Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ovo je stvarno nemoguce. Pa zbog cega covjek dobi crveni karton? Pa nemozemo igrati protiv svih i protiv UEFE i protiv reprezentacija sa uticajem u UEFI. Jucer sramota sudija kad su nasoj mladoj reprezentaciji ponistili cist gol i nisu svirali dva cista penala. Sad ova sramota. Ma trebamo se razici sa UEFOM i napraviti pokret nesvrstanih reprezentacija. Pa bolje i da ne igramo, nego da igramo u ovakvoj Evropi. Uzalud trosimo vrijeme, pare i zivce.
Nije nego se mi moramo potruditi i biti dvostruko jaci od svih protivnika, a ne kriviti sudije i druge kurce, palce. Da smo im zabili 4 komada, ne bi sudija tu mogo nista.
Da smo mi njima zabili 15 komada nebi ni ROnaldo,Kaka,Ronaldinho,Zidane im pomogli.Kakva je to logika, pa normalno da ce lose igrat kad ih sudije u startu sasijeku.
vedderedi wrote:Nije nego se mi moramo potruditi i biti dvostruko jaci od svih protivnika, a ne kriviti sudije i druge kurce, palce. Da smo im zabili 4 komada, ne bi sudija tu mogo nista.
Vidi Hrvatske, sta uradise Englezima.
Slazem se da moramo bit duplo jaci od protivnika da bi ih dobili.... jer valja pobjediti i sudce (prije svega linijske - mam. im heb'm Belgijsku), al se ne slazem sa drugim djelom ....
HRVATSKA je ime u Europi. Vode je i za nju lobiraju bronzani iz Francuske '98. Cak cu se usudit rec da imaju jaci i bolji uticaj u UEFA-i nego i Grci koji su prvaci Europe..... Nabijem i njih
Samo ignorisanje NSBiH i nakon njihovog pada bojkot kod UEFE....
moze donijeti oporavak danasnjem fudbalu..
Pa da smo respektabilna reprezentacija sudija bi dobro razmislio prije nego bi dao crveni nekom igracu, ili prije nego bi presudio penal. Ovako, zaboli ih neka stvar.