Star je Colo...salle_eh1986 wrote:nisam upratio, šta je sa koloćinijem?
P.D.
Argentinci koji su tamo vec pisu o sjajnim rostiljima i nevjerovatnoj kolicini alkohola koje su nasi organizovali oko stadiona

Moderators: Charuga, Tomahawk11
Star je Colo...salle_eh1986 wrote:nisam upratio, šta je sa koloćinijem?

skenderija04 wrote:Protiv Ekvadora su izgledali kriticno. Vidim sta hoce, u principu ovo je 3-5-2 sto oni igraju. Zabaleta ce vise napadati nego sto ce braniti. Oni su od sredine prema gore opasni ali pozadiBHF_Manijak wrote:Odbrana im nije cemu, barem ne u odnosu na napad, tako da se tjesim da bi mogli nesto naprijed napraviti.Ali opet kad pomislim da bi Senijad futavac mogao poceti, muka me uhvati.
![]()
Nakon godinu dana je vratio Otamendia u reprezentaciju jer objektivno nikome ne vjeruje. Na kraju ce Mascherano zavrsiti kao stoper kao kod Batiste.
Veceras imam samo dvije zelje. Prva, da se niko ne povrijedi jer dug je to put, aklimatizacija, a izgleda da je bilo veselo ovih dana u drustvu zemljaka. Druga je da rezultat ne bude veliki u oba smijera gledano. Ako ih glat dobijemo stvorice se ona idiotska euforija ta ce sve osim osvajanja mundijala biti porazavajuce. Ako izgubimo sa vecom razlikom, pocece se traziti smjene
Nista apostrof, a?Mračajski proto wrote:Убит ће нас ко мраз паприку.

Nagađanjeszlava wrote:Daj recite samo da je ovo bezvezna slika da nije istina ovaj sastav![]()
![]()
Dead Man Walking wrote:Nista apostrof, a?Mračajski proto wrote:Убит ће нас ко мраз паприку.
Nažalost ovo je prvih 11. hahaszlava wrote:Daj recite samo da je ovo bezvezna slika da nije istina ovaj sastav![]()
![]()
trebali bi dobiti samopouzdanje vjeru u sebe , renome ,lijepe naslove na svijetskim portalima o BiH itd itd... problem je sto bi taj rezultet doveo i do onog naseg "bosna je sampion ooo oooo ooo " i niko nam nebi bio ravan ,,, a to je pomeni najgore sta se moze desiti ....ali da bi i bilo dobro dobiti i to velkom gol razlikom bi ... i oni su nas naprasili 5:0...skenderija04 wrote:Sto druze? Sta mi dobijamo ako ih uzmemo 5.0 npr? Samo sebi mozemo probleme navuci ma koliko glupo zvucalo. Neka odigraju kako treba, i NEKA SE NIKO NE POVRIJEDI. To je glavno veceras. Ja zelim da ih vidim u junu zdrave i citave. Sta ce biti u novembru boli me neka stvar.
To je problem.jeza u ledja wrote:Ubice nas po krilima. Ubit!
Sa vecinom se slazem osim ovo o portalima. Toga me je najvise strahSaNsEo wrote:trebali bi dobiti samopouzdanje vjeru u sebe , renome ,lijepe naslove na svijetskim portalima o BiH itd itd... problem je sto bi taj rezultet doveo i do onog naseg "bosna je sampion ooo oooo ooo " i niko nam nebi bio ravan ,,, a to je pomeni najgore sta se moze desiti ....ali da bi i bilo dobro dobiti i to velkom gol razlikom bi ... i oni su nas naprasili 5:0...skenderija04 wrote:Sto druze? Sta mi dobijamo ako ih uzmemo 5.0 npr? Samo sebi mozemo probleme navuci ma koliko glupo zvucalo. Neka odigraju kako treba, i NEKA SE NIKO NE POVRIJEDI. To je glavno veceras. Ja zelim da ih vidim u junu zdrave i citave. Sta ce biti u novembru boli me neka stvar.
sto se tice povreda one uvijek mogu da se dese tako da nebi trebalo o tome razlisljeti veceras treba igrati ....
a ako oni nas uzmu i naprase i to je "zdravo" i proces kroz koji moramo proci pa da mozda sta iz toga izvucemo pozitivno ...
bicemo mnogo pametni za nekoliko sati kad tekma pocne
Kemal Malovčić wrote:Dosadan ovaj program face tva, zaspacu, trebali su samo sliku Sea staviti.
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
agnostic_front wrote:Dead Man Walking wrote:Nista apostrof, a?Mračajski proto wrote:Убит ће нас ко мраз паприку.![]()
![]()
![]()
![]()