BiH - Malta
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ridjobrki
Raja, može li mi neko reći mogu li se utakmice BiH-Malta i Hrvatska-Rusija pratiti preko interneta i kako?
Pozdrav!!!
(BiH-Malta preko dva razlike)
Pozdrav!!!
- BSn
Da, sa onom ekipom koja nas je obrukala protiv Madjara i Grka!cyprus wrote:Da, sa onom ekipom.Umjetnik a wrote:Na Malti je bilo 2:5cyprus wrote:Smijem kuću uložit i sve što posjedujem na kladionici na to da će bit manje od 3 gola. Ja mislim da neće bit nimalo lako, kako to neki misle, ali ako momci ostanu fokusirani i ako se budu zalagali ko dosad, pobjeda ne bi trebala doć u pitanje, al samo zato što igramo na domaćem terenu. Da idemo u goste na Maltu, bio bih gotovo siguran da nećemo pobjedit, al vako, ipak mislim da je pobjeda naša.
P.S. za ulaznice ja mislim da ako si kupio onu protiv turske možeš ući, ako nisi ništa kupi ponovo
Očekujem pobjedu
Sa onom ekipom koja je posustajala kada je bilo najvaznije!
Ma poderat cemo ih ko papir!
- Spliff.Master
evo pokusavam preko ovoga, ali prenose Madjarska - Norveska...nigdje veze. a link im je za BiH - MaltaInfraRedRidinghood wrote:Skini SopCast, ovdje imaš link za kanal koji prenosi tekmu:Ridjobrki wrote:Raja, može li mi neko reći mogu li se utakmice BiH-Malta i Hrvatska-Rusija pratiti preko interneta i kako?
Pozdrav!!!
http://www.myp2p.eu/Matches/Match4.htm
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Nadam se voda ne udje u usi repki, a sto se nasima zna desiti, u kojem slucaju rezultat je totalno nepredvidiv.
Ako je gledati statisticki, BiH ima solidan napad (dali Turcima 3 gola) i losu odbranu sto zaci da gotovo sigurno primamo barem jedan gol. S druge strane Malta ima losu odbranu (primili su 14 golova) dakle za ocekivati je puno golova. Mislim da ce umor od utakmice sa Turskom igrati veliku ulogu ali ocekujem pobjedu.
3:1, 3:2 ili 4:2 (ili mozda po tom redu
)
Ako je gledati statisticki, BiH ima solidan napad (dali Turcima 3 gola) i losu odbranu sto zaci da gotovo sigurno primamo barem jedan gol. S druge strane Malta ima losu odbranu (primili su 14 golova) dakle za ocekivati je puno golova. Mislim da ce umor od utakmice sa Turskom igrati veliku ulogu ali ocekujem pobjedu.
3:1, 3:2 ili 4:2 (ili mozda po tom redu
- Troll_Happens
Nadam se dobroj tekmi i nasoj pobjedi.Takodje se iskreno nadam da nece biti seljaka na tribina koji ce htjeti da pokvare predstavu bacajuci razno razne predmete i baklje pokusavajuci da uniste dobro predstavu i sigurna 3 boda. 
-
Umjetnik a
Samo pobjedaBSn wrote:Da, sa onom ekipom koja nas je obrukala protiv Madjara i Grka!cyprus wrote:Da, sa onom ekipom.Umjetnik a wrote: Na Malti je bilo 2:5
P.S. za ulaznice ja mislim da ako si kupio onu protiv turske možeš ući, ako nisi ništa kupi ponovo
Očekujem pobjedu
Sa onom ekipom koja je posustajala kada je bilo najvaznije!
Ma poderat cemo ih ko papir!
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Poceo je prenos preko sopcasta ako jos nemozes naci. Kanal BiH LiveSport.InfraRedRidinghood wrote:Nije ti istine druže, kliknuo si na pogrešan link, channel 6455Spliff.Master wrote:evo pokusavam preko ovoga, ali prenose Madjarska - Norveska...nigdje veze. a link im je za BiH - MaltaInfraRedRidinghood wrote: Skini SopCast, ovdje imaš link za kanal koji prenosi tekmu:
http://www.myp2p.eu/Matches/Match4.htm![]()
![]()
PS. Norveska-Madjarska 1:0
- valterbranisarajevo
U Sarajevo je počela padati kiša (nije je dugo bilo
)
Sa stadiona se čuje: Bosna je šampion !
BHT se upravo uključila..Ima dosta raje...
Naravno da treba biti oprezan, sa Maltom baš i nemamo jako pozitivna iskustva..
Ipak kako god bilo: Nikad sama nisi ti, uvijek s tobom tu smo mi, tvoje kćerke i sinovi..
Sa stadiona se čuje: Bosna je šampion !
BHT se upravo uključila..Ima dosta raje...
Naravno da treba biti oprezan, sa Maltom baš i nemamo jako pozitivna iskustva..
Ipak kako god bilo: Nikad sama nisi ti, uvijek s tobom tu smo mi, tvoje kćerke i sinovi..
- Bihac_4_ever
Kako je stanje na terenu gledaoci tamo vamo??? Nebi sredio ovaj Sopcast da si dzamija...
- valterbranisarajevo
Počelo je...
Jbm mu mtr ako nema više raje nego protiv Turske...
Jbm mu mtr ako nema više raje nego protiv Turske...
- jednonogi_Jack
Kod mene je na sopcast-u ubrzana slika sa nase utakmice. Ostali kanali su O.K.Dado dijasporitus wrote: Poceo je prenos preko sopcasta ako jos nemozes naci. Kanal BiH LiveSport.
Je li znas moze li se kako nastimati ?
- Bosanac_21

Hajmo BOSNO, hajmo HERCEGOVINO!!!!!!
Nek nam je sa srecom
- valterbranisarajevo
Javljaćemo opet rezultat za one koji ne mogu gledati.. 
- Bihac_4_ever
de javite Scene najboljeg igraca prvih 15 min...stanje...valterbranisarajevo wrote:Javljaćemo opet rezultat za one koji ne mogu gledati..
- valterbranisarajevo
1:0 Muslimović 6, min
- Bihac_4_ever
valterbranisarajevo wrote:1:0 Muslimović 6, min
maaaslaaaa....ja sam rekao makar 6:0
- valterbranisarajevo
Džeko mu dodao sa desne strane i on je zakucao nogom sa par metara.
- Bihac_4_ever
mogu misliti...,eto ja kazem Musli 2 Dzeki 2 i miske 2valterbranisarajevo wrote:Džeko mu dodao sa desne strane i on je zakucao nogm sa par metara.