BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

JThomas

#1876 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by JThomas »

maccabi haifa igra u EL i tamo igra cocalić.
fantom slobode

#1877 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

Mi zajedno sa domacim navijacima mozemo da proslavimo nas plasman u Brazil, ne vidim nikakvog razloga za konfrontaciju.

Ove majice i ostala sranja...takvi nam ne trebaju medju navijacima. Nasi navijaci se nisu bavili tim sranjima nikad. Lijepo zajedno sa domacinom festa tokom i nakon utakmice. Zna se kako se bodri tim. Nismo mi Hrvatska ili Srbija. Oni imaju probleme sa ponasanjem navijaca.
todd_smith

#1878 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by todd_smith »

north wrote:Pa stani, zar ne igra Hapoel u EL i naš Cocalić za njih? Pa bio je nedavno pregled LE oni bili u prilogu, zijanili od nekoga i ovaj naš kikso kod gola? Elem nejse, znači najopasniji taj iz pandura :D , haj nećemo ih podcjenjivati da nam se ne bi obilo o glavu, ali fakat nisu ekipa od koje sekunde treba strepiti...po stoti put da se ponovi, samo sami sebe možemo zajebati i naravno moramo više trčati na sredini jer mi se sinoć iako je to rutina bila nije svidjelo kako u oni amateri nekoliko puta lagano prelazili na našu polovicu čak i kod rezultata 0-0 :-) ....
Brate ako mi strepimo ovdje i analiziramo Litvance, sta mi imamo traziti u Brazilu gdje nas u grupi cekaju ekipe tipa Argentina i Spanija :lol:
Havatar

#1879 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Havatar »

todd_smith wrote:
north wrote:Pa stani, zar ne igra Hapoel u EL i naš Cocalić za njih? Pa bio je nedavno pregled LE oni bili u prilogu, zijanili od nekoga i ovaj naš kikso kod gola? Elem nejse, znači najopasniji taj iz pandura :D , haj nećemo ih podcjenjivati da nam se ne bi obilo o glavu, ali fakat nisu ekipa od koje sekunde treba strepiti...po stoti put da se ponovi, samo sami sebe možemo zajebati i naravno moramo više trčati na sredini jer mi se sinoć iako je to rutina bila nije svidjelo kako u oni amateri nekoliko puta lagano prelazili na našu polovicu čak i kod rezultata 0-0 :-) ....
Brate ako mi strepimo ovdje i analiziramo Litvance, sta mi imamo traziti u Brazilu gdje nas u grupi cekaju ekipe tipa Argentina i Spanija :lol:
Ne strepimo zbog njihove kvalitete nego zbog naseg mentaliteta a to nam ne bi bio problem protiv Spanije ili Argentine posto bi bili silno motivisani i odigrali bi odlicno.
zalizani

#1880 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by zalizani »

Edin H. wrote: :izet:
Zamolio bih onog gospodina koji navija u majici sa likom Bin Ladena da ovaj put nosi majicu sa likom Joseph Vissarionovich Stalina, s obzirom da Litvanci nisu obozavaoci lika i djela doticnoga :oops:
Zato sto ih je slao na pripreme u Sibir?
luckylaka

#1881 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by luckylaka »

todd_smith wrote:
Tamo ces igrati rasterecen ABD ova zadnja je biti ili ne biti
cyprus

#1882 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cyprus »

DonVitoni wrote:
cyprus wrote:About Belgija, još jednom... Četiri su velika favorita za osvajanje prvenstva: Brazil, Njemačka, Španija i Argentina. Belgija spada u red favorita iz drugog plana, zajedno sa Holandijom, Italijom, Engleskom, te Francuskom i Portugalom (ako se plasiraju)... Možda se tu može dodati i Kolumbija...

To su onako realne šanse i samo žestoki ignoranti mogu to osporavat... A šta će zaista navedene selekcije prikazat na prvenstvu, to ne možemo nikako znati i ostaje da se vidi...
Italija ima vise sansi od domacina i Argentine.
Aha :mrgreen:
DonVitoni wrote:A gdje je Urugvaj ?
Upitno je još i da li će se plasirat :mrgreen: Ma Urugvaj ima nekoliko sjajnih pojedinaca, ali nije to više ona ekipa od prije 3-4 godine... Sumnjam da će biti i blizu uspjeha sa prošlog prvenstva... Ali eto, uz ove što sam nabrojo, Urugvaj vjerovatno jest najjači po imenima...
Kal El

#1883 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Kal El »

Sto li svi govore na komentarima da će biti namještenja protiv nas? Uz to pucaju lajkove :S

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
alanx

#1884 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by alanx »

Koji ste klinac odvojili ovu temu od one prve sto je bila za obje utakmice? Sad moram i vamo i tamo da idem. Nidje veze.
cyprus

#1885 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

Hapoel Tel Aviv i (Cocalićev) Maccabi Haifa su jaki :mrgreen: Ni Maccabi Tel Aviv nije loš, ali Hapoel Haifa je bezveze :mrgreen: :mrgreen: Vrlo jednostavno :mrgreen:

A kao što sam ja reko - ne strepim ja od Litvanaca... Nego od nas samih... Za Litvance samo kažem da nisu reprezentacija protiv koje možeš unaprijed upisat bodove...
fantom slobode

#1886 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

alanx wrote:Koji ste klinac odvojili ovu temu od one prve sto je bila za obje utakmice? Sad moram i vamo i tamo da idem. Nidje veze.
Ma to moze ako ti moderatori dozvole. A inace nema smisla. Ovako bujroom uporedo, lafo je interesantno. Vise prostora za brabonjanje. Meni bi i shega sto je isla jedna tema za dvije utakmice svojevremeno. Valjda bi toliko ocigledno da cemo uzeti Lihtenstajn...ko ce ga znati. Bozije davanje ti je to... :)
north

#1887 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by north »

todd_smith wrote:
Ma malo si bukvalno shvatio, niko ne strepi od njih, došli smo dovdje gdje ne bih mogao preživiti ako sada useremo i kad smo već tu nije loše znati protiv koga to igraš...ova repka ne pamtim kad je kiksala protiv malih akipa, zadnji kiks je bio čini mi se protiv albanaca kod njih, s tim što je i ta Albanija poprilično jača od ovakvih litvanaca...tako da je to ono što me hrabri, jedini strah je što se radi o zadnjoj tekmi i što nemamo priliku za popravni, ima doduše baraž, ali ko da ga i nema kad bi ne daj bože tamo završili niti bih ja to imao volje gledati uopšte :roll:
Edin H.

#1888 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

zalizani wrote:
Edin H. wrote: :izet:
Zamolio bih onog gospodina koji navija u majici sa likom Bin Ladena da ovaj put nosi majicu sa likom Joseph Vissarionovich Stalina, s obzirom da Litvanci nisu obozavaoci lika i djela doticnoga :oops:
Zato sto ih je slao na pripreme u Sibir?
Da, kad sam bio u Litvaniji kad smo prosli put igrali, pune su im bile knjizare knjiga protiv Staljina. Bili su pro-naci u ratu, pa ih je Staljin poslije satrao.
dinty2

#1889 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by dinty2 »

jel face tv ključa program u utorak ili?

ako ključaju,,možel se još gdje pogledati tekma
jbt ..historisjka tekma i da ne bude prijenosa.
mistek

#1890 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by mistek »

Nego, solidan mi imamo skor sa Sovjetima.

Sa Armenijom, dvije tekme nedavno, dvije lahke pobjede.
Sa Azerbejdžanom, jedna prijateljska, pobjeda sa F selekcijom.
Sa Bjelorusijom dvije tekme isto nedavno, lakše u gostima nego kući, ali dvije pobjede.
Sa Estonijom pet utakmica i 3-1-1. Remi na Koševu prije 15 godina, i poraz prije 8-9 u prijateljskoj. U gostima smo i njih rješavali rutinski.
Sa Latvijom u ovom ciklusu najlakši zadatak.
Sa Litvancima ista priča kao i sa Estoncima, samo bez prijateljskih, i uz onaj poraz 4-2 prije 15 godina. Remi na Koševu 2005. Dakle, u gostima polovičan učinak.
Apsurdno je da je Moldavija jedina s ovog prostora protiv koje imamo negativan skor. Remi 2-2 u Kišnjevu i poraz pred sablasno praznim Koševom u kvalama za Euro 2008.
Dobro, tu je i Uzbekistan protiv kojeg smo slali B ili C ekipe i s kojim u dvije prijateljske također imamo 0-1-1.

Dakle, na teritoriji nekadašnjeg SSSR, do sada, samo nas Litvanci dobili u zvaničnoj tekmi, te Moldavci otkinuli bod. Omjer u zvaničnim utakmicama je 12-3-1. U gostima 6-1-1.
jeza u ledja

#1891 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

da fakat ovaj matulevicius je ipak klasa iznad ostalih. pri vrhu je rumunske lige po broju golova, igrao u evropa ligi hm. i klipan je od metar i 90, vjerovatno propali kosarkas. :D taman sam pomislio da nemaju bas nijednog solidnog igraca.
jeza u ledja

#1892 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by jeza u ledja »

svica?

edit: ukrajina?
Havatar

#1893 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Havatar »

Andora
Edin H.

#1894 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:svica?

edit: ukrajina?
Od vrhunskih ekipa ja se ne sjecam da smo igrali sa Izraelom?

Pometose ljudi Portugal :D
karanana

#1895 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by karanana »

Igrali smo sa izraelom par puta
Baltazar_khan

#1896 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Baltazar_khan »

izrael nam je složio tricu.
Mračajski proto

#1897 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Mračajski proto »

:thumbup:
cyprus

#1898 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

KvaziExpert wrote:Jel' to s Rusijom nikad nismo igrali? Znam da nismo s Holandijom i Engleskom, ima li jos koja vrhunska ekipa da se nikad nismo sastali?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Iz Evrope nikad nismo igrali sa Islandom, Holandijom, Engleskom, Sjevernom Irskom, Švicarskom, Andorom, Crnom Gorom, Ukrajinom, Rusijom, Kazahstanom, Gruzijom i Kiprom (valjda nisam koga zaboravio)... Eto, pa odaberi ko je vrhunska reprezentacija :mrgreen:
dinty2

#1899 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by dinty2 »

jel face tv ključa program u utorak ili?

ako ključaju,,možel se još gdje pogledati tekma
jbt ..historisjka tekma i da ne bude prijenosa.
MOSALJOZE

#1900 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by MOSALJOZE »

Mračajski proto wrote:

:thumbup:
Ja gledam i čujem nešto skandiraj i nisam mogao prepoznati šta,ali kad sam vidio da je 24 minuta onda se sjetih :thumbup:
Locked