edo_79 wrote:hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Ajde ti ufati se prepelica nemoj fudbala ziv bio........
edo_79 wrote:Nećemo se vrijeđati hrasno ... ja nemam ništa protiv Džeksona rekao sam već ... al večeras KARINA .... da ne bi Pjanketa kurčinu bi dao dva gola
Ti si neozbiljan totlano momcino i pricas o necemu o cemu nemas pojma...
1 - pogledaj koliko je veceras Edin dodao lopti, koliko je putaz izgradio poziciju za sansu...koliko je puta oteo loptu....koliko je puta izbio loptu glaviom iz naseg peterca.......
2 - sta je uradio Milan veceras??? Ispromasivao se.....evo sta je uradio Ibisevic na kraju kada je trebao da pruzi samo nogu na dodavanje Edina....nista ispratio je pogledom.
3 - Edin igra momcino kapitenski po cijelom terenu a i svi su veceras igrali po kakvom terenu. I vase teorije o samo Edinu su nebulozne jer nije bio sam imao je golmana ispred sebe....sam igarc je ono sto je neko vece protiv nas fulio napadac Belgije. Zato se ti i pljuvaci po Edinu ne provaljujte vise po forumu jer ovakvog igraca i covjeka represzentacija nece jos dugo dugo imati.
1 - Koliko je Edin zicera promašio, što glavom, što nogom, što jedan na jedan s golmanom????
2 - Milan Đurić je napravio presing nakon kog je odbrambeni igrač pogriješio, dao loptu Pjanketu i ovaj proslijedio tvom IDOLU da da go na tanjiru. Ja stvarno ne kontam šta ti imaš protiv Milana,
momak koji igra u drugoj italijanskoj ligi je VELIČINA za džeku, momak o sebi pri sebi, nije se digo u oblake, bori se za svaku loptu....
3 - Kapitenski igra po cijelom terenu kad je cijela ekipa iza lopte. Pa koga će imat ispred sebe ako ne protivničkog golmana, SPAHU možda??
Ja shvatam da je on tvoj IDOL al nisi realan nimalo. S ovakvom igrom nemamo nikakve šanse, volio bih da griješim pa da ti se izvinem na kraju al dabogda prijatelju.
I zamolio bih te da mi ne pišeš više da se bavim prepelicama, nemoj me potcjenjivati molim te ni bacat pod noge, ako ja tebe poštujem očekujem isto i od tebe. To što si ti iz Sarajeva a ja iz Maglaja ti ne daje za pravo da mi pišeš, citiram ''Ajde ti ufati se prepelica nemoj fudbala ziv bio........'' jer ovo je omalovažavanje a ja pretpostavljam da ti nisi takav ...............
Mislim da ovda zavrsava svako poredjenje izmedju njih dvojice, dajte ljudi dragi, pa volimo svi Djurica al on da je klasa igrao bi negdje bolje od cesene... Dzeko ispade najgori a dao 2 gola, da je mogao vise mogao je, al da zabija svaku sansu zvao bi se C Ronaldo i igrao za real...
Ako ti ista treba bit mjerilo, dovoljno ti je vidjet da se s tobom slaze samo mO k3, a to je lik koji bi prije izabrao da reprezentacija izgubi nego nedaj Boze da pobjedimo Dzekinim golovima...
Jeste Dzeko imao promasaja veceras niko ne kaze, al reci da je kloc iako je zabio jedina 2 gola na tekmi je pretjerivanje.
I ta prica kurac bi dao golove da mu Pjanic nije asistira, sad bi ja trebao reci kurac bi Pjana ima 2 asistencije da Dzeko ne zabi 2 puta.
Glupa prica, Miralemovo je da daje asistencije, Dzekino da zabija. Obojica uradili svoj posao i previse se pljuje po tekmi a rutinska pobjeda, da smo zabili sve sanse pukla bi petica kao protiv Estonije. Iako treba naglasit da ne smatram Mesu nikakvim strucnjakom i ovo ga ne pere za katastrofalnu taktiku i bruku protiv belgijanaca. pozdrav