BIH - Belgija 1-0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DOBOJLIJA
#1 BIH - Belgija 1-0
POBJEDA
Odlucujuca se igra u Beogradu garant...
A sad mozemo zaliti sto nismo litvance kod kuce dobili....
Ali jebes to ja se veceras Veselim
Odlucujuca se igra u Beogradu garant...
A sad mozemo zaliti sto nismo litvance kod kuce dobili....
Ali jebes to ja se veceras Veselim
-
Panasonic
07-Sep-05 LTU:BIH
12-Oct-05 SCG:BIH
08-Oct-05 BIH:SMR
Ostale su jos tri tekme
Serbia & Montenegro 15
Spain 13
Bosnia-Herzegovina 10
Lithuania 9
Belgium 8
San Marino 0
Ako sve tri pobijedimo, ili mozda jednu igramo nerijeseno, mozemo na prvo mjesto.
Ostale su jos tri tekme
Serbia & Montenegro 15
Spain 13
Bosnia-Herzegovina 10
Lithuania 9
Belgium 8
San Marino 0
Ako sve tri pobijedimo, ili mozda jednu igramo nerijeseno, mozemo na prvo mjesto.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Panasonic wrote:07-Sep-05 LTU:BIH
Ostale su jos tri tekme
Serbia & Montenegro 15
Spain 13
Bosnia-Herzegovina 10
Lithuania 9
Belgium 8
San Marino 0
SCG jos ima kao gost odigrati sa Litvanijom i Spanijom, te kao domacin sa nama.
Spanija treba odigrati sa SM i Belgijom kao gost i sa SCG kao domacin.
Malo je vjerovatno da SCG i Spanija iz tih utakmica ne osvoje ni boda.
-
kafana
po mojoj racunici mozemo biti i prvi ali to je i domenu sf.
neko mora izgubiti 2 utakmice u sledece a bih da pobijedi obe i imamo sansu da budemo drugi. kako
spa - scg pobijeda spanije spanija bi imala 16 scg 15 a mi sa pobijedom protiv litvanije 13
zatim spanija dobije belgiju mi san marino a scg izgubi mi imamo 16 ,scg 15 a spanija 19 i plasman na sp. posto zadnju igraju protiv san marina
nama bi trebalo onda najmanje nerijeseno protiv scg. a ako spanija izgubi obe sledece i pobijede san marino imali bi 16 a mi bi u tom slucaju imali uz dvije pobijede isto 16p s time da imamo igrati protiv scg i bod dosta
ima i ova
ako spanija i scg nerijese i obadvoje izgube utakmice protiv belgije i litvanije mi mozemo biti prvi ako pobijedimo scg . mi bi bili prvi a spanija druga
neko mora izgubiti 2 utakmice u sledece a bih da pobijedi obe i imamo sansu da budemo drugi. kako
spa - scg pobijeda spanije spanija bi imala 16 scg 15 a mi sa pobijedom protiv litvanije 13
zatim spanija dobije belgiju mi san marino a scg izgubi mi imamo 16 ,scg 15 a spanija 19 i plasman na sp. posto zadnju igraju protiv san marina
nama bi trebalo onda najmanje nerijeseno protiv scg. a ako spanija izgubi obe sledece i pobijede san marino imali bi 16 a mi bi u tom slucaju imali uz dvije pobijede isto 16p s time da imamo igrati protiv scg i bod dosta
ima i ova
ako spanija i scg nerijese i obadvoje izgube utakmice protiv belgije i litvanije mi mozemo biti prvi ako pobijedimo scg . mi bi bili prvi a spanija druga
-
praznina
Upravu si postoje dobre šanse da je to u domenu naučne fanstastike.kafana wrote:po mojoj racunici mozemo biti i prvi ali to je i domenu sf.
ima i ova
-
ambulanta
bosna ce kiksati sledecu utakmicu, ne treba se zanositikafana wrote:po mojoj racunici mozemo biti i prvi ali to je i domenu sf.
ima i ova
-
mostarac
u krivu si jer tad imamo isto bodova sa spanijom, a obe utakmice zavrsene 1:1 tako da se gleda gol razlika koja je u nas 8:8, a u Spanaca 10:2. Eh sad ako San marinu utrpamo 20 komada mozda to i popravimozoom66 wrote:bravo za serdja i drugove...:):)
ima josh jedna kombinacija, dosta realna..:D
naredna dva mecha pobjede i bih & scg i onda nama scg pusti jer im vishe nishta ne bi znachilo......a pride bi im ushke & co uletili lovu...
...i tako nashi balkanci kazu danke dojchland...
....a mrska shpanija...
...zaqqa...
...hasta la im ga vista...
:D:D
Jedina koliko toliko realna stvar je da mi dobijemo Litvu, a Spanci sa SiCG remiziraju ili pobjeda Spanije. Nakon toga sve se odluchuje pred 80.000 u paklu Marakane, gdje iskreno recheno nemamo sansi protiv SiCG, koja u 7 utakmica nije primila pogodak, psiholoski su beteon u odnosu na nas, dakle ne podlijezu atmosferi kao mi, a uz to mi im u takvom stanju i sa nashim poznatim gubitnickim mentalitetom trebamo dati bar 2 komada. Mislim da je to domen SF. Dakle nase sanse su po meni ispod 2% da se kvalifikujemo, a da ne govorim da u barazu mozemo izvuci npr. Svedjane, pa Cehe itd.
-
SD-6
...ja sam optimista
...za koju deceniju kad udjemo u EU...i brazilci nahrle u Behadiju u kontigentima...vjerujem da cemo imati tim za Euro...ali nazalost imace i ostali(jer mi zadnj unilazimo
)
eventualno drugi scvenarij...ako nam povjere organizaciju europskog i li svjetskog prv.
... ostalo su puste zelje 
eventualno drugi scvenarij...ako nam povjere organizaciju europskog i li svjetskog prv.
-
rajvosa4ever
umro je mostar wrote:s jedne strane Josip Broz, a sa druge Che i onda se misle ljudi sto smo nepobjedivi na Bilinom polju. Dva boga na jednom mjestu su tu uz nas i ko nas onda moze pobjedit. Niko
- repeater
čitajući tvoj komentar, na pamet mi pade kup maršala borac - zvijezda, i titula za banjalučane. tada se igralo na stadionu jna, danas na marakani.umro je mostar wrote:
... nakon toga sve se odluchuje pred 80.000 u paklu Marakane, gdje iskreno recheno nemamo sansi protiv SiCG, koja u 7 utakmica nije primila pogodak, psiholoski su beteon u odnosu na nas ..
tada je igrao klub, danas igra reprezentacija, pa kako nam onda mogu biti male sanše?

-
kafana
praznina wrote:Upravu si postoje dobre šanse da je to u domenu naučne fanstastike.kafana wrote:po mojoj racunici mozemo biti i prvi ali to je i domenu sf.
ima i ova
zaboravio si da je ovo reprezentacija koja nije izgubila od spanije a vec znas da nam je fifa ukrala 2 boda (slucaj abelda) a i po pravilima fife maksimalno se moze produziti 5 min a utakmica sa spanijom u valenciji trajala skoro 97 minuta. znaci pokradeni smo u svakom slucaju. a ako srbi izgube obe utakmice nama dovoljno i bod na marakani a scg moze traziti sansu u kvalifikacijama za ep . heheheee.
-
praznina
Njima su ostale 3 a ne 2 utakmice. Ne vjerujem ni da će oni tek tako prokockati svoju šansu.kafana wrote:praznina wrote:Upravu si postoje dobre šanse da je to u domenu naučne fanstastike.kafana wrote:po mojoj racunici mozemo biti i prvi ali to je i domenu sf.
ima i ova
zaboravio si da je ovo reprezentacija koja nije izgubila od spanije a vec znas da nam je fifa ukrala 2 boda (slucaj abelda) a i po pravilima fife maksimalno se moze produziti 5 min a utakmica sa spanijom u valenciji trajala skoro 97 minuta. znaci pokradeni smo u svakom slucaju. a ako srbi izgube obe utakmice nama dovoljno i bod na marakani a scg moze traziti sansu u kvalifikacijama za ep . heheheee.
U Beogradu je bilo SCG- ESP(0:0) a vidjećemo u srijedu kako će biti.
-
goofy
come on...pobijedili smo Belgiju koja nije imala pojam sta hoce igrati nerjeseno ii da idu na pobijedu, netreba gledati u zube pobijedi ali ako u srijedunasi izgube ili nerijeseno sa litvanijom to bi bio to...nas uspijeh je prije svega so uopste igramo! druga uspijeh bi bio taj da budemo naprimjer 3 u grupi cime bi popravii svoj rejting na rang lsitit tako da u nekim sljedecim kvalifikacijama necemo dobiti tri jaka...u nogometu je kao i u svemu u zivotu "koliko para tliko muzike" znaci sve je uspijeh samo nebiti zadnji u grupi..sretno BiH u litvaniji!
- DOBOJLIJA
goofy wrote:come on...pobijedili smo Belgiju koja nije imala pojam sta hoce igrati nerjeseno ii da idu na pobijedu, netreba gledati u zube pobijedi ali ako u srijedunasi izgube ili nerijeseno sa litvanijom to bi bio to...nas uspijeh je prije svega so uopste igramo! druga uspijeh bi bio taj da budemo naprimjer 3 u grupi cime bi popravii svoj rejting na rang lsitit tako da u nekim sljedecim kvalifikacijama necemo dobiti tri jaka...u nogometu je kao i u svemu u zivotu "koliko para tliko muzike" znaci sve je uspijeh samo nebiti zadnji u grupi..sretno BiH u litvaniji!
U pravu si
Ako covjek skonta opet nismo bili tako losi u ovim i u proslim kvalifikacijama.
Samo smo jednu utakmnicu do sada izgubili a u jakoj smo grupi.
Sada samo treba gledati da pobjedimo litvaniju, jebemi se kako ostali u grupi igraju.
PS: A ovaj put se necu loziti kao da smo grupu pobjedili, posto onaj sto leti visoko pada visoko, ili tako nesto haha
Pozdrav
-
Frutek
Ja sam sinoćnjom pobjedom vratio vjeru u reprezentaciju. Momci su igrali odlično, a iako na domaćem terenu, bilo je jakog pritiska. Izdržali su i trebalo je bit 3-0 ili 4-0 jer toliko su naši bili bolji.
Sad treba razmišljat o Litvaniji, o utakmici koja nam je najvažnija utakmica kvalifikacija. To se apsolutno mora dobit, onda San Marina sredimo začas, pa onda ćemo sa Srbima vidit kako stvari budu stojale
možel se šta prije utakmice popričat i sl.

Balkanski duo na svjetsko prvenstvo, Španija - kuća
I ne znam što mnogi spominju baraž, baraža nema, prva dva tima idu direktno
Sad treba razmišljat o Litvaniji, o utakmici koja nam je najvažnija utakmica kvalifikacija. To se apsolutno mora dobit, onda San Marina sredimo začas, pa onda ćemo sa Srbima vidit kako stvari budu stojale
Balkanski duo na svjetsko prvenstvo, Španija - kuća
I ne znam što mnogi spominju baraž, baraža nema, prva dva tima idu direktno