BiH - Estonija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Aduu
#151 Re: BiH - Estonija
A sta ako ubijemo Estoniju sa 3 - 0, ko ce za to biti zasluzan?? 
-
nikad_izvini
#152 Re: BiH - Estonija
Trener Tarmo Rüütli istakao je pred početak kvalifikacija da će davati što veću minutažu mladim igračima kako bi stekli potrebno iskustvo za naredne kvalifikacije, a našu kvalifikacijsku skupinu prokomentirao je rijačima:
Podijelio bi momčadi u tri jakosne grupe. Španjolci nemaju konkurenciju, za drugu poziciju će se boriti Belgija i Turska, a preostale tri selekcije, Estonija, BiH i Armenija, redoslijed nije bitan, borit će se četvrtu poziciju. O poretku će presuđivati bodovi koje će momčadi iz treće grupe uspjeti osvojiti s Turskom i Belgijom.
Ovako nas vise estonci.De malo ljudi, spustite se na zemlju
Da se nama probiti do trećeg šešira, gdje bi nam kraj bio.Da nas se estonci pribojavaju, ovako nas gledaju ko sebi ravne i naravno da će odigrati solidnu tekmu protiv nas
Klasika i već viđeno
Podijelio bi momčadi u tri jakosne grupe. Španjolci nemaju konkurenciju, za drugu poziciju će se boriti Belgija i Turska, a preostale tri selekcije, Estonija, BiH i Armenija, redoslijed nije bitan, borit će se četvrtu poziciju. O poretku će presuđivati bodovi koje će momčadi iz treće grupe uspjeti osvojiti s Turskom i Belgijom.
Ovako nas vise estonci.De malo ljudi, spustite se na zemlju
Da se nama probiti do trećeg šešira, gdje bi nam kraj bio.Da nas se estonci pribojavaju, ovako nas gledaju ko sebi ravne i naravno da će odigrati solidnu tekmu protiv nas
Klasika i već viđeno
- cyprus
#153 Re: BiH - Estonija
Wow, potcjenili nas Estonci.nikad_izvini wrote:Trener Tarmo Rüütli istakao je pred početak kvalifikacija da će davati što veću minutažu mladim igračima kako bi stekli potrebno iskustvo za naredne kvalifikacije, a našu kvalifikacijsku skupinu prokomentirao je rijačima:
Ovako nas vise estonci.De malo ljudi, spustite se na zemlju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se nama probiti do trećeg šešira, gdje bi nam kraj bio.Da nas se estonci pribojavaju, ovako nas gledaju ko sebi ravne i naravno da će odigrati solidnu tekmu protiv nas![]()
Klasika i već viđeno
Ne ozbiljno,l djeluju mi ekipa koja dosta prima ali i dosta golova daje. Tako da se treba čuvat njihovih kontri...
-
Avdo Z.
#154 Re: BiH - Estonija
Poznato je da je kod nas svaki navijac selektor pa je logicno da svako ima svoj tim i da smatra da bi bas taj tim pobjedio. Ciro ce biti odgovoran za rezultat pa neka onda izvoli. Moj tim bi se dosta razlikovao od Cirinog a primjer Vladavica kojeg ja ne bi stavio a vecina bi, pokazuje da svi imamo neke svoje vizije koji eto mogu biti i pogresne jer valjda je vecina u pravu.
Znaci po meni iz ovog objavljenog tima vani idu: Berberovic, Rahimic, Vladavic i Muslimovic a unutra: Damjanovic, Pjanic, Ibricic i Ibisevic. Muratovic je svestan fudbaler i cesto je cak i pri vrhu liste strelaca. Covjek moze odigrati sve na sredini terena bas kao i Damjanovic koji jedino golman i klasicni napadac nemoze biti. Ne mogu da docekam utakmicu od uzbudjenja, Zenica ima da prokljuca.
PS - Bojkotasi, vidim diskutujete , valjda se zaboravite, ali opet vidim da su vam tu partijski drugovi da vas opomenu da ne skrecete sa linije. Hocu sutra da mi se svi postrojite u dresovima repke i osmjeh od uha do uha. Mozete ako hocete staviti i salove BH Fanaticosa.
PPS - VOLIM TE BOSNO!!!!!!!!!!!!!!!
Znaci po meni iz ovog objavljenog tima vani idu: Berberovic, Rahimic, Vladavic i Muslimovic a unutra: Damjanovic, Pjanic, Ibricic i Ibisevic. Muratovic je svestan fudbaler i cesto je cak i pri vrhu liste strelaca. Covjek moze odigrati sve na sredini terena bas kao i Damjanovic koji jedino golman i klasicni napadac nemoze biti. Ne mogu da docekam utakmicu od uzbudjenja, Zenica ima da prokljuca.
PS - Bojkotasi, vidim diskutujete , valjda se zaboravite, ali opet vidim da su vam tu partijski drugovi da vas opomenu da ne skrecete sa linije. Hocu sutra da mi se svi postrojite u dresovima repke i osmjeh od uha do uha. Mozete ako hocete staviti i salove BH Fanaticosa.
PPS - VOLIM TE BOSNO!!!!!!!!!!!!!!!
- cyprus
#155 Re: BiH - Estonija
Haj sa se i ja okušam ko selektor
Naime, ja bih pokušo sa 4-4-2 formacijom, zašto da ne. Samo belaj je ne znam koga bih na lijevog beka
. Možda Radeljić?
Dakle, moj tim
:
1 Hasagić
2 Berberović
3 Radeljić
4 Spahić
5 Nadarević
6 Vladavić
7 Salihović
8 Misimović
9 Pjanić
10 Džeko
11 Ibišević
Ili možda umjesto Pjanića Damjanović pa onda igrat "dijamantnu" 4-4-2?
Naime, ja bih pokušo sa 4-4-2 formacijom, zašto da ne. Samo belaj je ne znam koga bih na lijevog beka
Dakle, moj tim
1 Hasagić
2 Berberović
3 Radeljić
4 Spahić
5 Nadarević
6 Vladavić
7 Salihović
8 Misimović
9 Pjanić
10 Džeko
11 Ibišević
-
district-beg
#156 Re: BiH - Estonija
pa onako, tu je to..i ja sam sklon toj 4-4-2..a sto se tice pozicije lijevog beka, ja bih jahica, sloidan i borben momak..gledao sam trening na kosevu kad su igrali s onim kresevom, i po meni se dobro snalazio na beku..nadalje, sto se pjanica tice, ja bih njega i mrtvog tobe ja rabbi stavio, u ovom momentu, nakon misketa za mene nas najbolji igrac..i naravno, slazem se s tobom da prednost ima ibisevic nad muslimovicem, vidjelo se da je daleko od forme, a vedo prvi strijelac jedne od najjacih europskih liga!cyprus wrote:Haj sa se i ja okušam ko selektor![]()
Naime, ja bih pokušo sa 4-4-2 formacijom, zašto da ne. Samo belaj je ne znam koga bih na lijevog beka. Možda Radeljić?
![]()
Dakle, moj tim:
1 Hasagić
2 Berberović
3 Radeljić
4 Spahić
5 Nadarević
6 Vladavić
7 Salihović
8 Misimović
9 Pjanić
10 Džeko
11 Ibišević
pa ljudi, ako sad ne moze ciro napraviti ekipu koja ce pobjediti estonce, jednu od slabijih europskih ekipa,ebiga onda...nama niko ne nedostje, kompletni smo..treba da budemo svjesni da je papac izgubljen, hrgovic isto i to je to..ovo je petnaestak imena s kojima se raspolaze...
usput moja procjena je 3 razlike za nas
-
Avdo Z.
#157 Re: BiH - Estonija
Prognoza - 3:1 za nas naravno.
-
papacja
#158 Re: BiH - Estonija
Hajde da se i ja igram selektora
------------------------Hasagić
Berberović---Spahić/Radeljić-----Nadarević-----Jahić
----------------------Damjanović------------------------
Pjanić/Vladavić--------------------------Salihović------
-----------------------Misimović--------------------------
---------Džeko-----------------------Ibišević------------
Ako Spaha nemože igrao bi Radeljić.
------------------------Hasagić
Berberović---Spahić/Radeljić-----Nadarević-----Jahić
----------------------Damjanović------------------------
Pjanić/Vladavić--------------------------Salihović------
-----------------------Misimović--------------------------
---------Džeko-----------------------Ibišević------------
Ako Spaha nemože igrao bi Radeljić.
-
BENT
#159 Re: BiH - Estonija
Ne treba ovdje puno pametovati,a koliko vidim pojedinci se i vrijedjaju uzajamno što je za svaku osudu jer je ovo ipak samo sport.Došli smo danas do one šekspirove jal bit jal ne bit.
Dakle pred vratima smo istine,poslije pristojnog nastupa protiv španije koji neče vrijediti ni pišljiva boba ako danas ne pobjedimo Estoniju i ako to postignemo začepiti če usta katastrofičari i vječiti kritizeri,pa če možda i oni shvatiti da se može kritikovati tek nakon utakmice ako imaju za to argumenata dakle ako naši momci (u koje ja vjerujem)ne budu dobro igrali.
Ako pobjedimo povezat če se stom pobjedom i dobra igra u Mursiji pa se nadam pošto je ovo tek treči nastup ovog sastava da če se dogoditi TREČA SREČA i tri boda na kontu.
JOŠ JEDANPUT POZIVAM BHFANATIKOSE DA NAVIJAJU ZA REPKU JER JE ONA NAŠA A NE SAVEZA.
Dakle pred vratima smo istine,poslije pristojnog nastupa protiv španije koji neče vrijediti ni pišljiva boba ako danas ne pobjedimo Estoniju i ako to postignemo začepiti če usta katastrofičari i vječiti kritizeri,pa če možda i oni shvatiti da se može kritikovati tek nakon utakmice ako imaju za to argumenata dakle ako naši momci (u koje ja vjerujem)ne budu dobro igrali.
Ako pobjedimo povezat če se stom pobjedom i dobra igra u Mursiji pa se nadam pošto je ovo tek treči nastup ovog sastava da če se dogoditi TREČA SREČA i tri boda na kontu.
JOŠ JEDANPUT POZIVAM BHFANATIKOSE DA NAVIJAJU ZA REPKU JER JE ONA NAŠA A NE SAVEZA.
- prdimahovina
#160 Re: BiH - Estonija
ubićemo Estoniju preko bokova: Vladavić, Berberović i Salihović.
- mavcs
#161 Re: BiH - Estonija
Eh ja se nadam pobjedi al buraz biće teško...
Ono, mali Pjanić nije u kombinaciji a frajer igra ko čigra, dijeli lude lopte, nije mi jasno šta
mu radi na klupi...selektor nam je ono za nepovjerovat...
helem, rezultat krajnji 1:1. dobra igra puno prilika, zamalo da pobijedimo, nećemo imati sreće i sudija
će nas pokrasti...
Ono, mali Pjanić nije u kombinaciji a frajer igra ko čigra, dijeli lude lopte, nije mi jasno šta
mu radi na klupi...selektor nam je ono za nepovjerovat...
helem, rezultat krajnji 1:1. dobra igra puno prilika, zamalo da pobijedimo, nećemo imati sreće i sudija
će nas pokrasti...
-
swanfilter
#163 Re: BiH - Estonija
Veceras uzimamo!!Samo da se ne desi slucaj kada se patimo i vucemo po terenu, leprsavo napasti do prvog gola! A kada se otvori, onda cemo ih natuci posteno,,,
- Vaso
#164 Re: BiH - Estonija
de ne lupaj , ziv bioAvdo Z. wrote:. Muratovic je svestan fudbaler i cesto je cak i pri vrhu liste strelaca. Covjek moze odigrati sve na sredini terena bas kao i Damjanovic koji jedino golman i klasicni napadac nemoze biti.
damjanovic ne moze ispepat loptu 3X, a kamoli da igra prednjeg veznog i organizuje igru, proigrava...
spor i tehnicki sirov igrac da igra krilo?! znaci ne moze ni to. jedino sto moze solidno odigarti , jeste pozicja zadnjeg veznog.
o ovom drugom nema govora.
ustvari, formalno moze svak sve igrati, ali pitanje je kako. a za damjanovica sam sigurno da je odgovor: NIKAKO
--------------------------------------
jao kad krene lose, pa krene nervoza, qq lele
stvarno mi zao misimovica, opet ce sve na njemu biti...
- bruce lee
#165 Re: BiH - Estonija
vec juce potvrdjeno i to "definitivno"? ovaj sportsport je inace dobro informisan, nadam se i ovaj put..Juče popodne iz stručnog štaba je definitivno potvrđeno da će u startnoj postavi zaigrati kapiten Emir Spahić. Prema posljednjim informacijama zadnju liniju bi trebali sačinjavati još Safet Naderević i Džemal Berberović, te Admir Vladavić i Sejad Salihović, koji bi trebali igrati na bočnim pozicijama. U veznom redu su Elvir Rahimić, Samir Muratović i Zvjezdan Misimović, dok će najbliži protivničkom golu biti Zlatan Muslimović i Edin Džeko. Ipak, poznajavjući selektora Blaževića nije isključeno ni poneko iznenađenje...
po mom misljenju nam rahimic nije potreban u ovoj utakmici. ako cemo ofanzivno, onda je pametnije staviti pjanica u prvih 11. osim toga ne znam zasto ne da ibisevicu sansu od pocetka. trenutno je u zivotnoj formi i puno raspolozeniji od dzeke (nazalost) i muslimovica..
- CrniZec
#166 Re: BiH - Estonija
Jel ima prenos preko neta negdje?
-
Elvo
- bruce lee
#168 Re: BiH - Estonija
i jos nesto, steta je da se salihovic trosi na mjestu beka. inace sam zastupnik 4-4-2 sa dijamantom, ali ovaj put mislim da nam nije potrebna klasicna 'sestica'. evo mojih 11 za pocetak
---------------------hasagic-----------------
berberovic----spahic---nadarevic---jahic
vladavic---salihovic---misimovic---pjanic
--------------dzeko----ibisevic-------------
---------------------hasagic-----------------
berberovic----spahic---nadarevic---jahic
vladavic---salihovic---misimovic---pjanic
--------------dzeko----ibisevic-------------
- Meho Kodro
#169 Re: BiH - Estonija
2:1, 3:2
Estonija je u gostima i Hrvatsku namucila, nece sa njima biti lako...
Estonija je u gostima i Hrvatsku namucila, nece sa njima biti lako...
- Meho Kodro
#170 Re: BiH - Estonija
Pobjedu od bar 3 gola razlike, da Aragones klekne i moli za milost vec na poluvremenuBihac_4_ever wrote:Moramo biti svjesni jedne stvari,a to je da smo igrali protiv najbolje ekipe svijeta i to u gostima i to porazeni s minimalnih 1:0,sta hocemo vise?
- Vainglorious
#171 Re: BiH - Estonija
Valjda ce bit' pobjeda, kakva takva. Nekakva me šuhva uhvatila, bojim se da ne kixamo.
Bajdvej: Nevjerovatno mi da Pjanić ne igra od početka
-
Crvena Tifoza
#172 Re: BiH - Estonija
CrniZec wrote:Jel ima prenos preko neta negdje?
Bit ce na Sopcast-u ili na JustinTV.
Jedno mora fercerat.
-
Crvena Tifoza
#173 Re: BiH - Estonija
Vainglorious wrote:Valjda ce bit' pobjeda, kakva takva. Nekakva me šuhva uhvatila, bojim se da ne kixamo.
Koju god utakmicu je odigrao fenomenalno, i kad je god riješio utakmicu sa asistencijama i golovima
ulazio je sa klupe. Neka njega na klupi pa nek ga ubaci u 60oj min.
- Bihac_4_ever
-
LongDong
#175 Re: BiH - Estonija
Ja mislim da se ni sam Muslimović ne sjeća svog zadnjeg postignutog gola u zvaničnoj utakmici, i on večeras starter, a Ibišević na klupi... ima li to veze sa zdravim razumom, logikom... oj zemljo otvori se...