BiH liga najgora na svijetu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alen_zenica
#1 BiH liga najgora na svijetu
pročitajte ovo:
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 1/index.do
- Epitop
#2 Re: BiH liga najgora na svijetu
A Vito Paškalj čuva Modriča, dobro da je preživio momak ovu ligu, pogotovo znajuči kako se Vito zagrijava pored aut linije vježba klizeče startove. 
- Layne
#3 Re: BiH liga najgora na svijetu
Što me nerviraju ove hrvatske televizije i novine, odma nešto na nacionalnoj osnovi pišu, kao bošnjaci mrze Hrgovića zato što je hrvat, a zna se da su ga navijači izviždali i prijetili mu (što ne opravdavam) zato što se jedini od standardnih reprezentativaca odazvao Pirićevom pozivu 
-
district-beg
#4 Re: BiH liga najgora na svijetu
ja ne mogu da vjerujem kako nas ovi hrvati mrze, u p.m. pa mi smo za njih tacno naajgora drzava na svijetu... istina, vecina ovih stvari stoji, ali brate onoliki naslov da smo najgori na svijetu, eh ebga..jos pisu i za jadnog i povrijedjenog hrgovica, verbalno ga napali.. pa da li se kod njih desi da npr. mirza dzomba u nekakvoj utakmici protiv BiH stavi ruku na srce prilikom slusanja BH himne, pa ubili bi ga a ne iznapadali... i jos se cude sto su se ljudi izlajali onom izdajniku, krep'o dabogda! ne trebaju nama takvi, mrs u japan! svaka cast momcima koji su ga docekali na aerodromu
- DaysleepeR
#5 Re: BiH liga najgora na svijetu
pa ja mislim da nam ovi tekstovi pomažu da što više ljudi shvati da je došlo do kraja sa ovakvom postavkom NSBIH
umjesto da nam odmah proradi otpor pa da mislimo da nas neko mrzi
-
in33sa
#6 Re: BiH liga najgora na svijetu
BiH liga mozda nije najgora na svijetu (ima i gorih, vjerovali ili ne) ali da je najtragikomicnija, bogami jeste.
-
hali gali halid
#7 Re: BiH liga najgora na svijetu
UEFA pogledaj nas jarabi...
-
laku noć
#8 Re: BiH liga najgora na svijetu
ne seriEpitop wrote:A Vito Paškalj čuva Modriča, dobro da je preživio momak ovu ligu, pogotovo znajuči kako se Vito zagrijava pored aut linije vježba klizeče startove.
-
district-beg
#9 Re: BiH liga najgora na svijetu
pa procitaj text pa ces vidjeti...ironicno, bezobrazno, drsko...fuj! jos boldiranje "najgora".. to njihova HNL nesto bolja?! sve je to u 5 deka! istina da je neregularna, losa i sve ostalo, ali brate dragi sta oni imaju o nama pisati, uredu da to kazu englezi, nijemci itd., ali hrvati...ma daj!DaysleepeR wrote:pa ja mislim da nam ovi tekstovi pomažu da što više ljudi shvati da je došlo do kraja sa ovakvom postavkom NSBIH
- cyprus
#10 Re: BiH liga najgora na svijetu
Najbolji opisin33sa wrote:BiH liga mozda nije najgora na svijetu (ima i gorih, vjerovali ili ne) ali da je najtragikomicnija, bogami jeste.
- DaysleepeR
#11 Re: BiH liga najgora na svijetu
district-beg wrote:pa procitaj text pa ces vidjeti...ironicno, bezobrazno, drsko...fuj! jos boldiranje "najgora".. to njihova HNL nesto bolja?! sve je to u 5 deka! istina da je neregularna, losa i sve ostalo, ali brate dragi sta oni imaju o nama pisati, uredu da to kazu englezi, nijemci itd., ali hrvati...ma daj!DaysleepeR wrote:pa ja mislim da nam ovi tekstovi pomažu da što više ljudi shvati da je došlo do kraja sa ovakvom postavkom NSBIH
pročitao sam ja, mislim da je pametnom ovo dovoljno da bi se proglasila najgorom, ovkvih slučajeva NIGDJE ovako očito nema i da se ništa ne desi
ubjedljivo je najgora i nemože biti nijedan tekst tendenciozan koliko je liga korumpirana
Pale kladionice u Srbiji i Crnoj Gori
Namještanje utakmica u Premijerligi BiH postalo je ne samo lokalni nego i regionalni problem. Glasnogovornik Udruženja igara na sreću Srbije Bojan Ćubović utakmicu Leotar – Slavija, koja je završila rezultatom 4:3 za Leotar, proglasio je namještenom! Dva dana uoči utakmice kladionice u BiH, Srbiji i Crnoj Gori počele su zaprimati veliki broj uplata na spomenutu utakmicu. Najviše su se igrale teške kladioničarske igre “iz dva u jedan” s kvotom 30, “više od četiri gola u prvom poluvremenu” s kvotom 24 i “sedam i više golova na utakmici” s kvotom 24. Utakmica je završena rezultatom 4:3 (2:3), što govori da su sve odigrane spomenute kombinacije prošle. Ćubović je potvrdio da je Udruženje igara na sreću Srbije još u petak obavijestilo Nogometni savez BiH te u subotu trebinjsku policiju i Uefu.
-
Fordas
#12 Re: BiH liga najgora na svijetu
Po meni najgore od svega je koliko su ti 'superprofesionalni' hrvatski novinari obavijesteni. Koliko je sudija do sada izlazilo u javnost i govorilo ove stvari, ali oni to ne znaju. Znaju kad njima nesto zatreba. A da nam je liga svake godine gora i gora to znaju i ptice na grani.alen_zenica wrote:pročitajte ovo:
-
elSaik
#13 Re: BiH liga najgora na svijetu
Ma nije problem liga problem su ovi zli Hrvati što tako ružnu isitinu opisuju. Majku Him... 
- _tulumba_
#14 Re: BiH liga najgora na svijetu
ma neka ljudi, popustite malo...
Hrvati su za nas izmislili fudbal, tako da im u reprezentaciji sad za Euro igra 5 igraca koji su Bosanci i Hercegovci, odnosno
"hrvati"....al jbga oni su "igracine" i mi smo njima smjesni..
Pitam se samo kako bi recimo Hrvati izdrzali u Hrvatskoj da im je polovina zemlje kao nama rs i da jos nas imaju na ledjima...
Pa bili bi dno dna!

Hrvati su za nas izmislili fudbal, tako da im u reprezentaciji sad za Euro igra 5 igraca koji su Bosanci i Hercegovci, odnosno
"hrvati"....al jbga oni su "igracine" i mi smo njima smjesni..
Pitam se samo kako bi recimo Hrvati izdrzali u Hrvatskoj da im je polovina zemlje kao nama rs i da jos nas imaju na ledjima...
Pa bili bi dno dna!
- DaysleepeR
#15 Re: BiH liga najgora na svijetu
ja ne kontam vas
eto kad je bio rat da li je za nas bolje bilo da se vani pise kako je ovdje katastrofalno stanje ili da se ne pise
bez obzira ko pisao
i ko je izmislio pravilo da moras imati vrhunsku ligu da bi eto mogao pisati o nama
o nama moze svako pisat kad je cinjenica da imamo najgoru ligu po svemu
a pogledajte koja je hrvatska liga po poretku i koliko moramo hljeba jest da ih stignemo
eto kad je bio rat da li je za nas bolje bilo da se vani pise kako je ovdje katastrofalno stanje ili da se ne pise
bez obzira ko pisao
i ko je izmislio pravilo da moras imati vrhunsku ligu da bi eto mogao pisati o nama
a pogledajte koja je hrvatska liga po poretku i koliko moramo hljeba jest da ih stignemo
-
BISCANIN2
#16 Re: BiH liga najgora na svijetu
Jedini lijek za ruglo od sporta zvanog bh fudbal je ukinuti ga ,znaci stadione pretvoriti u kojekakve terene za atletku io druge sportve u kojima nema love ,mislim bi se mogli postici kakvi dobri rezultati ,novac koji ide u fudbal takođe preusmjeriti u u te neprofitabilne sportove ,i eto bosni sampiona i medalja i na prvenstvima i olimpijadama.
-
district-beg
#17 Re: BiH liga najgora na svijetu
pogledaj bas...nisu ni 5 mjesta ispred nas..pa kad su zadnji put nesto vise napravili u LS ili Kupu UEFA? imaju reprezentaciju(doduse sastavljenu od brazilaca i kojekakvih izdajnika iz BiH) i to je to...a dobro neko rece, gdje bi samo oni biili da imaju Dodika...eto visdis, pojavio se na par dana u Hr i svaki dan ga sada spominju nhehDaysleepeR wrote:ja ne kontam vas
bez obzira ko pisao
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#18 Re: BiH liga najgora na svijetu
dakle liga nam je loša... to znamo
ali kad neko drugi kaže da je loša onda ga napadamo

čuj izdajnici
to neki novi momenat
imali su šta i izdati 
ali kad neko drugi kaže da je loša onda ga napadamo
čuj izdajnici
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
#19 Re: BiH liga najgora na svijetu
mi kao država služimo za izrugivanje drugima
kad u Hravtskoj hoće da pokažu koliko su napradovali, onda se usporede sa nama i odmah
na licu
mi smo fakat dno, fudbalski i kako god hoćeš drugačije
neka nama muniba i SDAAAAAAAAAA

kad u Hravtskoj hoće da pokažu koliko su napradovali, onda se usporede sa nama i odmah
mi smo fakat dno, fudbalski i kako god hoćeš drugačije
neka nama muniba i SDAAAAAAAAAA
- dalmatinka
#20 Re: BiH liga najgora na svijetu
Informacije radi ovdje napaljenima ovo je reciklirani članak. Original je prije nekoliko dana izašao u Daily Mailu. Ako sam vas omela u pljuvanju Hr ispričavam se, samo nastavite. 
-
in33sa
#21 Re: BiH liga najgora na svijetu
E jesi neka, kvaris tako dobru zabavudalmatinka wrote:Informacije radi ovdje napaljenima ovo je reciklirani članak. Original je prije nekoliko dana izašao u Daily Mailu. Ako sam vas omela u pljuvanju Hr ispričavam se, samo nastavite.
- bato99
#22 Re: BiH liga najgora na svijetu
neznam šta vam nije jasno, pa naravno da je najgora liga na svijetu i sve što je napisano u onom textu je istina
- El torrero
#23 Re: BiH liga najgora na svijetu
Idu mi na onu stvar sa omalovazavanjem svega onoga sto je bosansko...treba ih uistinu pretvoriti u nacionalnu manjinu pa nek se onda kurce sa nacionalizmom i ostalim sranjima...svakako ih i nema toliko da bi mogli biti konstitutivni.Layne wrote:Što me nerviraju ove hrvatske televizije i novine, odma nešto na nacionalnoj osnovi pišu, kao bošnjaci mrze Hrgovića zato što je hrvat, a zna se da su ga navijači izviždali i prijetili mu (što ne opravdavam) zato što se jedini od standardnih reprezentativaca odazvao Pirićevom pozivu
- vox-populi
#24 Re: BiH liga najgora na svijetu
Potpisujem tekst. A to poredjenje nase i hrvatske lige, nidje veze. Recimo da igra prvak protiv prvaka, Dinamo-Modrica, mislim da bi rezultat bio rukometni, za Dinamo.
A nije mi jasno fakat, ima cijela tema na kojoj mi svi kolektivno pljujemo po savezu i govorimo jako slicne stvari kao u ovom tekstu a kada to uradi neko iz Hrvatske, e onda je problem. Sto neko rece, nije nasa liga problem, liga je super kvalitetna, problem su zli i ljubomorni Hrvati koji nam ustvari zavide na kvaliteti nase lige pa nas iz tog razloga pljuju.
Yeah, right.
A nije mi jasno fakat, ima cijela tema na kojoj mi svi kolektivno pljujemo po savezu i govorimo jako slicne stvari kao u ovom tekstu a kada to uradi neko iz Hrvatske, e onda je problem. Sto neko rece, nije nasa liga problem, liga je super kvalitetna, problem su zli i ljubomorni Hrvati koji nam ustvari zavide na kvaliteti nase lige pa nas iz tog razloga pljuju.
Yeah, right.
- cyprus
#25 Re: BiH liga najgora na svijetu
Po UEFA-inim koeficijentima meni se čini jedno ili dva mjesta ispred.DaysleepeR wrote:...a pogledajte koja je hrvatska liga po poretku i koliko moramo hljeba jest da ih stignemo