Inace sta su ocekivanja ako nije rano.
BiH - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1 BiH - Hrvatska
Sigurno sam pravo uranio sa ovom temom ali zna li neko kad je prijateljska sa Hrvatima. Kontao sam ako sam blizu Sarajeva u to vrijeme da navratim.
- DaysleepeR
#4 Re: ..........
Hoće al malo sutra.zazumza wrote:bih-hrvatska:1-4....
HNS vode isti lopovi kakvi vode NSBIH, i isto ih godinama smjenjuju ali ih nemogu smijeniti.
Jedino sto vadi komplet situaciju su dobre igre reprezentacije ali ostalo je isto, i katastrofa liga, i namjestanja rezultata, i osvajanja prvenstva po principu ko plati vise Dinamo ili Hajduk, itd.
U Sarajevu ce se hladno dogovorit nerijesen rezutat kako bi se odrzale dobre atmosfere u obje reprezentacije.
To se tako radi i nema druge.
-
Bosanski_Amerikanac
#5 Re: ..........
Nisu isti lopovi. On se barem redovno plasiraju na sva takmicenja. I kad u po Amerike, Mexica, Brazila kaze Croatia svi znaju.DaysleepeR wrote:Hoće al malo sutra.zazumza wrote:bih-hrvatska:1-4....
HNS vode isti lopovi kakvi vode NSBIH, i isto ih godinama smjenjuju ali ih nemogu smijeniti.
Jedino sto vadi komplet situaciju su dobre igre reprezentacije ali ostalo je isto, i katastrofa liga, i namjestanja rezultata, i osvajanja prvenstva po principu ko plati vise Dinamo ili Hajduk, itd.
U Sarajevu ce se hladno dogovorit nerijesen rezutat kako bi se odrzale dobre atmosfere u obje reprezentacije.
To se tako radi i nema druge.
Kad kazes Bosnia. Malo ko zna, ovo se odnosi na nogomet.