Pa i u Grckoj su Edina iskljucili iako ga je onaj zamalo zguzio na terenu....sta je trebao da pusti da ga jase. Ma nije vidilo crvenog cak je pitanje da li je i za zuti jer ga nije prije opominjao. Ovo je nevidjeni poklon Grcima i nista novo kad je u pitanju sjebavanje nase reprezentacije.Sinapsa wrote:U picku materinu nek se goni sve ovo...
Kakav bolan crveni karton!! Evo gledam reprizu.
Kakav crveni karton...
Jebes fudbal, ako ovo ovako ocigledno pokvareno funkcionise....
Koji ce nam kurac kvalifikacije? Za sto da se kvalifikujemo? Da nam neki supak samo odredi, da trebamo izgubiti jer smo nebitni....
Igraci su se trebali pokupiti sa terena i gotovo...Ma jebes sankcije, jebes sve, jebes ovakav fudbal. Ovo je van svake pameti.
BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1151 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
- skafiskafsnjak
#1152 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ma krivi smo sami. Kukavicka igra u drugom pol...mentalitet..jbgapsidejzi wrote:Ma ovo je sudijska ba. Jos ti pjanica izbaci u iducoj utakmici a mozda i jos jednoj. Stimaljka do bola.skafiskafsnjak wrote:Ja ja...svak je kriv, samo mi nismoKaligrafija wrote:Neka prica ko god sta hoce, ovo je sudija odlucio...ovo je svjetska kradja, nista na sta nismo do sad navikli...!
- karanana
#1153 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Piskavo bure dole nek vodi intervijue nakon tekme a adisa u komentatorsko mjesto. Nisam ni znao da je adis na ovoj televiziji. Pa ni onaj zucho denis nije gori od burenceta.
- Maraschino
#1154 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Samo glavu gore pa dokle doguramo.

-
RasAlGhul
#1155 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Hajde i bod je na kraju dobar, mada smo ko najveće pičoke odigrali drugo poluvrijeme. Džeko i Duljević najgori. Šunjić jebiga čist penal nema priče, sudiji pleme jebem zbog Pjanića.
Mišljenja sam da će se prije Grčka okliznuti protiv Jermenije ili Finske nego mi, ono u čemu je dobar Robi je pobjeđivanje reprezentacija sličnog kvaliteta našem, u ovom slučaju slabije su obje ekpie od naše. Grci cigani okliznuće se kući protiv Jermenije ili Finske, idemo tamo da ih dobijemo ko ih jebe.
I samo mi nešto smeta kod Robija, a to je Rade Krunić, momak igra u jebenoj Seriji A, standardno, kod nas nema mjesta grob te jebo, momak zvijer umrtvio bi igru samo tako
Mišljenja sam da će se prije Grčka okliznuti protiv Jermenije ili Finske nego mi, ono u čemu je dobar Robi je pobjeđivanje reprezentacija sličnog kvaliteta našem, u ovom slučaju slabije su obje ekpie od naše. Grci cigani okliznuće se kući protiv Jermenije ili Finske, idemo tamo da ih dobijemo ko ih jebe.
I samo mi nešto smeta kod Robija, a to je Rade Krunić, momak igra u jebenoj Seriji A, standardno, kod nas nema mjesta grob te jebo, momak zvijer umrtvio bi igru samo tako
-
Jasmin Kopcic
#1156 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Preostro sudjenje a pogotovo za crvenu.Sinapsa wrote:Htio sam da rezem vene sto ne mogu uzivo gledati....Sad cu dobiti srcani od gledanja uzivo..... kako god, los ishod...
Ovdje mi se otvaraju tri pitanja:
1. Da li mi ne podmicujemo sudije dovoljno, pa da tudji reprezentativci dobijaju crvene kartone?
2. Da li smo jednostavno toliko glupi da ne mozemo da se obuzdamo i da su crveni kartoni sasvim opravdani?
3. Da li sudije i bez mita jednostavno daju onima prednost, koje smatraju vrijednijim?
- insomnia78
#1157 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Srboseljacke nesrboseljacke to ti je ziva istina. Od kako je Turcin zamako niz put nas se odgaja ko nizu kastu i to mozes vidjeti svakog dana na hiljadu primjeraOrg wrote:Pusti mi se tih srboseljackih rasističkih teza. Ovo je jednostavno bezmudost selektorainsomnia78 wrote:Mi smo jednostavno niza kasta. Tako odgojeni vjekovima i to svi prepoznaju i tako se prema nama i odnoseSinapsa wrote:Htio sam da rezem vene sto ne mogu uzivo gledati....Sad cu dobiti srcani od gledanja uzivo..... kako god, los ishod...
Ovdje mi se otvaraju tri pitanja:
1. Da li mi ne podmicujemo sudije dovoljno, pa da tudji reprezentativci dobijaju crvene kartone?
2. Da li smo jednostavno toliko glupi da ne mozemo da se obuzdamo i da su crveni kartoni sasvim opravdani?
3. Da li sudije i bez mita jednostavno daju onima prednost, koje smatraju vrijednijim?
- Edin H.
#1158 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
denimb wrote:
Ne funkcionisu zato sto Kolasinac par puta prolazi ocekuje dupli pas, a ovaj zabije glavu u zemlju i pocne da dribla...usporio je 5-6 napada tako gdje se moglo odigrati...imas i scenu gdje Kolasinac odmahuje rukama i gleda za njim on se zabija u dva igraca.
U Njemackoj je naklupi sjedio bas zbog toga.
-
°u°
#1159 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
I samo još jednom da spomenem režisera prijenosa i onog ko ga postavi 
-
dezurni_ucenik
#1160 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
p206 wrote:Za mene su oni heroji, nek se jebu pesimisti.
grci će kiksati negdje, u to sam siguran
a mi mozemo izvući vise bodova od Italije od njih
koji heroji? covjece imao si priliku pregaziti grke a jok mi noseve digli, vec se vidjeli da osvajamo euro.
-
emmir1
#1161 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Smiješno da je uopšte bio faul a ne crveni karton
Grk odglumio ciganski kao i uvijek
Grk odglumio ciganski kao i uvijek
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#1162 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Opet nećemo vidjeti EP.
Psihički smo mi prelosi da ovo izguramo. Kvalifikacije gotove a nisu ni pocele.
Psihički smo mi prelosi da ovo izguramo. Kvalifikacije gotove a nisu ni pocele.
- emigrazione
#1163 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Juninho iz Kalesije zamalo da izvali covjeku nogu iz kuka, ko najveci debil koji nikada nije loptu vidio u zivotu, al jok ba nije crveni 
- Sinapsa
#1164 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Izmedju ostalog,
Jos je Ciro Blazevic govorio da je 2:0 najopasniji rezultat na poluvremenu za vodecu ekipu...To je jedna stvar....
Ali neovisno od svega, koji kurac uopste igrati fudbal, kad ti neki supak iskljuci nizasta najvaznijeg igraca i dijeli poklone, kao da su mu dali 1.000.000 Eura. Mater mu jebem.
Jos je Ciro Blazevic govorio da je 2:0 najopasniji rezultat na poluvremenu za vodecu ekipu...To je jedna stvar....
Ali neovisno od svega, koji kurac uopste igrati fudbal, kad ti neki supak iskljuci nizasta najvaznijeg igraca i dijeli poklone, kao da su mu dali 1.000.000 Eura. Mater mu jebem.
-
Korisničkoime
#1165 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nema ovo veze ni sa nasim mentalitetom ni sa cim, ja nikad ne svaljujem na sudiju ali crveni nema sanse, mozak ekipe sa terena naravno da se pogubis.
Ne moze se 90 min igrati kao sto smo mi u prvih 20 ne postoji ekipa na svijetu koja to moze, mi smo sve do penala i crvenog kontrolisali igru, bili dominantni u svakom pogledu medjutim gol i crveni u minuti izbacio bi i jace ekipe iz kolosjeka.
Ja sam prezadovoljan ovakvu igru nisam vidio duuuuugo dugo vremene, ovo je bilo ohrabrujuce.
Situacije tipa u minuti gol i crveni za kljucnog igraca sumnjam da ce ijedan igrac nase repke doziviti
Ne moze se 90 min igrati kao sto smo mi u prvih 20 ne postoji ekipa na svijetu koja to moze, mi smo sve do penala i crvenog kontrolisali igru, bili dominantni u svakom pogledu medjutim gol i crveni u minuti izbacio bi i jace ekipe iz kolosjeka.
Ja sam prezadovoljan ovakvu igru nisam vidio duuuuugo dugo vremene, ovo je bilo ohrabrujuce.
Situacije tipa u minuti gol i crveni za kljucnog igraca sumnjam da ce ijedan igrac nase repke doziviti
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#1166 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
zadovoljili se sa 2:0 a ostalo jos 75 minuta da se igra. to je ono nase sto se za sve moramo boriti i sto nam nista nije doslo na dlanu, pa se izgubimo kada nam na pocetku dobro krene.
- apsidejzi
#1167 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nit je za penala nit za crvenog. Ovo kao da je treca liga a ne kvalifikacije za evropsko.skafiskafsnjak wrote: Ma krivi smo sami. Kukavicka igra u drugom pol...mentalitet..jbg
- B6Redhell
#1168 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Nije bilo oPsajda protiv nigerije.
Mi i dalje zivimo u toj zabludi.
Kakav peh moras biti da prokockas ovakvu utakmicu...
Nejasna utakmica skroz.
Mi i dalje zivimo u toj zabludi.
Kakav peh moras biti da prokockas ovakvu utakmicu...
Nejasna utakmica skroz.
-
DonieBrasco
#1169 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Gostovanja: Finska, Italija, Grcka, Armenija.
Za nadati se da ce Grcka da se oklizne negdje, a mi moramo da nadnoknadimo ova dva boda.
Za nadati se da ce Grcka da se oklizne negdje, a mi moramo da nadnoknadimo ova dva boda.
Last edited by DonieBrasco on 26/03/2019 22:49, edited 1 time in total.
- Kaligrafija
#1170 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ti i takvi kao ti, sto nasim igracima psujete majku, treba dozivotno zabraniti da gledaju utakmice reprezentacije, a Bgm i pristup i stadionu, a Bgm i internetu...! Da sam ja moderator, ja bi ti sad dao ban jedno tri mjeseca, da malo ohladis glavu!Sir Charles wrote:“Imamo jos sansu”, “Tek je pocetak”, “Ima jos da se igra”...... Jebem vam majku amatersku!!!!! FUJ!!!!
-
todd_smith
#1171 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
2-0 od 20. minute imas
da ti 2 crvena uruci, ako izgubis rezultat, sam si kriv
da ti 2 crvena uruci, ako izgubis rezultat, sam si kriv
-
Korisničkoime
#1172 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Gdje si to vidio, ja sam vidio da mu sudija signalizira da je dlanom udario Grka i da je on to vidio, cuj izvali nogu covjek ustade nakon minut i odigra do 94 minute a jbtemigrazione wrote:Juninho iz Kalesije zamalo da izvali covjeku nogu iz kuka, ko najveci debil koji nikada nije loptu vidio u zivotu, al jok ba nije crveni
- bingov buraz
#1173 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Apelujem na Bihaćku pivaru da naprave reklamu sa petim korpusom,doniram petobu,imali smo Orlove u jurišu na svjetskom sad seobu Hrvata,puno je kume.
- apsidejzi
#1174 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Kaligrafija wrote:Ti i takvi kao ti, sto nasim igracima psujete majku, treba dozivotno zabraniti da gledaju utakmice reprezentacije, a Bgm i pristup i stadionu, a Bgm i internetu...! Da sam ja moderator, ja bi ti sad dao ban jedno tri mjeseca, da malo ohladis glavu!Sir Charles wrote:“Imamo jos sansu”, “Tek je pocetak”, “Ima jos da se igra”...... Jebem vam majku amatersku!!!!! FUJ!!!!
Momci su igrali odlicno. Sudija nas sjeba 100%.
- emigrazione
#1175 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jebemo im i oca i majku, pogotovo ovim izvikanimKaligrafija wrote:Ti i takvi kao ti, sto nasim igracima psujete majku, treba dozivotno zabraniti da gledaju utakmice reprezentacije, a Bgm i pristup i stadionu, a Bgm i internetu...! Da sam ja moderator, ja bi ti sad dao ban jedno tri mjeseca, da malo ohladis glavu!Sir Charles wrote:“Imamo jos sansu”, “Tek je pocetak”, “Ima jos da se igra”...... Jebem vam majku amatersku!!!!! FUJ!!!!