BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVitoni
-
Nuken
#1977 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Kriminalno velika kvota na BiH,1.30 i opada.Ovo treba iskoristiti.Takorekoć poklon 
-
tipico2
#1978 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Handicap (2:0).....1,75

- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1979 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
bitnuĆe jebeno....nervoza kod igrača, nešto sliĆno ko sa slovacima...imamo pad forme, jedina utjeHa da ćemo ovoj tekmi priĆi ozbiljno sa slovacima smo bili katastrofa...mada litvanci nisu ni blizu slovačkoj...ali...
- DonVitoni
#1980 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Bila je jutros 1.50 zar je opala josNuken wrote:Kriminalno velika kvota na BiH,1.30 i opada.Ovo treba iskoristiti.Takorekoć poklon
- Charuga
- Globalni moderator
#1981 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”Zviz wrote:Na tvojoj staroj sam veceras eto sad ti je lakse... haj i ti razguli.
» Zviz
14 dana
- Charuga
- Globalni moderator
#1982 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ko vam je otvorio temu, neka vam postavi anketu ...luckylaka wrote:Ovah ,,charuga,,lijen ko cuskijaIt_is_a_Leclerc wrote:@Charuga... Đe anketa ?![]()
- insaneinthebrain
#1983 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
ovako ce spaho i marijan
gooooooool de bosniaaaaaaaaaaa
gooooooool de bosniaaaaaaaaaaa
- luckylaka
#1984 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ovako nesto ocekujem premda samnjam da bi docekao kraj utakmice
- dinty2
#1985 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Prvo, strah me sudija.... Bojim se da fifa ne uplete svoje prste u susret u Litvaniji. Drugo, cuo sam da nije najbolja atmosfera u repki nakon tekme sa lihtenštajnom ( spaha bacio kapitensku traku nakon meča ne zna se zbog čega ) treće: čuo sam isto tako priču da je neko ponudio ogromne para da meč bude prodan našem savezu. Četvrto: Blater je bio prije par dana u Sarajevu i ko zna o čemu se pričalo tu. Mi smo zaslužili da idemo kao prvi iz grupe, i nadam se da ćemo otići. Grci, ko' grci, sve im 1-0 prolazi. Ironija bi bila kad bi otišli kao prvi dalje. Nadam se da naši zamjevi neće iznevjeriti naciju. Svi smo uz njih i pripremamo im nezaboravno slavlje u Sarajevu. Svi smo uz vas i molimo se bogu. Ne zaboravite, u ovoj tekmi morate dati 100% sebe bez obzira na sve spletke ako ih ima u i oko reprezentacije. Morate dati zadnji atom snage. SRCE NA TEREN!!!!!!!!!!!
ovo je komentar na klixu...šta ovaj lupa.
Inače, drug koji je bio na tekmi...reče mi da se igrači nisu pozdravili s navijačima na kraju i da je i on promjetio da nešto ne štima
imal ko kakih infoa
Inače, drug koji je bio na tekmi...reče mi da se igrači nisu pozdravili s navijačima na kraju i da je i on promjetio da nešto ne štima
imal ko kakih infoa
-
Nuken
#1986 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
I ja sam slušao da Džeko nije htio doći na utakmicu protiv Slovačke jer je Hajrović pozvan,i da je Spahić molio Edina na koljenima da zaigra,da bi dotični fizički napao Spahića.
Daj bježi bolan.Kakve više svađe,teorije zavjere i sl. oko reprezentacije.Samo smo sebi najveći neprijatelji

Daj bježi bolan.Kakve više svađe,teorije zavjere i sl. oko reprezentacije.Samo smo sebi najveći neprijatelji
- jeza u ledja
#1987 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Bila je prica da se Spahic nije pozdravio sa igracima i odmah se iskonstruisalo da nesto ne stima. Na pres konferenciji, PRVO, ali pazi PRVO pitanje Susicu je bilo "da li nesto nije u redu?" jer je Spahic na taj nacin otisao u svlacionicu. Takav smo mi narod, a i takvi su nam mediji - sto je trenutak vazniji - to se vise traze moguci problemi. To je nesto poput sujevjerja, ako je neki vazan dogadjaj pred tobom, ti gledas svaku sitnicu kao moguci problem. Sto se tice medija, oni od skandala zive, pa sad vidite.dinty2 wrote:Prvo, strah me sudija.... Bojim se da fifa ne uplete svoje prste u susret u Litvaniji. Drugo, cuo sam da nije najbolja atmosfera u repki nakon tekme sa lihtenštajnom ( spaha bacio kapitensku traku nakon meča ne zna se zbog čega ) treće: čuo sam isto tako priču da je neko ponudio ogromne para da meč bude prodan našem savezu. Četvrto: Blater je bio prije par dana u Sarajevu i ko zna o čemu se pričalo tu. Mi smo zaslužili da idemo kao prvi iz grupe, i nadam se da ćemo otići. Grci, ko' grci, sve im 1-0 prolazi. Ironija bi bila kad bi otišli kao prvi dalje. Nadam se da naši zamjevi neće iznevjeriti naciju. Svi smo uz njih i pripremamo im nezaboravno slavlje u Sarajevu. Svi smo uz vas i molimo se bogu. Ne zaboravite, u ovoj tekmi morate dati 100% sebe bez obzira na sve spletke ako ih ima u i oko reprezentacije. Morate dati zadnji atom snage. SRCE NA TEREN!!!!!!!!!!!
imal ko kakih infoa
Samo da napomenem da je neko vec postavio sliku iz svlacionice nakon utakmice, i da se na njoj grupa reprezentativaca sa osmjehom na licu raduje. Medju njima je i Spahic. Ne bi se reklo da je ljut na nekoga.
Inace, i pred utakmicu neko je ovdje stigao napisati da je "Spahic dobio krivicnu prijavu jer je vrijedjao komandira policije". Tako nesto. Ne znam, svasta je moguce, ali znajuci mentalitet naseg naroda opisan iznad, ovakvim stvarima ne vjerujem cak i da Teftedarija pise o njima.
FIFA ce umjesati prste radi koga? Radi Grcke? Zdrav razum i logika govori da je FIFAi i generalno big biznisu veci interes Bosna na SP nego Grcka. Dalje, neko ponudio ogoomne pare nasem savezu da prodamo mec? Hajd na stranu sto je ideja nebulozna iz vise razloga, ali da li je taj svjestan da savez automatski dobija bar 10 miliona ojra samim plasmanom plus vjerovatno jace sponzore itd? Nista se ne moze finansijski mjeriti sa plasmanom na SP.
I najzad, ako je Blatter bio u Sarajevu i ako se vec sklapaju zavjere, pa valjda bi bilo logicnije da je Blatter tu jer nas gotivi a ne obratno?
Inace, cijeli post koji si citirao je jedan fin presjek jednog potpuno kompleksima istraumiranog mentaliteta tako tipicnog za nase podneblje.
- Havatar
#1988 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
jeza u ledja wrote:Bila je prica da se Spahic nije pozdravio sa igracima i odmah se iskonstruisalo da nesto ne stima. Na pres konferenciji, PRVO, ali pazi PRVO pitanje Susicu je bilo "da li nesto nije u redu?" jer je Spahic na taj nacin otisao u svlacionicu. Takav smo mi narod, a i takvi su nam mediji - sto je trenutak vazniji - to se vise traze moguci problemi. To je nesto poput sujevjerja, ako je neki vazan dogadjaj pred tobom, ti gledas svaku sitnicu kao moguci problem. Sto se tice medija, oni od skandala zive, pa sad vidite.dinty2 wrote:Prvo, strah me sudija.... Bojim se da fifa ne uplete svoje prste u susret u Litvaniji. Drugo, cuo sam da nije najbolja atmosfera u repki nakon tekme sa lihtenštajnom ( spaha bacio kapitensku traku nakon meča ne zna se zbog čega ) treće: čuo sam isto tako priču da je neko ponudio ogromne para da meč bude prodan našem savezu. Četvrto: Blater je bio prije par dana u Sarajevu i ko zna o čemu se pričalo tu. Mi smo zaslužili da idemo kao prvi iz grupe, i nadam se da ćemo otići. Grci, ko' grci, sve im 1-0 prolazi. Ironija bi bila kad bi otišli kao prvi dalje. Nadam se da naši zamjevi neće iznevjeriti naciju. Svi smo uz njih i pripremamo im nezaboravno slavlje u Sarajevu. Svi smo uz vas i molimo se bogu. Ne zaboravite, u ovoj tekmi morate dati 100% sebe bez obzira na sve spletke ako ih ima u i oko reprezentacije. Morate dati zadnji atom snage. SRCE NA TEREN!!!!!!!!!!!
imal ko kakih infoa
Samo da napomenem da je neko vec postavio sliku iz svlacionice nakon utakmice, i da se na njoj grupa reprezentativaca sa osmjehom na licu raduje. Medju njima je i Spahic. Ne bi se reklo da je ljut na nekoga.
Inace, i pred utakmicu neko je ovdje stigao napisati da je "Spahic dobio krivicnu prijavu jer je vrijedjao komandira policije". Tako nesto. Ne znam, svasta je moguce, ali znajuci mentalitet naseg naroda opisan iznad, ovakvim stvarima ne vjerujem cak i da Teftedarija pise o njima.![]()
FIFA ce umjesati prste radi koga? Radi Grcke? Zdrav razum i logika govori da je FIFAi i generalno big biznisu veci interes Bosna na SP nego Grcka. Dalje, neko ponudio ogoomne pare nasem savezu da prodamo mec? Hajd na stranu sto je ideja nebulozna iz vise razloga, ali da li je taj svjestan da savez automatski dobija bar 10 miliona ojra samim plasmanom plus vjerovatno jace sponzore itd? Nista se ne moze finansijski mjeriti sa plasmanom na SP.
I najzad, ako je Blatter bio u Sarajevu i ako se vec sklapaju zavjere, pa valjda bi bilo logicnije da je Blatter tu jer nas gotivi a ne obratno?
Inace, cijeli post koji si citirao je jedan fin presjek jednog potpuno kompleksima istraumiranog mentaliteta tako tipicnog za nase podneblje.
- and
#1989 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
baš sve neke teorije i pametovanja.ljudi u drugoj odradili lihtenštajn i lagano se okrenuli zadnjoj utakmici.šta treba da pola sata slave pobjedu protiv lihtenštajna?jeza u ledja wrote:Bila je prica da se Spahic nije pozdravio sa igracima i odmah se iskonstruisalo da nesto ne stima. Na pres konferenciji, PRVO, ali pazi PRVO pitanje Susicu je bilo "da li nesto nije u redu?" jer je Spahic na taj nacin otisao u svlacionicu. Takav smo mi narod, a i takvi su nam mediji - sto je trenutak vazniji - to se vise traze moguci problemi. To je nesto poput sujevjerja, ako je neki vazan dogadjaj pred tobom, ti gledas svaku sitnicu kao moguci problem. Sto se tice medija, oni od skandala zive, pa sad vidite.dinty2 wrote:Prvo, strah me sudija.... Bojim se da fifa ne uplete svoje prste u susret u Litvaniji. Drugo, cuo sam da nije najbolja atmosfera u repki nakon tekme sa lihtenštajnom ( spaha bacio kapitensku traku nakon meča ne zna se zbog čega ) treće: čuo sam isto tako priču da je neko ponudio ogromne para da meč bude prodan našem savezu. Četvrto: Blater je bio prije par dana u Sarajevu i ko zna o čemu se pričalo tu. Mi smo zaslužili da idemo kao prvi iz grupe, i nadam se da ćemo otići. Grci, ko' grci, sve im 1-0 prolazi. Ironija bi bila kad bi otišli kao prvi dalje. Nadam se da naši zamjevi neće iznevjeriti naciju. Svi smo uz njih i pripremamo im nezaboravno slavlje u Sarajevu. Svi smo uz vas i molimo se bogu. Ne zaboravite, u ovoj tekmi morate dati 100% sebe bez obzira na sve spletke ako ih ima u i oko reprezentacije. Morate dati zadnji atom snage. SRCE NA TEREN!!!!!!!!!!!
imal ko kakih infoa
Inace, i pred utakmicu neko je ovdje stigao napisati da je "Spahic dobio krivicnu prijavu jer je vrijedjao komandira policije". Tako nesto. Ne znam, svasta je moguce, ali znajuci mentalitet naseg naroda opisan iznad, ovakvim stvarima ne vjerujem cak i da Teftedarija pise o njima.![]()
pape ih drži dalje od novinara i ljudi imaju potrebni mir.treba se potruditi i da tako ostane.ne treba ih ometati po hotelu,ni tamo po litvaniji.nek momci završe posao.
da nas fifa nije htjela u brazilu ne bi nam cijele kvalifikacije davala vrhunske sudije,sudija protiv grčke nam ne bi sudio onaj penal i oni bi puno ranije tu situaciju riješili.
što neko ranije napisa mi smo litvu oderali tamo gdje su najjači ,u košarci,pa nema razloga da se ne poigramo s njima u fudbalu,jer smo 2 klase iznad njih.
- Oligarh
#1990 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Opis reprezentacije Grčke od strane njihovog, grčkog navijača:
This team looks like a 50 year old whore at 5am after having just serviced the crew of Nigerian destroyer at some harbour in Western Asia.
This team looks like a 50 year old whore at 5am after having just serviced the crew of Nigerian destroyer at some harbour in Western Asia.
- DonVitoni
#1991 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Pametnom dosta.
-
bosanska senzacija
#1992 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Grci će sigurno obećati Litvancima bogate premije u slučaju da nam otkinu bodove, tako da će i oni imati dodatni motiv.
Lično mislim da će ovo biti mnogo teže nego što većina ovdje zamišlja, i da se zbog nekoliko visokih pobjeda nad bezveznim eikipama stvorila lažna slika o našoj jačini. Ipak smo mi još uvijek daleko od ekipa koje mogu garantovati sigurnu pobjedu protiv jedne Litvanije u gostima bez obzira što su pojedinačno igrački slabiji od nas.
Bilo kako bilo, u utorak ću se potruditi da do kraja prvog poluvremena budem dobrano uroljan pa ću na osnovu daljeg ishoda utakmice odlučiti u kojem tačno stanju ću dočekati naredni dan.
Samo da ne bude drame u pm 
Lično mislim da će ovo biti mnogo teže nego što većina ovdje zamišlja, i da se zbog nekoliko visokih pobjeda nad bezveznim eikipama stvorila lažna slika o našoj jačini. Ipak smo mi još uvijek daleko od ekipa koje mogu garantovati sigurnu pobjedu protiv jedne Litvanije u gostima bez obzira što su pojedinačno igrački slabiji od nas.
Bilo kako bilo, u utorak ću se potruditi da do kraja prvog poluvremena budem dobrano uroljan pa ću na osnovu daljeg ishoda utakmice odlučiti u kojem tačno stanju ću dočekati naredni dan.
- BHF_Manijak
#1993 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Nema vecih teoreticara zavjera do nas. Mi i Ameri. Popustite malo ba. Imalo bi sve to smisls da ne drzimo konce u svojim rukama, ALI... Ponavljam po milijarditi put - ako nismo u stanju dobiti Litvaniju, a njih trebamo dobiti makar im sudija i ofiran penal svirao, onda i ne treba da idemo u Brazil.
-
north
#1994 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Je li ova slika uslijedila prije ili nakon bacanja kapitenske trake Spahića? Za ove što ovako bezobrazno šire dezinformacije i unose nemir pred utakmicu biti ili ne biti, trebalo bi automatki ban dodijeliti i na duže vrijeme takve odstraniti s foruma...
Još lik navodi, da su savezu ponuđene pare da se pusti tekma, pa dolazak Blatera veže s tim....o bože...
Još lik navodi, da su savezu ponuđene pare da se pusti tekma, pa dolazak Blatera veže s tim....o bože...
- DonVitoni
#1995 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Grci će sigurno obećati Litvancima bogate premije u slučaju da nam otkinu bodove, tako da će i oni imati dodatni motiv
Imaju oni valjda ono u fazonu uvijek motiva, mladi su zeljni dokazivanja kao i svaka repka.. pa vidjeli smo kako skacu, raduju se sto su pobjedili svog baltickog suparnika Latviju ono jaci smo od njih... pa nista manje nece ni protiv nas, nama niko nije poklonio 25b, ni Grcka u Zenici, niko. Nasi igraci ce da stvore sasvim dovoljno sansi za 90 min samo treba hladne glave odigrati imamo igrace koji i sa par poteza mogu da ugroze golmana Litvanije, naravno da se i boljim repkama od nase moze da desi kiks.. protiv "malih" ono kad nece nece lopta u gol, vidjeli smo u Latviji kako je bilo nakon 1p. 0-0..
Ne mozes od magrca napraviti konja
- DonVitoni
#1996 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ovo je posle tekme u svacionici.north wrote:Je li ova slika uslijedila prije ili nakon bacanja kapitenske trake Spahića? Za ove što ovako bezobrazno šire dezinformacije i unose nemir pred utakmicu biti ili ne biti, trebalo bi automatki ban dodijeliti i na duže vrijeme takve odstraniti s foruma...
- BHF_Manijak
#1997 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Nisam ba upratio, k'o to sta pise? Nidje veze, kakvi sukobi bi, sta vam je, Spaha najnormalniji, Pape se zajebaje sa njim... 
-
tipico2
#1998 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
Ljudi nije problem Litvanija i zato ne razumijem kada kazu ``ako nismo u stanju dobiti Litvaniju, onda i ne treba da idemo u Brazil``. Gubili su i Englezi od slabijih pa su isli na prvenstva....
Mi Litvaniju mozemo dobiti i 10 puta za redom po 3:0, problem je sto cemo se mi u utorak boriti protiv samih nas.
Ako ne budemo pametni mozemo se sami sjebati, a ne neki Litvanci.....oni nam nisu ni do koljena, samo je pitanje kako to odraditi.
Mi Litvaniju mozemo dobiti i 10 puta za redom po 3:0, problem je sto cemo se mi u utorak boriti protiv samih nas.
Ako ne budemo pametni mozemo se sami sjebati, a ne neki Litvanci.....oni nam nisu ni do koljena, samo je pitanje kako to odraditi.
- and
#1999 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
čuj kako odraditi.pa kao i sve utakmice u zadnja 2-3 ciklusa kvalifikacija protiv ovih osrednjih ekipa.rutinskitipico2 wrote:Ljudi nije problem Litvanija i zato ne razumijem kada kazu ``ako nismo u stanju dobiti Litvaniju, onda i ne treba da idemo u Brazil``. Gubili su i Englezi od slabijih pa su isli na prvenstva....
- DonVitoni
#2000 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina
A da vam bude lakse ono kad budete gledali tekme u Litvaniji probajte se staviti u misli - mjesto navijaca Litvanije tj. osjecaj onaj kad vas jaci napdne, kruzi sa loptom a u spici ima KILLERA a ti znas da ti je odbrana limitirana tj. da pritisak tesko izdrzati sve te udare.. gol visi haman sto nije pao pa ono kad ti pukne odbrana 
Last edited by DonVitoni on 13/10/2013 00:26, edited 1 time in total.