BiH - HELLAS

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rIder

Post by rIder »

Spustimo se na zemlju malo, ipak su grci prvaci Evrope i uz Brazil igraju najljepsi fudbal na svijetu :-)
Juve Fanatic

Post by Juve Fanatic »

Ma ne kazem jest do nas al brate ruku na srce ovo sto nam sudije rade je samo za dobrog degeneka.Pa kako da ides naprijed kad te ubiju u pojam.U redu jednom napravit preokret pa kod nepravednog penala da se preokrene rezultat na dva jedan al sudije nista ne prepustaju slucaju pa i crvei daju.Zato molim ne serite vidio sam ni da navijaci nisu imali elana i volje navijati poslije ovog sinoc pa ne znam kako bi igraci imali volje igrati nakon svega ovoga
rIder

Post by rIder »

Juve Fanatic wrote: ruku na srce ovo sto nam sudije rade je samo za dobrog degeneka
U pravu si Juve Fanatic! Ovakvo sudjenje ni Luciano Moggi ne bi izrezirao! :-D
vryzas

Post by vryzas »

manijak1 wrote::oops: Eto ....nadam se da će na proljeće biti drugačije :D :D
:lol: :lol: :lol: :D :lol:

HELLAS 8)
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ja navijam za Turkey :oops: :D :D jer će u toj tekmi Mićo navijati za svoju zemlju :D :D
vryzas

Post by vryzas »

manijak1 wrote::oops: Ja navijam za Turkey :oops: :D :D jer će u toj tekmi Mićo navijati za svoju zemlju :D :D
Mico,Miki,Mile... patriota:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :D
HELLAS 8)
bandidos

Post by bandidos »

uvjek dobar gost wrote:0:4

Ko je kriv... krivi smo mi svi skupa, svaka čast BHF ali nama dolaze ljudi iz Danske da pričaju sa čika Munibom, a šta mi čekamo i gledamo.... alo Hrvati tukli Engleze 2:0... pa i njima je sudija šiljio....
I što sad..... sad bi i vi htjeli tuć Engleze jelda? E pa ne ide to tako ljudi.... Sve je u stvari vrlo jednostavno..... Mi smo tukli engleze jer imamo odlične mlade igrače koji su željni dokazivanja ali i što je još važnije imamo kvalitetu koja je neophodna. S druge pak strane, budimo realni, vi ju nemate, a pogotovo sada odlaskom Barbareza koji je bio pravi fajter i čovjek. Da se razumijemo nemam ja apsolutno ništa protiv Bosne, čak dapače i navijao sam za vas i protiv Mađara i Grka i Moldavaca al brate mili pogledajte samo realno ko vama igra pa ćete i sami shvatiti da na kraju krajeva kirvnja nije ni na Baki, nije ni na igračima koji jednostavno ne mogu bolje, nije ni na sudiji, nego apsolutno na pomanjkanju kvalitete. Vi jednostavno trenutno ne možete bolje i to je to, ne znam tko da vam je trener. Zato jedino što vam preostaje je da čekate neka bolja vremena i neku telentiranu generaciju, kao što ju i mi čekamo još od '98., nismo ju još dočekali, ali opet ona se ne stvara preko noći.

peace out!
Babayaro

Post by Babayaro »

bandidos (citat):
uvjek dobar gost (citat):
0:4

Ko je kriv... krivi smo mi svi skupa, svaka čast BHF ali nama dolaze ljudi iz Danske da pričaju sa čika Munibom, a šta mi čekamo i gledamo.... alo Hrvati tukli Engleze 2:0... pa i njima je sudija šiljio....

I što sad..... sad bi i vi htjeli tuć Engleze jelda? E pa ne ide to tako ljudi.... Sve je u stvari vrlo jednostavno..... Mi smo tukli engleze jer imamo odlične mlade igrače koji su željni dokazivanja ali i što je još važnije imamo kvalitetu koja je neophodna. S druge pak strane, budimo realni, vi ju nemate, a pogotovo sada odlaskom Barbareza koji je bio pravi fajter i čovjek. Da se razumijemo nemam ja apsolutno ništa protiv Bosne, čak dapače i navijao sam za vas i protiv Mađara i Grka i Moldavaca al brate mili pogledajte samo realno ko vama igra pa ćete i sami shvatiti da na kraju krajeva kirvnja nije ni na Baki, nije ni na igračima koji jednostavno ne mogu bolje, nije ni na sudiji, nego apsolutno na pomanjkanju kvalitete. Vi jednostavno trenutno ne možete bolje i to je to, ne znam tko da vam je trener. Zato jedino što vam preostaje je da čekate neka bolja vremena i neku telentiranu generaciju, kao što ju i mi čekamo još od '98., nismo ju još dočekali, ali opet ona se ne stvara preko noći.

peace out!
Kao prvo svaka tebi cast i tvojoj Hrvatskoj al nemoze me niko ubijedit pa ni Bekenbauer da mi kaze da nemamo kvalitet jer kolko ja pratim i poznajem fudbal mislim da mi IMAMO IGRACE I KVALITET za jedno veliko takmicenje. Ako pogledas imena tih igraca i gdje sve igraju to je dobra ekipa mozda smo malo tanki sa klupom al moze se i popravit...
Nas najveci problem je sto ne igraju NAJBOLJI nego uvijek neki debitanti koje treba prodat u neku tamo lijevu ligu za par hiljada eura i zato sto svi imaju tal u tome. I ko je kriv za sve to zna se SAVEZ i govna koja sjede tamo i kojima nije u interesu da bude jaka reprezentacija. Nemogu nikako da svarim Sliskovicevu taktiku i mislim da je davno jos trebao da ode (ako nista zbog kukavickih postavki igre u utakmicama koje moramo dobiti), Pa ljudi madjarska izgubi od MALTE a on protiv njih u Zenici igra oprezno, Moldavija je poluamaterska ekipa a on upozorava kako ih je jedva grcka dobila, i da nenabrajam dalje nasao sam mu hiljadu greski koje nebi ni jedan trener iz kantonalne lige napravio. Trebao je makar jednom da ode na predavanja trenerskog genija Tomislava Ivica i da vidi kako se analizira protivnik, koje su mu slabe tacke itd.
Sve u svemu nema nama napretka dok se ovo sa savezom neistjera do kraja, dok ih neistjeramo na ulicu i dok nedodju ljudi koji nisu klosari u dusi :x :x :x :x
Do konacne pobjede!!
Nokia__

Post by Nokia__ »

HAHAHAHAHHAHAHA dobar, dobar. Najgore mi je sto ja slusam ovako komentare po internetu navijaca koji govore da Bosna zna igrati fudbala. Kao slaba je grupa, nijedan tim nije otisao na svjetsko, bice to lako. Igramo u Zenici ko nas moze pobjediti u Zenici?

Nebi pomogao novi trener. Nebi odma pomogao, mozda Euro 2012. Tada bi se vidio neki uspjeh BH repke kada bi se stvarno ulozile pare i trud u BH fudbal. Sada se treba ici polako i Sanjati sta ce biti za cetiri ili osam godina, sada prepustiti drugim timovima da nabijaju gol razliku u svoju korist. 4:0 :lol: u Zenici, niko ziv ne izadje iz Zenice :lol: Ali koda gledam da ce im doci iz guzice u glavu i ispace da u zadnjoj tekmi moraju dati 2 gola da bi isli naprijed. Ali nemoze se ici naprijed, kada se gube tekme kod kuce. Da su u atini ispusili 4:0 bilo bi super, ali kod kuce, BiH je ispala poslije tekme sa Madjarskom. Ovo sve ostalo je samo zagrijavanje i da se vidi sta i kako u buducnosti.
bandidos

Post by bandidos »

Babayaro wrote:
Nas najveci problem je sto ne igraju NAJBOLJI nego uvijek neki debitanti koje treba prodat u neku tamo lijevu ligu za par hiljada eura i zato sto svi imaju tal u tome.
Definitivno bolje poznaješ stanje u bh nogometu od mene i ako kažeš da vam ne igraju najbolji, onda nemam razloga da ti ne vjerujem, ja ti samo govorim da od ovog fonda igrača koji vam trenutno nastupa za repku ni ne možete očekivati nešto više, pa za Boga miloga, pola tih igrača jedva pruži nekakve partije u prejadnom hnl-u. Gledao sam vašu mladu repku protiv Češke (ako se ne varam), stvarno su super dečki igrali, svaka im čast. e sad....
Trebalo bi imat muda pa gurnut kojeg od tih momaka u A selekciju, ko što smo mi napravili s Modrićem, Ćorlukom, Eduardom i sl. Mlada repka ionako ne služi za to da se stvori neki rezultat već igrači za A tim, a čini mi se da su vaši stasali, barem ne mogu biti gori od ovih koji vam sad igraju, a i mladi su, izgarat će ako ništa drugo.
Eto to je moje nekakvo viđenje, pridružujem se ugodnim željama ("do konačne pobjede") navijat ću opet za vas kad budete igrali protiv nekog od ove europske gamadi pa ćemo vidjeti šta će biti.
I još nešto.... BAHO KRALJU!!!!! hahahahaha LEGENDA!!!!
rIder

Post by rIder »

nemoj nas nasmijavati bandidos :D :D :lol: kod nas bi modric odavno bio tushnut negdje u slovackoj i zaboravljen, corluka bi bio mladi reprezentativac holandije, eduardo ne bi uopste postojao, kranjcar bi bio idol svedskih navijaca a bilica bi gledali svake srijede na bht-u sa medinom sehic u ulozi strucnog komentatora lige sampiona...
Post Reply