Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crkvice wrote:A vidi sad ovo, najslabija drugoplasirana reprezentacija ne ide u baraz. Samim tim sto nam je grupa bas izjednacena, vrlo je moguce da u "opticaju" bude malo bodova, pa samim tim i to drugo mjesto ne mora automatski da znaci i baraz.
Zayebano...
PS. Mene malo prenijelo, ja zaboravio da mi idemo kao prvoplasirani u Brazil halalite
Ovoj utakmici treba pristupiti sa ogromnom dozom ozbiljnosti.
Latvijci mogu napraviti problem, a to nam ne treba. Pogotovo ne na domaćem terenu gdje bi nas mogla još i nervoza malo uzdrmati.
Ne zalijecite se, nisu ovi poluamateri. Zaboravljate da oni imaju ono sto mi ne, ucesce na nekom velikom takmicenju. Ruska skola - uvijek cvrsta, stamena, odbrana, smirena igra, cekanje svoje sanse. Polahko, meni je za elhamdulillah i 1:0, samo da se uknjize tri boda. Ovi su jaci od Litvanaca, protiv Litvanije cemo traziit neke trice, cetvorke, sad da je bilo kako dobit makar i pola:0!
Ja bih mozda Zahirovica stavio umjesto Medunjanina. Samo u ovoj formaciji nema mjesta za Stevanovica, a steta velika. Mozda bi se moglo iskombinovati da se Salihovic stavi kao zadnji vezni, Lulic lijevi bek, Misimovic lijevo krilo, Pjanic u sredini a Steva desno. To bi nam nekako bio i najjaci sastav.
Bogami pogledaj ti druze rezultate posljednjih mjeseci i godinu pa sudi! Ekipa koja ne dobije Lihtenstaj u dvomecu, i jos uz to izgubi od njega, ne moze se uopste smatrati ozbiljnom reprezentacijom! A jos pord toga, od te iste Latvije su naguzeni 5:0 u duelu na Baltik kupu!
Jedino mjerilo su rezultati, a Litvanija biljezi katastrofalne posljednjih godina...
BHF_Manijak wrote:Bogami pogledaj ti druze rezultate posljednjih mjeseci i godinu pa sudi! Ekipa koja ne dobije Lihtenstaj u dvomecu, i jos uz to izgubi od njega, ne moze se uopste smatrati ozbiljnom reprezentacijom! A jos pord toga, od te iste Latvije su naguzeni 5:0 u duelu na Baltik kupu!
Jedino mjerilo su rezultati, a Litvanija biljezi katastrofalne posljednjih godina...
Litvanija je večeras izgledala za klasu jača od Latvije, i po trci i po postavljanju na terenu. Latvija je vodila protiv Grka jedno poluvrijeme,i zato ih se treba čuvati.