BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Henry Chinaski
#3801 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Mogli su, brate, dotrčati i meni pred vrata. I ja sam ih gledao kao i ovi na stadionu. Što su oni bolji od mene?
I meni to pravo smrdi.
I meni to pravo smrdi.
- star(i)mo
#3802 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Buraz, ja nisam razocaran. Naprotiv. Da smo izgubili ja bih se opet osjecao samo ponosno jer su momci pokazali kako se igra za svetinju! Dok su se Francuzi setali po Stade de France nasi su ginuli po terenu. Zao mi je samo zbog njih jer su ostali nenagradjeni. Ali imaju jos dvije prilike. 
- Ridjobrki
#3803 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ja sam se sasvim slučajno našao u trećem redu i nemam veze sa cijelom situacijom. Ali i meni je sumnjivo to kočenje, Euro2012 je jedino od eurointegracija gdje nam je išlo i pitanje je kome je to smetalo. Je li slučajno najavljeno formiranje vlasti u dva mješovita kantona baš sada? Jesu li Papac i Pandža namjerno majorizirani od škotskog suca?

- jazzer
#3804 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
E moj sindrom, izgleda da jedino ti i ja uvidjamo da su sve ovo masonska posla,
njihovih ruku djelo. Zato, svaka cast na zapazanju
.

njihovih ruku djelo. Zato, svaka cast na zapazanju
-
Balkanski_sindrom
#3805 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
znam buraz, no ja pored tog ponosa osjecam iz razocarenje. Da smo mi primili gol iz regularne igre (kojeg realno gledajuci smo i trebali primiti nakon onolikog pritiska i sansi fancuza u drugom poluvremenu) je ne bih nista govorio i bio bihi presretan. No ovakan razvoj situacije nakon te zamjene Maletic-Mujdza me totalno zbunio. Kao da si na teren poslao dvije razlicite ekipe, govorim i o nama i francuzima a i samom sudjenju, sve j epsotalo drugacije...I onda u svoj toj frci Spahic koji je do sada odigrao fantasticno, pravi onu gresku koju ni obican amater ne bi napravio...star(i)mo wrote:Buraz, ja nisam razocaran. Naprotiv. Da smo izgubili ja bih se opet osjecao samo ponosno jer su momci pokazali kako se igra za svetinju! Dok su se Francuzi setali po Stade de France nasi su ginuli po terenu. Zao mi je samo zbog njih jer su ostali nenagradjeni. Ali imaju jos dvije prilike.
Ostalo se sve zna, vidjeli smo i bili svjedoci...
Last edited by Balkanski_sindrom on 13/10/2011 11:52, edited 1 time in total.
- star(i)mo
#3806 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
JastaRidjobrki wrote:Ja sam se sasvim slučajno našao u trećem redu i nemam veze sa cijelom situacijom. Ali i meni je sumnjivo to kočenje, Euro2012 je jedino od eurointegracija gdje nam je išlo i pitanje je kome je to smetalo. Je li slučajno najavljeno formiranje vlasti u dva mješovita kantona baš sada? Jesu li Papac i Pandža namjerno majorizirani od škotskog suca?
![]()
Sindrom je poznati forumas s druge teme i ocito je "samo" razocaran. Polako, smirit ce se i on.
- Henry Chinaski
#3807 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ja sam još primijetio da svi francuski igrači imaju nacrtanog pijetla na dresu.
Slučajnost??? Mislim da ne.
Slučajnost??? Mislim da ne.
- star(i)mo
#3808 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Maletic, zato sto je brz i Pape je pokusao igrati na kontre. Nije upalilo, idemo dalje.Balkanski_sindrom wrote:zna buraz, no ja pored tog ponosa osjecam iz razocarenje. Da smo mi primili gol iz regularne igre (kojeg realno gledajuci smo i trebali primiti nakon onolikog pritiska i sansi fancuza u drugom poluvremenu) je ne bih nista govorio i bio bihi presretan. No ovakan razvoj situacije nakon te zamjene Maletic-Mujdza me totalno zbunio. Kao da si na teren poslao dvije razlicite ekipe, govorim i o nama i francuzima a i samom sudjenju, sve j epsotalo drugacije...I onda u svoj toj frci Spahic koji je do sada odigrao fantasticno, pravi onu gresku koju ni obican amater ne bi napravio...star(i)mo wrote:Buraz, ja nisam razocaran. Naprotiv. Da smo izgubili ja bih se opet osjecao samo ponosno jer su momci pokazali kako se igra za svetinju! Dok su se Francuzi setali po Stade de France nasi su ginuli po terenu. Zao mi je samo zbog njih jer su ostali nenagradjeni. Ali imaju jos dvije prilike.
Ostalo se sve zna, vidjeli smo i bili svjedoci...
-
Balkanski_sindrom
#3809 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
ma kakve kontre? na koga? nasi nisu imali kome ni da izbiju tu loptu sa nase polovice? Naprijed negdje (uglavnom oko centra) bio jedino Dzeko i oko njega 2-3 odbrambena francuza..Zar nije bilo logicno bacati lopte na krila i tako zadrzavati to vrijeme? Ali kome....Susic je morao napraviti bolje izmjene...
- Obuca9
#3810 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Treba obratiti pažnju i na dva Francuska igrača, koja su dobili najodgovornije zadatke, Rami da čuva Džeku, te Nasri da kreira igru. Naime, ja mislim da to što oni imaju muslimanska imena Adil i Samir, također nije slučajno.
Hoćemo ODGOVORE !!!
Hoćemo ODGOVORE !!!
- Henry Chinaski
#3811 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Sad vidim i ja da si u pravu.Balkanski_sindrom wrote:ma kakve kontre? na koga? nasi nisu imali kome ni da izbiju tu loptu sa nase polovice? Naprijed negdje (uglavnom oko centra) bio jedino Dzeko i oko njega 2-3 odbrambena francuza..Zar nije bilo logicno bacati lopte na krila i tako zadrzavati to vrijeme? Ali kome....Susic je morao napraviti bolje izmjene...
- amortizer
#3812 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Tvoj nick nam upravo daje odgovor na tvoja pitanja!Balkanski_sindrom wrote:Zasto Spahic nije dao nikakvu izjavu nakon utakmice? Zasto nasi igraci nisu "protestovali" nakon onog smijesnog penala u najkriticnijem momentu za cijele kvalifikacije?
Zasto onako povrijedjen Hasagic staje na gol i bude zamijenjen na poluvremenu? (ko je dobro pratio utakmicu vidio je da je on na zagrijavanju ispred nase tribine sepao jos tada, mozda je sve samo gluma i navlakusa )...
Zasto je Susic pravio onako sumnjive i nerezonske izmjene, pogotovo onu Maltic za povrijedjenog Mujdzu? Zasto nasi igraci nisu dosli da se pozdrave sa nama a radili su to prije i kad bi smo gubili i dobijali?
Sta se desava, zasto svi sute??
P.S. Jesi li siguran da si ti bio bas u Parizu, a i na utakmici? Da te nije malo "prebacilo"?
- star(i)mo
#3813 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Sindrom, samo polako. Svi su nasi bili
(ukljucujuci i Safeta koji je ovaj put vrhunski pripremio i postavio nasu ekipu).
Upali sada TV i gledaj ko (od ovih velikih "4") sigurno nece ici na EURO 2012.

Upali sada TV i gledaj ko (od ovih velikih "4") sigurno nece ici na EURO 2012.
-
Stari
#3814 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
A zasto Hasagic nije mogao napraviti isto onako kao i njemacki golman J. Lehman onomad protiv oni rumuna...nego je morao traziti izmjenu ?
-
Balkanski_sindrom
#3815 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ma oni su hibridi obicni, kao onaj hibridni kukuruz ili ona lubenica sto se u nju ubrizga inekcija pa da bude veca i ljepsa...hz__semir wrote:Treba obratiti pažnju i na dva Francuska igrača, koja su dobili najodgovornije zadatke, Rami da čuva Džeku, te Nasri da kreira igru. Naime, ja mislim da to što oni imaju muslimanska imena Adil i Samir, također nije slučajno.
Hoćemo ODGOVORE !!!
Oni niti su francuzi, niti arapi ni bilo sta drugo...Kita obicna....Hibridi,ljudi bez nacije i casti....Meni da igraju takvi u reprezentaciji ne bih nikad na utakmicu ni otisao niti bi me ovaj sport zanimao, kao npr sto me sada ne zanima kosarka jer se dovode neke crnje, kao oni su bolji i oni ce bolje braniti boje nase napacene zemlje, aha, morgen......
-
Balkanski_sindrom
#3816 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Onje bio povrijedjen i prije asme utakmice, o tome se znalo, pa malo malo pa ne igra ni u onom usranom istanbulu...Sem toga na zagrijavanju prije utakmice je bio povrijedjen.....Njemu mjesto uopste nije trebnalo taj dan biti ni na terenu ni na klupi...Stari wrote:A zasto Hasagic nije mogao napraviti isto onako kao i njemacki golman J. Lehman onomad protiv oni rumuna...nego je morao traziti izmjenu ?
A ja sad ne znam odakle on u kombinacijama...
- tazmaniaBAN4
#3817 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
ZA SVE OVE STO IM NIJE JASNO ZA SPAHICA NEK DOBRO POGLEDAJU 3:45 !!! PREKRSAJ NAD SPAHICEM !!!

- perfect_guy
#3818 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Bajramović nije imao sreće s povredama. Ni Vedo u zadnje vrijeme. Evo sad i Mujdža. Sva trojica igraju u Njemačkoj. Slučajno? 
-
Balkanski_sindrom
#3819 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Ma gledao sam ja to 100 puta....Znalo se kakvi ce biti sudacki kriteriji, pogotovo nakon 1-0 za nas na poluvremenu, nema to nista novo..To je trebao Spahic bolje znati prije nas, no to nije nikakav razlog da ONAKO i NA ONOJ POZICIJI rusi Nasrija? Ako ga je htio rusiti, trebao je mnogo ranije i trebao mu je uklizati ili ga oboriti tijelom, a ne neke kuke mu petljati, nisu na malom amaterskom nogometu...tazmaniaBAN4 wrote:ZA SVE OVE STO IM NIJE JASNO ZA SPAHICA NEK DOBRO POGLEDAJU 3:45 !!! PREKRSAJ NAD SPAHICEM !!!
-
Balkanski_sindrom
#3820 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
niste mi jos odgovorili na pitanje, ko je jos bio na klupi i koliko ljudi po pravilima smije sjediti na klupi?
- Henry Chinaski
#3821 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Slažem se sa svim! Mislim da Spahića treba doživotno protjerati iz reprezentacije i zabraniti mu ulazak u državu. Eno mu Sevilje pa nek' pravi zavjere...
- star(i)mo
#3822 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Na klupi jos Mravac, Ibisevic, Ibricic i Muslimovic.Balkanski_sindrom wrote:niste mi jos odgovorili na pitanje, ko je jos bio na klupi i koliko ljudi po pravilima smije sjediti na klupi?
-
Balkanski_sindrom
#3823 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Hvala jarane.....star(i)mo wrote:Na klupi jos Mravac, Ibisevic, Ibricic i Muslimovic.Balkanski_sindrom wrote:niste mi jos odgovorili na pitanje, ko je jos bio na klupi i koliko ljudi po pravilima smije sjediti na klupi?
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#3824 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
http://www.zenicablog.com/sport/repreze ... iza-1.html
evo ovdje ima slika iz Pariza,
samo ne znam da li će admin dozvoliti.
evo ovdje ima slika iz Pariza,
samo ne znam da li će admin dozvoliti.
- Comrad
#3825 Re: Neka pitanja nakon utakmice sa Francuskom
Odgovori na sva pitanja su na sljedecem linku:
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111011051
Pogledati datum...slucajnost?
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111011051