Edin H. wrote:Dobro dosao Bsn, novopoceni, samo kada pobjedjujemo uz pivo i kokice navijacu.
Kako te nije sramota omalovazati ljude koji se bore za dobrobit i ozdravljenje BH fudbala, koji su uz reprezentaciju na svakoj utakmici i kada pobjedjuje i kada gubi. Dobri su ti bili kada su zalagali svoje zivote u Beogradu.
Steta sto nisi bio u Genku u hotelu zajedno sa clanovima Saveza, malo bi ti stvari bile jasnije, uostalom potrudi se, pa procitaj Ventolin post na BHF Forumu.
Daj narodu hljeba i igara i odmah sretan
Cuj cuvali se od mogucih povreda

Haj'mo jedno, po jedno:
Dobro dosao Bsn, novopoceni, samo kada pobjedjujemo uz pivo i kokice navijacu.
Ovo sto si napisao je totalno besmisleno i vec si s prvom recenicom rekao sve o sebi. Sta ti znas ko sam i sta sam ja?
To je vama glavna furka "Mi smo pravi navijaci, a vi svi ostali podrzavate repku samo kad pobjedjuje", jest' to tako, al' kad bi se tramvajima gadjali. No, Tirana je daleko, valjda, pa......
Dakle, ovo sto ti pricas su neistine i bubanje napamet naucene price, koja "vode ne pije" i to bi ti volio da smo mi, ostali (ne-BHFovci) takvi, jer bi s tim jedinim svojim argumentom i jedinim argumentom koji "navijaci" imaju prekinuo svaku dalju rapsravu. No, u ovom slucaju - jok! Fulo si i to opasno!
Kako te nije sramota omalovazati ljude koji se bore za dobrobit i ozdravljenje BH fudbala, koji su uz reprezentaciju na svakoj utakmici i kada pobjedjuje i kada gubi. Dobri su ti bili kada su zalagali svoje zivote u Beogradu.
A da, malo, prestanemo povlaciti Begas, ha? Kakve veze Beograd ima s tim sto nekolicina onih koji su bili u Beogradu danas sebi daje za pravo da se ponasa tako kako se ponasa?! Ocit nedostatak kucnog odgoja, ali i potreba da se bijes lijeci na onima koji nisu nista krivi (igracima), nema veze s gostovanjem u Beogradu. Mozda su neki od onih sto su divljali u Belgiji (uzimam Belgiju kao najfriskiji slucaj huliganizma doticnih), doista, bili i u Beogradu, ali to im nije opravdanje da se ponasaju onako kako se ponasaju i da ugrozavaju zivote igraca, istinskih navijaca i svih ostali prisutnih na tribinama i travnjaku.
Steta sto nisi bio u Genku u hotelu zajedno sa clanovima Saveza, malo bi ti stvari bile jasnije, uostalom potrudi se, pa procitaj Ventolin post na BHF Forumu.
Daj link, pa da raspravljamo i o tome.
Daj narodu hljeba i igara i odmah sretan
Naravno, pa to je prirodno.
Kod "vas" primjecujem neku nezadovoljstinu time sto selekcija pobjedjuje, jer vam, po svemu sto radite, nije u cilju da repka dobro igra.
Da, cuvali se mogucih povreda. Beligija je pokazala da igra dosta prljavo. Osim toga, nama je bio potreban razultat, a ne srljanje. Reprezentacija je u 4 dana dala 6 komada, sto je i vise nego dovoljno. Tebi, ocito, oni nikada nece biti dobri i nece zadovoljavati tvoje kriterije, pa cak ni da Spaniju guznu 1:0, tebi bi to opet bilo malo.
Jesi li nekad cuo za taktiku?
K'o sto ti sam rece, pobjedi se ne gleda u zube, al' mene su momci sinoc, ipak, odusevili. Odigrali su pametno. To sto su se povukli s igracem vise i mene je, pomalo, nerviralo, ali da li da njih i Ciru pljujemo zbog toga, a znamo da su pobjedili u Belgiji i prije iskljucenja zabili dva gola u Zenici?! Ne igraju oni i ne zabijaju golove za nas mir, nego zbog sebe i bodova. Njihove je da pobjede i to su i odredili, a to kako su se postavili s igracem vise, to je do trenera, a ne moze se zamjeriti ni treneru, jer je njegova momcad zabila 18 golova (kao i Spanjolci) i u trenutku iskljucenja Belgijanca imala prednost od 2:0.