Oni kazu da sve nije gotovo i da dolaze u ZeniKu po pobjedu, ...
Lopta je okrugla, ....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ako ne bude Komentator prenosio, tesko nama!pape wrote:Oderali smo ih u Genku, ....![]()
Oni kazu da sve nije gotovo i da dolaze u ZeniKu po pobjedu, ...![]()
Lopta je okrugla, ....
BHCluster wrote:15
9
8
7
2
1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prvoplasirane ekipe idu direktno, a 8 najboljih drugoplasiranih ide u baraz, znaci jedna drugoplasirana otpada, a ako budemo u situaciji da idemo u baraz bar ne moramo brinuti o gol razlicinuernberg wrote:jeli idu dalje prva dva ili drugi ide u baraz???
Slazem se. Al' kako raju kontrolisat. Ljudi u Belgiji unijeli baklji na kile a da ih ne unesu u ZeniKu.Bandierra Rossa wrote:Mislim da je bakljada došla u pravo vrijeme.Sad (u Zenici) moramo biti još pametniji.FIFA i UEFA će nas uzeti na zub,tako da ne bi smjelo biti nekih problema sa navijačima da ne prekinu tekmu i kažu:"Presuđeno za zelenim stolom-0:3 za Belgiju.
Pa u tome i jeste fol.NAŠ SAVEZ organizuje utakmicu,što znači da će na ulazima biti naši redari.Sad je šansa i ne smijemo napraviti ništa što bi nas moglo koštati.Prezioso wrote:Slazem se. Al' kako raju kontrolisat. Ljudi u Belgiji unijeli baklji na kile a da ih ne unesu u ZeniKu.Bandierra Rossa wrote:Mislim da je bakljada došla u pravo vrijeme.Sad (u Zenici) moramo biti još pametniji.FIFA i UEFA će nas uzeti na zub,tako da ne bi smjelo biti nekih problema sa navijačima da ne prekinu tekmu i kažu:"Presuđeno za zelenim stolom-0:3 za Belgiju.
nuernberg wrote:kako izgleda tabela za sada??
ne bi me iznenadilo da su belgijanci namjerno dozvolili unosenje pirotehnike upravo u nadi da ce nasi navijavci podivljati, a utakmica biti prekinuta i presudjena u njihovu korist. u zenici se itekako moze sprijeciti unosenje i mirna bosna, dakle ne prepustati savjesti huligana sansu da se poseru na ovaj sjajni uspjeh.Bandierra Rossa wrote:Mislim da je bakljada došla u pravo vrijeme.Sad (u Zenici) moramo biti još pametniji.FIFA i UEFA će nas uzeti na zub,tako da ne bi smjelo biti nekih problema sa navijačima da ne prekinu tekmu i kažu:"Presuđeno za zelenim stolom-0:3 za Belgiju.
Bakljada je bila kljucni momenat utakmice, momenat u kojem je splasnula ona psiholoska prednost Belgijanaca nakon izjednacenja.buzzer wrote: ne bi me iznenadilo da su belgijanci namjerno dozvolili unosenje pirotehnike upravo u nadi da ce nasi navijavci podivljati, a utakmica biti prekinuta i presudjena u njihovu korist. u zenici se itekako moze sprijeciti unosenje i mirna bosna, dakle ne prepustati savjesti huligana sansu da se poseru na ovaj sjajni uspjeh.