BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mahmoud a d
#401 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
poceli su da pljackaju i to momački
pljackaju i brazilci sami-koriste ovu situaciju
pljackaju i aviokompanije
ipak najgori pljackasi su nase turisticke agencije
evo ja gledam sad na ovoj stranici https://www.airbnb.com/rooms/519744?che ... F23%2F2014 za 40tak $ se moze naci soba.nasima odmah daj da zarade ako kako mogu odmah 300 % i sto je najgore koriste neupucenost strah od udaljenosti i kriminala
pljackaju i brazilci sami-koriste ovu situaciju
pljackaju i aviokompanije
ipak najgori pljackasi su nase turisticke agencije
evo ja gledam sad na ovoj stranici https://www.airbnb.com/rooms/519744?che ... F23%2F2014 za 40tak $ se moze naci soba.nasima odmah daj da zarade ako kako mogu odmah 300 % i sto je najgore koriste neupucenost strah od udaljenosti i kriminala
- shake69
#402 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Zanose se ljudi koji misle da ce kao jeftinije biti iz Evrope putovati. U 'pet deka' je to jer neka raja veli da ce iz dijaspore za tri utakmice i ostale troskove minimalno trebati 5000 eura i da ce agencije uskoro izaci s takvom ponudom!?
-
Iker C
#403 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ima Radončić svoj avion, možda bude vozio besplatno raju za Brazil. 
-
mahmoud a d
#404 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
nema nama pomoci i kad odemo na SP odemo na najdalje,najskuplje,najopasnije itd itdshake69 wrote:Zanose se ljudi koji misle da ce kao jeftinije biti iz Evrope putovati. U 'pet deka' je to jer neka raja veli da ce iz dijaspore za tri utakmice i ostale troskove minimalno trebati 5000 eura i da ce agencije uskoro izaci s takvom ponudom!?
-
Crvena Tifoza
#405 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Pa ako budu tako astronomske cijene, nece oni moci ni 10% stadiona napuniti.
- luckylaka
#406 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
odvojim $ 5000 odem u agenciju i kazem,daj mi za ovo para prevoz,smjestaj i ulaznice pa makar to bilo za 1,2 ili vise utakmica,3,4,5 ili vise dana.vise nemam za s.p.
-
Crvena Tifoza
#407 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Za Juznu Afriku je bilo oko $3000 sve. Mora ovo u Brazilu ici nize. Ovo hoce raju na fintu da uhvate sada. Neka dok prodje januar, kad se za glavu budu hvatali sto niko ne kupuje.luckylaka wrote:odvojim $ 5000 odem u agenciju i kazem,daj mi za ovo para prevoz,smjestaj i ulaznice pa makar to bilo za 1,2 ili vise utakmica,3,4,5 ili vise dana.vise nemam za s.p.
-
Timotije
#408 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ma najvise me strah ovih letova unutar samog Brazila, tu su navodno i do deset puta podigli cijene.
Najjeftiniji let za mene, trenutno, do Ria ili Sao Romanije- pardon Sao Paola
, je oko 2300 KM...
Ne vjerujem ni da nas je Kaunasu bilo vise od 5000, ali kad kazu nasi vrli i strukovni novinari da jeste, onda moram
!
Sto je najgore, malo sam gledao letove i iz USA, sve je u pet deka, skupo i zajebano svima (sem ona dva zagarantovana aviona parajlija, lopova i politicara iz BiH
).
Najjeftiniji let za mene, trenutno, do Ria ili Sao Romanije- pardon Sao Paola
Ne vjerujem ni da nas je Kaunasu bilo vise od 5000, ali kad kazu nasi vrli i strukovni novinari da jeste, onda moram
Sto je najgore, malo sam gledao letove i iz USA, sve je u pet deka, skupo i zajebano svima (sem ona dva zagarantovana aviona parajlija, lopova i politicara iz BiH
-
Timotije
#409 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ma nisam ti ja neki relevantan izvor, moj shake69, laze me minimalno jedan i od ove trojice "sigurnih"shake69 wrote:Kad ti Timotije kaze da za sada zna samo trojicu, kako ocekivati 10 000!? Ipak, mi smo cudan narod, ko ce nas skuziti? Niko.udrch wrote:naša reprezentacija će imati najbolju podršku..s obzirom da naši navijači dolaze iz najrazličitijih zemalja ne ovisimo puno o cijenama avio karata koje će napucati za pojedine zemlje pred njihovu utakmicu..
Mozda Radoncic iznajmi na dvije hefte 'jato aviona' i odbaci bh. navijace do Brazila po jeftinim cijenama?
Iskusio na Barazima!
- Kal El
#410 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
A vidi ga, jest se popravio, gledao sam ga protiv MusanovicaEdin H. wrote:Puna podrska simpatizerima, od kojih velika vecina nije nikada bila na fudbalskoj utakmici prije procvata reprezentacije BiHshake69 wrote:Nemoj tako, kakvi su da su, ti ljudi kazu da su BH Fanaticos. Ne zamjeri im krezav zub, trenirke i u Lisabonu i ostalo kad vole tu reprezentaciju na svoj nacin. Sta raditi, da je i takvih 10 000 u Rio dovesti - eto nas i na CNN-u!![]()
Divi Ventole, Munjinog havera![]()
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- Edin H.
#411 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Nije Ventola vodja, on je jedan od osnivaca, ali ne mijenja tvoju poentu.shake69 wrote:Vidi to, ni vodja navijaca nece u Brazil, pa ko ce onda?
Vodja je Beretka, ali ne ide ni on, jer mu je supruga trudna, pa ce imati malu bebu.
- Kinaski
- luckylaka
#413 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Pa hoce li iko od ovolikih forumasa biti u Brazilu.Za sada izgleda niko. :DMene ne daj Boze moze sprijeciti samo neki izvanredan slucaj ili da Usa bankrotira i da mi propadne petak na banci 
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#414 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Meni se odmotava neka varijanta da odem ... rano je ipak jos uvijek...vidjet cu tamo u Februaru , Martu kakva situacija bude sa finasijama ...luckylaka wrote:Pa hoce li iko od ovolikih forumasa biti u Brazilu.Za sada izgleda niko. :DMene ne daj Boze moze sprijeciti samo neki izvanredan slucaj ili da Usa bankrotira i da mi propadne petak na banci
- shake69
#415 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
A meni se 'odmotava', ako je suditi po ovom forumu, da nas nece biti ni 5000 medju Brazilkama u junu! 
- bingov buraz
#416 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Kad bi se nabralo 5 000 to bi bilo puna šaka brade.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#417 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
ja mislim da nas baš nece puno biti, ebiga sad svi pricaju idu, idu, a kada se bude moralo izdvojiti 10 milja, vidjecemo hocel biti tako jednostavno kada se uzme u obzir da sa tim parama možeš uraditi nešto korisnije za život, sebe, porodicu. pa i dijaspori nece biti tako jednostavno otici, al njih ce realno biti najviše. odavde ce ici ovakvi tipa sejo brajlovic i slicni lovatori željni publiciteta
ja svake sedmice igram sistem na sto hiljada, pa ak dobijem nece mi biti problem izdvojiti za brazila
ja svake sedmice igram sistem na sto hiljada, pa ak dobijem nece mi biti problem izdvojiti za brazila
- Korisnicko ime
#418 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Sudeci po ovom clanku, nije bas najbolja opcija ici u svom aranzmanu. Cak i ako se nadje super povoljan let do Brazila i nazad, ostaju ove nerealno visoke cijene za "loko" prevoz izmedju tri utakmice u tri razlicita grada...
http://espnfc.com/blog/_/name/worldcupc ... 11?cc=5739
Ne znam ko moze dati 800 $ za samo jedan domaci let...
- shake69
#419 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
@Ime, i dalje tvrdim da je najbolja opcija u svom aranzmanu otici na dvije utakmice, dan prije prve, da osjetis sta je SP , vidis malo lijepe Brazilke i vratis se odmah nakon druge utakmice. To je 5 dana i nocenja a za tu varijantu, ako budes brzo djelovao pri 'bukingu' karata za let, negdje iz Evrope, naravno, moze se proci znatno jeftinije od ovih kolektivnih koji su 'zara' skupe iz BiH. Ima letova 'low cost' iz Hrvatske (Zadar, Rijeka) do Evrope a odatle hvatati dalju vezu, samo treba biti brz, po meni, cim budu poznati gradovi gdje igramo 6 decembra iako ce svi pokusati na nama da zarade, pa i ti jeftiniji avioprevoznici koji su vec uduplali cijenu letova u tom periodu za Prinijeski poluotok, recimo, ali su jos uvijek podnosljive i primamljive.Korisnicko ime wrote:Sudeci po ovom clanku, nije bas najbolja opcija ici u svom aranzmanu. Cak i ako se nadje super povoljan let do Brazila i nazad, ostaju ove nerealno visoke cijene za "loko" prevoz izmedju tri utakmice u tri razlicita grada...
- Korisnicko ime
#420 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ne znam...mozda je to dobra opcija.shake69 wrote:@Ime, i dalje tvrdim da je najbolja opcija u svom aranzmanu otici na dvije utakmice, dan prije prve, da osjetis sta je SP , vidis malo lijepe Brazilke i vratis se odmah nakon druge utakmice. To je 5 dana i nocenja a za tu varijantu, ako budes brzo djelovao pri 'bukingu' karata za let, negdje iz Evrope, naravno, moze se proci znatno jeftinije od ovih kolektivnih koji su 'zara' skupe iz BiH. Ima letova 'low cost' iz Hrvatske do Evrope a odatle hvatati dalju vezu, samo treba biti brz, po meni, cim budu poznati gradovi gdje igramo 6 decembra.Korisnicko ime wrote:Sudeci po ovom clanku, nije bas najbolja opcija ici u svom aranzmanu. Cak i ako se nadje super povoljan let do Brazila i nazad, ostaju ove nerealno visoke cijene za "loko" prevoz izmedju tri utakmice u tri razlicita grada...
Ja bih volio da u nasim turistickim agencijama bude i ponuda za samo jednu tekmu. Recimo, dao bih 5,000 maraka za aranzman od 3-4 dana u Brazilu u jednom gradu i kartu za tekmu s Argentinom ili Brazilom. Moci ces reci da si bio u Juznoj Americi, vidis Brazil, upoznas grad domacin (za mene ako je to Rio, Sao Paolo ili Brazilija kao glavni grad jos bolje), znas da si prisustvovao Svjetskom prvenstvu (i to kakvom, hem u Brazilu, hem nase prvo Svjetsko) i jos odgledas jednu utakmicu i dajes podrsku nasoj repki i igracima...sasvim dovoljna satisfakcija za te pare...
A da ne govorim o zadovoljstvu koje ce ti pruziti cinjenica da ce ti raja lajkovati slike iz Brazila na tvom FB profilu...
-
udrch
#421 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
kolko su skupe ove karte, meni se čini da bi posao stoljeća bilo na proljeće otići u Brazil i kupiti dobar autobus
, javiti to ovim agencijama što će organizirati putovanja na utakmice i vozati navijače..
sačekati samo da se odrede grupe, pa ako se plasira i Hrvatska, mislim ne vjerujem, ali ako se plasira, onda bi biznis bio isplativ..10.000$ za prijevoz od jednog do drugog grada ne bi bilo puno ni za koga, a to je po 200$ po navijaču..
sačekati samo da se odrede grupe, pa ako se plasira i Hrvatska, mislim ne vjerujem, ali ako se plasira, onda bi biznis bio isplativ..10.000$ za prijevoz od jednog do drugog grada ne bi bilo puno ni za koga, a to je po 200$ po navijaču..
- Šveđanin
#422 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Stiže skandinavska četa, po svemu sudeći +8 ljudi.luckylaka wrote:Pa hoce li iko od ovolikih forumasa biti u Brazilu.Za sada izgleda niko. :DMene ne daj Boze moze sprijeciti samo neki izvanredan slucaj ili da Usa bankrotira i da mi propadne petak na banci
- Havatar
#423 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Bice 15 000 nasih navijaca u Brazilu
- Reglan
#424 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Zbog cega kompleksi koliko ce nas biti?
-
Rob_Atl
#425 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
http://www.fifa.com/worldcup/be-there-w ... index.html
Eto napisite svoj slogan za autobus, pa ne znam kad je izvlacenje i kako to vec ide, furka bi bila Nisu to noci u Sibiru, vec Bosna u Brazilu!

Eto napisite svoj slogan za autobus, pa ne znam kad je izvlacenje i kako to vec ide, furka bi bila Nisu to noci u Sibiru, vec Bosna u Brazilu!