BiH Eurosong štela-potvrdio član žirija

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
ARI ANA

#1 BiH Eurosong štela-potvrdio član žirija

Post by ARI ANA »

Prije par dana je potvdjeno od jednog člana žirija koji za sada želi ostati anoniman (a ako bude trebalo otkrit će svoj identitet za potrebe sudskog spora u kom će se najvjerovatnije tražiti odgovornost g.Vesne Andre Zaimović radi uticaja na članove žirija i sprovodjenje samovolje u Javnom servisu koji svi plaćamo),da je na našem nacionalnom izboru ipak bilo štele i opstrukcije naših realnih predtavnika.
Po izjavi člana žirija gosp.Andre je direktno apelovala na članove žirija da opstruišu realnog pobjednika davanjem što manjeg broja poena radi mogućeg preglasavanja televotinga.

Mislim da je ludost podržavati jednu javnu ustanovu u kojoj se sprovodi samovolja pojedinih ljudi.

Više neplaćam pretplatu za PBS dok se neuspostavi profesionalan rad ne ne uvede odgovornost za ovakve propuste .
Treći operater je definitivno potreban ovoj zemlji i emitiranje nacionalnog programa iz gradova entiteta.BL,Sa Mostar.Kao i glasanje iz istih 3 glasa žirija + televoting

E pa ljudi moji skontajte hoćetel se slijedeće godine prijaviti za BH eurosong ,ako imate love samo naprijed,sve se plaća pa tako i sranje prođe na mišiće:P
Edin H.

Post by Edin H. »

Mozda Vesna zna bolje od raje sta im se svidja :-)
felichi

#3 Re: BiH Eurosong štela-potvrdio član žirija

Post by felichi »

ARI ANA wrote: za sada želi ostati anoniman
8-)
daduli_sa

#4 Re: BiH Eurosong štela-potvrdio član žirija

Post by daduli_sa »

ARI ANA wrote:Prije par dana je potvdjeno od jednog člana žirija koji za sada želi ostati anoniman (a ako bude trebalo otkrit će svoj identitet za potrebe sudskog spora u kom će se najvjerovatnije tražiti odgovornost g.Vesne Andre Zaimović radi uticaja na članove žirija i sprovodjenje samovolje u Javnom servisu koji svi plaćamo),da je na našem nacionalnom izboru ipak bilo štele i opstrukcije naših realnih predtavnika.
Po izjavi člana žirija gosp.Andre je direktno apelovala na članove žirija da opstruišu realnog pobjednika davanjem što manjeg broja poena radi mogućeg preglasavanja televotinga.

Mislim da je ludost podržavati jednu javnu ustanovu u kojoj se sprovodi samovolja pojedinih ljudi.

Više neplaćam pretplatu za PBS dok se neuspostavi profesionalan rad ne ne uvede odgovornost za ovakve propuste .
Treći operater je definitivno potreban ovoj zemlji i emitiranje nacionalnog programa iz gradova entiteta.BL,Sa Mostar.Kao i glasanje iz istih 3 glasa žirija + televoting

E pa ljudi moji skontajte hoćetel se slijedeće godine prijaviti za BH eurosong ,ako imate love samo naprijed,sve se plaća pa tako i sranje prođe na mišiće:P
Jos bi mozda i razmislio o ovome sto si napisala ali kad sam dosao do ovog dijela posta i kad sam procitao markiranu recenicu... odustao sam od ozbljinog razmisljanja o tvojoj temi. Ako si i bila ozbiljna i htjela da ukazes na nepravilnosti - sama si onda sebi uskocila u usta!
JA NE ZELIM BITI U TORU! Ti ocigledno DA... e pa zdravo! :x
irfan2

Post by irfan2 »

BiH Eurosong štela-potvrdio član žirija
:shock: :shock:

:lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

ARI ANA VOZDRA sa svojim separatistickim idejama :x
Panta Rei

Post by Panta Rei »

A ko je to bio "realni" pobjednik?
Možda Tinka Kreštava Milinović?
:roll:
Zar se neko uopšte uzbuđuje zbog Eurosonga?! To je šlager sladunjavih pjesmica na kojem uvijek ima štele, zarađuju se pare...
:D
tataratira

Post by tataratira »

Panta Rei wrote:A ko je to bio "realni" pobjednik?
Možda Tinka Kreštava Milinović?
:roll:
Zar se neko uopšte uzbuđuje zbog Eurosonga?! To je šlager sladunjavih pjesmica na kojem uvijek ima štele, zarađuju se pare...
:D
vala baš
ARI ANA

#9 Re: BiH Eurosong štela-potvrdio član žirija

Post by ARI ANA »

:sad: -očigledno se o ovakvim stvarima ne smije govoriti
Last edited by ARI ANA on 14/12/2005 11:05, edited 1 time in total.
ARI ANA

#10 Re: BiH Eurosong štela-potvrdio član žirija

Post by ARI ANA »

:x
Last edited by ARI ANA on 14/12/2005 10:57, edited 1 time in total.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Hajd se ti djevojko prvo malo saberi, pa iskljuci velika slova , skontaj sta zelis da napises... ma izvini, nemoj nista raditi, najbolje kad sutis, samo ces se jos vise zaglaviti a sve si vec rekla sta si - nacionalno opterecena malogradjanka... bez uvrede... moze to biti i pozitivino ali je u tvom slucaju cista kompleksaska SUPLjA!

svasta ti nabroja kao od pjevaca a od njih samo Deen iz Sarajeva prosao dalje... toliko o lobiranju Sarajeva... Ma hajd suti najbolje! :D
ARI ANA

Post by ARI ANA »

daduli_sa wrote:Hajd se ti djevojko prvo malo saberi, pa iskljuci velika slova , skontaj sta zelis da napises... ma izvini, nemoj nista raditi, najbolje kad sutis, samo ces se jos vise zaglaviti a sve si vec rekla sta si - nacionalno opterecena malogradjanka... bez uvrede... moze to biti i pozitivino ali je u tvom slucaju cista kompleksaska SUPLjA!

svasta ti nabroja kao od pjevaca a od njih samo Deen iz Sarajeva prosao dalje... toliko o lobiranju Sarajeva... Ma hajd suti najbolje! :D
Ti si stvarno glup :P :P :P
Nacionalno ćorav za prava drugih i odnos prema ispravnim stvarima

"pogledaj dom svoj andjele ,skini paučinu s očiju"
Najgore je misliti kako misliš ispravno a time nevidjeti nepravdu koju činiš drugima

ma to je stari za tebe viša filozofija ,šta ti imam pričat :D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

ARI ANA wrote:
daduli_sa wrote:Hajd se ti djevojko prvo malo saberi, pa iskljuci velika slova , skontaj sta zelis da napises... ma izvini, nemoj nista raditi, najbolje kad sutis, samo ces se jos vise zaglaviti a sve si vec rekla sta si - nacionalno opterecena malogradjanka... bez uvrede... moze to biti i pozitivino ali je u tvom slucaju cista kompleksaska SUPLjA!

Ti si stvarno glup :P :P :P
Nacionalno ćorav za prava drugih i odnos prema ispravnim stvarima

"pogledaj dom svoj andjele ,skini paučinu s očiju"
Najgore je misliti kako misliš ispravno a time nevidjeti nepravdu koju činiš drugima

ma to je stari za tebe viša filozofija ,šta ti imam pričat :D
Tako i najbolje... kad sutis :D
mizzo

Post by mizzo »

Ariana, zašto se "trošiš" na forumu? Ukoliko je stvarno istina to što pričaš (informacije koje imaš), onda ih "ponudi" novinarima, mislim da bi ih zanimalo. To "anonimni" član žirija mi je pomalo bez veze, moram da priznam. Zašto nema muda i predstavi se? ;)
ARI ANA

Post by ARI ANA »

kao prvo ovom kr...... ---prepoznat će se
nije rečeno samo sarajlije tj "samo je din iz sa" idu na eurosaong nego se forsiraju na PBS-u ako nisi pratio obrati pažnju pa ćeš se uvjeriti ima li nekih drugih spotova?????

Što se tiče izvora informacija člana žirija on je u potpunosti spreman iznijeti istinu u javnost samo kad dodje pogodan trenutak tj kad se približi eurosong tako da bi se upozorili ljudi da ne nasjedaju i nenadaju se.
znači nije anoniman nego je jedna vrlo cijenjena osoba
a takodje drugi član žirija je izjavio jednom od učesnika da je htio zadržati svoje radno mjesto i dao jednom učesniku maji broj bodova.

znači ima ih dvoje koji nisu povezani a tvrde istu stvar.

A što se tiče iskustva Vesninog na eurosongu to je čista glupost ono što ona zna to znamo i mi sve pjesme smo i mi čuli.

što se tiče sponena Tinke "kreštave" zar nemislite da je i ona bila bolja od
tri fifice koje su se slikale s tipom koji je nosio majicu ante gotovine i lažno se smješkale sa zastavom BIH
takodje autor pjesme je omalovažavao naše pjesme ko fol seljačke

još mi nije jasno kako Mia martina pobjedi kad joj je otac bliski prijatelj Verbera,čudno bila je bosanka a sad na Banjalučkom festivalu predstavljala je Hrvatsku
pa ako kod nas vrijedi može nam se hoće nam se bujrum raja
anaMi

Post by anaMi »

:-)
Last edited by anaMi on 14/02/2006 12:59, edited 1 time in total.
anaMi

Post by anaMi »

pogreška 3 nas koristi isto radno mjesto ha ha ha

sad si mi provalio gadru da me špijuniše ubiću ga
Post Reply