BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juventus
#1 BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
07.10.2011. BiH - Luxemburg (Bilino Polje)
11.10.2011. Francuska - BiH (Stade de France)
11.10.2011. Francuska - BiH (Stade de France)
-
lajkujMe
#2 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
BIH vs Luksenburg 5-0
Francuska vs BIH 1-3 + vise navijaca BIH nego francuske na njihovom stadionu

Francuska vs BIH 1-3 + vise navijaca BIH nego francuske na njihovom stadionu
-
El_comadante
#3 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pobjeda protiv Luksamburga je sigurno a vidječemo protiv Francuza bit če teško. ali je bitno da smo sigurno 2.
- O'zone
- Globalni moderator
#4 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ništa nije sigurno vidjeli smo sinoć Albance kako "sigurno" zijaniše od Luxemborga, nego ozbiljno ući u tekmu kao da igramo sa francuzima. I Bjelorusi su najvaljivali 4 bobe iz dvije tekme sa nama pa dobiše krompir (Igore, IgoreEl_comadante wrote:pobjeda protiv Luksamburga je sigurno a vidječemo protiv Francuza bit če teško. ali je bitno da smo sigurno 2.
- karanana
#5 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
pa ako ne pobijedimo luxemburg onda nemamo o cemu raspravljati, ali mislim da se to nece desiti, koliko god da sam po prirodi uvijek pesimista, mislim da cemo dobiti luxemburzane ali i da cemo u francuskoj dobiti po usima jedno 2,3-0.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ma dobicemo lux, al ebo me svak te ne bude u parisu 0-0 uz 3 zicera koja cemo promashit, peh smo mi ba uvijek bili 
-
Stari
#7 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ovdje sad treba biti lukav, mudar, taktican i svasta nesto ... sto ono neko rece Luxiche bi reprezentacija koja se smatra ozbiljnim kandidatom za odlazak na neki veliki turnir ... trebala moci pobjediti i sa rezervnom ekipom...ili barem pola A ekipe popunjene rezervistima .... Treba cuvati igrace u utakmici sa Francuzima ... dobro voditi racuna eventualnim parnim zutim kartonima - ocistiti sve to i dobro ukalkulisati sve kombinacije ...da bi playoff docekali sa svim raspolozivim snagama....
Jel se moze desiti da nam Svenssoni budu protivnik u playoffu? ...
Jel se moze desiti da nam Svenssoni budu protivnik u playoffu? ...
- Phosphorus
#8 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ide li iko u Pariz ?
-
tcz
#9 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
ide Pape sa zmajevima.BuckScrotum wrote:Ide li iko u Pariz ?
- jazzer
#10 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ozbiljno uci u mec sa Luxom, pokusati, kao u prvom mecu, rijesiti utakmicu
u prvom poluvremenu a drugo rutinski odraditi bez puno umaranja.
A na francusku sa dva napadaca, Vedo ce se oporaviti do tada pa da idemo na pobjedu.
Bice lakse jer ce do tada baraz biti zagarantovan, znaci mozemo jako puno dobiti a malo ili
nimalo izgubiti.

u prvom poluvremenu a drugo rutinski odraditi bez puno umaranja.
A na francusku sa dva napadaca, Vedo ce se oporaviti do tada pa da idemo na pobjedu.
Bice lakse jer ce do tada baraz biti zagarantovan, znaci mozemo jako puno dobiti a malo ili
nimalo izgubiti.
- Sasvim_Obican
#11 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Biće jako treško dići motiv za Luksemburg kada su misli u Parizu. Luksemburg više nije sparing-partnera nikome, a to su dokazali remijem sa Bjelorusima i pobjedom nad Albanijom. Tu utakmicu treba riješiti brzo, odmah na početku i onda povući ove najvažnije igrače sa kartonima ( Papac i sl. ) na odmor kako ne bismo riskirali neki belaj kod Francuske.
Ali mora biti koncentracija na nivou - Luksemburg nije bezopasan i moramo ih dobiti !
Ali mora biti koncentracija na nivou - Luksemburg nije bezopasan i moramo ih dobiti !
- star(i)mo
#12 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moze li se http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 14&t=90606 spojiti s ovom temom? Da nas bude sto vise... 
-
klixober
#13 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Treba Cocalića probati, mogao bi nam biti zlata vrijedan ukoliko kasnije izostanu Rahimić, ili Zahirović.
- Phosphorus
#14 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Zar će i onitcz wrote:ide Pape sa zmajevima.BuckScrotum wrote:Ide li iko u Pariz ?![]()
![]()
![]()
![]()
@star(i)mo imal iko iz Mostara da će ići ???
- DoradO
#15 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
gledam sad ko bi jos mogao biti u barazu...
srbija, turska, portugal, norveška, švedska ...
bice veselo aako izborimo SAMO baraz
-
ADP
#16 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja idem u Paris 100%, polazim iz Danske
Karte mozete ovdije kupit: http://accueil.stadefrance.com/customer ... erzegovina
Karte mozete ovdije kupit: http://accueil.stadefrance.com/customer ... erzegovina
-
Hodidid
#17 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Francuzi ne vole igrati pod presijom i skloni su kiksevima. Ako docekaju nas u Parizu sa +1 u bodovima, mogla bi ih lahko neuroza safatati. Vec su zijanili sa Bugarskom a umalo i sa Irskom kljucne utakmice na parku princeva. mislim da na tu kartu i Pape ce igrati.
Otvoreno, napadacki i bez straha. Francuzima ce uci voda u usi. A ako bi uspijeli utrpati im gol i recimo da bude 0-1 na poluvremenu. A rode sto bi trte bilo kod puzeljubaca.
Otvoreno, napadacki i bez straha. Francuzima ce uci voda u usi. A ako bi uspijeli utrpati im gol i recimo da bude 0-1 na poluvremenu. A rode sto bi trte bilo kod puzeljubaca.
- Riddle
#18 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pa ovo im je najbolja situacija koju mogu ocekivati. Ako prospu bodove protiv Albanije, onda nama odgovara i remi. Ja sam vec upisao pobjedu protiv Luxa. Bez obzira sto su oni iznenadili Albaniju i Bjelorusiju, mi smo bolji od obje te ekipe i tu se mora pobijediti. Nema izgovora. U suprotnom se nikad vise i ne vracaj u kvalifikacije. Protiv Francuza cemo vec imati osiguran baraz, tako da nemamo sta izgubiti, a mozemo sve dobiti.Hodidid wrote:Francuzi ne vole igrati pod presijom i skloni su kiksevima. Ako docekaju nas u Parizu sa +1 u bodovima, mogla bi ih lahko neuroza safatati. Vec su zijanili sa Bugarskom a umalo i sa Irskom kljucne utakmice na parku princeva. mislim da na tu kartu i Pape ce igrati.
- veljaca
#19 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bice puno lakse ( i to se treba iskoristiti ) u ovoj utakmici - nego eventualno u barazu ....
Trebalo bi to iskoristiti .... i kao prvi otici na EP ...
Trebalo bi to iskoristiti .... i kao prvi otici na EP ...
- Henry Chinaski
#20 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
A koliko tema će biti dovoljno za palamuđenje?
Dajte, otvorite neku temu kako je ko proslavio pobjedu? Ko ide u Pariz na utakmicu, a ko ne? ko ide na prvenstvo, ako prođemo?
Dokle više ovih portabl selektora, u pm?
Dajte, otvorite neku temu kako je ko proslavio pobjedu? Ko ide u Pariz na utakmicu, a ko ne? ko ide na prvenstvo, ako prođemo?
Dokle više ovih portabl selektora, u pm?
- Baltazar_khan
#21 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
samo ima povoljnih aranžmana za put u pariz 
- Henry Chinaski
#22 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Najbolje se organizovati četvoro, autom.
- shake69
#23 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vidi ovo, utrnushe mi new topic a ovaj sad kao moze!?
Helem, karte su vec unutra i idemo nas cetiri, ako Bog da! Paris, here we come! 
- Chisum
#24 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Da ba da prvo ove radio-amatere osunetimo, pa onda o Parizu, jeb'o ga Pariz.
Nasi fudbaleri su, kao i kosarkasi, majstori osciliranja, pa sav ovaj trud i kidanje mogu da padnu u vodu vrlo lako.
Evo da me neko tapi, koliko cemo uzeti Luxemburg, ja bih odmah rekao cetvorka ili ticape u mrezi, ali me je i dalje hastra nesto... Ako to ne zajebemo, sve ce ici k'o mlijeko.
Nasi fudbaleri su, kao i kosarkasi, majstori osciliranja, pa sav ovaj trud i kidanje mogu da padnu u vodu vrlo lako.
Evo da me neko tapi, koliko cemo uzeti Luxemburg, ja bih odmah rekao cetvorka ili ticape u mrezi, ali me je i dalje hastra nesto... Ako to ne zajebemo, sve ce ici k'o mlijeko.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#25 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Slažem se.karanana wrote:pa ako ne pobijedimo luxemburg onda nemamo o cemu raspravljati, ali mislim da se to nece desiti, koliko god da sam po prirodi uvijek pesimista, mislim da cemo dobiti luxemburzane ali i da cemo u francuskoj dobiti po usima jedno 2,3-0.