BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !
Moderator: anex
- BihYankee
#1 BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !
Ko je gledao sinoć Hayat( u sedam) mogao je čuti da američki Kongres priprema rezoluciju o BiH kojom se traži BiH bez entiteta, kantona i sa jedinstvenom policijom. Jeste da volim SF ali ovo mi vise lici na temu iz zoologije( ukoliko se radi o "patki") . Doduše ja sam 1991 predviđao i da neće biti rata u Bosni pa je moguće da i ovo bude. IMA LI NEKO VIŠE INFORMACIJA O OVOJ VIJESTI ? (ili je ipak zoologija) . Ostavljam mogućnost moderatoru da ovo premjesti pod "politika" ali mi se čini da sam na odgovarajućem podforumu.
- DobroJutroKolumbo
#3 Re: BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !
Moguce je , znas zasto!? Zbog Kosova! Rusi njih jebu po pitanju Kosova , e sad su Amerikanci skontali jebete vi nas tamo, nedate Kosovu nezavisnost , sad cemo mi malo da jebemo Vas u Bosni...A igracke Rusije i Amerike smo mi , tri naroda , jadna naroda!!!BihYankee wrote:Ko je gledao sinoć Hayat( u sedam) mogao je čuti da američki Kongres priprema rezoluciju o BiH kojom se traži BiH bez entiteta, kantona i sa jedinstvenom policijom. Jeste da volim SF ali ovo mi vise lici na temu iz zoologije( ukoliko se radi o "patki") . Doduše ja sam 1991 predviđao i da neće biti rata u Bosni pa je moguće da i ovo bude. IMA LI NEKO VIŠE INFORMACIJA O OVOJ VIJESTI ? (ili je ipak zoologija) . Ostavljam mogućnost moderatoru da ovo premjesti pod "politika" ali mi se čini da sam na odgovarajućem podforumu.
-
_BosanaC
#5 Re: BIH BEZ ENTITETA I KANTONA NA HAYATU !
DobroJutroKolumbo wrote:Moguce je , znas zasto!? Zbog Kosova! Rusi njih jebu po pitanju Kosova , e sad su Amerikanci skontali jebete vi nas tamo, nedate Kosovu nezavisnost , sad cemo mi malo da jebemo Vas u Bosni...A igracke Rusije i Amerike smo mi , tri naroda , jadna naroda!!!BihYankee wrote:Ko je gledao sinoć Hayat( u sedam) mogao je čuti da američki Kongres priprema rezoluciju o BiH kojom se traži BiH bez entiteta, kantona i sa jedinstvenom policijom. Jeste da volim SF ali ovo mi vise lici na temu iz zoologije( ukoliko se radi o "patki") . Doduše ja sam 1991 predviđao i da neće biti rata u Bosni pa je moguće da i ovo bude. IMA LI NEKO VIŠE INFORMACIJA O OVOJ VIJESTI ? (ili je ipak zoologija) . Ostavljam mogućnost moderatoru da ovo premjesti pod "politika" ali mi se čini da sam na odgovarajućem podforumu.
Evo vec se sikiram zbog ta jadna tri naroda
Sto je babi milo...
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Hajde da je i istina rezolucije kongresa SAD-a po pitanjima Bosne nema nikakvog efekta. Uzmimo za primjer rezoluciju o Srebrenici koju su donijeli prije par godina. Sve to izgleda fino na papiru ali Evropa drzi uzde previse cvrsto da bi se Ameri ugradili tako lako u tu igru. A nemaju ni interesa da ucine nesto vise od mrtvog slova na papiru. Bosanci im vise ne umiru na TV-u.