Kao prvo, ublaži malo retoriku, i nemoj se okomiti na mene već na moje izjave. Ja se nisam referirao konkretno na Bingo, već na to da svaki radnik, pa bilo to Bingo, Mercator, Konzum, Interex se sjebe od posla, pa eto neka je plaća i 800 KM, dok s druge strane ima ih masa po javnim ustanovama koji dirlikaju po cijeli dan za iste ili več pare. Da zaključim nezadovoljstvo radnik proističe i iz toga što vide kako neki uživaju dok oni tegare.cranberries wrote:@melac ti ocigledno lupetas o necemu o cemu nemas ni v od veze s vezom o vezi ... sad je pitanje je li to svjesno ili nesvjesno... Plate u Bingu nisu 500 KM vec je svaka od 600 pa na dalje + topli. Sto se tice akcija, to je apsurd i smjesno, Bingo ima i vise nego dovoljno sredstava na racunima, ti sigurno ne bi mogao ni procitati pravilno pravi iznos, uostalom, provjeri u Tusu, Merkatoru i ostalim lancima jesu li dobili tople prije 1. maja ? Ne, a u Bingu jesu, jer Bingo stavlja radnike na prvo mjesto i shvata da su za praznike ljudima bitne pare. Zasto recimo, sto je slucaj radnici iz Tusa i DP-a ( merkator ) pokusavaju naci posao u Bingu ? Je li ljudi traze bolje ili gore ?melac wrote:Kako će biti zadovoljni kada se jebaše od posla za 500 KM, a neki u javnoj službi dirlikaju po cijeli dan za 1000 KM.cetmi wrote:Ako si već toliko upoznat volio bih znati kako se u Bingu rješava pitanje manjka na popisu ili proizvodi kojima je istekao rok. Jel to ide u rashode firme?
Usput, znači veliki sam navijač Binga, ali mislim da su njihovi radnici prilično nezadovoljni.
Ima jedna zanimljiva zajebancija među obični radnicima Binga ( ne znam je li istinita ), čim se najavljuje neka akcija u Bingu oni se zajebaju da neće biti toplog obroka ovaj mjesec.
Smjesan si i mozes pisati nekome ko ne zna situaciju i mozda ce ti cak neko i povjerovati ali mislim da mnogi znaju kako stoje stvari i u jednom, u drugom i trecem.
Ja sam naveo da ne znam je li istinita zajebancija radnika u Bingu, samo sam je naveo.
Ja o Bingu ne znam mnogo i ne tvrdim da znam, ali što znam kažem.
P.S. I nemoj se propaljivati na svaku napisanu, mirnije reaguj, za opšte dobro.