Hajde sad skontaj sta si napisaoz1xter wrote:Pobjeda,pa makar i pirova,kada mogu grci,što ne možemo i mi...
Pirova pobjeda je pobjeda za koju se plati prevelika cijena i koja pobjedniku nanese više štete nego poraženom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Hajde sad skontaj sta si napisaoz1xter wrote:Pobjeda,pa makar i pirova,kada mogu grci,što ne možemo i mi...
Jesi ti dobar, šta ti je?tipico2 wrote:![]()
nemas ni ti pojma cim ti treba Google
![]()
Logovan wrote:Jesi ti dobar, šta ti je?tipico2 wrote:![]()
![]()
Govorim ako već ne zna, neka upotrijebi google i onda će znati.
Ma donja litvanija, ona zuta. Onu pitarsku gornju smo zavrsili.Logovan wrote:Jesi ti dobar, šta ti je?tipico2 wrote:![]()
![]()
Govorim ako već ne zna, neka upotrijebi google i onda će znati.
Znam da je Don Vito veci bosnjak od tebe.House wrote:6 levata glasalo za pobjedu Litvanije![]()
znam jednog sigurno , Don Vito
DonVitoni wrote:Znam da je Don Vito veci bosnjak od tebe.House wrote:6 levata glasalo za pobjedu Litvanije![]()
Jarane ti si pobrkao loncice............mi ako pobjedimo, Grci se mogu yebat...KvaziExpert wrote:I od koje nema nikakve koristi. Moze se to lakoEdin H. wrote:Hajde sad skontaj sta si napisaoz1xter wrote:Pobjeda,pa makar i pirova,kada mogu grci,što ne možemo i mi...![]()
Pirova pobjeda je pobjeda za koju se plati prevelika cijena i koja pobjedniku nanese više štete nego poraženom.desiti. Pobijedimo 5:0, a grčine istovremeno 25:0 (il' koliko vec treba)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
DonVitoni wrote:Znam da je Don Vito veci bosnjak od tebe.House wrote:6 levata glasalo za pobjedu Litvanije![]()
KvaziExpert wrote:I od koje nema nikakve koristi. Moze se to lakoEdin H. wrote:Hajde sad skontaj sta si napisaoz1xter wrote:Pobjeda,pa makar i pirova,kada mogu grci,što ne možemo i mi...![]()
Pirova pobjeda je pobjeda za koju se plati prevelika cijena i koja pobjedniku nanese više štete nego poraženom.desiti. Pobijedimo 5:0, a grčine istovremeno 25:0 (il' koliko vec treba)
Oni nisu bolji ni od Antigua and Barbuda100 Guatemala
101 Zimbabwe
102 Niger
103 Central African Republic
104 Botswana
105 Iraq
106 Canada
107 Azerbaijan
108 Qatar
109 Kuwait
109 Saudi Arabia
111 Antigua and Barbuda
112 Lithuania
Koji je onda LihtenstajnHouse wrote:Antigua and Barbuda ispred Litvanijee vala ...
P308 wrote:Koji je onda LihtenstajnHouse wrote:Antigua and Barbuda ispred Litvanijee vala ...
buraz, mi smo u 2013.KvaziExpert wrote:Jedan od nas dvojice je pobrkao loncice, al' bojim se da to nisam ja
buraz, mi smo u 2013.tipico2 wrote:KvaziExpert wrote:Jedan od nas dvojice je pobrkao loncice, al' bojim se da to nisam ja
Treba biti oprezan, u tom slucaju Grci prolaze vec sa 23 - 0KvaziExpert wrote:I od koje nema nikakve koristi. Moze se to lakoEdin H. wrote:Hajde sad skontaj sta si napisaoz1xter wrote:Pobjeda,pa makar i pirova,kada mogu grci,što ne možemo i mi...![]()
156P308 wrote:Koji je onda LihtenstajnHouse wrote:Antigua and Barbuda ispred Litvanijee vala ...
Ma ne može po treći put, bilo bi previše.saphir_ wrote:da ne bude opet baraz mubarek olsun, al' ovaj put bukvalno