BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
BihYankee

#1 BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !

Post by BihYankee »

Ko je gledao sinoć Hayat( u sedam) mogao je čuti da američki Kongres priprema rezoluciju o BiH kojom se traži BiH bez entiteta, kantona i sa jedinstvenom policijom. Jeste da volim SF ali ovo mi vise lici na temu iz zoologije( ukoliko se radi o "patki") . Doduše ja sam 1991 predviđao i da neće biti rata u Bosni pa je moguće da i ovo bude. IMA LI NEKO VIŠE INFORMACIJA O OVOJ VIJESTI ? (ili je ipak zoologija) . Ostavljam mogućnost moderatoru da ovo premjesti pod "politika" ali mi se čini da sam na odgovarajućem podforumu.
Karabaja

Post by Karabaja »

ma daj ba :D
DobroJutroKolumbo

#3 Re: BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !

Post by DobroJutroKolumbo »

BihYankee wrote:Ko je gledao sinoć Hayat( u sedam) mogao je čuti da američki Kongres priprema rezoluciju o BiH kojom se traži BiH bez entiteta, kantona i sa jedinstvenom policijom. Jeste da volim SF ali ovo mi vise lici na temu iz zoologije( ukoliko se radi o "patki") . Doduše ja sam 1991 predviđao i da neće biti rata u Bosni pa je moguće da i ovo bude. IMA LI NEKO VIŠE INFORMACIJA O OVOJ VIJESTI ? (ili je ipak zoologija) . Ostavljam mogućnost moderatoru da ovo premjesti pod "politika" ali mi se čini da sam na odgovarajućem podforumu.
Moguce je , znas zasto!? Zbog Kosova! Rusi njih jebu po pitanju Kosova , e sad su Amerikanci skontali jebete vi nas tamo, nedate Kosovu nezavisnost , sad cemo mi malo da jebemo Vas u Bosni...A igracke Rusije i Amerike smo mi , tri naroda , jadna naroda!!!
BihYankee

Post by BihYankee »

ma sta "daj ba" ? Bilo na vijestima u 7 sinoć, zato sam i postavio tred
_BosanaC

#5 Re: BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !

Post by _BosanaC »

DobroJutroKolumbo wrote:
BihYankee wrote:Ko je gledao sinoć Hayat( u sedam) mogao je čuti da američki Kongres priprema rezoluciju o BiH kojom se traži BiH bez entiteta, kantona i sa jedinstvenom policijom. Jeste da volim SF ali ovo mi vise lici na temu iz zoologije( ukoliko se radi o "patki") . Doduše ja sam 1991 predviđao i da neće biti rata u Bosni pa je moguće da i ovo bude. IMA LI NEKO VIŠE INFORMACIJA O OVOJ VIJESTI ? (ili je ipak zoologija) . Ostavljam mogućnost moderatoru da ovo premjesti pod "politika" ali mi se čini da sam na odgovarajućem podforumu.
Moguce je , znas zasto!? Zbog Kosova! Rusi njih jebu po pitanju Kosova , e sad su Amerikanci skontali jebete vi nas tamo, nedate Kosovu nezavisnost , sad cemo mi malo da jebemo Vas u Bosni...A igracke Rusije i Amerike smo mi , tri naroda , jadna naroda!!!
:lol: :lol: :lol:

Evo vec se sikiram zbog ta jadna tri naroda :roll:

Sto je babi milo...
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

Post by Dado dijasporitus »

Hajde da je i istina rezolucije kongresa SAD-a po pitanjima Bosne nema nikakvog efekta. Uzmimo za primjer rezoluciju o Srebrenici koju su donijeli prije par godina. Sve to izgleda fino na papiru ali Evropa drzi uzde previse cvrsto da bi se Ameri ugradili tako lako u tu igru. A nemaju ni interesa da ucine nesto vise od mrtvog slova na papiru. Bosanci im vise ne umiru na TV-u.
Post Reply