BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

nKrkan

#426 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by nKrkan »

Rob_Atl

#427 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Rob_Atl »

Jebi ga sto da ne litvanci nemaju nizasta da igraju, a ovako ne znam kolka je cifra haj bubam 10 000 eura po igracu sto da ne zapet malo. Da smo i mi pametni, odnosno da imamo kesa ponudit slovacima isto da zapnu ovako. Al da imaju i premije od milion eura ubit cemo hljeb u njima svakako :bih: :D
horion_bosona

#428 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by horion_bosona »

ma kakve jebene premije, odraditi posao do kraja

motiv plasmana na mundijal se ne može mjeriti parama
drug_profi

#429 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Sve sto trebamo i mi i igraci (za njih se ne sekiram, oni su profi) da se spustimo na zemlju do kraja drugog poluvremena u Litvaniji. Mirno, gospodski, nadmocno da ih iskaramo tamo i privedemo ciklus kraju. Kad sudija odsvira kraj, onda smo se tek plasirali, a ni minut prije toga...
mistek

#430 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mistek »

Prije toga ćemo ako Bog da :D
Grci neće dobiti Slovake i mi ćemo već pred kraj tekme u Litvaniji biti svjesni da smo na Mundijalu. Ako Bog da :-D
drug_profi

#431 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Bilo bi to lijepo, ali ja se ne nadam tome. Mi uvijek moramo tezim putem.
BHF_Manijak

#432 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

CIjena karte u Litvaniji bice 30€, skontali ljudi da uzmu pare, znaju bice navala! Vala mogli su komotno cini mi se i 50 stavit, opet bi krcato bilo! :mrgreen:
mO k3

#433 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

BHF_Manijak wrote:CIjena karte u Litvaniji bice 30€, skontali ljudi da uzmu pare, znaju bice navala! Vala mogli su komotno cini mi se i 50 stavit, opet bi krcato bilo! :mrgreen:
Znaš li kada ce biti puštene u prodaju ?
emigrazione

#434 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by emigrazione »

Dzaba, mene postaje strah Litvanije pravo, mi smo velemajstori da zaseremo u ovakvim situacijama, to je cudo :roll:
Point.

#435 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Point. »

Ja sam nekako smiren, vjerujem da ovi igraci znaju kakav je ulog i koliko smo blizu i nece sjebati. Kad smo mogli pobijediti Slovacku u onakoj napetoj utakmici, pobijediti mozemo svakoga. Necemo dozvoliti kiks. Litvanci nisu qurac od ovce, al ipak smo najmanje dva nivoa ispred njih.
BHF_Manijak

#436 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

Litvanija je kita, uzimamo hladno 0:2, bez srkleta! Mark my words! 8-)
oglo

#437 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by oglo »

Point. wrote:Ja sam nekako smiren, vjerujem da ovi igraci znaju kakav je ulog i koliko smo blizu i nece sjebati. Kad smo mogli pobijediti Slovacku u onakoj napetoj utakmici, pobijediti mozemo svakoga. Necemo dozvoliti kiks. Litvanci nisu qurac od ovce, al ipak smo najmanje dva nivoa ispred njih.
svaka nam cast ,ali jos uvjek ima ekipa s kojima mozemo igrat ali ne mozemo ih dobit,a to su njemacka,portugal,holandija,italija,spanija pa i francuska ako uzmemo u obzir dvije utakmice,sto se evrope tice.
nKrkan

#438 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by nKrkan »

I sad ti gledaj imaš Grke koji se stalno brane i Slovake koji se malo manje brane i tu negdje upola je rezultat i nema šanse da oni daju onako meljavo gol ko nama u Zenici jer su Grci srećni od meleka i ono bi vjerovatno prošlo kraj stative
svi u napad

#439 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by svi u napad »

Ljudi nemoj te se puno sikirati. Idemo u Brazil bez obzira na rezultat tekme Grcka-Slovacka. Litvanci podigli cijene karata sa 10 i 20 eura na 20 i 30 (hoce da zarade ljudi, a komsije iz Latve im ispricale kako smo mi trosili u Rigi lovu). Pored toga podigli i cijene hotela od prije neki dan. No to je meni sve razumljivo jer treba zaraditi lovu. Mene muci druga stvar a to je uzimanje love od nasih lesinara i stvaranje neke cudne atmosfere oko repke. Vec je jedan forumas napisao oko Kaponijevih poslova u Rigi kad je raji za kriminalni koncert Tife (pjano nije mogao stajati a komoli pjevati) i Begovica uzeo po 30 eura. Sad ce dovesti Halida za istu cijenu (30 eura kao i karta za tekmu) i maznuti veliku lovu navijcima koji bi dali sve sto imaju za svoju repku. Vjerovatno ce uspjeti dobiti i karte za tekmu pa ce navijaci morati uz karte za tekmu kupiti i karte za koncert. Mene ne cudi ova firma jer njoj je stalo samo do love. Za Bosnu i njene navijace ih uopste nije briga (tako su npr. na brodu iz Rige doveli pjevaca sa Kosova i neku pjevaljku koji su udavili raju sa srpskim cajkama). Mene cudi Halid koji kao lesinar vidi sansu za zgrtanje love. Na tekmi nece biti samo "bogata" dijaspora. Zasto velike patriote ne urade nesto dzabe za raju (tu ne mislim samo na Halida). Ova repka je ucinila dosta i jos ce ako bog da ciniti, Narod je ponosan na nju jer je to neko svjetlo iz tunela. Sacuvajmo mir i dostojanstvo i nemojmo za interese pojedinaca rusiti atmosferu i lijepe osjecaje koje nas narod ima uz ovu repku. Treba omoguciti slavlje svima a ne samo dijaspori.
Logovan

#440 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Litvanija je kita, uzimamo hladno 0:2, bez srkleta! Mark my words! 8-)
Ma 0:3 (Džeko, Ibišević 2x).
mO k3

#441 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

svi u napad wrote:Ljudi nemoj te se puno sikirati. Idemo u Brazil bez obzira na rezultat tekme Grcka-Slovacka. Litvanci podigli cijene karata sa 10 i 20 eura na 20 i 30 (hoce da zarade ljudi, a komsije iz Latve im ispricale kako smo mi trosili u Rigi lovu). Pored toga podigli i cijene hotela od prije neki dan. No to je meni sve razumljivo jer treba zaraditi lovu. Mene muci druga stvar a to je uzimanje love od nasih lesinara i stvaranje neke cudne atmosfere oko repke. Vec je jedan forumas napisao oko Kaponijevih poslova u Rigi kad je raji za kriminalni koncert Tife (pjano nije mogao stajati a komoli pjevati) i Begovica uzeo po 30 eura. Sad ce dovesti Halida za istu cijenu (30 eura kao i karta za tekmu) i maznuti veliku lovu navijcima koji bi dali sve sto imaju za svoju repku. Vjerovatno ce uspjeti dobiti i karte za tekmu pa ce navijaci morati uz karte za tekmu kupiti i karte za koncert. Mene ne cudi ova firma jer njoj je stalo samo do love. Za Bosnu i njene navijace ih uopste nije briga (tako su npr. na brodu iz Rige doveli pjevaca sa Kosova i neku pjevaljku koji su udavili raju sa srpskim cajkama). Mene cudi Halid koji kao lesinar vidi sansu za zgrtanje love. Na tekmi nece biti samo "bogata" dijaspora. Zasto velike patriote ne urade nesto dzabe za raju (tu ne mislim samo na Halida). Ova repka je ucinila dosta i jos ce ako bog da ciniti, Narod je ponosan na nju jer je to neko svjetlo iz tunela. Sacuvajmo mir i dostojanstvo i nemojmo za interese pojedinaca rusiti atmosferu i lijepe osjecaje koje nas narod ima uz ovu repku. Treba omoguciti slavlje svima a ne samo dijaspori.
Jeli imaju već karte da se kupe ???
Hajvan

#442 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Hajvan »

svi u napad wrote: .....
??
Kakve ovo veze ima s fudbalom i reprezentacijom?!?!

tamo neki skotali da ce tamo neđe u jednom trnutku biti velik broj konzumenata određene muzike, zakupili salu i razglas (koje treba platit), dogovorili anagažman nekog izvođača (kojeg treba platiti). Pustili u prodaju karte ( cije stampanje treba platit i od cega 20-ak % odlazi drzavi domacinu na porez). To si mogao i ti organizovat.
Prica je šuplja i suvišna i nema ama baš nikakve veze s našom reprezentacijom, ili barem ne na način na kojji je ti želiš prestaviti... Tržište je slobodno za svakog da plasira svoje usluge i proizvod. Ako se ne sviđa nešto, to ne kupim i ćao đaci... nema nikakvih teorija zavijera, zakulisnih radnji... prosto veoma...
Čuj lešinari, majkoo draga.... ko da me neko kanđijom goni da idem na koncert nakog nogomkomponovanog pjevača/pjevaljke...
drug_profi

#443 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Jesi ti cito tu sta? Navode ljudi primjer gdje su karte za tekmu mogle biti kupljene samo uz kartu za koncert. Znaci kandzijom gone. Ili barem otimaju pare. Nema to veze sa trzistem.
Hajvan

#444 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Hajvan »

drugi profil wrote:Jesi ti cito tu sta? Navode ljudi primjer gdje su karte za tekmu mogle biti kupljene samo uz kartu za koncert. Znaci kandzijom gone. Ili barem otimaju pare. Nema to veze sa trzistem.
WTF? Fakat sam krucijalni dio propusitio.
Jel' to bila dosadašnja praksa ili je samo nagađanje/imputiranje od strane citiranog forumaša?
drug_profi

#445 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Ne znam. Eto procitaj.
Hajvan

#446 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Hajvan »

drugi profil wrote:Ne znam. Eto procitaj.
Pa eto procitao, i sve što se može zaključiti je da neko vjeruje. Mnogi vjeruju u svašta nešta i nekog , al' to ne mora biti činjenično stanje. :lol:
Vjerovatno ce uspjeti dobiti i karte za tekmu pa ce navijaci morati uz karte za tekmu kupiti i karte za koncert.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#447 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Velkoski »

Koji teferič su ove utakmice repke. :lol:
Ja_Ja

#448 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Ja_Ja »

Hajvan wrote:
svi u napad wrote: .....
??
Kakve ovo veze ima s fudbalom i reprezentacijom?!?!

tamo neki skotali da ce tamo neđe u jednom trnutku biti velik broj konzumenata određene muzike, zakupili salu i razglas (koje treba platit), dogovorili anagažman nekog izvođača (kojeg treba platiti). Pustili u prodaju karte ( cije stampanje treba platit i od cega 20-ak % odlazi drzavi domacinu na porez). To si mogao i ti organizovat.
Prica je šuplja i suvišna i nema ama baš nikakve veze s našom reprezentacijom, ili barem ne na način na kojji je ti želiš prestaviti... Tržište je slobodno za svakog da plasira svoje usluge i proizvod. Ako se ne sviđa nešto, to ne kupim i ćao đaci... nema nikakvih teorija zavijera, zakulisnih radnji... prosto veoma...
Čuj lešinari, majkoo draga.... ko da me neko kanđijom goni da idem na koncert nakog nogomkomponovanog pjevača/pjevaljke...
Ma ista situacija je bila i u Cikagu. Mali milion koncerata. Od Harisa Dzinovica na samom stadionu, do nekih drugih oko stadiona. Imao sam osjecaj da su mogli da bi po jedan na svakom izlazu napravili. Sve dok ima pacijenata koji to slusaju, i voljni su platiti ima i doktora koji nude terapiju.
Frankyee

#449 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Frankyee »

Samo jos fali da Torabi organizuje masovne terapije prije i poslije utakmice :D :D :D :D
Edin H.

#450 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

drugi profil wrote:Jesi ti cito tu sta? Navode ljudi primjer gdje su karte za tekmu mogle biti kupljene samo uz kartu za koncert. Znaci kandzijom gone. Ili barem otimaju pare. Nema to veze sa trzistem.
Ocigledno ne citaju :oops:
Jeste to bio slucaj u Rigi, premda su postojale nevezane ulaznice, ali je do njih bilo tesko doci.
Izgleda da sada prave istu mandzu za Litvaniju.
Locked