Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tkd wrote:Pljuvači, volite li vi ikako ovu reprezentaciju ?
Konstantno pljujete po njoj, po selektoru, po igračima. Smirite se malo , ako vam smeta trener onda nabavite vi licencu i vodite neku ekipu, možda dođete na mjestu selektora .
Nemojte na igrače, ljudski je griješiti. 8-9 tisuća ljudi je u Gruzuji u dvorani, pritisak od njih, sudije malo je reći domaćinsko suđenje a opet gubimo samo 3 razlike.
O prvom poluvremenu
- Napadači vrlo dobri, moglo je , možda je morali iskoristiti 1\4 kada su Gruzijci sve i svašta promašivali. Problem nam je daj defenzivni skok. Pojedinci se gube jer jednostavno su ili mladi ili ne znaju odigrati protib igrača renomea Pachulije. Zack sjajan, mašić također. Mirza je počeo malo pretkraj solirati pa nam i napraviše 8-0. Moramo iskoristi to što se najviše koncentrišu upravo na Mirzu. Mašić i Zack su to do sada odlično iskorištavali.
Predstavljate Gruziju kao neku amatersku ekipu. Njihov rooster je sjajan, a pljujete po našem, a neki i po njihovom. Stidite se.
Momci, samo hrabro u 2 poluvremenu, i kada gubiš i kada vodiš uz tebe smo
Svi mi pisemo ovo sto si i ti napisao, jer nam je Bosna u srcu
bh Patriot nr 1 wrote:Mrziteljimozete li prestati sa kuknjavom
Pa kako ne kukati kad su Gruzijci ja mislim oborili rekord u kosarci u ofanzivnim skokovima, u prvom poluvremenu. Ko imalo gleda kosarku, ovo sa skokovima u prvom poluvremenu je katastrofa. Uzas ba...
zasto moderatori ne rade svoj posao i ne banuju pojedince,koji izgleda nikad na 2 kosa nisu poigrali ,a znaju vrijedjati nase kosarkase ?! istjerajte ih ,ne dajte im nikad da povire na ovaj forum !
odavno u jednoj utakmici nisam gledao goru napadacku protiv jos gore odbrambene momcadi. Kad se to spoji dobije se egal CoJek bi po rezultatu rekao sjajna odbrambena utakmica a ono uzas s obje strane
Murat Sabanovic wrote:zasto moderatori ne rade svoj posao i ne banuju pojedince,koji izgleda nikad na 2 kosa nisu poigrali ,a znaju vrijedjati nase kosarkase ?! istjerajte ih ,ne dajte im nikad da povire na ovaj forum !
Murat Sabanovic wrote:zasto moderatori ne rade svoj posao i ne banuju pojedince,koji izgleda nikad na 2 kosa nisu poigrali ,a znaju vrijedjati nase kosarkase ?! istjerajte ih ,ne dajte im nikad da povire na ovaj forum !
Izgleda da ti ne znas razliku vrijedjanja i kritike. Shvatam to za psovkama oko Djedovica sto se treba sankcionirati.
Nasi kao da su ograjsali u odbrani...Razumijem Sinanovic nije brz zbog visine, ali ima li u njemu bar malo sile, pa da moze zagraditi prostor ispod kosa, izboriti se za poziciju...Izgleda da ne, nazalost
Murate ja s tobom basketa u peceno janje. Moze? Prvo ne znas ko je s druge strane komp , i takve izvale ne bih smio sebi dopustiti.
crkvice wrote:Nasi kao da su ograjsali u odbrani...Razumijem Sinanovic nije brz zbog visine, ali ima li u njemu bar malo sile, pa da moze zagraditi prostor ispod kosa, izboriti se za poziciju...Izgleda da ne, nazalost
ne znam sta ocekujes od centara ako lopta pada daleko od kosa
Izgleda da ti ne znas razliku vrijedjanja i kritike. Shvatam to za psovkama oko Djedovica sto se treba sankcionirati.
ne shvatas ti nista ,jer da si shvatio ne bi se ni javio !nauci gledati, nauci navijati i svoje frustracije ne lijeci ovdje !!!
Dobar ovaj komentator u studiju. Bolji je nego onaj levatinjo sto su ga poslali u Gruziju. Ovaj barema konta u cemu je problem, sto se tice nase repke.
ne shvatas ti nista ,jer da si shvatio ne bi se ni javio !nauci gledati, nauci navijati i svoje frustracije ne lijeci ovdje !!!
Murate, uhvati se motike ba, pusti se kosarke. Nije to sport za tebe. To se igra na asfaltu a nije za travnjaka i zemljane podloge.
Murate ja s tobom basketa u peceno janje. Moze? Prvo ne znas ko je s druge strane komp , i takve izvale ne bih smio sebi dopustiti.
joj ovih patriota sto ne daju da se ista kaze lose za repku... ja iskreno nisam ni u jednoj tekmi kosarkaskoj vidio u svom citavom zivotu a odgledao sam ih bas bas bas puno... cak i zenske kosarke sam se nagledao ali nikad nisam vidio u jednoj tekmi da se 6 puta ne dobaci do kosa pri sutu a od toga je samo jedan sut bio isforsisan... kazem samo nam je sreca sto gruzijci nemaju sutersku noc i to je sve... do sad bi nas obrukali filmski
sve u svemu drzim fige momcima jer se vidi borbenost ali fkt bih volio test inteligencije pojedinci da odrade da vidimo cime raspolazemo meni je zapanjujuce da kada god mi sutamo pod kosem nema niti jedan nas igrac a kada god i odakle god da sutaju gruzijci 2-3 gruzijca su uvijek pod kosem