BIH-FRANCUSKA

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Ja sta zelim reci kazem,tako da mi ne trebas nametati "pitice"

Na utakmici sarajevo-rapid sam bio i sa koseva ne mogu reci dokle smo se culi ,iskreno i ne zanima me,zanima me rezultat koji smo osvojili i taman da nas je 5 bilo na stadionu vi mi vasim provokacijama nebi shebali draz pobjede nad jakim rapidom..

Usput ne trebas na svakoj strani govoriti da zivis na grbavici,ako nam se misljenja ne podudaraju ne znaci da diskutujes sa glupanom kojem moras x puta neke banalne stvari ponavljati...
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Krigla_Sa wrote:Ja sta zelim reci kazem,tako da mi ne trebas nametati "pitice"

Na utakmici sarajevo-rapid sam bio i sa koseva ne mogu reci dokle smo se culi ,iskreno i ne zanima me,zanima me rezultat koji smo osvojili i taman da nas je 5 bilo na stadionu vi mi vasim provokacijama nebi shebali draz pobjede nad jakim rapidom..

Usput ne trebas na svakoj strani govoriti da zivis na grbavici,ako nam se misljenja ne podudaraju ne znaci da diskutujes sa glupanom kojem moras x puta neke banalne stvari ponavljati...
niti ti moras pricati o toj banalnoj utakmici :D

ja kazem CULA SAM i tacka :D ako mislis da provociram radi tekme, onda si se zahebao pravo...
vi ste se isto culi, samo mnogo slabije od BHFa...SVE DO GRBAVICE....
da zavrsim sa tom raspravom jednom za sva vremena

Image

:-)
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Joooj jesi me prooosula s tom kartom,sad fol ispade ja ne znam gdje je grbavica,gdje je zona pjesacenja,kosevo...

Zavrsit cemo ti i ja a ostale molim da ti se nasmiju da ti nebi propao fazon sa kartom
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Krigla_Sa wrote:Joooj jesi me prooosula s tom kartom,sad fol ispade ja ne znam gdje je grbavica,gdje je zona pjesacenja,kosevo...

Zavrsit cemo ti i ja a ostale molim da ti se nasmiju da ti nebi propao fazon sa kartom
nije fazon s kartom, vec i ti i Beslija bolje znate od mene sta cujem i vidim...

zona pjesacenja je podrucje gdje sam ja PJESKE prosla i CULA navijanje... i na jednoj i drugoj utakmici.... :D

javi mi sta ti je doktor rekao :D
Irm@

Post by Irm@ »

lindjo wrote: i fakat za kraj...HENRY nije covjek, to je zvjer :-D :-D ...haha,pa nad njim ne mozes ni faul napravit :shock: ,nosi sve pred sobom...u jednom momentu izgube njihovi loptu,*sjevnu* nasa kontra...kad se kralj stvori(iz naseg peterca) za cca 3 sekunde u njihovom sesnestercu i odnese loptu... 8) nesto nevidjeno ...dao bi 100u samo da ga gledam dok se zaigrava...ma ukratko gledati njega je priceless :-D pride ktomu ljudina(jel ono konjica zagrlio,kad je izlazio :) ,nasi ga skrse,nista on ,odmah skoci na noge,nije pickica :-x da se valja i glumata,a to je rek'o i poslije finala protiv Barce)

pricacu unucima da sam uzivo gledao najveceg(najkompletnijeg) napadaca svih vremena.. :) ovo sam spreman pred svakim dokazivat 8)

Henry je Tito
:-D 8-) ovaj kraj se cekao :-D
inace...zao mi je sto smo izgubili...ali that's life :)
semso poplava

Post by semso poplava »

alphonse kauders wrote: A, Konjić je igrao u Monacu sa Henry-em i Trezegeut-om kad su njih dvojica imali po 19 godina pa vjerovatno i zato onaj zagrljaj na kraju.
Konja je LEGENDA uvijek je igrao srcem za reprenzetaciju i uvijek je bio tu kad je trebalo :thumbup:

MAJSTORE HVALA TI

Image
cheb

Post by cheb »

Image
sivke

Post by sivke »

sad bilo na vijestima..

salihamidzic odusto od repke...'zdravstveni problema' :lol:
Napokon...
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »