BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Tuzla111

#2076 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Tuzla111 »

Necu vise dusu da grijesim, mozda je covjek dobar igrac.
Sta je bilo sa Stilicem, on je nekako igrac za tog desnog krila a nekad ga je i Celtic trebao al Lech htio 5 miliona za njeg, a oni davali samo 4.
Janjicar

#2077 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Janjicar »

jeza u ledja wrote:
Hame_ wrote:Pročito sam sve poruke nakon završetka utakmice i samo jedan član je obratio pažnju da nešto ne štima na kraju u repki.

Ljudi moji, pa zar niko nije primijetio da je Misimović ono baš hladan bio u obraćanju javnosti nakon tekme?!

Nikakvog veselja, nikakvog grljenja i smijeha u igrača na kraju - ništa, nula!

Nema one razmjene pozitivne energije - praznina :?

Čitam, slavilo se do duboko unoć. Ja sam lagano nakon završetka i intervjua otišao leć, "nako" raspoloženja tj. nešto mi nije bilo "u vinklo" :cry:
Ma sigurno nesto ne stima. Ja sam cuo i da je Spahic nesto namrgodjen napustio teren.

Mozda su se posvadjali? :run: :run: :?
sad ce te prozvati kao antinavijac BH repke :D
Ja sam neki dan takvo nesto napisao a odmah se javi njih par kako sam ja protiv reprezentacije :D
A ne znaju da da sam sve domace bio na utakmici, i na par gostovanja al haj oni su pametniji i vidjeli su vise preko TV.a nego mi uzivo :)
IlijaLadin

#2078 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by IlijaLadin »

@jez : onedownmoretogo: :)
Herr Flick

#2079 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Herr Flick »

Sasvim jednostavno,ako ne mozemo pobjedit Litvaniju ne trebamo ni ici,ni kroz baraz :thumbup: :thumbup:
MOSALJOZE

#2080 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Evo sastava sad mi pape reče:Begović Salihović Spaha Bičo Vršajević Medo Pjanić Lulić Miske Dzeko Ibišević
GeneralBHF

#2081 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by GeneralBHF »

MOSALJOZE wrote:Evo sastava sad mi pape reče:Begović Salihović Spaha Bičo Vršajević Medo Pjanić Lulić Miske Dzeko Ibišević
ne vidim sta je tu novo :)

to je ocigledno jos od septembra!
MOSALJOZE

#2082 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

A da je Hajrović spreman vjerujem da bi njega Safet stavio,a u zadnjoj liniji sa 3 igrača,ali onda pošto bi bilo preofanzivno mozda morao ubaciti i Zahirovića a Medo out.Kako god :bih:
Frankyee

#2083 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Frankyee »

Gotovo je sigurno da pocinjemo sa istim sastavom kao u petak.

Ja bi volio da gledam od prve minute ekipu sa desnim krilom , to moze igrati Hajrovic, lijevo Lulic a u sredini Miske, iza njega Medo. U tom slucaju Pjanke na klupu pa da mijenja Misketa u drugom poluvremenu. Vedo bi tada bio mnogo opasniji a Avdija ne treba da drzi cijelu desnu stranu vec se uduplava .

Da li u takvoj postavi Miske i Medo mogu da sami drzi sredinu , ja mislim protiv ovog protivnika mogu a Miske zbog kondicije se moze promijeniti u drugom poluvremenu. Rizik je i kako bi Hajrovic odigrao cijelu utakmicu na toj poziciji. Nase mozda najboje igre su bile kada smo igrali sa jednim on dvojca Miske / Pjanke.

Ali Susic bi radije ubacio jos jednog kreativca tipa Pjanic nego njega vadio,,,,,,

Da dodam , Cirina postava 3-5-2 bi isto tako dobro legla protiv ovih Litvanaca,,,, doduce u toku napada mi licimo na 2-4-4 ili 2-1-7 kad ulete Avdija i Salihovic duboko naprijed
Last edited by Frankyee on 13/10/2013 10:32, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#2084 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

E jbg frenki kako će Medo dobiti prednost u odnosu na Mireta to kao prvo,a drugo Hajrović nije spreman,i to se vidjelo i u Zenici.
IlijaLadin

#2085 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by IlijaLadin »

vjerujem da ce safet izvesti sastav od petka.

nema se tu sta puno ni izmijeniti. barem ja ne bih. nakon odgledane utakmice litvanije i latvije, mogu reci da su solidni po lijevom krilu, gdje su mikulinas i jos jedan vrlo brz lik, a mi smo upravo tamo najtanji. no, nasu sansu vidim u, isto tako, ubacajima sa strane. lulic i salihovic bi trebali da iskoriste konacno svoj potencijal. sa druge strane, sigurno cemo ih nadigrati na sredini, pa bi trojac mmp mogao doci do izrazaja. u skok igri smo svakako dominantniji.

ocwkujem neki njihov gard sa pokusajima brzih kontri. vrsajevic je gubio u zenici duele sa njihovim (lih) bekom u situaciji 1na1, u drugom poluvremenu redovno. mozda bi trebalo da snagu rasporedi pametnije. ako bude blitzkriega kojem smo skloni pa litvanija padne ko kruska ranije, onda je avdiji samo da odigra... da prezivi. steta je da nemamo nekoga poput mujdze u konkurenciji.

prekidi su nam najveca sansa, dzekina distribucija i vedina brzina.

da je bar ogi spreman...
palermo

#2086 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by palermo »

jeza u ledja wrote: Ali sta cu jebavat ga nije mi fudbal sve u zivotu.
:D Baš sam se od srca nasmijao ovoj tvojoj rečenici.

A nije, naravno :D ,ali ono jebem mu mater valjda dobijemo...
Frankyee

#2087 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Frankyee »

MOSALJOZE wrote:E jbg frenki kako će Medo dobiti prednost u odnosu na Mireta to kao prvo,a drugo Hajrović nije spreman,i to se vidjelo i u Zenici.
Zato sto Medo bolje odigra u defanzivi i cini mi se nekako je jaci fizicki a za Hajrovica nisam siguran da se vidjelo da nije spreman, on nije igrao u klubu zbog kartona a ne zbog povrede tako da je vjerovatno trenirao redovno.

ne kazem da je to najbolje ali volio bi da malo pojacamo tu desnu stranu a hajrovic se cini najbolji da to uradi trenutno .
nKrkan

#2088 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by nKrkan »

Sjećam se u Zenici kada smo igrali Litvanci su izletili 1 na 1 pred naš gol pri rezultatu 0:0 al stigao je Vranješ ne znam kog igrača i spasio gol.Tako da oprez
SaNsEo

#2089 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by SaNsEo »

fakat je meni Safet cudan "ali necemo o tome sad" , dao je izjavu da ce samo on pogledati malo zadnju tekmu litvanije.. a da igracima ne zeli da pokazuje snimak, to mi je ono kao kad noj glavu zabije u pjesak i nada se dobro ce proci :-)

pa je..ga patak zar nije bilo pametno da i ekipa uoci slabosti i opasnosti protivnika i da se jos bolje pripremi, evo i ja sam kao i nekolicina vas primjetio da su vjerovatno naj jaci na ljevoj strani, tu mi imamo malo spore igrace i ako tu bude auto put onda moze biti problematicno...neovisno koliko su slabi u cjelini kao ekipa..

iskreno se nadam da ce ova papetova taktika na juris od prve minute uroditi plodom i da laganini i mi sambu plesemo dogoodine.... :zekzek:
Koshpa

#2090 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Koshpa »

Jebat cemo im majku kroz majku, pa za 13 minuta smo im utrpali 3 komada, i koliko vidim niko od ovih "opasnih" iz prvog susreta ne igra danas za Litvaniju :bih: :bih: :bih:
Nuken

#2091 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Nuken »

Ima li iko početni sastav Litvanije od utakmice na BP i od ove u Kaunasu?
MOSALJOZE

#2092 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by MOSALJOZE »

Koshpa wrote:

Jebat cemo im majku kroz majku, pa za 13 minuta smo im utrpali 3 komada, i koliko vidim niko od ovih "opasnih" iz prvog susreta ne igra danas za Litvaniju :bih: :bih: :bih:
Ali koliko samo muke do tog trenutka
Koshpa

#2093 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Koshpa »

5 igraca im ima parne kartone,i najbolji srijelac Cernas ima parne kartone a i Cesnaukis isto koji je drugi srijelac kvalifikacija
Adoxxx

#2094 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Adoxxx »

.
Adoxxx

#2095 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Adoxxx »

koliko se nasih navijaca ocekuje na utakmici?
mO k3

#2096 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by mO k3 »

Adoxxx wrote:koliko se nasih navijaca ocekuje na utakmici?
Pitanje treba drugačije da postaviš, hoće li oni imati svojih navijača ??? :mrgreen:
groove

#2097 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by groove »

Nuken wrote:Ima li iko početni sastav Litvanije od utakmice na BP i od ove u Kaunasu?
sastav litvanije na bp i na zadnjoj utakmici u vilniusu

http://de.soccerway.com/matches/2012/10 ... a/1227595/

http://de.soccerway.com/matches/2013/10 ... a/1227611/
saphir_

#2098 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by saphir_ »

Koshpa wrote:

pa upravo to bi nas trebalo da brine :roll: Novi trener, novi igraci a igra i rezultati bolji :roll:
Djubre_

#2099 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Djubre_ »

Ovo samo treba shvatiti kao baraz.. biti ili ne biti.. kako protiv jakog portugala, tako protiv slabe litvanije.. i rezultat ce doci.. ima sat ipo vremena..

Ma da je litvanija i bilo koja ekipa u sl rangu, moze otkinuti dva boda bilo kome.. pa tako i lihtenstajn onaj..

Vjerujem u zmajeve. Zelja se ogromna vidi.. zabiti jedan gol u prvom, pa makar u 45+1 minutu.. a onda trpamo jos 2-3.

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Iago

#2100 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Iago »

todd_smith wrote:
holowey wrote:
Hame_ wrote:Pročito sam sve poruke nakon završetka utakmice i samo jedan član je obratio pažnju da nešto ne štima na kraju u repki.

Ljudi moji, pa zar niko nije primijetio da je Misimović ono baš hladan bio u obraćanju javnosti nakon tekme?!

Nikakvog veselja, nikakvog grljenja i smijeha u igrača na kraju - ništa, nula!

Nema one razmjene pozitivne energije - praznina :?
ne znam iz kojeg razloga, ali nakon utakmice sam se i ja kao gledalac osjecao kao da smo izgubili... valjda nisam ocekivao da cemo primit gol (bar ne na onakav nacin) pa me je to uzdrmalo, mozda i prepalo sta kad budemo igrali protiv jaceg protivnika
ma mislim da mu je bilo ono "dobili smo ih, pa sta?"

Pita ga lik za sanse, kaze mu pa eto zabili smo 4 gola na brzinu i onda vec o drugoj utakmici razmisljali...sto je normalno

U utorak ako bude popisan, onda se tek treba zapitati
Jel' su mu se to popisivači najavili? :D
Locked