BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

It_is_a_Leclerc

#2101 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by It_is_a_Leclerc »

Nama gol može dati svaka reperezentacija u kvalifikacijama. Sa svim reprezentacijama s kojima smo u ovim kvalifikacijama odigrali po dvije utakmice, dobili smo makar jedan gol. Čak su nam i lihtenštajnski rekreativci utrpali dva laka komada. Prema tome, ne treba se bazirati na čuvanje našeg gola, koliko na potrebu da im utrpamo što je više moguće golova. Mi smo u toj mjeri kvalitetniji i bolji, i imamo individualni kvalitet i psihološku snagu, da duboko vjerujem (i molim Boga), da sjajnim performansima individualaca tipa Džeko, Pjanić, Ibišević, rješimo utakmicu i neutraliziramo Papetove taktičke eskpade.

Dovoljno je samo da pogledamo naš i njihov roster, našu i njihovu vrijednost. To se jednostavno mora kapitalizirati.

Uopće me nije strah Litvanije. To su trećerazredne fudbalske nacije kakve već rutinski dobijamo u zadnjih nekoliko kvalifikacionih ciklusa.
Država

#2102 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Država »

nKrkan wrote:Kad FACE prenosi mi dobiJamo a pogotvo ako igramo u plavim dresovima
Ovo sa dresovima sam i ja primjetio...

:thumbup:
Havatar

#2103 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Havatar »

Država wrote:
nKrkan wrote:Kad FACE prenosi mi dobiJamo a pogotvo ako igramo u plavim dresovima
Ovo sa dresovima sam i ja primjetio...

:thumbup:
A ovo za FACE svi znamo :thumbup:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2104 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by un1ted »

Janjicar wrote:
jeza u ledja wrote:
Hame_ wrote:Pročito sam sve poruke nakon završetka utakmice i samo jedan član je obratio pažnju da nešto ne štima na kraju u repki.

Ljudi moji, pa zar niko nije primijetio da je Misimović ono baš hladan bio u obraćanju javnosti nakon tekme?!

Nikakvog veselja, nikakvog grljenja i smijeha u igrača na kraju - ništa, nula!

Nema one razmjene pozitivne energije - praznina :?

Čitam, slavilo se do duboko unoć. Ja sam lagano nakon završetka i intervjua otišao leć, "nako" raspoloženja tj. nešto mi nije bilo "u vinklo" :cry:
Ma sigurno nesto ne stima. Ja sam cuo i da je Spahic nesto namrgodjen napustio teren.

Mozda su se posvadjali? :run: :run: :?
sad ce te prozvati kao antinavijac BH repke :D
Ja sam neki dan takvo nesto napisao a odmah se javi njih par kako sam ja protiv reprezentacije :D
A ne znaju da da sam sve domace bio na utakmici, i na par gostovanja al haj oni su pametniji i vidjeli su vise preko TV.a nego mi uzivo :)
Mrsko mi traziti, no slika iz svlacionice to negira g dje su Spahic Dzeko i co na okupu. Ne znam sta serete vise..namrgodjen jebo te. A da se ne zapitas da nije namrgodjen jer je Grcka opet slavila !?
Romanista 101%

#2105 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Romanista 101% »

Litvanci kad istrce u utorak vece pred 10.000 nasih navijaca ne da im se nece igrati, vec im se nece ni zivjeti :D

ni Sabonis im nece pomoci
Janjicar

#2106 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Janjicar »

un1ted wrote:
Mrsko mi traziti, no slika iz svlacionice to negira g dje su Spahic Dzeko i co na okupu. Ne znam sta serete vise..namrgodjen jebo te. A da se ne zapitas da nije namrgodjen jer je Grcka opet slavila !?
Nije znao rezultat iz grcke, kada se kod nas zavrsila kod njih mozda prvo poluvrijeme pri kraju.
nebitno kako god bilo ako pobijedimo to nije ni bitno, al ako kojim slucajem kiksnemo sve ce to isplivati na povrsinu kao s Misketom protiv Portugala.
Al ako kiksnemo protiv Litvanije nismo mi ni za baraza a kamoli za SP-a :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2107 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Matijevic_Vlado »

cuo sam da se Hajrovic na popisu izjasnio kao Bosanac pa je Spaha bio nesto ljut nakon zavrsetka utakmice, ne znam detalje al vidjelo se da nesto nije ok.
nKrkan

#2108 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by nKrkan »

Najbolji ikad :bih: :bih:

Image

Image

Image
Reglan

#2109 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Reglan »

Hoce li biti kakvo organizovanje klanja kurbana u Kaunasu? :D
Janjicar

#2110 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Janjicar »

Matijevic_Vlado wrote:cuo sam da se Hajrovic na popisu izjasnio kao Bosanac pa je Spaha bio nesto ljut nakon zavrsetka utakmice, ne znam detalje al vidjelo se da nesto nije ok.
Jos se nesto vidi iz aviona na ovom forumu ;-)
bosanska senzacija

#2111 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by bosanska senzacija »

nKrkan wrote:Najbolji ikad :bih: :bih:

Image

Image

Image
Uz najlakšu grupu ikad :-D

Jedini poseban iskorak koji smo napravili u ovim kvalifikacijama su 4 boda protiv Grka koje smo na kraju prosuli protiv Slovaka. Ovo ostalo je manje više sve očekivano.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2112 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Tomahawk11 »

bosanska senzacija wrote:

Image

Image

Image

Jedini poseban iskorak koji smo napravili u ovim kvalifikacijama su 4 boda protiv Grka koje smo na kraju prosuli protiv Slovaka. Ovo ostalo je manje više sve očekivano.
Kako smo prosuli? Uzeli oni nas ovdje, mi njih tamo, uz to da smo imali pravo na taj luksuz upravo zbog rezultata s Grckom. Mnogi su potpisivali ovaj rezultat s Slovackom (uz pobjedu u Zenici i poraz u Slovackoj), ali tako ti je to, odjednom porastu apetiti ko da smo Spanija ili Brazil :D
Spustiti glavu, kad god smo je digli, dobili smo dobro po usima....
Muhamed Đakmić

#2113 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Muhamed Đakmić »

Pa jeste sve očekivano, međutim, mi nemamo uopšte igrački kadar da očekujemo da kvalifikacije završimo sa više od 25 bodova. Nebitno kakva je grupa. Eto vidi Francuske u prošloj grupi, 21 bod, realno su morali osvojiti više.

Zato ovaj rezultat dobija na težini.
velikibrnjo

#2114 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by velikibrnjo »

Tomahawk11 wrote:
bosanska senzacija wrote:

Image

Image

Image

Kako smo prosuli? Uzeli oni nas ovdje, mi njih tamo, uz to da smo imali pravo na taj luksuz upravo zbog rezultata s Grckom. Mnogi su potpisivali ovaj rezultat s Slovackom (uz pobjedu u Zenici i poraz u Slovackoj), ali tako ti je to, odjednom porastu apetiti ko da smo Spanija ili Brazil :D
Spustiti glavu, kad god smo je digli, dobili smo dobro po usima....
Kakva je nesreca bila one godine kad nas francuzi kurvanjski sredise
pih!
na ocigled cijelog svijeta
Ovi nasi u utorak, trebaju igrati kao da se radi o zivotu i smrti i ja vjerujem navalit ce kao sto je bio slucaj u latviji, koju dok smo ocepili, bas je potrajalo)
I iskren da budem siguran sam u pobjedu, jer previliki je i ulog a bome i zelja
i dosta smo izbaksuzirali
Uostalom kad se vratis iz mrtvih kao u Slovackoj, ja racunam da je sve moguce pa i brazil vec u prvih 45 minuta
fantom slobode

#2115 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by fantom slobode »

Matijevic_Vlado wrote:cuo sam da se Hajrovic na popisu izjasnio kao Bosanac pa je Spaha bio nesto ljut nakon zavrsetka utakmice, ne znam detalje al vidjelo se da nesto nije ok.
:smilekojipovraca:

Zlobna nebuloza...

Kako ovo gore drugacije nazvati?
Muhamed Đakmić

#2116 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Zajebaje se čovjek, eto kako.
LoveIsGone

#2117 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by LoveIsGone »

I r o n i j a.

Joj svakakvih teorija glupavih pročitam kroz par stranica, mozak me tačno zaboli, ne mogu da vjerujem da neko na takav način posmatra stvari i onda još odvoji vrijeme da to napiše na forumu... Ljudi dragi, još jedna utakmica do kraja kvalifikacija, već koliko igramo u ovoj grupi meč po meč i konstantno smo prvi, kao da momci ne znaju koliko će svima značiti plasman na SP i kao da neće svi dati 150% mogućnosti. U petak smo dobili Lihtenštajn što smo i očekivali i igrači i selektor i sami reprezentativci se pokupili i otišli odmarati.. šta treba da divljaju, šampanjce piju nakon pobjede protiv ekipe iz xasnjxs šešira.
Svi su svjesni koliki je ulog u utorak i tako se ponašaju... Tačno bi lijepo bilo kad bi pljuštali banovi za stvari koje se pišu, a nemaju veze sa zdravim razumom.. samo čitam i onda se pitam što li ja ove gluposti čitam..
cyprus

#2118 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

Dezinformisan si... Hajrović reko da je privremeno prisutan, pa neće ući u ukupno stanovništvo... Zbog toga se Spaha ljutio...

Joj ljudi što serete :mrgreen: Zašto bi slavili ko ludi pobjedu protiv Lihtenštajna, kad odlučna bitka tek slijedi?
dinty2

#2119 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by dinty2 »

Janjicar wrote:
un1ted wrote:
Nije znao rezultat iz grcke, kada se kod nas zavrsila kod njih mozda prvo poluvrijeme pri kraju.
nebitno kako god bilo ako pobijedimo to nije ni bitno, al ako kojim slucajem kiksnemo sve ce to isplivati na povrsinu kao s Misketom protiv Portugala.
Al ako kiksnemo protiv Litvanije nismo mi ni za baraza a kamoli za SP-a :D
vi fakat niste normalni
mrzim vas sve
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#2120 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Muhamed Đakmić wrote:Zajebaje se čovjek, eto kako.
ja majke mi ne mogu shvatiti da neko onakav, u najmanju ruku, moj debilan post shvati ozbiljno :mrgreen:
Matijevic_Vlado

#2121 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

cyprus wrote:
Dezinformisan si... Hajrović reko da je privremeno prisutan, pa neće ući u ukupno stanovništvo... Zbog toga se Spaha ljutio...

Joj ljudi što serete :mrgreen: Zašto bi slavili ko ludi pobjedu protiv Lihtenštajna, kad odlučna bitka tek slijedi?
ili je u Izeta veca kuhinja nego kod Spahe? nesto smrdi :mrgreen:
fantom slobode

#2122 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by fantom slobode »

Matijevic_Vlado wrote:
ja majke mi ne mogu shvatiti da neko onakav, u najmanju ruku, moj debilan post shvati ozbiljno :mrgreen:
a nije ti prvi, pa valjda zbog toga...
nostalgicar

#2123 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by nostalgicar »

Janjicar wrote:
jeza u ledja wrote:
Hame_ wrote:Pročito sam sve poruke nakon završetka utakmice i samo jedan član je obratio pažnju da nešto ne štima na kraju u repki.

Ljudi moji, pa zar niko nije primijetio da je Misimović ono baš hladan bio u obraćanju javnosti nakon tekme?!

Nikakvog veselja, nikakvog grljenja i smijeha u igrača na kraju - ništa, nula!

Nema one razmjene pozitivne energije - praznina :?

Čitam, slavilo se do duboko unoć. Ja sam lagano nakon završetka i intervjua otišao leć, "nako" raspoloženja tj. nešto mi nije bilo "u vinklo" :cry:
Ma sigurno nesto ne stima. Ja sam cuo i da je Spahic nesto namrgodjen napustio teren.

Mozda su se posvadjali? :run: :run: :?
sad ce te prozvati kao antinavijac BH repke :D
Ja sam neki dan takvo nesto napisao a odmah se javi njih par kako sam ja protiv reprezentacije :D
A ne znaju da da sam sve domace bio na utakmici, i na par gostovanja al haj oni su pametniji i vidjeli su vise preko TV.a nego mi uzivo :)
Bio sam na sjeveru i sa prvim sudijskim zvizdukom Spahic je ljut napustio teren,a vidjelo se i da nesto trabunja,trgnuo je kapitensku traku sa ruke u fakticki je nekom momku ispred tunela bacio pod noge.
Matijevic_Vlado

#2124 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

fantom slobode wrote:
Matijevic_Vlado wrote:
a nije ti prvi, pa valjda zbog toga...
nije prvi i ti opet poletio ko na ..
Edin H.

#2125 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

nostalgicar wrote: Bio sam na sjeveru i sa prvim sudijskim zvizdukom Spahic je ljut napustio teren,a vidjelo se i da nesto trabunja,trgnuo je kapitensku traku sa ruke u fakticki je nekom momku ispred tunela bacio pod noge.
Moguce da se nesto naljutio, ipak je velika nervoza i pritisak, ali zaista ne vjerujem da je nesto ozbiljno, nema razloga za to.
Locked