Mi smo odmah iza Rumuna,
http://www.ekapija.com/website/bih/page ... 8Dnom-domu

Onaj niže od hotela Ruža prema Mostu? Ne plaća.animals wrote:Jel jadna ili nije,ali ima najvise penzionera i najmanje radnika..
i ti sto rade,slabo placeni,i firme ne placaju doprinose na njih..
Covjek u po Mostara,naplacuje parking 10 km..parkiro se ti minut ili citav dan![]()
zanima me placali on porez na to![]()
e zato je jadna..
Lijevo kad ides prema mostu..Haris.ba wrote:Onaj niže od hotela Ruža prema Mostu? Ne plaća.animals wrote:Jel jadna ili nije,ali ima najvise penzionera i najmanje radnika..
i ti sto rade,slabo placeni,i firme ne placaju doprinose na njih..
Covjek u po Mostara,naplacuje parking 10 km..parkiro se ti minut ili citav dan![]()
zanima me placali on porez na to![]()
e zato je jadna..
rumenige_brajtner wrote:mi nismo sposobni bit najgori. i u tom takmičenju završimo kao drugi, jer smo nesposobni
Uzima kuvac.animals wrote: a sta drzava uzima od toga je druga prica..
Ko je bio na Tajlandu zna kako tamo stvar stoje, ono sto sam tamo vidio kod nas nemacyprus wrote:Da su napisali da imamo najgore novinare na svijetu, tu bih se možda i mogao složiti, ovako je glupost...
Prvo, svijet ne čini 70 država, nego skoro triput više... Drugo, kao faktori su uzeti nezaposlenost i inflacija, što su prilično nepouzdani parametri... Treće, to da je Tajland najbolji sve govori o ozbiljnosti liste![]()
Jebote
To je nemoguca misija. Patolosku elitu nista ne moze razuvjeriti jer vole da budu iznadprosjecni koji zasluzuju bolje.dječak sa šibicama wrote:Polako, sad ce doci stranacki delegati, uhljebi, kratke pantolice, dijasporske patriJote i ostali da vas/nas ubjede kako ovo nije istina.
hAZNADAR wrote:To je nemoguca misija. Patolosku elitu nista ne moze razuvjeriti jer vole da budu iznadprosjecni koji zasluzuju bolje.dječak sa šibicama wrote:Polako, sad ce doci stranacki delegati, uhljebi, kratke pantolice, dijasporske patriJote i ostali da vas/nas ubjede kako ovo nije istina.
Proputovao sam dosta svijeta i vidio sam koliko je BiH jadnija ili ne. To zna ko je vidio svijeta.
Pozdrav od dijasporske patriJote sa velikim J. Sto mu dodje nesto u rangu sa ratnim zlocincem ili serijskim ubicom.

KB9 wrote:Bosna i Hercegovina je druga “najjadnija zemlja” na svijetu, kada je riječ o zaposlenosti i rastu cijena životnih namirnica, objavila je ugledna američka medijska i istraživačka kuća Bloomberg, koja je i obavila ovo istraživanje.
Debilizam (Bloomberg-a).KB9 wrote:Istraživanje Bloomeberga obuhvatilo je 74 svjetske ekonomije.