BIH kao Grčka
- Dover Man
#1 BIH kao Grčka
BIH kao Grčka u najgore doba kapitalizma??? Da li će se desiti, ko će pokrenuti havariju??? Mislim da nas mali korak odvaja od havarije u državi, ko se osigurao (političari) preživjet će. Koje je Vaše mišljenje, da li će se desiti ili ne???
-
BL 1987
#2 Re: BIH kao Grčka
Grcka je velesila za BiH devedesetih.
Nece. Navikli smo mi i na gore. Drzava bi u tom slucaju zazmirila na jedno oko, sverc komerc bi procvjetao kao devedesetih poslije rata, mito i korupcija bi dobili jos nevidjen level a narod bi bio happy. Zivili smo mi tako.
Nece. Navikli smo mi i na gore. Drzava bi u tom slucaju zazmirila na jedno oko, sverc komerc bi procvjetao kao devedesetih poslije rata, mito i korupcija bi dobili jos nevidjen level a narod bi bio happy. Zivili smo mi tako.
- shecher
#3 Re: BIH kao Grčka
Kad nestane mala u haznama,
sirotinja i nejač pohrlit' će na sokake.
"Iz jazbina istjerat' naše prvake",
klicat će raja željna rahata.
sirotinja i nejač pohrlit' će na sokake.
"Iz jazbina istjerat' naše prvake",
klicat će raja željna rahata.
- Dover Man
#4 Re: BIH kao Grčka
Hoće li nam iko htjeti pomoći??? Možda nas Amerika prigrli zbog voda i ruda.Dover Man wrote:BIH kao Grčka u najgore doba kapitalizma??? Da li će se desiti, ko će pokrenuti havariju??? Mislim da nas mali korak odvaja od havarije u državi, ko se osigurao (političari) preživjet će. Koje je Vaše mišljenje, da li će se desiti ili ne???
- zahvalan
#5 Re: BIH kao Grčka
Kojih bolan Voda ? Kojih dolina ? Znas li ti kolika je Amerika ?
eto samo u Bosni ima vode...
Mi ne mozemo propasti jer nikada nismo ni zivjeli dobro.
kod nas ti je luksuz voziti auto staro vise od 10 godina eto toliko
- Dover Man
#6 Re: BIH kao Grčka
Mislim da mi imamo dosta toga za ponuditi, istina je da smo uvijek bili u krizi i da je stanje kao u Grčkoj neizbježno. Volim svoju BIH i ovaj narod, mislim da smo uvijek bivali pokošeni kad dosegnemo određeni vrhunac i dosta mi je toga, samo me interesuje da li ima još ljudi koji žele promjene, ne sviđa mi se što smo jaki na riječima a nikako da se desi neka akcija u narodu. Ne želim ništa inicirati, ali mislim da ćemo jedino tada biti zajedno kada shvatimo da nam je nacionalizam sve oduzeo.zahvalan wrote:Kojih bolan Voda ? Kojih dolina ? Znas li ti kolika je Amerika ?![]()
![]()
- Skijaš
#7 Re: BIH kao Grčka
evoDover Man wrote:ne sviđa mi se što smo jaki na riječima a nikako da se desi neka akcija u narodu.
http://www.nasastranka.ba/
akcija naroda, obični ljudi poput tebe kojima je dosadilo da ih se prca u mozak. Učlani se i vidi kako možeš dati svoj doprinos
- zahvalan
#8 Re: BIH kao Grčka
bolan 51 hiljadu povrsine je smijesno,sta imamo za ponudit ? kakve vode kakve rude...(nema padavina mjesec dana susa u vodovoduDover Man wrote:Mislim da mi imamo dosta toga za ponuditi, istina je da smo uvijek bili u krizi i da je stanje kao u Grčkoj neizbježno. Volim svoju BIH i ovaj narod, mislim da smo uvijek bivali pokošeni kad dosegnemo određeni vrhunac i dosta mi je toga, samo me interesuje da li ima još ljudi koji žele promjene, ne sviđa mi se što smo jaki na riječima a nikako da se desi neka akcija u narodu. Ne želim ništa inicirati, ali mislim da ćemo jedino tada biti zajedno kada shvatimo da nam je nacionalizam sve oduzeo.zahvalan wrote:Kojih bolan Voda ? Kojih dolina ? Znas li ti kolika je Amerika ?![]()
![]()
Ne moze se propasti kao Grcka jer mi nikad i nismo okusili luksuza... par procenata uziva ostali prezivljavaju,mi smo oduvijek bili u recesiji samo nismo znali pravi naziv za to stanje.
mi smo samo Jeftina radna snaga koja ce biti iskoristena za usluge bogatih zemalja kad tad.
- Intimus
#9 Re: BIH kao Grčka
Ja bih se učlanio, samo me zanima koju bi mi funkciju u stranci ponudili. @Skijaš, imaš li kakvu ponudu?Skijaš wrote:evoDover Man wrote:ne sviđa mi se što smo jaki na riječima a nikako da se desi neka akcija u narodu.
akcija naroda, obični ljudi poput tebe kojima je dosadilo da ih se prca u mozak. Učlani se i vidi kako možeš dati svoj doprinos
- Skijaš
#10 Re: BIH kao Grčka
Nije onda Naša Stranka za tebe, vidi s LagumdžijomIntimus wrote:Ja bih se učlanio, samo me zanima koju bi mi funkciju u stranci ponudili. @Skijaš, imaš li kakvu ponudu?Skijaš wrote:evoDover Man wrote:ne sviđa mi se što smo jaki na riječima a nikako da se desi neka akcija u narodu.
- Intimus
#11 Re: BIH kao Grčka
Skijaš wrote: Nije onda Naša Stranka za tebe, vidi s Lagumdžijom
Davno imao ponudu. Odbio. Kako sad stvari stoje, izgleda da sam donio dobru odluku. Drugačije kodiran.
-
klixober
#12 Re: BIH kao Grčka
Jedino Grčka može ići tendencijom prema stanju u BiH, nikako obratno. Koliko god da je tamo stanje loše, kod nas je mnogo gore.Dover Man wrote:BIH kao Grčka u najgore doba kapitalizma??? Da li će se desiti, ko će pokrenuti havariju??? Mislim da nas mali korak odvaja od havarije u državi, ko se osigurao (političari) preživjet će. Koje je Vaše mišljenje, da li će se desiti ili ne???
-
HM 2011
#13 Re: BIH kao Grčka
Osjetljivije bi bilo da jedan od entiteta bankrotira.....
šta onda .....
šta onda .....