BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
grany-smith

#551 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by grany-smith »

Dobih opomenu od moderatora,a pojma nemam zasto
Sory
BKrajina

#552 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by BKrajina »

Frankyee wrote:
shaqqa wrote:Alphonse i ostali kritičari, pa nemojte majke vam večeras te priče o katastrofalnoj igri i sl :sad: :sad: :sad:
Mnogo mnogo jače repke od nas (ako trenutno ima takvih :mrgreen: ) ne bi psihološki bile u stanju da uzmu istog protivnika (koji nije bezazlen) u 4 dana sa različitom postavkom i stilom igre... Dalkeo od toga da samja prezadovoljan al mi je vala puna kapa tekmi koje smo dominirali pa na kraju gubili (Španija 1-2 ili španija 1-1 u zenici)...
Možete svi pričati šta hoćete ali ovo je 60% ćirina zasluga, ima lošije igrače nego što smo imali prije ali je za razliku od prijašnjih "selektora" on ipak u stanju izvući iz svakoga 110%, gledaj samo primjer Pandže koji je po meni večeras odigrao fenomenalno ili Jahića koji je u 4 dana pružio odlične partije na dvije potpuno različite pozicije.

Sve u svemu, molim sve one koji će se javiti da omalovažavaju ovu pobjedu ili ove momke da večeras preskoče ovaj topic i nek navrate za koji dan... Kao što već napisah, pun mi je klinac pesimizma i spuštanja nečega pozitivnog što se dogodi ovoj zemlji ili ovom narodu... :bih: :bih: :bih: :bih:
Apsolutno tacno, Krajina veceras slavi, mi smo uzeli 3 boda velika kao Grmec. Ovo je mnogo bolje nego dosad ocekivano i odigrano. Dokazali smo da mozemo dati golove bilo kome i to jos bez pola tima. Misimovic je profesor fudbala, to je bolan pravi Safet Susic. Dzeko majstor trenutka, majstor sekunde. Ovo je zaista prelijep rezultat. Sve je to odlicno.

Hajmo Bosno, hajmo 'ercegovino ajmo Krajino.
Bosno mojaaaa, lijepa mila divna gizdavaaaaaaa...haaaaajjjj u tebi je nasa repka simbol stoljeca.......U Zenici nano u Zenici nano uvijek dobijemo....Ciro nam je nano Ciro nam je nano strasan moral dao.....Marjan nam je nano Marjan nam je nano oci otvorio....Repka nam je nano repka nam je nano opet zivot dala.... U Zenicu kada podjem ja.... :dance: :evil: :lol: :lol: :bih: :bih:
zalizani

#553 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by zalizani »

Ponos_i_cast wrote:http://--- NO LINKS ---/index.php?option ... Itemid=106
samo da se ne sere ubuduće. :-))
Evo jedan comment sa ovog linka
herceg: ...Bravo! Nedajmo balijama da svojataju BIH! Njima je cilj da je se odreknemo. ! Izbornik je Hrvat. Dva beka su Hrvati. GOlman je Srbin. Pola stručnog stožera su Hrvati. To je naša DOMOVINA!!! OD DRINE DO LUDBREGA!
:-) :-) :-)

@pape sorry moro´ sam
bijelo_dugme

#554 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bijelo_dugme »

mIRCerka wrote:Misimovic pozutio... :(
Sve je to planirano, trazio je ga od prve minute al mu sudija nije dao sve dok se nije odlucio lakat razbiti. :wink:

Nece da promasi utakmicu protiv Turske tako da ce preskociti Armeniju i vratit se "cist".
Sezam

#555 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Sezam »

callmethebreeeze wrote:kako sam ja srecan, lahko drogiran i lahko od pije napijen. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Pratim :bih: :-) :bih: :-) :bih:

NEGO LJUDI, SKONTASTE L VI KOLIKO MALO NAMA SVIMA TREBA DA BUDEMO SRETNI??? :mrgreen:
Bosanski_kralj

#556 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Bosanski_kralj »

Odavno nisam bio sretniji i zadovoljniji...

Polahko gradimo ekipu. Polahko se i formira odbrana, samo je još malo uigrati
nuernberg

#557 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by nuernberg »

paja_patak wrote:
paja_patak wrote:
karanana wrote:ne razumijem, zar najbolji drugi ide automatski?
ja sam mislio da najgori drugi ispada a da ostalih 8 igra baraz.
UEFA (Europe) - 13 berths
CAF (Africa) - 5 berths, plus the host South Africa
AFC (Asia) and OFC (Oceania) - 4 berths for AFC countries, with the fifth going to the winners of an AFC-OFC playoff
CONMEBOL (South America) - 4 berths
CONCACAF (North and Central America and Caribbean) - 3 berths

znaci 13 mjesta.....9 prvoplasiranih ide direktno, ostaje 9 drugoplasiranih...jedan najgori otpada, a ovih osam igraju baraz, 4 prolaze, 4 otpadaju...
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... ion_(UEFA)

eto i potvrda znaci Srbija kao prva ce ici direktno, BiH baraz sa Svicarskom ili mozda Slovackom, Hrvatska ispada kao najlosija druga...
^kako znas da mozda u baraz sa svicom ili slovackom i koliko se igra utakmica jeli samo jedna ili dvije?
callmethebreeeze

#558 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by callmethebreeeze »

Sezam wrote:
callmethebreeeze wrote:kako sam ja srecan, lahko drogiran i lahko od pije napijen. :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Pratim :bih: :-) :bih: :-) :bih:

NEGO LJUDI, SKONTASTE L VI KOLIKO MALO NAMA SVIMA TREBA DA BUDEMO SRETNI??? :mrgreen:
malo nam za srecu treba. nas je bilo u jednom stanu 20, ali smo glasni bili kao 40 ljudi. boze dragi, kontam - pa sta bi radili da igramo u finalu svjetskog. :bih: :bih: :bih: ako je ciro hrvatsku doveo do treceg, nas bi trebao bar do drugog. zar nije posteno? skromno, bosnjacko razmisljanje.
:D :D :D
dnaxy

#559 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by dnaxy »

zoom66 wrote::bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
da podebljam zoom-a u dobrom postu :D
inace se samo javlja kad su banovici u pitanju :D :thumbup: :sax:
atko

#560 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by atko »

Sezam wrote: NEGO LJUDI, SKONTASTE L VI KOLIKO MALO NAMA SVIMA TREBA DA BUDEMO SRETNI??? :mrgreen:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

30 zadnjih minuta tekme u Belgiji je naciju diglo na noge :) :thumbup:
kaoptica

#561 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by kaoptica »

dnaxy wrote:luudilo :D prvo poluvrijeme smo bili dobri ,drugo manje dobri ali smo super sve odradili..drago mi je da smo pobjedili, iako su mi zadnji 5 min. prosli kao 5 god.

@alphonse inace se slazem sa tvojim stavovima i volim citat tvoje komentare, i u sustini si u pravu..nismo bili dobri u drugom poluvremenu ali sto je najbitnije je da smo pobjedili..bjezimo turcima 4 boda..mislim da ovaj put idemo do kraja..tako bio bih ti zahvalan da pustis svoj pesimismus ovaj put uzivas sa svima nama u ovim srecnim trenutcima :thumbup:

ljudi cestitam vam, i hvala i ovim nasim igracima sto su me i veceras ucinili ponosnim sto sam bosanac i hercegovac..volim vas sve :bih:

Potpisujem i ja ovo, i cestitam, veceras smo sretni i ponosni !! :bih:
goldenlily

#562 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by goldenlily »

Image
Image
Image
Kasnije je pao na glavu,al' dobar je :D :D ,nacugan i ruke u džepovima ležerno... :D :D
Tako maloo je potrebno za dernek :P
Last edited by goldenlily on 02/04/2009 00:15, edited 1 time in total.
The Silent Man

#563 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by The Silent Man »

Sjajna noc, nasi odlicno odigrali prvo poluvrijeme,u drugom neopravdano se povukli i desila se bespotrebna drama u zadnjim minutama... ali 6 bodova,kada bi prije 2-3 mjeseca rekao u drustvu da cemo pokupit 6 bodova svi bi mi se smijali ,sad ce da me caste :) svaka cast igracima,svaka cast Ciri :thumbup:

Atmosfera i vise nego odlicna,vrh vrhova,navijanje na tribinama odlicno,patriotski,fer i kulturno (bez pirotehnike i poznatog kontra Sa skandiranja) - zna Zenica bit super kad hoce :-D svaka cast za navijace :thumbup:

Turska cucnula 4 boda u zaostatak,bit ce jako nezgodni i mislim da ce oksraj sa turcima odlucit o prolazu u baraz,al o tom potom...

Cestitam svima , uzivajte u pobjedi :bih:
Bosanski_kralj

#564 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Bosanski_kralj »

Večeras je jedino falio dobar komentator...
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#565 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by grunt »

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
bijelo_dugme

#566 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by bijelo_dugme »

paja_patak wrote:
paja_patak wrote:
karanana wrote:ne razumijem, zar najbolji drugi ide automatski?
ja sam mislio da najgori drugi ispada a da ostalih 8 igra baraz.
UEFA (Europe) - 13 berths
CAF (Africa) - 5 berths, plus the host South Africa
AFC (Asia) and OFC (Oceania) - 4 berths for AFC countries, with the fifth going to the winners of an AFC-OFC playoff
CONMEBOL (South America) - 4 berths
CONCACAF (North and Central America and Caribbean) - 3 berths

znaci 13 mjesta.....9 prvoplasiranih ide direktno, ostaje 9 drugoplasiranih...jedan najgori otpada, a ovih osam igraju baraz, 4 prolaze, 4 otpadaju...
http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_ ... ion_(UEFA)

eto i potvrda znaci Srbija kao prva ce ici direktno, BiH baraz sa Svicarskom ili mozda Slovackom, Hrvatska ispada kao najlosija druga...
Zar nece biti obicna lutrija? Mislim da bi BiH mogla dobiti i Francusku i sve ostale ekipe, nazalost :(
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#567 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by pape »

zalizani wrote:
Ponos_i_cast wrote:http://--- NO LINKS ---/index.php?option ... Itemid=106
samo da se ne sere ubuduće. :-))
Evo jedan comment sa ovog linka
herceg: ...Bravo! Nedajmo balijama da svojataju BIH! Njima je cilj da je se odreknemo. ! Izbornik je Hrvat. Dva beka su Hrvati. GOlman je Srbin. Pola stručnog stožera su Hrvati. To je naša DOMOVINA!!! OD DRINE DO LUDBREGA!
:-) :-) :-)

@pape sorry moro´ sam
Jednom za uvijek, ... zelim da se zna da nema mjesta za ovake postove na fudbal/nogomet podforumu. Imate politiku i diskusije i tamo (raz)glabajte do mile volje.
Ovakav komentar nekog retarda nema mjesta ovdje.
Umjesto sto broji krvna zrnca, neka dodje i bodri reprezentaciju BiH, ako je voli i smatra je svojom domovinom.
Divno je bilo veceras cuti publiku u Zenici kako skandira Supicu, Ciri, Dzeki, .... sve je time receno ovim hajvanima.
Yebo on svoj Ludbreg, .... :roll:
Frankyee

#568 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Frankyee »

Kada se vrate povrijedeni igraci ( Ibisevic, Salihovic, Hasagic, Muslimovic pa i Bajramovic ) Kada Pjanic malo ojaca i kada se ova (losa) odbrana malo uigra, ima sanse da razvalimo mnoge jace reprezentacije. Belgija nije Spanija ali bitno je da nas tim stice samopouzdanje, bitno je da se jaca moral i vjera u pobjedu.

Mi imamo napad i sredinu kao beton, to je tim koji moze utrpati par golova svakom protivniku. Treba malo odbrana da ojaca i onda mozemo da se nosimo sa svim ekipama.

Ciro ipak je odradio dobar posao.

:bih: :bih: :bih:
zemo_online

#569 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by zemo_online »

losa igra u drugom poluvremenu protiv belgije sa igracem manje.
Fratris

#570 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Fratris »

Da ne ostane neprimijeceno, Marko Topic je danas usao u igru u zadnjoj minuti i dosao na drugo mjesto na listi BiH reprezentativaca po stazu. Marko je za BiH debitirao 5. Novembra 1997. Izmedju tog nastupa i danasnjeg je proslo 11 godina, 4 mjeseci i 27 dana. Ispred njega je samo Vedin Music izmedju cijeg debija i oprostajne utakmice je proslo 11 godina, 6 mjeseci i 7 dana. :thumbup: :bih:
Luke Perry

#571 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Luke Perry »

Izvlacenje parova za baraz ide prema FIFA rankingu, najvjerovatnije. Uglavnom nije napamet.
Frankyee

#572 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by Frankyee »

Da li neko ima preveden komentar Belgijskog trenera ili igraca?

da sad cujemo sta se prica o BiH, ima da nas pamte kao nocnu moru , i tim i navijace, he he he :D
johnnykola

#573 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by johnnykola »

Luke Perry wrote:Izvlacenje parova za baraz ide prema FIFA rankingu, najvjerovatnije. Uglavnom nije napamet.
hvala na infu. mislim da im je to sranje, ali hajd!
madner

#574 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by madner »

Prejako, predobro nenadjebivo. :D
chengaba

#575 Re: BiH - Belgija, ... Zenica, 01.04.`2009

Post by chengaba »

Jbt ovo mi je gore od zemljotresa sto se tice spavanja :D
Zivim pored katedrale i ispred se trubi kao da je tek sudija svirao kraj utakmice...

Carobnjace, sta da radim!!!
Post Reply