BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Sheriff

#4601 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Sheriff »

http://source.ba/clanak/1529794164489/s ... ?ref=tiker

UEFA je na svojoj web stranici reprezentaciju BiH proglasila reprezentacijom evropskog dijela kvalifikacija za Mundijal u Brazilu.

„Prije četiri godine BiH je prvi put izborila play-off, gdje je s dva puta po 1:0 ispala od Portugala. Ovaj put u tijesnoj utrci s Grčkom, BiH je izborila Svjetsko prvenstvo. Vedad Ibišević je postigao pobjednički pogodak u posljednjem kolu u Litvaniji", stoji na oficijalnom sajtu UEFA-e.

Za najboljeg fudbalera kvalifikacija proglašen je Robin van Persie iz Holandije, koji je ujedno i prvi golgeter kvalifikacija.

Za najbolju utakmicu proglašena je ona između Njemačke i Švedske (4:4).

:bih: :bih:
MOSALJOZE

#4602 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

Što na OBN kad su zvali Švabu u LP,ono je bilo i više nego korektno dali mu prostora,nisu previše pitali,a čovjek pričao šta treba
amidzazeher

#4603 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by amidzazeher »

A odmah se vidilo da je Osimu stao na zulj, prvo sa uvodom u emisiju i onda kad pustise prilog sa aerodroma, sta kaze Safete zao mi je zbog tebe, zao vam sto je covjek ziv i zdrav :lol: :lol:
Drago mi je bilo vidjeti Papeta kako se smije onako od srca, cak je i Osima nasmijao mahniti Ciro!!
cindrlimindrli

#4604 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cindrlimindrli »

MOSALJOZE wrote:Što na OBN kad su zvali Švabu u LP,ono je bilo i više nego korektno dali mu prostora,nisu previše pitali,a čovjek pričao šta treba
Ma brate meni su ona dva medvida tamo neponovljivi, koje oni gluposti valjaju ja se upisam od smijeha.
MOSALJOZE

#4605 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

cindrlimindrli wrote:
MOSALJOZE wrote:Što na OBN kad su zvali Švabu u LP,ono je bilo i više nego korektno dali mu prostora,nisu previše pitali,a čovjek pričao šta treba
Ma brate meni su ona dva medvida tamo neponovljivi, koje oni gluposti valjaju ja se upisam od smijeha.
Pa imaju svojih trenutaka svakako,geret balea,kontra bed blu bojza itd..
BHF_Manijak

#4606 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:
Adis je ok momak, samo sto ga onaj parmak gusi. :)
Šibicar

#4607 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Šibicar »

Stvar je u tome da su ovi politički novinari navikli da postavljaju pitanja i da prekidaju političare u beksrajnim "iz šupljeg u prazno" odgovorima,jer oni se razvežu,oduzmu pola sata a ništa ne kažu,dok je Osim osoba kojoj ne treba pitanje a pričaće satima zanimljive stvari o fudbalu,zato je ovaj levat zalutao u ovu emisiju,ustvari imao je pogrešne goste za svoj debilni način vodjenja emisije.
MOSALJOZE

#4608 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: MISKE TENOR DZEKO I ORKESTAR PRATE :mrgreen:
ratamahatta

#4609 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by ratamahatta »

Je li se ima gdje pogledati ta emisija, ja je fulah....:)
MOSALJOZE

#4610 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=jayPqlzbPAc][/youtube] :lol: :lol: :lol:
mezzo95

#4611 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mezzo95 »

Jedno od mojih najboljih gostovanja, a imam ih bruku. Evo jedan fin klip:

http://m.youtube.com/watch?sns=em&v=6zJ ... 26sns%3Dem
USAblues

#4612 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by USAblues »

Šveđanin wrote:

:cry:

Image
:( :( :( :( :( :( :( Nadam se da ce se NSBiH..sjetiti ovih junacina na bilo koji nacin....Neka Vam je Vjecni Rahmet !!!! :( :( :(
IlijaLadin

#4613 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by IlijaLadin »

Prije svega, čestitke igračima i selektoru na dostignutom cilju. Čestitke i logistii Saveza, ali i navijačima. Utakmica u Litvaniji očekivano teška, nervozna, ali je želja i znanje na kraju donijelo rezultat.

Ono što mi je posebno drago jeste da je Safet podvukao da je svjestan svih naših slabosti, problema sa sastavom, zadnjim veznim, i da uočava sve ono što mi svi uglavnom znamo. Drago mi je jer je začepio usta svim nekarakternim, neodgojenim, nekulturnim komentatorima, što ni pred kime nemaju pardona, onima koji ga proglašavaše glupim, tvrdoglavim i nestručnim. A onda fino Osim još jednom daje Safetu podršku. Hej, jedan OSIM kaže kako se ne miješa Safetu u pos'o, a onda gmazovi na forumu pametuju o tome kako bi Safet trebao igrati. Ono, ultimativno... Eto, Safet ne zna šta bi bilo bolje a mi znamo. Eto Safet ne zna koliko je npr. Avdija limitiran ili Sejad u problemima sa formom...

Ali, nikad se to neće promijeniti. Uvijek će biti pominjanje Hajduka, Svena, Coce, Ajdina, Seada... Samo da se podmetne selektoru. Pitanje je vremena kada će početi paljba. Vjerovatno već naredni spisak. Zamorno je to ba čitati, Isto kao i ovo što ja napisah.
De ba veselja, više vjere u ljude, poštovanja ličnosti i veličina. Manje omalovažavanja, sujete, podjebavanja i diskreditacije.

Drago mi je i što Lakiju nije propala karta za Mesija :D i što se Leet izvinio Vedadu :thumbup:

I strašno je ovo što se momku iz Krajine desilo :(
BHF_Manijak

#4614 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

A kako vi majke vam mile zamisljate onda forum, kada bi iskljucili diskusiju o spisku pozvanih, potencijalnim reprezentativcima, taktici, prvom sastavu itd? Da svaki post ide u smjeru, super, bravo, odlicno, nema jacih? Dosadno bi bilo...
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#4615 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Picajzla »

Ciro Blazevic psuje u vecerasnjoj emisiji :lol: :lol: :lol:

drug_profi

#4616 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Ici ce serija pljuvanja cim im se ukaze prilika. Kako po Papetu, tako i po igracima, naravno najvise po Dzeki. Jedino je Osim jos nedodirljiv. I to je pitanje. Samo cekam kad ce ga neko proglasiti senilnim, neuracunjivim i sl.
drug_profi

#4617 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

BHF_Manijak wrote:A kako vi majke vam mile zamisljate onda forum, kada bi iskljucili diskusiju o spisku pozvanih, potencijalnim reprezentativcima, taktici, prvom sastavu itd? Da svaki post ide u smjeru, super, bravo, odlicno, nema jacih? Dosadno bi bilo...
A ba jedno je rasprava o taktici, sastavu a drugo je pljuvanje. Valjda zreo covjek moze napraviti razliku?
Maharadza

#4618 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Maharadza »

drugi profil wrote:Ici ce serija pljuvanja cim im se ukaze prilika. Kako po Papetu, tako i po igracima, naravno najvise po Dzeki. Jedino je Osim jos nedodirljiv. I to je pitanje. Samo cekam kad ce ga neko proglasiti senilnim, neuracunjivim i sl.
Dobar, ti?! :run:
IlijaLadin

#4619 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by IlijaLadin »

BHF_Manijak wrote:A kako vi majke vam mile zamisljate onda forum, kada bi iskljucili diskusiju o spisku pozvanih, potencijalnim reprezentativcima, taktici, prvom sastavu itd? Da svaki post ide u smjeru, super, bravo, odlicno, nema jacih? Dosadno bi bilo...
BHF ba, tvoji postovi su, često, jedna druga priča iako znaš pretjerati i sam.
Drugačije je kazati: "Da sam Safet uradio bih to i to." od: "Je**m ga glupa, idiotski potez, teleći pogled, je*o ga svršo i krampa."
Vjerujem da ćeš se složiti s time. Pozicija na koju se stavlja forumaš je daleko iznad njegovog pravog mjesta za komentiranje, rječnik kojim se služi je često primitivan i neprihvatljiv a argumentacija je uvijek pri tome upitna. Safet je večeras i jučer lijepo kazao kako zna sve mane, probleme sa sastavom, ali će ga forumaš i dalje pljuvati zbog sastava i formacije.

E, zato mi je drago zbog selektora (kako veljača kaže) 'Države BiH'. Šta to još ima reći forumaš a da sam Safet nije rekao i označio našim slabostima i nedostacima? Sve ostalo su teorije zavjere i pominjanje nečasnih rabota. Iako je čovjek ostvario cilj i odveo nas u Brazil.
BHF_Manijak

#4620 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Slazem se ja s tim, i sm sam protiv jebavanja majki, nidje veze ba, bilo kome, ali priznat ces i sam, ili sami, da je takvih jako malo na forumu. Ne kazem da ih nema, ali jako malo.
Fazon je sto se ovdje svrstava u tu grupu svako onaj ko je bilo sta ruzno progovorio o taktici, postavci igre, pozivanju ili nepozivanju nekog igraca itd...
IlijaLadin

#4621 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by IlijaLadin »

A, dobro, kad čovjek pročita 5 razumnih postova i jedan koji to nije, gorak osjećaj nastane...

Sve što bih ja lino volio jeste da se pokaže više respekta prema selektoru (koji je sportska institucija) i igraima koji ginu u našem dresu. I, opet, vjerujem da bismo svi neke igrače na ovom spisku voljeli zaobići a ponekog novog isprobati. Neko bi igrao sa krilom, neko sa ovim trojcem kreativaca u sredini, neko bez Vede, pa čak i neki bez Džeke (!) :)

Naše je da maštamo i nagađamo, ali ispoštujemo selektora u svakoj njegovoj odluci jer se pokazalo da zna šta radi.

:kiss:
BHF_Manijak

#4622 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Pa doro, ako nekad i pogrijesi odluku, a na to se ukaze, ne treba odmah linovati ljude, kao sto je to bio slucaj u onoj tekmi protiv Slovaka 0:1.

Slazem se da treba vise respekta. Imam nekad osjecaj, da mi ne shvatam velicinu nash pojedinih sportskih radnika, ne samo Safeta, nego jos nekoliko njih, i to iskljucivo jer su nekako previse i prelahko dostupni, tipa da ga mozes najnormalnije sresti, uzeti izjavu itd... Na zapadu su takvi ljudi zasticeni polarni meDJedi, do njih je gotovo nemoguce doci, zovi PR-a, oko njih milijardu bodyguardovo itd...

Ipak, svidja mi se vise ova nasa, bosanska, jednostavnosst i lahkoca!
Nebitan32

#4623 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Nebitan32 »

Bosnjaci iz Skoplja
mali_balon

#4624 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mali_balon »

Eno maloprije Ciro i na HRTu $ jebe majku Mamicu i lopovima iz saveza :lol: :lol: :lol: :lol: i rmao voditelj moli da se malo psovke kontrolisu
amaretto

#4625 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by amaretto »

Locked