animals wrote:Ne gledam uopce nase programe, a kamoli Pink..
Pink mi je zesca bljuvotina..
ta te televizija samo moze debilom napraviti...
Dje je nestala čuvena hrvatska nostalgija prema EX YU prostorima?
animals wrote:Ne gledam uopce nase programe, a kamoli Pink..

Martinez_ wrote:Može svako sebi postaviti jednostavno pitanje: koji narod svome narodu, po kulturi, smatrate najbližim? Jezik, melos, mentalitet, interesovanja, kuhinja....ko je vašima najbliži?
_BataZiv_0809 wrote:Zvezde Granda su uradile vise na pomirenju nego ijedan politicar.

Martinez_ wrote:Može svako sebi postaviti jednostavno pitanje: koji narod svome narodu, po kulturi, smatrate najbližim? Jezik, melos, mentalitet, interesovanja, kuhinja....ko je vašima najbliži?
Martinez_ wrote:SaraFina wrote:Ja " zvezde granda " gledam u dijelovimai to isključivo kad neki Bosanac izdominira poput onog momka iz Srebrenika Semira.
Baš sam navijački raspolozena.
Sad ako je to kultura i ono što povezuje BiH i Srbiju, ( u neraskidivu cjelinu ) onda se trebam vjerovatno zabrinuti zbog osjećaja euforije kad Bosanci dominiraju???
Da, takav jedan show povezuje BiH i SRB. Zapitaj se zašto nemaš prilike da navijaš za toliko Bosanaca u The Voice - Najljepši glas Hrvatske ili pak na Argentinskom idolu, i zašto te, za razliku od Zvezda Granda, takve emisije i ne zanimaju.
Možda je slučajnost, čisti izbor autora, Saleta Popovića? Ne, veza je mnogo dublja, neraskidiva kulturološka.
nemam ja nista protiv ex Yu prostora..SaraFina wrote:animals wrote:Ne gledam uopce nase programe, a kamoli Pink..
Dje je nestala čuvena hrvatska nostalgija prema EX YU prostorima?
Mi smo svi isti narod-JugosloveniMartinez_ wrote:Može svako sebi postaviti jednostavno pitanje: koji narod svome narodu, po kulturi, smatrate najbližim? Jezik, melos, mentalitet, interesovanja, kuhinja....ko je vašima najbliži?
_BataZiv_0809 wrote:Mi smo svi isti narod-JugosloveniMartinez_ wrote:Može svako sebi postaviti jednostavno pitanje: koji narod svome narodu, po kulturi, smatrate najbližim? Jezik, melos, mentalitet, interesovanja, kuhinja....ko je vašima najbliži?
jebalo te pitanjeMartinez_ wrote:Može svako sebi postaviti jednostavno pitanje: koji narod svome narodu, po kulturi, smatrate najbližim? Jezik, melos, mentalitet, interesovanja, kuhinja....ko je vašima najbliži?
Danguba wrote:jebalo te pitanjeMartinez_ wrote:Može svako sebi postaviti jednostavno pitanje: koji narod svome narodu, po kulturi, smatrate najbližim? Jezik, melos, mentalitet, interesovanja, kuhinja....ko je vašima najbliži?![]()
skrati na ''ko te nece za glavu skratiti onako'' ?
zivim medju narodom koji je totalno razlicit od mene. sve drugacije od hrane preko muzike do mentaliteta ali mirno spavam.
Pa ti lično možeš osećati bliskim koga želiš. Tačnije, možeš se pretvarati da osećaš bliskim koga ti volja. Ali stvaraoci Kuduza, Sjećaš li se Dolly Bell... su rekli svoje.SaraFina wrote:
Ja se ne osjećam povezano ni u kojem smislu, nego uzivam u dominaciji.
Da ponovim još jednom.
Što se tiče recimo kinematigrafije srpska je najvulgarnija na EX Yu prostorima ..apsolutno je ne osjećam bliskom.
A turbofolk i polugole sponzoruše sigurno nisu dio mog kulturnog nasledja.
Pa tako ni emisije pomenutog sadrzaja.
Sad vjerovatno do mene je?
Danguba wrote:jebalo te pitanjeMartinez_ wrote:Može svako sebi postaviti jednostavno pitanje: koji narod svome narodu, po kulturi, smatrate najbližim? Jezik, melos, mentalitet, interesovanja, kuhinja....ko je vašima najbliži?![]()
skrati na ''ko te nece za glavu skratiti onako'' ?
zivim medju narodom koji je totalno razlicit od mene. sve drugacije od hrane preko muzike do mentaliteta ali mirno spavam.
Koja patetika-ako je i od jugonostaligicara previse je._BataZiv_0809 wrote:Zvezde Granda su uradile vise na pomirenju nego ijedan politicar.
pici, kad cemo u pičarenje? Imam nekih stojadiki mnogo nagodnih diljem bratske republike Srbijepici wrote:
![]()
![]()
i poneka skotlandjanka.pici wrote: yesul i oko tebe škoti...
Nemoj tako breLBVIEW wrote:
Koja patetika-ako je i od jugonostaligicara previse je.![]()
A sto se tice teme, dobro rece Ridobrki- jedino zajednicko je sund i krkanluk, kakva kultura kakvi bakraci.
_BataZiv_0809 wrote:pici, kad cemo u pičarenje? Imam nekih stojadiki mnogo nagodnih diljem bratske republike Srbijepici wrote:
![]()
![]()
![]()
Kad su ta DVA filma snimljena? A govorim u sadašnjem vremenu.Martinez_ wrote:Pa ti lično možeš osećati bliskim koga želiš. Tačnije, možeš se pretvarati da osećaš bliskim koga ti volja. Ali stvaraoci Kuduza, Sjećaš li se Dolly Bell... su rekli svoje.SaraFina wrote:
Ja se ne osjećam povezano ni u kojem smislu, nego uzivam u dominaciji.
Da ponovim još jednom.
Što se tiče recimo kinematigrafije srpska je najvulgarnija na EX Yu prostorima ..apsolutno je ne osjećam bliskom.
A turbofolk i polugole sponzoruše sigurno nisu dio mog kulturnog nasledja.
Pa tako ni emisije pomenutog sadrzaja.
Sad vjerovatno do mene je?
Ili tvrdnja da Senad Bašić ne prosipa vulgarnosti na filmu.
Gibanica i taze rakiješćina, pa jebo viagru i kamagrupici wrote:
more valla kad god hoš...samo da pitu razviju kako treba i viljamovka al domaĆa taze iz kazanĆeta...
ma poslije gibanice i rakije morešH čitavo selo nakitarit...koja crna vijagra_BataZiv_0809 wrote:Gibanica i taze rakiješćina, pa jebo viagru i kamagrupici wrote:
more valla kad god hoš...samo da pitu razviju kako treba i viljamovka al domaĆa taze iz kazanĆeta...