BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DaysleepeR
#2701 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
evo ko je nervozan nek se malo smiri
- Brkooo
#2702 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
TRENT wrote:Ovo je da se pocnes raspadati do utakmice
- jeza u ledja
#2703 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nismo bas u zadnjim minutama, osim Francuske.BarbaDue wrote:i da, neko je dodao da imamo veliki motiv i iskustvo, slažem se...ali se takođe sjećam da nas je taj motiv u presudnim bitkama izdavaoi da smo u "zadnjim minutama" gubili najbitnije utakmice.
Svi ti protivnici redom su bili od nas ili jaci ili dosta jaci, pod jedan, i pod dva bilo je ili mi ili oni.
Ovdje hem su Litvanci slabiji, hem im ne treba nizasta. Takodje moze se reci da je razlika izmedju nas i njih veca nego razlika izmedju nas i Francuza, Danaca ili Srba, a u stvari i Portugalaca.
Ja sam vec jednom negdje rekao, iznenadjenja u fudbalu su cesta, cesca nego u drugim sportovima, ali su iznenadjenja mnogo rijedja kada je pitanje biti ili ne biti i kad je ovolika razlika u pitanju.
Tesko, jako tesko je ekipi poput Litvanije u ovakvoj situaciji izdurati bez da ne prime gol. Na tribinama si ko u gostima (sto je dodatan zbunjujuci faktor), a na terenu imas ljude kojima je ovo utakmica karijere. Nemas nikakvog motiva protiv takve ekipe osim da probas da se ne obrukas. Gledali smo lica Litvanaca, Latvijaca i Lihtenstajnaca kako tacno vidis da ih je hastra kad pocne da sijeva sa svih strana. Ne moze se to izdrzat, i mislim da ni malo jace ekipe nebi izdrzale u takvoj situaciji.
Plus, nasi igraci nemaju mentalitet kakvi imamo mi (ili neki od nas). Ibisevic, Dzeko, Pjanic, Misimovic, ti ljudi imaju ovakvih tekmi u nogama i nece podleci tom nekom pritisku, barem ne u prvih 80 minuta ako bude sve po planu.
Ne znam, plasim se najvise eventualno crvenog kartona, ali ne vidim kako bi ga dobili. No cak i sa crvenim mislim da bi ih uzeli.
Ako se nesto drukcije desi, e onda JEBIGA.
- drug_profi
#2704 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
i kako je goran karan, a dino rađa... i to mi nije jasnosaphir_ wrote:trcicu trceci wrote:Meni nije jasno kako je sad odjednom Vrsajevic prvotimac, eto kako. Najednom se pojavi i nevjerovatno podrazumijeva se da igra
ni meni nije jasno kako je prest'o bret pit a poceo pit sampras, pa se ne bunim i ne trazim odgovor
- nadžak
#2705 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pozdrav neurozni stvorovi!
Prvo da vas zamolim nešto. Nemojte prenosit one sprdnje o vjeri sa facebooka i sličnih gluposti za nedojenčad, ostavite to, nekoga vrijeđa, da ne ulazimo u dublju priču.
Za utakmicu mislim da se previše bojimo te Litvanije. Treba naravno ući u tu utakmicu isto ko i protiv Latvije i oderat ih kvalitetno i to je to. Naš tim je daleko iznad toga da ne zna procjenit gdje i kako.
AkoBogda još malo pa sad će.
Prvo da vas zamolim nešto. Nemojte prenosit one sprdnje o vjeri sa facebooka i sličnih gluposti za nedojenčad, ostavite to, nekoga vrijeđa, da ne ulazimo u dublju priču.
Za utakmicu mislim da se previše bojimo te Litvanije. Treba naravno ući u tu utakmicu isto ko i protiv Latvije i oderat ih kvalitetno i to je to. Naš tim je daleko iznad toga da ne zna procjenit gdje i kako.
AkoBogda još malo pa sad će.
-
Nuken
#2706 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Danas se piše historija moderne Bosne 
- trcicu trceci
#2707 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
a meni nije jasno kako ti vidis da se ja bunim ili pisem interpunkcijski znak nazivan medju rajom "upitnik"drugi profil wrote:i kako je goran karan, a dino rađa... i to mi nije jasnosaphir_ wrote:trcicu trceci wrote:Meni nije jasno kako je sad odjednom Vrsajevic prvotimac, eto kako. Najednom se pojavi i nevjerovatno podrazumijeva se da igra
ni meni nije jasno kako je prest'o bret pit a poceo pit sampras, pa se ne bunim i ne trazim odgovor
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#2708 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Da se podsjetimo kako je sve pocelo

- BarbaDue
#2709 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
hvala...malo si mi smirio, koljeno...jeza u ledja wrote:Nismo bas u zadnjim minutama, osim Francuske.BarbaDue wrote:i da, neko je dodao da imamo veliki motiv i iskustvo, slažem se...ali se takođe sjećam da nas je taj motiv u presudnim bitkama izdavaoi da smo u "zadnjim minutama" gubili najbitnije utakmice.
Svi ti protivnici redom su bili od nas ili jaci ili dosta jaci, pod jedan, i pod dva bilo je ili mi ili oni.
Ovdje hem su Litvanci slabiji, hem im ne treba nizasta. Takodje moze se reci da je razlika izmedju nas i njih veca nego razlika izmedju nas i Francuza, Danaca ili Srba, a u stvari i Portugalaca.
Ja sam vec jednom negdje rekao, iznenadjenja u fudbalu su cesta, cesca nego u drugim sportovima, ali su iznenadjenja mnogo rijedja kada je pitanje biti ili ne biti i kad je ovolika razlika u pitanju.
Tesko, jako tesko je ekipi poput Litvanije u ovakvoj situaciji izdurati bez da ne prime gol. Na tribinama si ko u gostima (sto je dodatan zbunjujuci faktor), a na terenu imas ljude kojima je ovo utakmica karijere. Nemas nikakvog motiva protiv takve ekipe osim da probas da se ne obrukas. Gledali smo lica Litvanaca, Latvijaca i Lihtenstajnaca kako tacno vidis da ih je hastra kad pocne da sijeva sa svih strana. Ne moze se to izdrzat, i mislim da ni malo jace ekipe nebi izdrzale u takvoj situaciji.
Plus, nasi igraci nemaju mentalitet kakvi imamo mi (ili neki od nas). Ibisevic, Dzeko, Pjanic, Misimovic, ti ljudi imaju ovakvih tekmi u nogama i nece podleci tom nekom pritisku, barem ne u prvih 80 minuta ako bude sve po planu.
Ne znam, plasim se najvise eventualno crvenog kartona, ali ne vidim kako bi ga dobili. No cak i sa crvenim mislim da bi ih uzeli.
Ako se nesto drukcije desi, e onda JEBIGA.
- Logovan
#2710 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Onaj osjecaj kad cekas da pocne historijska utakmica reprezentacije.
Onaj osjecaj kad znas da ti reprezentacija mora pobijediti u toj historijskoj utakmici.
Onaj osjecaj kad znas da ce pobjeda donijeti prvi plasman tvoje reprezentacije na neko veliko takmicenje.
Onaj osjecaj kad vidis reprezentativce kako igraju prvu utakmicu na nekom velikom takmicenju.
Onaj osjecaj....
Itd....

Onaj osjecaj kad znas da ti reprezentacija mora pobijediti u toj historijskoj utakmici.
Onaj osjecaj kad znas da ce pobjeda donijeti prvi plasman tvoje reprezentacije na neko veliko takmicenje.
Onaj osjecaj kad vidis reprezentativce kako igraju prvu utakmicu na nekom velikom takmicenju.
Onaj osjecaj....
Itd....
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2711 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sad sam popila apurin koji čuvam samo kad se vratim od učiteljice
Ono što me tješi da je muž danas kupio petarde, jer kaže 100% pobjeđujemo, a on nije Bosanac pa može valjda biti objektivniji.
- Idemedosumom
#2712 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Eh kad se sjetim one utakmice protiv Bjelorusije. Ono je bilo za srcanog udara. Al nek se i to ponovi, samo da uberemo 3 boda. Pripremit lexaurina i apaurina 
- Kal El
#2713 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja ovih dana gledam Jack Hanna na Youtube, smiri me i nasmije me,gostuje u emisijama kao Letterman, dovodi životinje iz ZOO-a,medvjeda, leoparda,tigra,zmija,svašta, lud coik
I uz njega ima i Dave Salomoni i jos njih,ukucaj te Jay Leno Animals,ili Jimmy Kimmel...
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#2714 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mislim da nervozi nema mjesta... Razbit' cemo ove hadalje, idemo 100% na svjetsko... Eto, hajmo sad u krevet... 
- P308
#2715 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
samo da rijese sve u prvom poluvremenu (po mogucnosti u prvih 15 minuta
), inace necu prezivjeti 
- trcicu trceci
#2716 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
e hvala, prijatno svimaJOINT_1921 wrote:Mislim da nervozi nema mjesta... Razbit' cemo ove hadalje, idemo 100% na svjetsko... Eto, hajmo sad u krevet...
- Baltazar_khan
#2717 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
ono imamo 0-2 tamo negdje do 89 minute, pa oni smanje u sudijskom, ono ostane još minut - dva. zid bi jeo od nervoze 
- akcid
#2718 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jah, pokondirenog preseravanja u pmKatarinaKosaca wrote:Sad sam popila apurin koji čuvam samo kad se vratim od učiteljiceOno što me tješi da je muž danas kupio petarde, jer kaže 100% pobjeđujemo, a on nije Bosanac pa može valjda biti objektivniji.
- KatarinaKosaca
#2719 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Da ne bude po tom scenariju završetak Valencia...Baltazar_khan wrote:ono imamo 0-2 tamo negdje do 89 minute, pa oni smanje u sudijskom, ono ostane još minut - dva. zid bi jeo od nervoze
- KatarinaKosaca
#2720 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Izvini šta je pokondireno u svemu?akcid wrote:Jah, pokondirenog preseravanja u pmKatarinaKosaca wrote:Sad sam popila apurin koji čuvam samo kad se vratim od učiteljiceOno što me tješi da je muž danas kupio petarde, jer kaže 100% pobjeđujemo, a on nije Bosanac pa može valjda biti objektivniji.
- trcicu trceci
#2721 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mora-Litvanija
Sta to radis sine ?
Sanjam, sanjam majko. Sanjam, majko, kako gledam
a ti me pitas u snu sta to radis sinko
Sta, to, u snu, gledas, sinko
Gledam majko, kako igra Bosna, i Hercegovina
Utakmicu gledam majko
Gledam, majko i kako dajemo golove Litvaniji
I, kako, majko, igramo na svjetskom.
O lopti koju nemam, golovima koje trebamo dati
I svjetskog na koje trebamo ici, ja pjevam pjesmu majko
Sta to radis sine ?
Sanjam, sanjam majko. Sanjam, majko, kako gledam
a ti me pitas u snu sta to radis sinko
Sta, to, u snu, gledas, sinko
Gledam majko, kako igra Bosna, i Hercegovina
Utakmicu gledam majko
Gledam, majko i kako dajemo golove Litvaniji
I, kako, majko, igramo na svjetskom.
O lopti koju nemam, golovima koje trebamo dati
I svjetskog na koje trebamo ici, ja pjevam pjesmu majko
-
theTruePath
#2722 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
laku noc,valja sutra raniti na bajram namaz 
- shalla
#2723 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Cuj nema nervoze...
Ja ne izlazim iz hale, ne znam kako cu iscekati sutra tekmu...
Sent from my HTC One
Sent from my HTC One
-
theTruePath
#2724 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
daj bashalla wrote:Cuj nema nervoze...
Sent from my HTC One
- DaysleepeR