dva puta se Meša i Šabić ljube
BiH - Kipar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#726 Re: BiH - Kipar
dva puta se Meša i Šabić ljube
-
Mirza007
#727 Re: BiH - Kipar
Najprije cestitke timu na pobjedi. Promijenili smo taktiku na poluvremenu i puno bolje izgledali na terenu. Mesa ako ista makar pokusava mijenjati prvobitnu taktiku kad je jasno da ne ide.
Da je Dzeko bio raspolozen moglo je biti 4:0 sto bi realno odrazilo odnos snaga na terenu.
Mi smo ipak kao reprezentacija ovisni o dva najbolja igraca - Pjanicu i Dzeki. Koliko god bilo vike na njih, bez njih ne moze. Dvije asistencije i dva gola.
Izmjene su bile odlicne. Hajrovic je donio zivost i opasnost po gol. TSS moram priznati korektno odigrao. No to je Kipar, za duzu minutazu ja bih jos sacekao kako ce se pokazati u Belgiji (za sada 0 asistencija, 0 golova - malo je to za novog Misketa).
No ako ovako budemo igrali protiv Grcke necemo dobro proci. Ipak su danas nama medju najboljim igracima bili Vranjes i Sunjic.
Protiv Grcke idemo sa 4-2-3-1. Dzeko u spicu, Cimirot i Pjanic u veznoj liniji (ljudi, Medo nece moci na DM, vidjelo se danas da ne moze protiv slabog Kipra - kako bi tek bilo protiv Grka). Hajrovic ili Visca te Lulic na bokovima.
Pitanje je ko ce na desetku (Medunjanin/Milicevic/TSS)?
Da je Dzeko bio raspolozen moglo je biti 4:0 sto bi realno odrazilo odnos snaga na terenu.
Mi smo ipak kao reprezentacija ovisni o dva najbolja igraca - Pjanicu i Dzeki. Koliko god bilo vike na njih, bez njih ne moze. Dvije asistencije i dva gola.
Izmjene su bile odlicne. Hajrovic je donio zivost i opasnost po gol. TSS moram priznati korektno odigrao. No to je Kipar, za duzu minutazu ja bih jos sacekao kako ce se pokazati u Belgiji (za sada 0 asistencija, 0 golova - malo je to za novog Misketa).
No ako ovako budemo igrali protiv Grcke necemo dobro proci. Ipak su danas nama medju najboljim igracima bili Vranjes i Sunjic.
Protiv Grcke idemo sa 4-2-3-1. Dzeko u spicu, Cimirot i Pjanic u veznoj liniji (ljudi, Medo nece moci na DM, vidjelo se danas da ne moze protiv slabog Kipra - kako bi tek bilo protiv Grka). Hajrovic ili Visca te Lulic na bokovima.
- Idemedosumom
#728 Re: BiH - Kipar
Tuzla111 wrote:Ne razumijem cemu ovolike kritike?
Pa mi smo jedna mala zemlja...
Kako smo nekada igrali (ima tu još primjera), veliki nam kosti lomili po terenu (doslovno) ali mi grizli ko lavovi. Više se uzbudim gledajuć ove klipove nego s večerašnjom pobjedom. Eto odakle kritike, nostalgija valjda...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#729 Re: BiH - Kipar
Ma jel se vi zajebavate i pricate o nekoj losoj igri i jedva pobjedi.....pa uzmite jednom statistiku u zivotu pa pogledajte....
21 sut prema golu a od toga 11 u okvir i 10 van okvira (Kiprani 3/2)
posjed lopte 59/31
11 kornera BiH a 4 Kipar
BiH 427 dodavanja a Kipar 267
i naravno pobjeda od 2:0!!!! Da ne zaboravim do pocetka kisurina i teren natopljen vodom!!!! Pa majku mu o cemu pricate (pojedinci)
21 sut prema golu a od toga 11 u okvir i 10 van okvira (Kiprani 3/2)
posjed lopte 59/31
11 kornera BiH a 4 Kipar
BiH 427 dodavanja a Kipar 267
i naravno pobjeda od 2:0!!!! Da ne zaboravim do pocetka kisurina i teren natopljen vodom!!!! Pa majku mu o cemu pricate (pojedinci)
- BlueBlood
#730 Re: BiH - Kipar
dajte ovaj gif kako se ljube !!!

- mO k3
#731 Re: BiH - Kipar
@ Edo 79 izgleda da smo mi gledali jednu tekmu , dok je @ Hrasno gledo drugu tekmu
Zapravo iz različitih uglova
-
Mutivoda
#732 Re: BiH - Kipar
čuj veličina za Džeku, je l' ovo realno dragiBože 
- mO k3
#733 Re: BiH - Kipar
Taktika mene je uspjelaMirza007 wrote:Najprije cestitke timu na pobjedi. Promijenili smo taktiku na poluvremenu i puno bolje izgledali na terenu. Mesa ako ista makar pokusava mijenjati prvobitnu taktiku kad je jasno da ne ide.
- P308
#734 Re: BiH - Kipar
Bravo1946--1987 wrote:ide dvica u mrezi kipra u drugom, citirajte me na kraju
- leškarenje
#735 Re: BiH - Kipar
Opet statistika
znaci ti si zadovoljan ?
- hrasno38
#736 Re: BiH - Kipar
pa ne mozes reci sa ovom ststistikom da su igrali pickasto.....leškarenje wrote:Opet statistikaznaci ti si zadovoljan ?
- Herr Flick
#737 Re: BiH - Kipar
Hajro umjesto Lulica mora igrat,Lulic dzaaba smeta,ja ne znam kad je taj lik odigrao kvaluitetno za repku
- mO k3
#738 Re: BiH - Kipar
Jedan kratki lol .... Čovjek je izgubio svaki osjećaj za realnostleškarenje wrote:Opet statistikaznaci ti si zadovoljan ?
- hrasno38
#739 Re: BiH - Kipar
mali zakaci se na tecnost koja zivot spasava.......Edin Dzeko x2.....dovidjenja i prijatnomO k3 wrote:@ Edo 79 izgleda da smo mi gledali jednu tekmu , dok je @ Hrasno gledo drugu tekmu
-
sumirprimus
#740 Re: BiH - Kipar
Pa o igri i pricamo.prvih sat vremena rinaka teska setaliste karla marksa.
Pocetak drugog i engelsa.
Zadnja linija prespora.sredina ne moze ni sebe izdominirat kamol nadtrcat protuvnicku.
Jaca i ozbiljnija repka ce ovo nafilovat do vrha.ko belgija.
Zivi bili pa vidjeli sad s grcima
Zadnja linija prespora.sredina ne moze ni sebe izdominirat kamol nadtrcat protuvnicku.
-
1946--1987
#741 Re: BiH - Kipar
P308 wrote:Bravo1946--1987 wrote:ide dvica u mrezi kipra u drugom, citirajte me na kraju
- leškarenje
#742 Re: BiH - Kipar
Ma nije ni hrabro da ga jebes....ovo zadnjih 20-25 minuta je i licilo na nesto.Ostatak utakmice,pa valjda mozes zakljuciti po sprdnji koja je bila ne temihrasno38 wrote:pa ne mozes reci sa ovom ststistikom da su igrali pickasto.....leškarenje wrote:Opet statistikaznaci ti si zadovoljan ?
- hrasno38
#743 Re: BiH - Kipar
Pa odakle se onda stvori jebenih 11 suteva u okvir gola....vanzemaljcisumirprimus wrote:Pa o igri i pricamo.prvih sat vremena rinaka teska setaliste karla marksa.
-
Fudo387
#744 Re: BiH - Kipar
Ma dobro ti je rekao, uhvati se prepelica.edo_79 wrote:hrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Ajde ti ufati se prepelica nemoj fudbala ziv bio........Ti si neozbiljan totlano momcino i pricas o necemu o cemu nemas pojma...1 - pogledaj koliko je veceras Edin dodao lopti, koliko je putaz izgradio poziciju za sansu...koliko je puta oteo loptu....koliko je puta izbio loptu glaviom iz naseg peterca.......2 - sta je uradio Milan veceras??? Ispromasivao se.....evo sta je uradio Ibisevic na kraju kada je trebao da pruzi samo nogu na dodavanje Edina....nista ispratio je pogledom. 3 - Edin igra momcino kapitenski po cijelom terenu a i svi su veceras igrali po kakvom terenu. I vase teorije o samo Edinu su nebulozne jer nije bio sam imao je golmana ispred sebe....sam igarc je ono sto je neko vece protiv nas fulio napadac Belgije. Zato se ti i pljuvaci po Edinu ne provaljujte vise po forumu jer ovakvog igraca i covjeka represzentacija nece jos dugo dugo imati.edo_79 wrote:Nećemo se vrijeđati hrasno ... ja nemam ništa protiv Džeksona rekao sam već ... al večeras KARINA .... da ne bi Pjanketa kurčinu bi dao dva gola
1 - Koliko je Edin zicera promašio, što glavom, što nogom, što jedan na jedan s golmanom????
2 - Milan Đurić je napravio presing nakon kog je odbrambeni igrač pogriješio, dao loptu Pjanketu i ovaj proslijedio tvom IDOLU da da go na tanjiru. Ja stvarno ne kontam šta ti imaš protiv Milana, momak koji igra u drugoj italijanskoj ligi je VELIČINA za džeku, momak o sebi pri sebi, nije se digo u oblake, bori se za svaku loptu....
3 - Kapitenski igra po cijelom terenu kad je cijela ekipa iza lopte. Pa koga će imat ispred sebe ako ne protivničkog golmana, SPAHU možda??
Ja shvatam da je on tvoj IDOL al nisi realan nimalo. S ovakvom igrom nemamo nikakve šanse, volio bih da griješim pa da ti se izvinem na kraju al dabogda prijatelju.
I zamolio bih te da mi ne pišeš više da se bavim prepelicama, nemoj me potcjenjivati molim te ni bacat pod noge, ako ja tebe poštujem očekujem isto i od tebe. To što si ti iz Sarajeva a ja iz Maglaja ti ne daje za pravo da mi pišeš, citiram ''Ajde ti ufati se prepelica nemoj fudbala ziv bio........'' jer ovo je omalovažavanje a ja pretpostavljam da ti nisi takav ...............
Cuj Djuric velicina za Dzeku?
Smaras server bezveze.
-
Tuzla111
#745 Re: BiH - Kipar
Ovo je bila Cirina generacija a jedan je Ciro.Idemedosumom wrote:Tuzla111 wrote:Ne razumijem cemu ovolike kritike?
Pa mi smo jedna mala zemlja...
Kako smo nekada igrali (ima tu još primjera), veliki nam kosti lomili po terenu (doslovno) ali mi grizli ko lavovi. Više se uzbudim gledajuć ove klipove nego s večerašnjom pobjedom. Eto odakle kritike, nostalgija valjda...
Napravi tim od posrnule Slobode.
- hrasno38
#747 Re: BiH - Kipar
Ama daleko od toga da je ovo bio vrh i fudbalska rapsodija ali su igrali i od pocetka isli svim silama da daju gol....al ne moze svaka upasti ljudi moji pa zar niste vidjeli sta je promasio Lukaku protiv nas. Po idealnom terenu bez kise, bez ikogaq ispred sebe, metar od gola....ali desava se....ko je igrao sportove sa loptom zna kako lopta moze biti jebeno okrugla.leškarenje wrote:Ma nije ni hrabro da ga jebes....ovo zadnjih 20-25 minuta je i licilo na nesto.Ostatak utakmice,pa valjda mozes zakljuciti po sprdnji koja je bila ne temihrasno38 wrote:pa ne mozes reci sa ovom ststistikom da su igrali pickasto.....leškarenje wrote:Opet statistikaznaci ti si zadovoljan ?
![]()
![]()
od sviju redom
-
Stari
#748 Re: BiH - Kipar
Za mjesec dana se ide prosvrdlati jedno velicanstveno, jedno grandiozno monumentalno ...0:0... za sve priucene samozvane neobdarene gledaoce fudbala....da utvrde gradivo...najsladje je kad je u sitno...neocekivano nenadano ....sa 0:0 u Grckoj se grabov klin zakucava ravno u pankreas cijele kombinatorike u ovoj grupi...
a nogometnu ljepotu ostavite za videoigre
bravo jebaci nad jebacima
a nogometnu ljepotu ostavite za videoigre
bravo jebaci nad jebacima
- rage_guy
#749 Re: BiH - Kipar
Ali kakve dvije krajnosti. Jedan svrsava na Dzeku, drugom Djuric VELICINA za Dzeku. 
-
solo2
#750 Re: BiH - Kipar
Medunjanin je majstor - ko nije gledao utakmice u Japanu nek' pregleda pa nek' onda sere -
Selektor mora imati muda da izvadi Dzeku kad ovaj fula milion prilika - a ovaj to nema i doci ce mu glave kao i Safetu
Mi moramo igrati sa defanzivnim veznim (Cimirot) jer ne postoji veza izmedju napada i odbrane (Pjanic i Medunjanin se trose bezveze) i gube snagu na gluposti - to je isto ko da bi Dzeko igrao krilo
------------------Dzeko-------------------
Hajrovic(Lul)---Pjanic-----Visca(Tinki)
--------Medunjanin------Cimirot-------
Kolasinac--Spahic--Sunjic----Vranjes
---------------Begovic--------------------
Selektor mora imati muda da izvadi Dzeku kad ovaj fula milion prilika - a ovaj to nema i doci ce mu glave kao i Safetu
Mi moramo igrati sa defanzivnim veznim (Cimirot) jer ne postoji veza izmedju napada i odbrane (Pjanic i Medunjanin se trose bezveze) i gube snagu na gluposti - to je isto ko da bi Dzeko igrao krilo
------------------Dzeko-------------------
Hajrovic(Lul)---Pjanic-----Visca(Tinki)
--------Medunjanin------Cimirot-------
Kolasinac--Spahic--Sunjic----Vranjes
---------------Begovic--------------------