BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

IcedMFEarth

#1826 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by IcedMFEarth »

Pa ova ekipa igra već treću-četvrtu "historijsku" tekmu u reprezentaciji plus tekme u klubovima. Ne sumnjam u njihovu sposobnost podnošenja pritiska. Pogotovo nakon okretanja rezultata u Žilini.
samkoF

#1827 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by samkoF »

Ma ne bi trebalo biti nikakvih problema, samo me strah , a nadam se da ce i on nestati kad vidim kako igramo i akobogda zabijemo prvi.Znamo takodje da nam je i ovo realno gledajuci najslabiji protivnik u ovim svim najvaznijim , historijskim tekmama i znamo sigurno da smo kvalitetom mnogo bolji al eto opet me pored svega toga strah , strah me od same pomisli kako bi prezivio jos jedan neuspjeh.
Nadam se pobjedi i konacnom ucescu na velikom al bas velikom takmicenju u kolijevci fudbala ( za mene je to Brazil a ne Engleska :D )
House

#1828 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by House »

emigrazione wrote:Kome nije mrsko:

Trce ko navijeni i vidi se da su nalozeni, a to mi se ne đasvi nikako

Mogu trcati protiv Latvije :D
DonVitoni

#1829 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by DonVitoni »

Muhamed Đakmić wrote:Jarane, sad ispade ne smije čovjek ni analizirati :D
Da.
Partijaner

#1830 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Partijaner »

Mene je nesto hastra zadnje tekme, jbg.
todd_smith

#1831 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by todd_smith »

4 razlike uzimamo. Hladno.
Tomos

#1832 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Tomos »

Nemamo mi trenera za neke veće domete i ako odemo na SP, ali bitan je plasman, Belgija je favorit za osvajanje sp sa Španijom i Holandijom imaju najbolji tim i najbolje igrače, pored naših igrača u ovako lošoj našoj grupi mogli smo lagano i bez trenera onako objektivno, samo poslažeš igrače po njihovim pozicijama.

Druga stvar puno je tu nekih oko reprezentacije koji se prišlepaju da se slikaju da dobiju bajde karte da idu sa repkom itd.
LSD

#1833 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by LSD »

emigrazione wrote:Kome nije mrsko:

Trce ko navijeni i vidi se da su nalozeni, a to mi se ne đasvi nikako
e jesi našao obrazac te "navijenosti" u pm ...protiv raspale Latvije kojoj smo utrpali 5 komada za poluvrijeme.
Neka se naviju protiv nas ovako, pa cemo vidjeti cija majka crne džempere prodaje po markalama.
Logovan

#1834 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Logovan »

JThomas wrote: lulić nema loše utakmice za reprezentaciju. samo što mora pokrivati cijelu lijevu stranu pa ne stiže davati i golove.
:thumbup: :thumbup: To je to.
Momak stvarno dobar posao radi po cijeloj svojoj strani.
omar little

#1835 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by omar little »

Herr Flick wrote:
omar little wrote:jucer sam ovdje vidjela sliku , cini mi se tri, navijaca, jedan u majici sa osama bin ladenom i sad je ne mogu naci. prelistala sam 20 stranica i nista. dajte mi ili sliku ili link, pliz. :)
Sta ce ti ti debili,oni nisu ni n od navijaci
pa bas zato sto su debili mi I trebaju.
omar little

#1836 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by omar little »

JoseMujica wrote:obrati se Džuvi ne peglaj nas po forumu
sta je tvoj problem?? pitam fino, I otkad je peglanje jedno pitanje?
Herr Flick

#1837 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Herr Flick »

omar little wrote:
JoseMujica wrote:obrati se Džuvi ne peglaj nas po forumu
sta je tvoj problem?? pitam fino, I otkad je peglanje jedno pitanje?
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 8517_n.jpg
Frankyee

#1838 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Frankyee »

Litvanci nisu naivni, mlad tim, mnogo trce, zeljni su dokazivanja i nemaju nista da izgube. Psiholoski imaju prednost.

Kvalitet je na nasoj strani ali to treba dokazati na terenu.

Grci su jos u najboljem polozaju, sjede lagano kuci, "slomice" Linhenstajn sa mozda 2-0 i cekaju nasu gresku.
omar little

#1839 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by omar little »

Eskimko wrote:
omar little wrote:jucer sam ovdje vidjela sliku , cini mi se tri, navijaca, jedan u majici sa osama bin ladenom i sad je ne mogu naci. prelistala sam 20 stranica i nista. dajte mi ili sliku ili link, pliz. :)

Jel ova http://www.klix.ba/forum/slichica-dana- ... 26000.html

spusti malo dole mislim da je deveta ili deseta po redu......fakat je fuj nadje se jedna ili u ovom slucaaju tri budale i ima onih koji ce samo vidjeti njih a ne ostale prave i iskrene navijace....
jeste, hvala ti! :)
fantom slobode

#1840 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

Frankyee wrote:polako ljudi sa tim izjavama da smo najbolji na Balkanu a nikad nismo ostvarili neki jak rezultat. Naravno da smo trenutno jaki ali nismo najjaci na Balkanu.

Hrvati , Srbi, Slovenci, Rumuni, Grci pa i Bugari i Turci su svi postigli vece uspjehe od nas. U medusobnim susretima jedino Slovence redovno :izet: a ostali su nas uglavnom mlatili,,,

Jak rezultat...hajde neka te... :lol: :lol:

A sad smo najbolji...zar ti to nije jasno? Gdje su ostali? Ima li koga na istom nivou? Nema :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maksimum je baraz... :lol: :lol: :lol: A da ne pricamo onim sto se bore za visoko 4. mjesto u grupi. I sto bez presije igraju zadnje kolo kvalifikacija... :lol: :lol: :lol:
todd_smith

#1841 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by todd_smith »

Frankyee wrote:Litvanci nisu naivni, mlad tim, mnogo trce, zeljni su dokazivanja i nemaju nista da izgube. Psiholoski imaju prednost.

Grci su jos u najboljem polozaju, sjede lagano kuci, "slomice" Linhenstajn sa mozda 2-0 i cekaju nasu gresku.
Sta vam je ba? :lol:

Ma mi smo protiv Slovacke u Zilini osvojili mjesto u Brazilu, ovo je samo formalnost, eto reda radi.

Jbte umjesto da se slavi historijski uspjeh ovdje se bacaju komentari jesmo bolji ALI...moramo dobiti, ALI ZNAS NAS...ma bjezi ba, ne treba vas ni citati insan :mrgreen:
Kal El

#1842 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Kal El »

Tomos wrote:Nemamo mi trenera za neke veće domete i ako odemo na SP, ali bitan je plasman, Belgija je favorit za osvajanje sp sa Španijom i Holandijom imaju najbolji tim i najbolje igrače, pored naših igrača u ovako lošoj našoj grupi mogli smo lagano i bez trenera onako objektivno, samo poslažeš igrače po njihovim pozicijama.

Druga stvar puno je tu nekih oko reprezentacije koji se prišlepaju da se slikaju da dobiju bajde karte da idu sa repkom itd.
A gdje je Njemačka? ^^

Sent from my LT26i using Tapatalk 4
fantom slobode

#1843 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

Frankyee wrote:Litvanci nisu naivni, mlad tim, mnogo trce, zeljni su dokazivanja i nemaju nista da izgube. Psiholoski imaju prednost.

Ma ja, sila su... :lol: :lol: :lol: :lol: Jesu li imali jake rezultate... :-) :-)
Njima ta psiholoska prednost treba, bez opterecenja su, jer eto ne mogu ni u baraz... :lol: :lol: :lol: a Grci dadose Lihtenstajnu tamo jedva jedan go...ono strogo na guzove. No sreca ovako opusteni ce im dati dva. Narocito kad cuju rezultat sa Baltika. Ma mogu dati i 10, nema problema :lol: :lol: :lol:

Eto neka Grci i dalje budu opusteni, neka disje, neka cekaju :lol: :lol: :lol:
missko

#1844 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by missko »

Ne znam, mi imamo taj presing i nabijemo protivnika u 16 i u takvoj guzvi tesko procepimo. Ne znam kako bi bilo da malo razmotrimo opciju prepustanja namjerno posjeda domacinu pa nasu individualnu kvalitetu dokazemo u napadu kad nam ostane malo vise prostora naprijed. Mislim da cemo pritisnuti furiozno prvih 20 minuta pa sta Allah dragi da, ako ne procepimo imamo sanse u drugom da to izdominiramo.
Frankyee

#1845 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Frankyee »

fantom slobode wrote:
Frankyee wrote:polako ljudi sa tim izjavama da smo najbolji na Balkanu a nikad nismo ostvarili neki jak rezultat. Naravno da smo trenutno jaki ali nismo najjaci na Balkanu.

Hrvati , Srbi, Slovenci, Rumuni, Grci pa i Bugari i Turci su svi postigli vece uspjehe od nas. U medusobnim susretima jedino Slovence redovno :izet: a ostali su nas uglavnom mlatili,,,

Jak rezultat...hajde neka te... :lol: :lol:

A sad smo najbolji...zar ti to nije jasno? Gdje su ostali? Ima li koga na istom nivou? Nema :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maksimum je baraz... :lol: :lol: :lol: A da ne pricamo onim sto se bore za visoko 4. mjesto u grupi. I sto bez presije igraju zadnje kolo kvalifikacija... :lol: :lol: :lol:
Nekada ne tako davno smo svim susjedima gledali u ledja , svi oni su sa slicnim timovima kao sto mi sad imamo postizali redovno vece uspjehe i bili dugo godina ispred nas na rang listama dok smo mi sa jakim nasim jakim timom ( Bolic, Salihamidzic, Barbarez, Baljic, Konjic, ,,, ) redovno ostajali kod kuce.

Treba slaviti nasu snagu ali tvrditi da smo najjaci na Balkanu nije red.
LSD

#1846 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by LSD »

:lol: :lol: najjaci su mi ovi pokušaja zastrašivanja Litvanijom :lol: :lol:
A kakvu "psihološku prednost" imaju litvanci koji su se oprostili od utrke za prva dva mjesta vec nakon treceg kola kvalifikacija :?
ako ti je "psihološka prednost" cinjenica da ce litvanci igrati doslovno egzibicioni meč , onda si se zayebo dobro.....nema tu nikakve psihološke prednosti.....naprotiv - mi smo ti koji ulazimo u tekmu sa rezultatskim imperativom pobjede i mi cemo biti tim koji mnogo više grizu na terenu.....eto, nacrtah ti osnovne stvari.
fantom slobode

#1847 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

Frankyee wrote:
Nekada ne tako davno smo svim susjedima gledali u ledja , svi oni su sa slicnim timovima kao sto mi sad imamo postizali redovno vece uspjehe i bili dugo godina ispred nas na rang listama dok smo mi sa jakim nasim jakim timom ( Bolic, Salihamidzic, Barbarez, Baljic, Konjic, ,,, ) redovno ostajali kod kuce.

Treba slaviti nasu snagu ali tvrditi da smo najjaci na Balkanu nije red.
A sh'o? Je li ti smeta? :lol: :lol: Da se ko ne uvrijedi? :lol: :lol: :lol:
Thinker

#1848 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by Thinker »

Kako mogu Grci biti u najboljem položaju živ i zdrav bio?
cyprus

#1849 Re: Litvanija- Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

todd_smith wrote:Jbte umjesto da se slavi historijski uspjeh ovdje se bacaju komentari jesmo bolji ALI...moramo dobiti, ALI ZNAS NAS...ma bjezi ba, ne treba vas ni citati insan :mrgreen:
Kad se historijski uspjeh ostvari - ja ću ga tad slavit :-D Zašto bih to radio unaprijed? :-) Postoji li i jedan dobar ili opravdan razlog? Ne.
velikibrnjo

#1850 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by velikibrnjo »

Tomos wrote:Nemamo mi trenera za neke veće domete i ako odemo na SP, ali bitan je plasman, Belgija je favorit za osvajanje sp sa Španijom i Holandijom imaju najbolji tim i najbolje igrače, pored naših igrača u ovako lošoj našoj grupi mogli smo lagano i bez trenera onako objektivno, samo poslažeš igrače po njihovim pozicijama.

Brate sine ja ti mogu nabrojati 10 reprezentacija, koju tu belgiju mogu samljeti

pored spanije, holandije, njemacke, argentine, brazila i ostalih juzoamerickih reprezentacija
de ba belgija pobjedila hrvatsku dva puta i zakovali je u nebesku silu
nidje veze

protiv Vita nemam nista, nego nam vazda nesta suhvu veze, sa slovackom nam je bas izbaksuziro'
Locked