BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Murat Sabanovic
#351 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
preporuke za ove mladje koji budu isli :
- ne karajte bez kurtona
- ne karajte pjani jer se vrlo lahko moze desiti da ga metnete kakvom traverstitu
- ne placajte za sex ma koliko god ruzni bili, tamo prcaju i oni najruzniji
- ukoliko se odlucite da provedete noc sa brazilkom,cuvajte dokumente i novcanike
- ne karajte bez kurtona
- ne karajte pjani jer se vrlo lahko moze desiti da ga metnete kakvom traverstitu
- ukoliko se odlucite da provedete noc sa brazilkom,cuvajte dokumente i novcanike
- Havatar
#352 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Bice preko 15 000Edin H. wrote:Bice vise od 5 nasih navijacamO k3 wrote:Ja znam 5 ljudikoji već planiraju ići ......
- Brkooo
#353 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
sto sam se na ovu navukao
(Ovo ce se slusati do iduce godine)

(Ovo ce se slusati do iduce godine)
-
Djubre_
#354 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Nece to meni...

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
-
Mustang1
#355 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Joj hoce biti ona scena iz HangoveraMurat Sabanovic wrote:preporuke za ove mladje koji budu isli :
- ne karajte bez kurtona
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- Logovan
#357 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Hangover se neće moći porediti sa situacijama u Brazilu.Mustang1 wrote: Joj hoce biti ona scena iz Hangovera![]()
![]()
- Idemedosumom
- Point.
#359 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
I modza bi trebalo dodati.....cuvajte bubrege i jetru, da se ne probudite sa rupom na tijelu a vas bubreg/jetra zavrsila u nekom imucnom Joao Teixeirra ili slicno.Murat Sabanovic wrote:preporuke za ove mladje koji budu isli :
- ne karajte bez kurtona
I da, ako se bude islo u Manaus, obavezno kontaktirajte Jerry Drake-a, poznatiji kao Mister No, taj zna dobre trebe i gdje se kvalitetno pobiti kad se naroljas domace cachaçe.
- luckylaka
#360 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Imas li kakvu preporuku za malo starije ,ovi mladji jos ga bacajuMurat Sabanovic wrote:preporuke za ove mladje koji budu isli :
- ne karajte bez kurtona
- tzipiripi
#361 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Nakon ovakvih tj. ovakvih vijesti, treba stisnut pa otić. Ako ovo ne spriječi našeg čoika, ovo sigurno hoće. Dić' kredit pa se patit godinama, prodat stan, jetru, bubreg (sumnjam da će bit dovoljan jedan) ...
Navit' budilnik, pivčugu i daljinski u šake, smještaj u fotelji, na kauču, podu .... najbolja, i za 90 i kusur % nas, jedina opcija.
U vremenu između utakmica tješit' se filmovima poput Cidade de Deus i Tropa de Elite.
Navit' budilnik, pivčugu i daljinski u šake, smještaj u fotelji, na kauču, podu .... najbolja, i za 90 i kusur % nas, jedina opcija.
U vremenu između utakmica tješit' se filmovima poput Cidade de Deus i Tropa de Elite.
- Point.
#362 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Buraz nemas sta navijati budilnik, igrace se po "evropskom vremenu". 
-
°u°
- tzipiripi
#364 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Makar pokoja će za nas "u godinama" bit za budilnika.Point. wrote:Buraz nemas sta navijati budilnik, igrace se po "evropskom vremenu".
Sad je u Riu i Sao Paolu 12:06 i to već može uz koju šolju kahve pride.
-
Rob_Atl
#365 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Satnice su 13:00 , 16:00, 19:00 i 22:00 brasilian time, sad vidi kolko je sati u glavnom gradu pa skontaj kad su tekme, nece bas biti sve po evropskim neke ce biti i u 2 ujutroPoint. wrote:Buraz nemas sta navijati budilnik, igrace se po "evropskom vremenu".
- Partijaner
-
Mustang1
#367 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Samo je jedna u 3 a inace je najkasnija u 00 po nasem .. Vise nego dobre satniceRob_Atl wrote:Satnice su 13:00 , 16:00, 19:00 i 22:00 brasilian time, sad vidi kolko je sati u glavnom gradu pa skontaj kad su tekme, nece bas biti sve po evropskim neke ce biti i u 2 ujutroPoint. wrote:Buraz nemas sta navijati budilnik, igrace se po "evropskom vremenu".
- Point.
#368 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Kad se igrao Confederations Cup bilo je vise nego i solidno vrijeme. Racunam de ce ista vremena biti i za SP. Tad se jedino finale igralo u ponoc po naskem vremenu a sveostale u 21.00, 18.00 CET ili tako nekako.Rob_Atl wrote:Satnice su 13:00 , 16:00, 19:00 i 22:00 brasilian time, sad vidi kolko je sati u glavnom gradu pa skontaj kad su tekme, nece bas biti sve po evropskim neke ce biti i u 2 ujutroPoint. wrote:Buraz nemas sta navijati budilnik, igrace se po "evropskom vremenu".
- Murat Sabanovic
#370 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
za matorije nema preporuka!oni chundaru osijeku i zeni ga kuci ostave,pa ga pripovratku opet u gace stave.luckylaka wrote:Imas li kakvu preporuku za malo starije ,ovi mladji jos ga bacajuMurat Sabanovic wrote:preporuke za ove mladje koji budu isli :
- ne karajte bez kurtona
moj laka ,zar je tebi ,starom prdonji, preporuka potrebna?! zabrinjavas me
- BHF_Manijak
#371 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
REceno je da ce utakmice biti prilagodjene prema CET vremenu, tako da te nabrojane satnice 13, 16, 19 su po nasem vremenu. Nece biti utakmica u 1 u 2 po nasem vremenu, ne sekirajte se. Najkasnije ce biti u 21h.
- Dionysios
#372 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Kad smo vec kod toga, ima li ikakve nase dijaspore po Juznoj Americi (Brazil, Urugvaj, Cile, Argentina)?
Znam da Hrvata ima milion i da su se oni davno poceli iseljavati tamo
ali kontam ima nas svugdje po svijetu, jeli moguce da je nekog bacilo u te egzoticne prasumske krajeve? 
Znam da Hrvata ima milion i da su se oni davno poceli iseljavati tamo
- luckylaka
#373 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ma preporuke za Brazil nisam tamo bio,za Usa ne treba ovdje sam se ustelioMurat Sabanovic wrote:za matorije nema preporuka!oni chundaru osijeku i zeni ga kuci ostave,pa ga pripovratku opet u gace stave.luckylaka wrote:Imas li kakvu preporuku za malo starije ,ovi mladji jos ga bacajuMurat Sabanovic wrote:preporuke za ove mladje koji budu isli :
- ne karajte bez kurtona
moj laka ,zar je tebi ,starom prdonji, preporuka potrebna?! zabrinjavas me
- Havatar
#374 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ne znam da li ima dijaspore ali dosta nasih ide tamo da trguje sa brasnom i to bas cesto idu..Dionysios wrote:Kad smo vec kod toga, ima li ikakve nase dijaspore po Juznoj Americi (Brazil, Urugvaj, Cile, Argentina)?
Znam da Hrvata ima milion i da su se oni davno poceli iseljavati tamoali kontam ima nas svugdje po svijetu, jeli moguce da je nekog bacilo u te egzoticne prasumske krajeve?
-
Mustang1
#375 Re: BiH na SP - Odlazak u Brazil, gledanje uzivo (all about
Ne znam za vas ali ja jos uvijek kad procitam ili cujem na tv.u da smo se plasirali najezim se i ne mogu vjerovati
Trebat ce vremena da se naviknem na ovo