BiH i Poljska dijele prvo mjesto.

Post Reply
muha_sa

#1 BiH i Poljska dijele prvo mjesto.

Post by muha_sa »

Rezultati istraživanja češke agencije GFK o korupciji što su je proveli u 21 evropskoj zemlji otkriše nam nešto novo--mašala,nalazimo se na odličnom prvom mjestu zajedno sa Poljskom-
Fakat sam iznenađen a bogme i uvrijeđen--sram ih bilo-bit ćemo mi i sami na vrhu.
forUMASH

Post by forUMASH »

....nek' smo i mi u necem' prvi.... :D .....go Bosnia.... :bih:
muha_sa

Post by muha_sa »

naravSKI--korupcija??valjda je to nešto plaho dobro.
danas

#4 Re: BiH i Poljska dijele prvo mjesto.

Post by danas »

muha_sa wrote:Rezultati istraživanja češke agencije GFK o korupciji što su je proveli u 21 evropskoj zemlji otkriše nam nešto novo--mašala,nalazimo se na odličnom prvom mjestu zajedno sa Poljskom-
Fakat sam iznenađen a bogme i uvrijeđen--sram ih bilo-bit ćemo mi i sami na vrhu.
pa eto, mozemo i mi sad u EU -- ako moze poljska (a mi jednaki sa njima), mozemo valjda i mi :D :D :D
forUMASH

Post by forUMASH »

muha_sa wrote:naravSKI--korupcija??valjda je to nešto plaho dobro.
....postovani cika muha_sa.....jesno je meni sta ovo znaci ali umjesto da sjednem i potrosim pola sata pisuci argumentovanu kritiku godine kuju ce potpisati ("potpisujem" :D ) dva ili tri forumasha, a koja sustinski nece promijeniti nista osim sto ce meni donijeti par ustasko-cetnickih epiteta, odlucio sam se malo zajebavati i duvati u "patriotske" trube....
....spremam se za ulazak u politiku, pa treniram pricu koja godi glasackim usima.... :D :D :D
muha_sa

Post by muha_sa »

Jel se to kaže--ko kameleon. :lol:
Post Reply