BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
luckylaka

#451 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:Stegni kajs jarane ovih 7-8 mjeseci ako planiras ici.Na mnogo beskorisnih stvari se moze po malo ustedjeti .Mene izvlaci to sto svake godine idem u BiH sledece kontam propustiti i taman te pare namijeniti ovamo.Ali prvo Boze zdravlja pa,,bumo videli,, :-D
lucky, ti mene podsjecas na Brankicu iz djecijeg kviza i onu njenu reklamu
"Stedi danas, stedi sutra kod Privredne banke, pa ces i ti imati lopticu i sanke." :D
Jarane na necemu moras ustedjeti ako hoces ici.Ovaj neki valjda bukvalno shvatio kako ja sad necu jesti skoro pa nikako da bih otisao.Ako treba jescu jedan obrok manje da bih vidio Brazila,necu crknuti prije reda.Drugo.Ja sam ako se neko sjeca pokusao pokrenuti akciju nesto kao,,dijaspora za navijace ,,ili oni koji imaju koju marku viska da otvorimo neki fond da finasiramo odlazak bar par momaka iz BiH u Brazil ali svi se usutili niko ni habera .Kontam ako se nas stotinu javi a javice se (ne mislim samo na sa-x nego malo to prosiriti dalje)da uletimo po stoju (ne moramo ni toliko)eto 10.000 znaci platiti putne troskove za 3,4 ili vise momaka .Ako ima zainteresovanih mozemo nesto pokusati,ako nema opet nista.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#452 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by un1ted »

Ne mozes pokusat jer se svako boji prevare
missko

#453 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by missko »

Ma glupo bi bilo da neko odvaja od svojih usta da bi neki salabajzer otiso dzabe

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
luckylaka

#454 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by luckylaka »

missko wrote:Ma glupo bi bilo da neko odvaja od svojih usta da bi neki salabajzer otiso dzabe

Pa nisam ni konto da ovom akcijom pomogemo Bakiru,,Zlatku ili Niksicu nego nekom ko ima veliku zelju a nema mogucnosti.Ali hajde necemo vise o tome.Jebo te ne mozemo nista ni pokusati a kamo li nesto uraditi.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#456 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by plain vanilla »

missko wrote:Ko ustedi za Brazila na stezanju kaisa onda bas moze pojest
Ja kad ne bih jeo nikako jedno 3 godine mogao bi ustedit za avionske karte

:lol: :sax:
hatemondays

#457 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Pozdrav svima, planira se odlazak u Brazil, cekaju se karte znace se u narednih par dana a onda u potragu za ostatkom paketa.
luckylaka

#458 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by luckylaka »

hatemondays wrote:Pozdrav svima, planira se odlazak u Brazil, cekaju se karte znace se u narednih par dana a onda u potragu za ostatkom paketa.
Nista jarane ne planiraj dok se grupe ne izvuku a onda da vidimo gdje,kako,ko,s kime,s cime...
hatemondays

#459 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

luckylaka wrote:
hatemondays wrote:Pozdrav svima, planira se odlazak u Brazil, cekaju se karte znace se u narednih par dana a onda u potragu za ostatkom paketa.
Nista jarane ne planiraj dok se grupe ne izvuku a onda da vidimo gdje,kako,ko,s kime,s cime...
Moj lucky sve isplanirano, baza je u. Sao Poulu 14 Dana hotel 2400 za dvoje sa doruckom, let sydney sao p. oko 3800 i obecali su mi tri leta za grupne nema veze gdje se igra za jos milju ovih nasih klokanskih dolara, ulaznice su glavni problem sada jer bez njih bice tesko , znace se valjda ove sedmice.
Druga opcija je salvador umjesto sao p. malo jeftinija.
zanimljiv

#460 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by zanimljiv »

Nešto mi se čini da imaju ulaznice na FIFInoj stranici, samo odabereš BiH. Inače još ima karata za finale za invalide, gojazne...
hatemondays

#461 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

zanimljiv wrote:Nešto mi se čini da imaju ulaznice na FIFInoj stranici, samo odabereš BiH. Inače još ima karata za finale za invalide, gojazne...
Humoru nigdje kraja nema za tvoj info u ovom krugu koje je vec zavrsen a cekamo odgovor od fife u toku sedmice, dakle lutrija haveru, ostavis fino podatke, broj share i karticu i onda cekas da ti jave jesi li dobio ili ne , slijedece krug pocinje 5 novembra po principu ko zgrabi prvi.za tvoj info karte 1 .kat 3 tekme kostaju malo manje od 600 larado plus delivery charge ako hoces da ti siknu kuci.Mozes aplicirati za sebe i jos 3 osobe naravno trebaju i njihovi podaci takodje mislim imena adresa broj share itd.
jasko_ba

#462 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by jasko_ba »

AZRA magazin

Mreža u koju je Vedad Ibišević zabio go koji je našu reprezentaciju odveo na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil još se nije prestala ni tresti, a mnogi Bosanci i Hercegovci su obećali sebi da će Zmajeve bodriti upravo u ovoj dalekoj zemlji. Iskustva onih koji su tamo već bili za njih mogu biti dragocjena, kao što je ovo koje je s nama podijelio Jasmin Omerika, videoproducent u INPUT doo video produkciji.

S kolegama je na snimanju u Brazilu proveo čak 24 dana: u Sao Paolu dva dana, odakle se uputio prema Riju (kojim je oduševljen) i usput obišao još osam manjih gradova na obali. Bilo je dovoljno vremena da upozna sve dobre i loše strane ove zemlje. Evo kakvi su njegovi utisci.

- Super je sve, ljudi su opušteni, pridržavajte se pravila i niko vas neće dirati. A pravila su: nemojte nositi satove, lančiće, skupu garderobu, mobitele na ulici i nemojte mahati njima, stavljati na sto ako već nosite i sve je OK. Ljudi su, uglavnom, veseli i raspoloženi. Cijene su za nas bile povoljne, osim, naravno, avionske karte, ali išao bih svakako ponovo. Prema strancima se ponašaju korektno. Upoznao sam mnogo Brazilaca. I mi smo njima zanimljivi, pogotovo kada čuju odakle dolazimo. Mnogo smo im slični, pa čak i po boji kože, jer se nakon dva-tri dana na suncu stopite s njima. A onda kad progovorite na engleskom jeziku, oni kažu: „aaaa Gringoooo!”. Uspjeli smo otići i na utakmicu na Marakani, gdje je lokalni tim igrao protiv nekog mnogo slabijeg tima, ali posjećenost je bila ogromna.

Sunce, more, plaže, morske struje… bez kupanja

- U periodu našeg boravka bilo je malo kišnih dana i oblaka, ali temperatura je dostizala 30 stepeni i više. Plaže koje sam vidio na putu do Rio de Janeira bile su velike, fantastične, more je toplo, talasi su ogromni i idealni za surfere. U Riju je plaža prostrana, Copacabana i Ipanema su pune ljudi. Duž plaže imate mnogo fudbalskih terena na kojima se fudbal igra po 24 sata. Kad god bi prolazili pored terena u 4-5 ujutro, igrala se neka utakmica i bilo je čak i publike. Copacabana nije baš za kupanje, tu ne možete plivati, struja je jaka i vrlo lako vas može povući prema pučini. Spasilački helikopter koji dežura na neboderu barem dva puta dnevno ima intervenciju. Vikendom na Copacabani zatvore stranu ceste blizu plaže, a saobraćaj se odvija dvosmjerno na drugoj strani saobraćajnice. Ta zatvorena je puna rolera, skejtera, biciklista, trkača…

Samba “zakonski obavezna”

- Fasciniralo me to što je subotom navečer „zakonom obavezno” plesanje sambe. U siromašnijim naseljima i favelama, gdje svako naselje ima ogromnu dvoranu za ples, do 4-5 sati ujutro sve generacije od 7 do 77 godina plešu bez pauze. Iako se susreću s mnogim problemima koje nosi život u faveli, subotom navečer je osmijeh na licu i pleše se samba.

Hostel: 10 eura po osobi

- Najviše smo spavali po hostelima i sve je bilo uredno i čisto, s pristojnim cijenama, u prosjeku od 10 eura po krevetu s doručkom. Većina hostela je imala dostupan internet, koji je uglavnom bio besplatan.

Kafa od 70 feninga, pivo 2 KM, ručak 15-ak KM

- U Brazilu su popularni restorani gdje se plaća ulaz po osobi i te se cijene kreću od 7KM do 20KM. Kada uđete, dočeka vas švedski sto, veliki izbor hrane i jedete koliko možete uz doplatu za piće. Može se jesti za 15-ak KM u prosjeku. Brazilska valuta, real, tada je bila za oko 35 posto slabija od naše marke, tako da je jedna kafa koštala od 70 feninga do 1,5 KM, pivo 2-5 KM. Svidjelo mi se što su na svakom uglu radnjice koje prave sokove od cijeđenog voća za 1,5 KM, a generalno je veliki izbor voća u ogromnim količinama.

Dobro organiziran gradski saobraćaj

- Gradski saobraćaj u Rio de Janeiru je veoma dobro organiziran, ima mnogo linija, mnogo prijevoznika, autobus vam staje bilo gdje čim mahnete rukom. Ograničenja u gradu su 70 i 90 km/h, od tri trake znaju napraviti i četiri, ali niko nikome ne svira i nema nervoze. Zanimljivo je bilo gledati gradske autobuse kako se prestižu i zaobilaze bez greške. Cijena karte za autobus je bila oko 1,7 KM i ne može se „šverati”, jer svi ulaze na prva vrata gdje vas čeka gospodin koji naplaćuje i sve je sigurno. Cijene taxi usluge su otprilike kao kod nas, samo što kod njih taxi možete platiti i karticom.

Ubistvo kod bankomata

Drugi dan po dolasku u Sao Paolu Jasmin i njegova ekipa su bili svjedoci ubistva. Bio je to veliki šok za sve.

- Sjedili smo u bašti hostela i pili kafu oko 11 sati ujutro, u tom trenutku se čula pucnjava, 20-ak metara od nas. Vidjeli smo kako motorist odlazi, a čovjek leži na zemlji. Prvo smo pomislili da mu je ukrao motor, a onda nam je kasnije vlasnica hostela u kojem smo odsjeli ispričala da je motorist pucao na čovjeka koji je izašao iz banke, skočio s motora, nešto mu uzeo i pobjegao. Policija je brzo došla, čovjek koji je ležao, još je bio živ. Kasnije je podlegao ranama. Tu je bilo sigurno 20-ak svjedoka, jer ulica je prometna, tu su hoteli, hosteli, restorani… Od tada, kad god bismo čuli zvuk motora iza leđa, odmah bismo zalijegali…(smijeh).

Pljačkaši na semaforima, djeca koja otimaju torbice

Kad se upali crveno svjetlo na semaforu i automobil stane, pljačkaši kreću u akciju. Zbog toga su sva stakla na autima zatamnjena, osim prednje šoferšajbne.

- To je zakonski dozvoljeno, jer se tako ne vidi koliko je ljudi u autu, tako ste manje na meti. Navečer se niko ne zaustavlja na crvenom, ni taksisti, samo se smanji brzina da se ne napravi udes i nastavlja se dalje, a policija to toleriše. Mnogo je djece koja otimaju torbice djevojkama, čak skidaju satove s ruku… Jedne večeri prijatelj je u Riju imao susret sa džeparošem. Inače, rijetkost je tamo vidjeti sat na ruci, košulju, svi su u majicama kratkih rukava, bermudama i japankama na nogama, i tako tokom cijelog dana ili noći, bez obzira gdje se ide.

Gdje čuvati vrijedne stvari

- Vrijedne stvari, pasoše i aviokarte smo ostavljali u sefu, na recepciji hostela. U grad nosite novca koliko vam je za taj dan dovoljno i obavezno kopiju nekog dokumenta, jer u klubove i diskoteke ne možete ući bez toga. Na ulazu pokazujete kopiju dokumenta ili dokument, a oni vam izdaju magnetnu ili običnu kartonsku karticu s kojom naručujete piće i na izlazu onda to sve plaćate, to je praksa u svim klubovima.

Opasne, ali zanimljive favele

- Svaka zgrada u bilo kojem naselju je ograđena ogradom visine do dva metra na kojoj se onda nalaze žice sa strujom. Svaki ulaz u zgradu ima čuvara ili portira koji vas pita gdje idete i obavezno pozovu osobu koja vam je domaćin. Posjetili smo i dvije velike favele i to je obavezno ako odete u Rio, naravno u grupi s vodičem. Najveća favela je prekoputa poslovnog dijela Rija i rekli su nam da tu živi 300.000 stanovnika.

Na ulazima u naselje su djeca s vojnom komunikacijskom opremom i sve prate, prebrojavaju turiste koliko ih je ušlo s kojim vodičem i javljaju nekome putem tih „motorola”. Opasna stvar u faveli je fotoaparat, koji nipošto ne smijete imati u ruci. Samo u ruksaku. Vodič vam kaže gdje smijete slikati i šta. Jer, oni se plaše da policija ne ulazi tajno s turistima i fotografiše. Tu je puno oružja, svi su naoružani, ali niste im zanimljivi kao meta, osim ako nemate fotoaparat u ruci. Tad s njima možete i komunicirati bez problema. Bogataška naselja nismo posjetili, jer su okružena naoružanim čuvarima i ako nemate poziv od nekog od stanovnika, ne možete im ni prići.

Policija naoružana “do zuba”

- S policijom nisam imao susret, ali sam primijetio da je svaki policajac, pa i saobraćajni, naoružan do zuba automatskim oružjem i nekoliko dodatnih pištolja. Na jednom policajcu sam izbrojao čak šest pištolja i automatsku pušku, a stajao je i regulisao saobraćaj.

Noćni život: posjetite Lapu u Riju

- Noćni život u Riju je veoma buran. Bio sam 15-ak dana prije karnevala, u toku su bile vjhežbe, probe, parade učesnika. Mogli smo se slikati i plesati s njima. Noćnih klubova ima mnogo, u svaki se plaća ulaz i cijene su od tri do 15 KM, a cijene pića u svim klubovima su približno jednake i slične našim, samo je razlika u ulaznici. Naravno, u boljim klubovima možete vidjete različite plesače, muzičare i programe. Dio grada koji se zove Lapa je veoma popularan i tu ne možete proći ulicom od ljudi i auta, na sve strane se čuje muzika…

Shopping

- Što se tiče shoppinga, nisam nešto pretjerao u tome. Cijene su kao kod nas. Kupio sam poklone za porodicu, poput karnevalskih maski, suvenira s obilježjima Brazila i slično, kao i jednu veliku zastavu koja je ovih dana poslužila.
zanimljiv

#463 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by zanimljiv »

hatemondays wrote:
zanimljiv wrote:Nešto mi se čini da imaju ulaznice na FIFInoj stranici, samo odabereš BiH. Inače još ima karata za finale za invalide, gojazne...
Humoru nigdje kraja nema za tvoj info u ovom krugu koje je vec zavrsen a cekamo odgovor od fife u toku sedmice, dakle lutrija haveru, ostavis fino podatke, broj share i karticu i onda cekas da ti jave jesi li dobio ili ne , slijedece krug pocinje 5 novembra po principu ko zgrabi prvi.za tvoj info karte 1 .kat 3 tekme kostaju malo manje od 600 larado plus delivery charge ako hoces da ti siknu kuci.Mozes aplicirati za sebe i jos 3 osobe naravno trebaju i njihovi podaci takodje mislim imena adresa broj share itd.
Znam ja to, ima još jedan krug, a ima 2-3 puta više prijava od dostupnog broja ulaznica, ali fazon je da naše nisu ni blizu rasprodate pa su šanse i preko 70%.
legacy450

#464 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by legacy450 »

Timotije wrote:
legacy450 wrote:pozdrav forumasima iz Brazila!

evo procitah nekoliko postova i komentara, pa se odlucih, buduci da se nalazim i cesto poslovno dolazim u Brazil da podijelim neka iskustva sa ljudima koji namijeravaju bodriti nase Zmajeve tokom SP.

Dosta postova govori o cijenama smijestaja, prevoza hrane, pica itd. Najveci dio toga jeste tacno i s obzirom na kurs brazilskog reala cijene za bosanske prilike su dosta paprene, a nije iskljuceno da ce biti i vise tokom turnira. Drugi veoma vazan aspekt posjete Brazilu jeste sigurnost, pogotovo u gradovima gdje se budu igrale utakmice. No ukoliko se ne bude ponasalo potpuno naivno i gledalo gdje se izlazi i prolazi nebi trebalo biti problema. Potrebno je u svakom slucaju dobro prouciti turisticke vodice koji se mogu naci i pridrzavati se uputa koliko toliko.

Ja se trenutno nalazim u jednom industrijskom gradu u okolini Sao Paola. Grad se zove Sao Jose dos Campos i udaljen je samo sat vremena voznje od Sao Paola (i nekih 4 do 5 sati voznje autom ili autobusom) do Ria de Janeira i ima oko 700000 stanovnika. Ukoliko bi reprezentacija BiH bila igrala u nekim od ovih gradova, to bi moglo biti idealno mijesto za boravak, buduci da ce cijene smijestaja biti zasigurno mnogo manje nego u Riu ili Sao Paolu. A sigurnosni aspekt boravka je mnogo bolji nego u velikim gradovima.

Sad malo opstih informacija:
ovdje se trenutno u dobrom hotelu cijene nocenja krecu od nekih 150 do 250 Reala za nocenje sa doruckom. Svakako je moguce pronaci trenutno i nesto povoljniji smijestaj, ali buduci da moja firma snosi troskove za mene nisam se raspitivao za neko povoljniju opciju. Taj iznos treba podijeliti sa 3 da bi se dobila cijena u Eurima ( znaci od 50 - do 80 € po danu).

Putovanje sa Busom do Ria kosta nekih 70 Reala. Putovao sam u junu za i gledao utakmicu condefed. Cupa (Italija-Mexico na Marakani). Busevi su veoma ugodni, pouzdani i sigurni i nadasve jeftini. putovanje traje nekih 4,5 sati do Ria. Sto se tice voznje u samom Riu, najpovoljniji su prevozi sa taxi-jem buduci da se ne poznaje grad da bi se koristio gradski prevoz. Recimo prijevoz od Buss Stanice do Copa Cabane kosta nekih 40-50 Reala. Za posjetu utakmici obavezno koristiti Metro! Najbrzi i najsigurniji buduci da karata za utakmicu vrijedi i za prevoz Metroom. Osim Toga pristup stadion za saobracaj biti ce blokiran nakih 3-5 km oko stadiona i na tim zonama obicno budu nasilnicke demonsracije naroda iz favela.
(ja sam se jedva probio i prezivio u junu).

U slucaju Sao Paola, buduci da imam ovdje nekoliko kolega i prijatelja koji su voljni iznajmiti svoje stanove tokom prvenstva mogu u svakom slucaju ostaviti svoj kontakt i pomoci pri pronalazenju sto je moguce povoljnijeg smijestaja.

Ovaj grad ima takodjer mali aerodrom za domace letove i moguce je da bi se dosta povoljnije mogli pronaci letovi i za druge gradove u Brazilu.

Osim toga ukoliko je neko zainteresiran, mogu vam isto tako ostaviti kontakt sa vlasnikom jedne taxi agencije koji je veoma pouzdan i sa kojim sam jucer razgovarao o mogucnosti pomoci nasim bosancima i hercegovcima oko smijestaja prijevoza i sl. Moze se kontaktirati na engleskom jeziku.

toliko za sada od mene i ukoliko zelite kakvih dodatnih informacija, biti ce mi drago da mogu pomoci.

Pozdrav iz Brazila!
Hvala legacy!

Lijepo je da imamo i "Brazilca" !

Ja nisam neki heroj, a imam i te malodobne djece, pa me najvise handri sigurnost! Je li stvarno toliko zajebano?

Gledao sam, onako "ofrlje", letove izmedju tih vaznijih brazilskih gradova, u ovom trenutku je to totalna normala...!

Rio-Sao, od 100 km u jednom pravcu, za termine u vrijeme SP-a..! Bice sigurno pumpanja, ali trenutno nije neka pljacka.

Bice jos pitanja, i te kako, samo nam se nemoj izgubiti....
Timotije,

nije tako crno kao sto izgleda na prvi pogled. I ovdje zive ljudi a ne samo kriminalci, na svu srecu. Ukoliko se pazi i ne rade bas neke sasvim neuracunljive stavari onda se ne mora bojati posebnih neugodnosti.

bio sam nazalost svijedok u Lisabonu kod obje utakmice, kako nasi naivni Bosanci kupuju neke droge u zahodu kod "Sabana" u centru grada, sto se ovdje moze i zivotom platiti. Mi smo vec dali "danak u krvi" i nebi pozelio da se to jos jednom ponovi.

Procitao sam reportazu koja je postirana i ona u grubo prikazuje Brazil (barem onaj dio gdje sam ja boravio i sto mogu potpisati). U svakom slucaju preporucio bih da se po mogucnosti zaobidju favele, iako postoje ponude organizovanih posjeta, jer Brazil ima puno drugih stvari za ponuditi nego to.

Pogotovo bih izdvoio gostoljubivost brazilaca i zelju za kontaktom sa strancima. Malo je tesko sa sporazumljevanjem, buduci da mali broj ljudi govori emgleski, pa cak i spanski jezik iako je srodan rijetko moze proci. Dakle onaj ko namjerava doci ovamo, obavezno posjetiti neki kurs portugalskog jezika, da barem moze poruciti jesti i piti ili upitati kako doci do odredjene adrese. To se sve moze nauciti u nekoliko lekcija na nekom od kurseva portugalskog-brazilskog jezika.

Ukoliko ima kakvih dodatnih pitanja, biti ce mi drago da mogu bilo kako pomoci.

Vidimo se na pivi negdje u Brazilu :-D
Leg-450
Djubre_

#465 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Djubre_ »

Lagano.. opa..

http://zedge.net/r1539060?src=a

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
mahmoud a d

#466 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by mahmoud a d »

LEGACY de ti nama reci kako da najjeftinije doletimo tamo ? ;)
hatemondays

#467 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Opet nesto zakuhavaju(Fifa) odgodili ovaj krug za sedam dana, mafija nemoze bez spletki.
Kinaski

#468 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Kinaski »

sta su odgodili
hatemondays

#469 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Kinaski wrote:sta su odgodili
Produzili za sedam dana trenutni krug prodaje karata, trebali su vec javiti raji jesu li dobili ili ne, muljaju sa agencijama to je to.
mahmoud a d

#470 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by mahmoud a d »

http://www.centrotours.ba/argentina___b ... ercegovina

sta reci evo odlazak do st luisa i chicaga ce sa taksama i kartama i sl biti preko 4000 KM
Rob_Atl

#471 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Rob_Atl »

Pa dobro isto ti ga dodje ha isao u ameriku ha u brazil, cijene su tu negdje
hatemondays

#472 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Karte legle jutros, 1.kategorija 3 tekme Bosna oleoleellllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Zete spremaj se nema vise suplje.
Logovan

#473 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Logovan »

hatemondays wrote:Karte legle jutros, 1.kategorija 3 tekme Bosna oleoleellllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Zete spremaj se nema vise suplje.
Sretno. :D :thumbup:
Edin H.

#474 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by Edin H. »

hatemondays wrote:Karte legle jutros, 1.kategorija 3 tekme Bosna oleoleellllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Zete spremaj se nema vise suplje.
Bravo majstore :thumbup:
hatemondays

#475 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about

Post by hatemondays »

Hvala nadam se da ce nas biti u dovoljnom broju.
Post Reply