Ja sta zelim reci kazem,tako da mi ne trebas nametati "pitice"
Na utakmici sarajevo-rapid sam bio i sa koseva ne mogu reci dokle smo se culi ,iskreno i ne zanima me,zanima me rezultat koji smo osvojili i taman da nas je 5 bilo na stadionu vi mi vasim provokacijama nebi shebali draz pobjede nad jakim rapidom..
Usput ne trebas na svakoj strani govoriti da zivis na grbavici,ako nam se misljenja ne podudaraju ne znaci da diskutujes sa glupanom kojem moras x puta neke banalne stvari ponavljati...
BIH-FRANCUSKA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
niti ti moras pricati o toj banalnoj utakmiciKrigla_Sa wrote:Ja sta zelim reci kazem,tako da mi ne trebas nametati "pitice"
Na utakmici sarajevo-rapid sam bio i sa koseva ne mogu reci dokle smo se culi ,iskreno i ne zanima me,zanima me rezultat koji smo osvojili i taman da nas je 5 bilo na stadionu vi mi vasim provokacijama nebi shebali draz pobjede nad jakim rapidom..
Usput ne trebas na svakoj strani govoriti da zivis na grbavici,ako nam se misljenja ne podudaraju ne znaci da diskutujes sa glupanom kojem moras x puta neke banalne stvari ponavljati...
ja kazem CULA SAM i tacka
vi ste se isto culi, samo mnogo slabije od BHFa...SVE DO GRBAVICE....
da zavrsim sa tom raspravom jednom za sva vremena

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nije fazon s kartom, vec i ti i Beslija bolje znate od mene sta cujem i vidim...Krigla_Sa wrote:Joooj jesi me prooosula s tom kartom,sad fol ispade ja ne znam gdje je grbavica,gdje je zona pjesacenja,kosevo...
Zavrsit cemo ti i ja a ostale molim da ti se nasmiju da ti nebi propao fazon sa kartom
zona pjesacenja je podrucje gdje sam ja PJESKE prosla i CULA navijanje... i na jednoj i drugoj utakmici....
javi mi sta ti je doktor rekao
- Irm@
lindjo wrote: i fakat za kraj...HENRY nije covjek, to je zvjer![]()
...haha,pa nad njim ne mozes ni faul napravit
,nosi sve pred sobom...u jednom momentu izgube njihovi loptu,*sjevnu* nasa kontra...kad se kralj stvori(iz naseg peterca) za cca 3 sekunde u njihovom sesnestercu i odnese loptu...
nesto nevidjeno ...dao bi 100u samo da ga gledam dok se zaigrava...ma ukratko gledati njega je priceless
pride ktomu ljudina(jel ono konjica zagrlio,kad je izlazio
,nasi ga skrse,nista on ,odmah skoci na noge,nije pickica
da se valja i glumata,a to je rek'o i poslije finala protiv Barce)
pricacu unucima da sam uzivo gledao najveceg(najkompletnijeg) napadaca svih vremena..ovo sam spreman pred svakim dokazivat
![]()
Henry je Tito
inace...zao mi je sto smo izgubili...ali that's life
-
semso poplava
Konja je LEGENDA uvijek je igrao srcem za reprenzetaciju i uvijek je bio tu kad je trebaloalphonse kauders wrote: A, Konjić je igrao u Monacu sa Henry-em i Trezegeut-om kad su njih dvojica imali po 19 godina pa vjerovatno i zato onaj zagrljaj na kraju.
MAJSTORE HVALA TI

-
PITARKA_SA
ja vise seljaka na jednom mjestu nisam vidjela
ode hasan? Aj eM SoKIRAtA praFo

ode hasan? Aj eM SoKIRAtA praFo