na Fifa.com da su uveli i tu opciju , ali ja nisam uspio otkriti gdje i kako. Navodno je rok za to samo do 30. januara.hatemondays wrote:Jedan od mojih gostiju na aplikaciji je otkazao odlazak u Brazil, ako ko zeli da kupi karte za Bih grupna faza ,3 tekme 1.kategorija nek se javi na pm.
- hatemondays
#681 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Timotije loguj se na svoj account na fifi imas opciju da ti karte budu dostavljene na kucnu adresu i moras platiti delivery fee prije nego ti budu dostavljene. Ja cu svoje uzeti u Brazilu ko ce to nosati odavde nedao Bog izgubiti ih ranio bih se.Timotije wrote:Je li neko skontao kako dobiti ulaznice na kucnu adresu. Pise na Fifa.com da su uveli i tu opciju , ali ja nisam uspio otkriti gdje i kako. Navodno je rok za to samo do 30. januara.hatemondays wrote:Jedan od mojih gostiju na aplikaciji je otkazao odlazak u Brazil, ako ko zeli da kupi karte za Bih grupna faza ,3 tekme 1.kategorija nek se javi na pm.
-
calculator
#682 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Cijena?hatemondays wrote:Jedan od mojih gostiju na aplikaciji je otkazao odlazak u Brazil, ako ko zeli da kupi karte za Bih grupna faza ,3 tekme 1.kategorija nek se javi na pm.
- Korisnicko ime
#683 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
[quote="Mezzo-x"]http://www.centrotours.ba/utakmice_bosn ... ne_iw4u4t8
Meni je u njihovom štampanom prospektu zapelo za oko da su najljepše prirodne ljepote Brazila pješĆane plaže i Đungle...
Btw, ponuda bi im bila prihvatljiva da su im cijene u konvertibilnim markama...

Meni je u njihovom štampanom prospektu zapelo za oko da su najljepše prirodne ljepote Brazila pješĆane plaže i Đungle...
Btw, ponuda bi im bila prihvatljiva da su im cijene u konvertibilnim markama...
-
Timotije
#684 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Dear Customer ,hatemondays wrote:Timotije loguj se na svoj account na fifi imas opciju da ti karte budu dostavljene na kucnu adresu i moras platiti delivery fee prije nego ti budu dostavljene. Ja cu svoje uzeti u Brazilu ko ce to nosati odavde nedao Bog izgubiti ih ranio bih se.Timotije wrote:Je li neko skontao kako dobiti ulaznice na kucnu adresu. Pise na Fifa.com da su uveli i tu opciju , ali ja nisam uspio otkriti gdje i kako. Navodno je rok za to samo do 30. januara.hatemondays wrote:Jedan od mojih gostiju na aplikaciji je otkazao odlazak u Brazil, ako ko zeli da kupi karte za Bih grupna faza ,3 tekme 1.kategorija nek se javi na pm.
Thank you for your email.
To edit this information, please follow the steps below:
Go to http://www.fifa.com/worldcup/organisati ... index.html Login to your FIFA.com Ticketing AccountIn the Tickets for the General Public box select Apply Now Select Customer Data/Addresses
Regards,
DOMINIC CURTIS
General Public Ticketing Representative
FIFA Ticketing Centre
Operated by MATCH Services AG
Zollikerstrasse 141 | 8008 Zurich | Switzerland
Pitao sam i njih, odmah su odgovorili.
41,5 $ postarina, da ih makar u ruci osjetim
Ako bude musterija, a kako nas je krenulo, dabogda i to. Neka ih u vitrini ko suvenir
Mimo ovog foruma poznajem jos samo trojicu da imaju kupljenu avionsku kartu do Sao Paola, i nista drugo...
-
Kaunas
#685 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Fifa stranica danas:

Bojim se da cemo protiv Nigerije i Irana igrati pred praznim stadionom:

Postoji li mogucnost da NSBiH unajmi 3-4 aviona pa da se iz Sarajeva direktno leti u Cuiaba/Salvador na utakmicu bez nekog luksuza itd. Samo da se stadioni napune, jer ce te dvije utakmice biti odlucujuce za nas.
Izbjegle bi se sve skupe agencije a nasa reprezentacija bi imala podrsku sa tribina koju treba. Ulaznice za te dvije utakmice nece biti problem,udaljenost iz Sarajeva do Cuiaba je ca.10000km.
Treba samo neko da mrdne dupetom i da se to obavi.
Zamisli, mi smo prvi put na jednom prvenstvu, a stadion poluprazan...

Bojim se da cemo protiv Nigerije i Irana igrati pred praznim stadionom:

Postoji li mogucnost da NSBiH unajmi 3-4 aviona pa da se iz Sarajeva direktno leti u Cuiaba/Salvador na utakmicu bez nekog luksuza itd. Samo da se stadioni napune, jer ce te dvije utakmice biti odlucujuce za nas.
Izbjegle bi se sve skupe agencije a nasa reprezentacija bi imala podrsku sa tribina koju treba. Ulaznice za te dvije utakmice nece biti problem,udaljenost iz Sarajeva do Cuiaba je ca.10000km.
Treba samo neko da mrdne dupetom i da se to obavi.
Zamisli, mi smo prvi put na jednom prvenstvu, a stadion poluprazan...

-
Timotije
#686 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Pa to je i realno, na ove dvije ce biti pola stadiona prazno.
Netraktivno za neutralne, a sudionici ce imati po max. par hiljada na onolikim stadionima, niko to ziv ne napuni.
Slucajno danas uspijem rezervisati hotel u Cuiabi (3*, neko garant otkazao, dvije noci), lopine su podigle cijenu gotovo pet puta za SP. Normalno im je cijena dvokrevetne sobe za noc oko 90KM, za SP (20-22juni) 430 KM!!!
Bas im je zinula guzica, a najobicnije rupe...
Mogu otkazati, tu sam se osigurao, ali najbliza alternativa je 40 km van grada !?
Varijante sa jednom bazom i dolaskom na dan utakmice (povratak istu noc) su izgleda jedino realne za vecinu, ali to je patnja samo takva... Plus, sto nista od atmosfere medju nasim pred utakmicu, nema sanse da osjetis!
Netraktivno za neutralne, a sudionici ce imati po max. par hiljada na onolikim stadionima, niko to ziv ne napuni.
Slucajno danas uspijem rezervisati hotel u Cuiabi (3*, neko garant otkazao, dvije noci), lopine su podigle cijenu gotovo pet puta za SP. Normalno im je cijena dvokrevetne sobe za noc oko 90KM, za SP (20-22juni) 430 KM!!!
Bas im je zinula guzica, a najobicnije rupe...
Mogu otkazati, tu sam se osigurao, ali najbliza alternativa je 40 km van grada !?
Varijante sa jednom bazom i dolaskom na dan utakmice (povratak istu noc) su izgleda jedino realne za vecinu, ali to je patnja samo takva... Plus, sto nista od atmosfere medju nasim pred utakmicu, nema sanse da osjetis!
-
Rob_Atl
#687 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
ma ja bi samo organizovao svjetska u americi , evropi (njemacka , francuska , engleska) i mozda japan/koreja tu se jedino pune stadioni, bezveze organizuju u siromasnim zemljama, jer realno i da je kod nas svjetsko bil neko otisao da pogleda saudijska arabija protiv ghane, nebi niko ziv. zato i ne krivim brazilce , nemaju ni oni para toliko jos da prosipaju na neke levatske tekme, amerika svakako ima naroda svih vrsta, u evropi ce svako da gleda argentinu, brazil a i neka je zlatna sredina za ostale zemlje, a japanci njima je sve zanimljivo i napunili bi bez problema stadione
... Eto ako ima neko blizak fifi nek da prijedlog

- hatemondays
#688 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
600 usdcalculator wrote:Cijena?hatemondays wrote:Jedan od mojih gostiju na aplikaciji je otkazao odlazak u Brazil, ako ko zeli da kupi karte za Bih grupna faza ,3 tekme 1.kategorija nek se javi na pm.
-
Kaunas
#689 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Cuiaba je najtopliji grad u Brazilu ............a mi tu igramo protiv ekipe iz Afrike
Posto je stadion prevelik (43.000 mjesta) za ovu vukojebinu, planiraju da se poslije SP na ovom stadionu napravi stocna pijaca

http://www.welt.de/sport/fussball/wm-20 ... kauft.html
Posto je stadion prevelik (43.000 mjesta) za ovu vukojebinu, planiraju da se poslije SP na ovom stadionu napravi stocna pijaca

http://www.welt.de/sport/fussball/wm-20 ... kauft.html
-
Kaunas
-
Eborg
#691 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Da su agencije oborile cijene mogle bi zaraditi na masovnosti. Ovako će vjerovatno ići na sigurnu zaradu, nekolicina onih koji mogu platiti i to je to.
-
damirm
#692 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ako ima neko da se utali za smještaj u ovoj nedođiji kod Pantanala, Cuiabi i u Salvadoru, neka javi. Ima dobrih ponuda za hotelski smještaj.

-
bulevarmostar
#693 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Hotelski je preskup po meni. Mi (ima nas sedam sa kupljenim avionskom kartama) gledamo da nadjemo neki stan za rentat. Mislim da se to vise isplati jer jedini hoteli da su jos dostupni su podaleko od dijelova gdje su dogadjanja. Ili je cijena urnebes.damirm wrote:Ako ima neko da se utali za smještaj u ovoj nedođiji kod Pantanala, Cuiabi i u Salvadoru, neka javi. Ima dobrih ponuda za hotelski smještaj.
- Dionysios
#694 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ja kako stvari stoje idem samo na ovu zadnju u Salvadoru... nadam se da cemo jos biti u igri
odgovor za karte 30 januara, ali nebi trebalo biti problema. ako neko ima za smjestaj, hajde da vidimo opcije i da skontamo sta i kako
- _diviSSion_
#695 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Jel ima neko ko ce ici preko Relaxtours-a, stavili su ponudu za tekmu protiv Argentine, sve ukupno 6 dana, cijeli boravak je u Riu (sto i jeste najatraktivnije)....kosta sve nekih 3000€.
I inace, ima li neko od vas iskustvo sa Relaxtours-om?
I inace, ima li neko od vas iskustvo sa Relaxtours-om?
-
babanovac
#696 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Sad pogledao , put do Ria iz Budimpeste, sa niskobudzetnim smjestajem u Riu, cetri noci, u vlastitom aranzmanu dodje oko 2000 dolara, da zaokruzimo na 3000 KM.
- _diviSSion_
#697 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
pogrijesio sam gore, napisao sam Relaxtours, a radi se o ponudi SOL AZUR-a:-)
http://www.solazur.ba/bs/sport/argentin ... ercegovina
http://www.solazur.ba/bs/sport/argentin ... ercegovina
- hatemondays
#698 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Halo ba sta se desava ovdje ko da je neko umro hajmo malo zivnite hebo ga mis jos manje od 5 mjeseca a ni muha se ne cuje. 
-
Tipicoti
#699 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Polako, nismo Svabe da planiramo godinu dana unaprijed..........mi se organizujemo u zadnji cashatemondays wrote:Halo ba sta se desava ovdje ko da je neko umro hajmo malo zivnite hebo ga mis jos manje od 5 mjeseca a ni muha se ne cuje.
-
Timotije
#700 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Nije niko umro ali jeste neko kupio let do Brazilahatemondays wrote:Halo ba sta se desava ovdje ko da je neko umro hajmo malo zivnite hebo ga mis jos manje od 5 mjeseca a ni muha se ne cuje.
Iberia trenutno ima jako lijepe cijene, takoreci "normalne" iz vecine evropskih vecih gradova, preko Madrida do Sao Paola.
Od 13-26.06, na relaciji Copenhagen-Madrid-Sao Paolo-Madrid- Copenhagen, cijena oko 6500 dkr ili malo preko 1600 KM !!!
Jako pristojno s obzirom na datume putovanja i cekanje izmedju letova je svega par sati.
Sad vise nema nazad
Ima da popijemo onu pivu