BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MaroonBrigade

#501 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by MaroonBrigade »

Rob_Atl wrote:
MaroonBrigade wrote:
Rob_Atl wrote:Gdje najbolja corba za mahmurluka ujutro ovako da se pojede, mi u petak stizemo znaci trebat ce nam svega :D
Jeste li pripremili lance za kombi? Bice haman snijeg do koljena :lol:

Ja sam za nekih 70 sati u St. Mahali :D

:sax:
Lako je putovati avionom i to jos prvom klasom :mrgreen:
Hoce to ko se sa Zenicankama druzi :mrgreen: :izet:
samkoF

#502 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by samkoF »

luckylaka wrote:
Kontra__ wrote:Pa sta je asd oficijelno 1:30 ili 2:30?! :roll:
Oficijalno u 19:30(Usa vrijeme)od pocetka pa sad sebi kontaj

U 19:30 po St Louis vremenu a ne po Usa vremenu jer i New York i L.A su u Usa al kod njih se ne igra u 19:30 , zar ne?Treba samo lijepo ljudima objasniti da je vremenska razlika BiH sa St Louisom 7 sati i kad znaju u koliko sati je po STL vremenu onda je lako izracunati da je to pola 3 ujutru po BH vremenu.
Nije fer reci po usa vremenu u pola 8 pa ti kontaj kad je u bosni jer ne znaju svi u bosni kolika je vrmeenska razlika sa st louisom mozda neki misle da je 6 sati vremenska razlika ( a to jeste al ako gledaju sa istocnom obalom) itd, dakle treba biti tacniji lucky to jest precizniji :)
Nemoj da se ljutis na ovu opservaciju jer kad ti meni znas reci da nisam dobar domacin onda i ti budi malo jasniji i ljubazniji kad vec objasnjavas u koliko sati tekma pocinje.
Crvena Tifoza

#503 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Crvena Tifoza »

Stigao dijamant u Es A De. :D 8-)
luckylaka

#504 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

samkoF wrote:
luckylaka wrote:
Kontra__ wrote:Pa sta je asd oficijelno 1:30 ili 2:30?! :roll:
Oficijalno u 19:30(Usa vrijeme)od pocetka pa sad sebi kontaj

U 19:30 po St Louis vremenu a ne po Usa vremenu jer i New York i L.A su u Usa al kod njih se ne igra u 19:30 , zar ne?Treba samo lijepo ljudima objasniti da je vremenska razlika BiH sa St Louisom 7 sati i kad znaju u koliko sati je po STL vremenu onda je lako izracunati da je to pola 3 ujutru po BH vremenu.
Nije fer reci po usa vremenu u pola 8 pa ti kontaj kad je u bosni jer ne znaju svi u bosni kolika je vrmeenska razlika sa st louisom mozda neki misle da je 6 sati vremenska razlika ( a to jeste al ako gledaju sa istocnom obalom) itd, dakle treba biti tacniji lucky to jest precizniji :)
Nemoj da se ljutis na ovu opservaciju jer kad ti meni znas reci da nisam dobar domacin onda i ti budi malo jasniji i ljubazniji kad vec objasnjavas u koliko sati tekma pocinje.
Nisam ti rekao da nisi dobar domacin nego da nije fer da se tako gosti docekuju.I ne ljutim se ni na koga pogotovo na ovoj temi gdje samo pokusavam pomoci ljudima koji dolaze a nas :D grad.
luckylaka

#505 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

MaroonBrigade wrote:
Rob_Atl wrote:
luckylaka wrote:,,Robe,,koliko si povezan sa ovima sto donose rekvizite BHFanaticosa ,treba mi nekih stvari premda imam toga za izvoz.Mozda navratim u petak navece u Holiday in.Poz,
Dobar sam sa svima, ja mislim da roba stize u subotu ako imas fejsbuk mogu ti poslati profil momka koji je glavni pa se njemu mozes obratiti
A ako nemas facebook, posalji mi pp. Dacu ti broj od tog momka pa se sa njim dogovori :thumbup:
Ma pretpostavljam ko je jer puno reklamira BHF proizvode na F.B.nego ja sam mislio da je ,,Rob,,neka civija tu a on nista :-D Salim se.Jos jednom za one koji dolaze u hotel Holiday inn ako mogu sta pomoci slobodan sam od petka navece do utorka pa Bujrum na p.p.
Rob_Atl

#506 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

:D Nisam ja clan BHF pa tako da nemam veze sa robom, samo znam momke koji barataju stim. Hvala na ponudi , ali vecinom smo upoznati sa gradom jer smo skoro svi bili par puta, a ima ovih momaka isto iz STL pa tako da smo obezbjedjeni sto se tice toga. Ako budemo u mogucnosti da okacimo transparent na hotel , neces nas moci fuliti atlanta crew i tu smo :D . Kako je vec objavljeno roba ce se prodavati u subotu u cafe vivid, nedelju na koncertu RKF i nna dan utakmice u onom social cirlce, ako ostane sta jer kako mi je rekao vec dosta robe je rezervisano.
Rob_Atl

#507 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

Crvena Tifoza wrote:Stigao dijamant u Es A De. :D 8-)
Kod Amre a? :D Nema njega do ponedeljka u STL :izet: :D
luckylaka

#508 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Rob_Atl wrote::D Nisam ja clan BHF pa tako da nemam veze sa robom, samo znam momke koji barataju stim. Hvala na ponudi , ali vecinom smo upoznati sa gradom jer smo skoro svi bili par puta, a ima ovih momaka isto iz STL pa tako da smo obezbjedjeni sto se tice toga. Ako budemo u mogucnosti da okacimo transparent na hotel , neces nas moci fuliti atlanta crew i tu smo :D . Kako je vec objavljeno roba ce se prodavati u subotu u cafe vivid, nedelju na koncertu RKF i nna dan utakmice u onom social cirlce, ako ostane sta jer kako mi je rekao vec dosta robe je rezervisano.
Ja danas bio pred hotelom vidim sve nesto mirno kontam gdje je ova raja,poslije skontam da je danas il utorak il srijeda.Bog me ubio ako znam koji je dan.Sretan put i pamet u glavi kao i lijep provod ako se ne vidimo :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#509 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by pici »

Messi se pismeno zahvalio navijačima na podršci
Argentinski nogometaš Lionel Messi, za kojeg je zbog povrede 2013. godina završena, je putem svog Facebook profila zahvalio svim navijačima na velikoj podršci u najtežim trenucima njegove karijere.
piĆka...prepo se zmajeva :izet: :mrgreen: ...OOOOOOOOO Džeksoneeeeee :izet: mašHala...još kad bi tako zabijo i golove :izet: :mrgreen:
samkoF

#510 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by samkoF »

luckylaka wrote:
samkoF wrote:
luckylaka wrote:U 19:30 po St Louis vremenu a ne po Usa vremenu jer i New York i L.A su u Usa al kod njih se ne igra u 19:30 , zar ne?Treba samo lijepo ljudima objasniti da je vremenska razlika BiH sa St Louisom 7 sati i kad znaju u koliko sati je po STL vremenu onda je lako izracunati da je to pola 3 ujutru po BH vremenu.
Nisam ti rekao da nisi dobar domacin nego da nije fer da se tako gosti docekuju.I ne ljutim se ni na koga pogotovo na ovoj temi gdje samo pokusavam pomoci ljudima koji dolaze a nas :D grad.
Hvala i ja to pokusavam al eto neki ( crveni tifoza) odmah to protumace drgacije , al nema veze nebitno.
Evo jos jedna informacija posto sam procitao da polijecu iz sarajeva iza podne ( jer u pdne je okupljanje) preko Muenchena i New Yorka a to istom linijom sam prosle sedmice u utorak doletio iz Sarajeva, znaci u St Louisu bi trebali biti otprilike pola sata prije ponoci u cevrtak vece.Hoce li biti doceka na nasem aerodromu , da li ce se nesto po tom pitanju organizovati?
luckylaka

#511 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Evo jedna za mustuluka(ako ne slazu opet) :D
Day Nov 18
AM Clouds / PM Sun

49°FHigh

AM Clouds / PM Sun

Chance of rain:
10%

Wind:
NW at 17 mph

Humidity:
72%

Expand Details

Night
Clear

28°Low

Clear

Chance of rain:
0%

Wind:
NNW at 11 mph

Humidity:
58%

UV Index:
0 - Low

Sunset:
4:45 pm

Moonphase:
Full
AzRimiRzA

#512 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by AzRimiRzA »

Mogu zimu izdrzat' samo da nema kiše. U Chicagu sam bio mokar od glave do pete.
Crvena Tifoza

#513 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Crvena Tifoza »

AzRimiRzA wrote:Mogu zimu izdrzat' samo da nema kiše. U Chicagu sam bio mokar od glave do pete.
Gdje ti je druze bila kabanica? :D
AzRimiRzA

#514 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by AzRimiRzA »

Crvena Tifoza wrote:
AzRimiRzA wrote:Mogu zimu izdrzat' samo da nema kiše. U Chicagu sam bio mokar od glave do pete.
Ma dok sam navij'o nisam ni razmišljao dok se ne vrati u hotel. Tad sam skontao koji sam mangup. :-)
luckylaka

#515 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Crvena Tifoza wrote:
Ja maksuz neki dan kupio za utakmicu a oni sad najavljuju bez padavina,koji su to levati.Ode mi djaba $1,25(kupio na garage sale).Da hoce samo malo kise da isprobam kabanicu :D
solo2

#516 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by solo2 »

Rob_Atl wrote:Halo ba pa Messi bez XAVIA i INIESTA nije taj MEssi , mene uopste nebi bilo strah i da igra. Pa eto kad je ronaldo igrao protiv nas svi smo govorili aa tesko nama ovo ono ima da ih baca na sve strane pa se prakticki nije ni vidio, osim kad je uspio izbjeci ofsajd zamku, slobodnjak necu ni brojati jer je begovic lose postavljen bio. Sem toga nije ni prosao kako treba. A u Zenici ga bas nije bilo nigdje . Ne znam sto toliko messija velicate sto se tice reprezentativnih utakmica :roll:
Pogledaj inserte prijateljske utakmice Argetina - Brazil i sve ce ti se samo kazati :bih:

http://youtu.be/HR2zbvv-OYM
Rob_Atl

#517 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Rob_Atl »

Ma jebo brazil sa njima se moze svako zajebavat :D
Crvena Tifoza

#518 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Crvena Tifoza »

luckylaka wrote:
Crvena Tifoza wrote:
Ja maksuz neki dan kupio za utakmicu a oni sad najavljuju bez padavina,koji su to levati.Ode mi djaba $1,25(kupio na garage sale).Da hoce samo malo kise da isprobam kabanicu :D
Ja uzimao na stadionu one nekakve najlonske. Sve šuplje. Još dvije stavio jednu preko druge. :lol:

Brojim sate do polaska. :D
Crvena Tifoza

#519 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Crvena Tifoza »

Rob_Atl wrote:Ma jebo brazil sa njima se moze svako zajebavat :D
Volio bi ja da dolazi i Messi. Ipak ovo je jedan veliki kompliment našoj reprezentaciji.
Ipak se i fudbal gleda da bi se uzivalo u igri majstora.

Na kraju krajeva, mogli bi se kur*iti unucima kako smo gledali nasu repku protiv slavne Argentine, kao nama kad uhvate pricu o utakmici bivse drzave u Beogradu protiv Argentine. :D
solo2

#520 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by solo2 »

Rob_Atl wrote:Ma jebo brazil sa njima se moze svako zajebavat :D
How yes no :mrgreen:
luckylaka

#521 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by luckylaka »

Image :bih: :bih: Uf nikad zavrsiti a najavili se na kafu :-D
MaroonBrigade

#522 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by MaroonBrigade »

luckylaka wrote:
MaroonBrigade wrote:
Rob_Atl wrote: Dobar sam sa svima, ja mislim da roba stize u subotu ako imas fejsbuk mogu ti poslati profil momka koji je glavni pa se njemu mozes obratiti
A ako nemas facebook, posalji mi pp. Dacu ti broj od tog momka pa se sa njim dogovori :thumbup:
Ma pretpostavljam ko je jer puno reklamira BHF proizvode na F.B.nego ja sam mislio da je ,,Rob,,neka civija tu a on nista :-D Salim se.Jos jednom za one koji dolaze u hotel Holiday inn ako mogu sta pomoci slobodan sam od petka navece do utorka pa Bujrum na p.p.
unaprijed se zahvaljujem u ime raje iz H.Inn-a :mrgreen:

:sax:
AzRimiRzA

#523 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by AzRimiRzA »

Al ce nas biti u Inn'u, uff.
BHF_Manijak

#524 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by BHF_Manijak »

A gdje ti je velika Papetova slika??? Ocekivao sam od tebe najmanje 3*2m sliku! :mrgreen: :mrgreen:
Havatar

#525 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!

Post by Havatar »

BHF_Manijak wrote:A gdje ti je velika Papetova slika??? Ocekivao sam od tebe najmanje 3*2m sliku! :mrgreen: :mrgreen:
A nema ni tabele :mrgreen:
Locked