BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

SaNsEo

#4576 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by SaNsEo »

bingov buraz wrote:Mogli su snimiti pitanja i pustiti umjesto ovog nesretnika od voditelja,vise emocije bi bilo
pa gdje ga nadzose majko mila ,,, pa ima li u njemu imalo elana koda su mu sve ladze potonule... i pravi neku uspavanku

gdje je sad Mladen da mu pod uho vikne "VEDADEEEEEEEEEEEEEEE " da ga trzne...
Lakat Jebić

#4577 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Lakat Jebić »

groove wrote:hajde safete reci mu vec jednom: momak ti si ovdje zalutao :D
:thumbup: :mrgreen:

na ovim nasim televizijama rijetko kad budu kvalitetni sagovornici. a najcesce kad budu, onda emisiju sjebe nepripremljen novinar.

kakav muflon, kad se samo sjetim kako se nikolina veljovic pripremila za razgovor sa amarom osimom prije par godina, merak bio intervju gledat
Šibicar

#4578 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Šibicar »

Koja katastrofa od emisije,sat vremena bačen u ništa,sve zbog novinara koji je sinoć vjerovatno gledao prvu utakmicu u životu...
Djubre_

#4579 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Djubre_ »

Pogledajte bht obn hayat i ostale.. kako pisu historiju.. sapunicama... bilo tesko emisiju kakvu napraviti..

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
drug_profi

#4580 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

DonVitoni wrote:
Montana1 wrote:ne znam na koji nacin al mislim da se ovim momcima treba odati pocast u brazilu, mozda imena na majcama ili tako nesto..sve je super, plasirali smo se, historija...al ova tragedija mi je svu radost pokvarila, :(
Da ako barem mogu isto sljedecu utakmicu igrati sa nekom crnom trakom ili slikom.
Nadam se da ce to savez.
Sitnica :(
Minimum je da predstavnik Saveza prisustvuje na dzenazi/sahrani, uz vijenac naravno.
A crni flor mjesec dana nakon trgedije i nema bas smisla.
pirmin

#4581 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by pirmin »

DonVitoni wrote:Ni dan posle tekme nemam rijeci da opisem sve emocije, srecu.. ali onda :( nasi krajisnici, bosnjaci neka im lahka zemlja.
Njihovim najblizim sabur.
Nemam rijeci.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pocivajt ... ici/115891
1000 Brazila nije vrijedno ovoga :( :( :(

Kakve ljude uze, ne mogu da vjerujem. :(
vee-jay

#4583 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by vee-jay »

jebote sve same analize, strategije, protivnici, planovi ... ovaj moderator je bio 100% spreman za emisiju i vidi se pun znanja i iskustva, sport i pogotovo nogomet mu teku krvnim zilama od prvog dana zivota :thumbup:
Zatamnjena stakla

#4584 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Zatamnjena stakla »

Samo šteta što Papeta niko za taktiku ne upita. Da l' ćemo igrat ofanzivno ili ćemo se prilagođavati ostalim protivnicima. Neke nove taktike na prijateljskim utakmicama. Jes se pripremio alal mu vera :mrgreen:
BHF_Manijak

#4585 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Darijane idi isputuj Lagumdziju, ne bi l' mu se u pakas uvuk'o, mani se ljudskih gromada!

FUJ!

Ona Osimova gestikulacija je opisala kompletnu emisiju. Bolestan je covjek, naravno da je ruka na glavi nesto drugo znacila, ali moze se itekako iskoristiti i da objasni gluposti Babiceve.

Treb'o mu je samo Safet reci "momak ti si zalut'o ovdje", a Osim da nastavi "mozete nekad i promijeniti pos'o" i kraj emisije. 8-)

Covjek bolestan dodje, dokopelja do studija nekako, da bi ovaj usr'o i sefa i stanicu!
Last edited by BHF_Manijak on 16/10/2013 21:33, edited 1 time in total.
julisiz es grant

#4586 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by julisiz es grant »

Osim je napravio facepalm na onaj idiotski komentar da je navodno izjavio da se mi i Japan uvijek dižemo ko Feniks iz pepela...jer je svakome ko je (za razliku od Darjana) čitao ili slušao makar jedan Švabin intervju zna da te patetične parole nikad nisu bile njegov stil....i da je to neki bulevarski novinar (ili sam Darjan) jednostavno izmislio i stavio u usta Osimu.
MOSALJOZE

#4587 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

BHF_Manijak wrote:Darijane idi isputuj Lagumdziju, ne bi l' mu se u pakas uvuk'o, mani se ljudskih gromada!

FUJ!

Ona Osimova gestikulacija je opisala kompletnu emisiju. Bolestan je covjek, naravno da je ruka na glavi nesto drugo znacila, ali moze se itekako iskoristiti i da objasni gluposti Babiceve.

Treb'o mu je samo Safet reci "momak ti si zalut'o ovdje", a Osim da nastavi "mozete nekad i promijeniti pos'o" i kraj emisije. 8-)

Covjek bolesta dodje, dokopleja do studija nekako, da bi ovaj usr'o i sefa i stanicu!
Tako vala i nikako drugačije
cindrlimindrli

#4588 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cindrlimindrli »

Ma dobro, nebitna emisija, zao mi samo sto me ne pustise u eter...a kakvo sam pitanje imao, doduse ne znam
kako bi ovog :D smajlija iskoristio kroz telefonski razgovor.

Htio sam pitati Safeta, recimo imamo hipoteticku situaciju, polufinale SP Bosna-Argentina, poslije 120 minuta igre
rezultat je 0-0, da li bi on gledao izvodjenje penala ili otisao u svlacionicu? :D
Last edited by cindrlimindrli on 16/10/2013 21:33, edited 1 time in total.
denimb

#4589 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by denimb »

Evo repriza utakmice ponovo krece na Face-u, ako nekog zanima :D
MOSALJOZE

#4590 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

Ćiro Blažević:Da pozdravim puno mog dragog prijatelja Osima,jer je legenda ,koja je veca neg" ja "majku mu jebem" Voditelj:Nemojte molim vas,pripazite na rijecnik..javni servis.Ma bjez" jebo te rijecnik.. :lol: :lol:
julisiz es grant

#4591 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by julisiz es grant »

MOSALJOZE wrote:Ćiro Blažević:Da pozdravim puno mog dragog prijatelja Osima,jer je legenda ,koja je veca neg" ja "majku mu jebem" Voditelj:Nemojte molim vas,pripazite na rijecnik..javni servis.Ma bjez" jebo te rijecnik.. :lol: :lol:
Jel' fakat mu ovako odbrusio? Ako jeste-svaka mu čast :D :D
BHF_Manijak

#4592 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:Ma dobro, nebitna emisija, zao mi samo sto me ne pustise u eter...a kakvo sam pitanje imao, doduse ne znam
kako bi ovog :D smaljija iskoristio kroz telefonski razgovor.

Htio sam pitati Safeta, recimo imamo hipoteticku situaciju, polufinale SP Bosna-Argentina, poslije 120 minuta igre
rezultat je 0-0, da li bi on gledao izvodjenje penala ili otisao u svlacionicu? :D
Ma nije nebitna cindrli, dovedes ljude, dakle dan nakon najvece pobjede u historiji bh. repke i onda postavis onog krelca da je vodi!
Imalo se mnogo toga pitati, medjutim frajer je imao po 10 pitanja, i to postavi isto pitanje i Safetu i Ivici!
A najjace mi je kad nakon intervjua ili izjave pita "komentar?", ma sta komentar hebem te u glavu blentavu, kakav ba komentae, sta ce ti komentarisati?
Zatamnjena stakla

#4593 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Zatamnjena stakla »

MOSALJOZE wrote:Ćiro Blažević:Da pozdravim puno mog dragog prijatelja Osima,jer je legenda ,koja je veca neg" ja "majku mu jebem" Voditelj:Nemojte molim vas,pripazite na rijecnik..javni servis.Ma bjez" jebo te rijecnik.. :lol: :lol:
Uljepš'o mi noć :lol:
MOSALJOZE

#4594 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

Zalibo me što je javni servis jer ga ja plačam,a to nama svima godi i pusti ga malo psuje,ali pričinjava zadovoljstvo
uglavnomja

#4595 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by uglavnomja »

Šibicar wrote:Koja katastrofa od emisije,sat vremena bačen u ništa,sve zbog novinara koji je sinoć vjerovatno gledao prvu utakmicu u životu...

velideeeeeeeeeeeeeeee

:D
bingov buraz

#4596 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by bingov buraz »

BHF_Manijak wrote:
cindrlimindrli wrote:Ma dobro, nebitna emisija, zao mi samo sto me ne pustise u eter...a kakvo sam pitanje imao, doduse ne znam

Ma nije nebitna cindrli, dovedes ljude, dakle dan nakon najvece pobjede u historiji bh. repke i onda postavis onog krelca da je vodi!
Imalo se mnogo toga pitati, medjutim frajer je imao po 10 pitanja, i to postavi isto pitanje i Safetu i Ivici!
A najjace mi je kad nakon intervjua ili izjave pita "komentar?", ma sta komentar hebem te u glavu blentavu, kakav ba komentae, sta ce ti komentarisati?
Imate li komentar na izjavu brazilskog ambasadora?
Pobjednicka.
elmirčo

#4597 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by elmirčo »

BHF_Manijak wrote:A najjace mi je kad nakon intervjua ili izjave pita "komentar?", ma sta komentar hebem te u glavu blentavu, kakav ba komentae, sta ce ti komentarisati?

Izborniče čuli smo veleposlanika, imate li komentar?
-nemam.

jeba ga pape ko sansku kozu
Šibicar

#4598 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Šibicar »

bingov buraz wrote:
BHF_Manijak wrote:

Imate li komentar na izjavu brazilskog ambasadora?
Pobjednicka.
:lol: :lol: :lol:

Nisam to upratio,nemoguće da je to izvalio? :lol:
cindrlimindrli

#4599 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:

Ama dobro, haj' sad, ne treba se nervirati. Ovo je bio laksi trening za sve gluposti koje cemo gledati do SP. Samo cekaj
dok ona dva ludaka naprave specijal na OBN-u :lol:
HomeArt

#4600 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by HomeArt »

Treba Ćiri dati da vodi neku emisiju obavezno one 2-3 njegove minute su jedino interesantno. Falat mi zao Osima sto je moram trpiti ono(ga) :(
Locked