Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
isto da ne igra BIH repka..nekako cudna taktika cudna leprsava igra,zelja za igranjem
ovaj novi
zahirovic,nema lopte da ne kupi kad krenu grci u napad..kupi sve lopte i presjeca ispred nase odbrane pa haman da nam odbrana nema posla
kokuz_sa wrote:isto da ne igra BIH repka..nekako cudna taktika cudna leprsava igra,zelja za igranjem
ovaj novi
zahirovic,nema lopte da ne kupi kad krenu grci u napad..kupi sve lopte i presjeca ispred nase odbrane pa haman da nam odbrana nema posla
Nesta se bas cudno desava na terenu sa nasom reprezentacijom, da sam znao da ce ovako igrati isao bih na Kosevo gledat uzivo!!
kokuz_sa wrote:isto da ne igra BIH repka..nekako cudna taktika cudna leprsava igra,zelja za igranjem
ovaj novi
Nesta se bas cudno desava na terenu sa nasom reprezentacijom, da sam znao da ce ovako igrati isao bih na Kosevo gledat uzivo!!
ehh desi se da nemogu gledati i odmah igraju bolje - ja kad gledam onda dzigeru zderem obavezno